Elon Musk: The Ventilators, Not COVID, Destroyed Lungs

Elon Musks uttalelser om respiratorene bekreftes av Dr. Joseph Mercola.Av

The Vigilant Fox

“ 80% av menneskene de satte på ventilatorer , ” Joe Rogan fortalte milliardær gründer Elon Musk på Joe Rogan Experience Tirsdag.

“ Ja. Så faktisk postet jeg faktisk om det, ” svarte Musk, “ fordi jeg ringte leger i Wuhan og sa: ‘ Hva er de største feilene du gjorde på den første bølgen? ' Dette er tidlig på. Og de sa: ‘ Vi satte altfor mange mennesker på intuberte ventilatorer. ' Så da la jeg faktisk ut på den gangen og sa: ‘ Hei, Jeg hører fra Wuhan at de gjorde en stor feil i å sette folk på intuberte ventilatorer i en lengre periode. Og at dette faktisk er det som skader lungene, ikke COVID. Det er behandlingen. Kuren er verre enn sykdommen.' Og de, folk, skrek til meg og sa: Jeg er ikke lege. Jeg er som, Ja, men jeg lager romskip med livsstøttesystemer. ”

Elon Musks uttalelser om respiratorene bekreftes av Dr. Joseph Mercola.

7. juni 2023 skrev Mercola om “ COVID sykehusdødsfellen ” på X. Her er hva han uttalte om emnet.

I løpet av uker etter pandemiutbruddet hadde det vist seg at standardpraksisen med å sette pasienter på mekanisk ventilasjon var en dødsdom.

76,4% av COVID-19 pasienter ( i alderen 18 til 65 år ) i New York City som ble plassert på ventilatorer døde. Blant pasienter over 65 år som ble luftet, var dødeligheten 97,2%.

Anbefalingen om å plassere COVID-pasienter på mekanisk ventilasjon som en førstelinjerespons kom fra Verdens helseorganisasjon, som angivelig baserte sin veiledning på erfaringer og anbefalinger fra leger i

Men utlufting av COVID-pasienter ble ikke anbefalt fordi det økte overlevelsen. Det var for å beskytte helsepersonell ved å isolere viruset inne i ventilasjonsmaskinen.

Data antyder at rundt 10.000 pasienter døde med COVID på sykehus i NYC etter å ha blitt satt på ventilatorer våren 2020. Andre storbyområder så også massive pigger i blant yngre individer som hadde lav risiko for å dø av COVID. Det er mulig mange av disse dødsfallene var et resultat av å bli plassert på mekanisk ventilasjon (se graf nedenfor).

“ Ingen sa til pasientene, hei, du kommer til å bli satt på denne ventilen. Det kommer sannsynligvis til å drepe deg, men det kan beskytte helsearbeiderne, ” vitnet advokat Tom Renz til Pennsylvania State Senate tidligere i år. “ Ingen fortalte familiene det. ”

“ Jeg har data fra CMS som viste i en rekke sykehus i Texas, så høyt som 90% av pasientene som satt på lufta døde. 90%. ”

“ Nå ville de ikke la deg prøve ivermectin, men de var mer enn villige til å sette deg på lufta der du hadde en 90% dødelighetsrate, ” advokat Tom Renz fordømt. “ Du forteller meg at de ikke la merke til det? Jeg kan ikke si at alle leger er skapt like. [ Peter ] McCullough er foran over det meste. Men du kom deg gjennom medskolen. Jeg vil tro at du sannsynligvis ville være smart nok til å legge merke til når ni av ti av pasientene dine – når de blir satt på lufta – dør. ”

“ I det minste kanskje du bør stille spørsmålet, er det en bedre måte? Hvorfor ikke la noen prøve ivermectin eller hydroxychloroquine hvis du har en ni av ti sjanse til å dø likevel? ”

Sykehus myrdet COVID-pasienter. Jo mer de drepte, jo mer penger tjente de.

For mer informasjon om hvordan COVID-pasienter “ ble fanger, ” se på dette Epoch Times intervju med Stella Paul nedenfor:

Sannheten om COVID sykehusprotokoller: Stella Paul

Se intervju

For flere historier kuratert og skrevet av The Vigilant Fox, abonner gratis på vårt nyhetsbrev nedenfor.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.