Cloud Ionization, Electric Rainmaking og laserstyrt værmodifisering.

Skjønt mange forskere vil være enige med deg , noen få selskaper viser evnen til å skape regn fra skyer som normalt ikke vil produsere noen. Denne prosessen er knapt forstått av det vitenskapelige samfunnet og har ennå ikke blitt bevist vitenskap, men disse enhetene blir feltprøvd over hele kloden. De fleste er ikke klar over at værmodifisering ved skyfrø har pågått i mange år, og enda mindre er klar over denne nye teknologien.

Cloud ionisering, ionisk skysåing

Et ambisiøst prosjekt prøver å ionisere den lavere atmosfæren og skape forhold der regndråper lett kan dannes.

via ioniseringsteknologi er svært kontroversiell. Når Meteo Systems  distribuerte WeatherTec-systemet i Abu Dhabi og hevdet å få det til å regne 50 ganger i ørkenen, fanget denne uttalelsen øret til Verdens meteorologiske organisasjons Ekspertteam for værmodifisering , som innkalte til møte 22. – 24. mars 2010. Konklusjonen deres: ikke tro hypen.

WMO-uttalelse - Storskala værmodifisering bør behandles med mistanke - som Geoengineering SRM av Jim rezn8d Lee

WMO-uttalelse – Storskala værmodifisering bør behandles med mistanke – som SRM

For ikke å bli forferdet, fortsetter selskaper som Meteo Systems å gjøre krav mens de eksperimenterer i himmelen. Denne artikkelen vil liste opp selskaper og som er involvert i kunstig ionisering, elektrisk regnproduksjon, tåkespredning og fjerning av atmosfærisk forurensning.

Meteo Systems – WeatherTec ™

www.weathertec-services.com 

WEATHERTEC ™ er den nye ledende teknologien for å sikre fremtidig tilførsel av ferskvann i mange behovsområder. Den har også andre applikasjoner for å redusere noen av de mest negative virkningene av vær.

 • WeatherTec ™ bruker elektrisk ladning for å skape attraktive krefter mellom partikler:
  1. Hvis superkjølte dråper berører visse partikler ( kalt kontaktfrysekjerner ), vil de fryse øyeblikkelig inn i ispartikler
  2. Den elektriske ladningen forårsaket av WeatherTec ™ øker sannsynligheten for at dette vil skje
Weathertec sky ionizer Abu Dhabi av Jim rezn8d Lee

WeatherTec skyionisatorer ble brukt i Abu Dhabi for nedbørforbedring, med påståtte resultater for å få det til å regne over 50 ganger når prognoser ikke forventet regn. Systemet deres bruker radiofrekvensantenner for å avgi negativt ladede ioner som statisk lader skyer, øker vanndråpens størrelse og forårsaker nedbør. En enklere måte å si det på er at antennene lager statisk ladede støvpartikler i skyen som tiltrekker vanndamp, og danner dråper som faller ned på bakken.

Flere referanser:

AST Clear Sky ManagerTM

www.waterweather.com 

http://www.agriculturedefensecoalition.org/sites/default/files/pdfs/5J_2008_World_Markets_Weather_Modification_SynEnergy_Forum_May_28_31_2008_Greece.pdfKilde: 

Agricultureuredefensecoalition.org 

Basert på ILAP-teknologien (påvirkning av lokale atmosfæriske prosesser), Clear Sky Manager TM

er utviklet av Advanced Synoptic Technologies Ltd (AST) for å håndtere, på lokalt atmosfærisk nivå, fuktighetstetthet på himmelen for å forfølge et bredt spekter av mulige mål: skape nedbør, unngå (eller skape) snø, spre tåke og smog eller generelt utføre enhver type atmosfærisk handling som kan forbedre arbeids- / levekårene på bakkenivå. Basert på toppen av kunstteknologien, er Clear Sky Manager TM avhengig av høyhastighetsioniske generatorer for å sette i gang og styre oppover / nedover luftstrømmer innenfor et gitt område, opp til 100 km i diameter.

Systemet krever installasjon på bakken av 5 til 8 ioniske generatorer som er lokalt distribuert i samsvar med lokale bakke- og meteorologiske forhold.

Tre hovedoperasjonsmodus kan programmeres og implementeres på grunnlag av utstyret:

 1. “ Regnfall ” / “ Snøfall ”

Modusen “ Rainfall ” er ment for å sette i gang eller intensivere atmosfærisk nedbør i et gitt område, opptil 100 km bredt. Det kan brukes til landbruksutvikling (muligens i forbindelse med en vanningsinfrastruktur) eller til forebygging og bekjempelse av skogbranner. Denne modusen er vanligvis brukt i solfylte og tørre regioner.

Systemet skaper en stabil oppadgående luftstrøm som fører med seg en stor mengde atmosfærisk fuktighet. På vei til den øvre atmosfæren avkjøles luften. Den atmosfæriske fuktigheten kondenseres, skaper skyer eller intensiverer allerede eksisterende slik at nedbør oppstår. Den oppadgående luftstrømhøyden og intensiteten justeres i henhold til de ønskede resultatene ved å sette opp (ved lokal eller fjernkontroll) parametrene til ionegeneratorens arbeidsmodus. Øvelser i full størrelse har blitt gjennomført i Australia og nylig i Dubai, med en rungende suksess.

Modusen “ Snøfall ” er identisk i essensen, men er ment for fjellsteder der det er behov for snø i stor mengde for kvaliteten på skiområder eller for sikker gjennomføring av vinteren-sportsbegivenheter.

 1. “ Ingen tåke ” – “ Ingen Smog ”

De oppadgående luftstrømmene opprettet av Clear Sky Manager TM forårsaker kompenserende nedadgående luftstrømmer som kan brukes til å håndheve av skyer og tåker.

Området under kontroll kan utvide til 100 km ² ( 10 x 10 km ). Det spesifikke området for å beskytte kan være en flyplass eller en havn, der trafikkstopp kan skapes i tilfelle kraftig tåke. Clear Sky Manager TM garanterer en klar sikt opp til 1000 m avstand, og oppfyller kriteriene for tåkeødeleggelse. I regioner der industri, trafikk eller landbranner skaper dis eller smog, er den samme teknologien i stand til å rydde store deler av byer og landskap, undertrykke eller redusere risikoen og farene for helsen ( og for trafikken ) forbundet med en forurenset atmosfære.

 1. “ Stopp snø ” – “ Stopp hagl ” – “ Stopp regn ”

Opprettelsen av oppadgående varme luftstrømmer kan brukes til å bygge varmevegger på grensen til et territorium og forhindre at innkommende snø, hagl og regnskyer kommer inn i det beskyttede området. Et bruksområde er flyplasser, der snøfall forsinker trafikken og skaper betydelige merutgifter for rengjøring og vedlikehold av rullebanene. I større skala er det mulig å forhindre at store jordbruksarealer blir ødelagt av hagl.

En kombinasjon av programmerte handlinger kan skape klare og solfylte himmel for viktige utendørsbegivenheter i perioder med dårlig eller uforutsigbart vær. Dette kan være verdifullt for sosiale og sportslige arrangementer, friluftsfestivaler, flyshow osv. Kilde: www.coresor.com/waterandweather/clearskymanager.html 

ILAP spesifikasjoner 

 • plass som kreves for montering og installasjon av en ionisk generator: 5 m x 5 m;
 • ioniske generatorplasseringer vil bli bestemt på stedet avhengig av landskap, lokale meteorologiske forhold og godkjent arbeidsplan;
 • inngjerding og beskyttelse av den ioniske generatoren og nødvendige utstyrssteder;
 • strømforsyning: AC 200-240 V, 50/60 Hz eller DC 12-24 V; makt forbruk av en ionisk generator: 200 watt;
 • tilgjengeligheten av et servicerom for installasjon av direkte kommunikasjon,
 • tilbakemelding og ionisk generator drift parameter kontroll og overvåking maskinvaresett;
 • området skal være innenfor mobil kommunikasjonsdekning

METODE FOR Å bryte anticyklonisk kretsløp og enhet for å utføre nevnte metod

METODE FOR Å bryte anticyklonisk kretsløp og enhet for å utføre nevnte metod  – Teknologi og kompleks av midler er beskyttet av relevant russisk patent foroppfinnelse № 2233578: “ Metode for forstyrrelse av sirkulasjon av antisykloner og ordning for implementering av dette ” og har en prioritert anvendelsefor internasjonalt patent PCT / RU2004..000269.

Flere referanser:

Australian Rain Technologies ( ART )

www.australianrain.com.au  – australianrain.blogspot.com 

ATLANT Australian Rain Technologies cloud ionizer av Jim rezn8d Lee

Å introdusere elektrisk ladede dråper i en naturlig forekommende sky vil påvirke kollisjonssannsynlighetene og derav hastigheten på dråpeskolling for å produsere regndråper, og avhengig av skyens natur resulterer det i økt vekst i regndråpen. Dette danner grunnlaget for ATLANT ™ -modellen.

ATLANT ™ Modell
 • Opprinnelig genereres negative ioner fra en corona-utladningstrådgruppe
 • Ionene blir festet til partikler i atmosfæren, som senere fungerer som skykondensasjonskjerner ( CCN );
 • Ionene blir formidlet til den høyere atmosfæren av vind, atmosfærisk konveksjon og turbulens;
 • De elektriske ladningene på disse partiklene overføres til skydråper; og
 • De elektrostatiske kreftene ved dropletinteraksjon hjelper koalescensen av skydråpene. Dette resulterer i økt vekst i regndråpen og til slutt øker nedbøren motvind fra Atlant.
Kilde: Hvordan ATLANT ™ fungerer 

australian-rain-teknologier-atlanti-cloud-ionizer-hvordan-det-fungerer

Nye måter å vanne – australske regnteknologier – Video Link • 

Se denne videoen på YouTube 

Flere referanser:

Aquiess Global Rain Project

aquiess globalt regnprosjekt - værresonans og skyionisering

www.aquiess.com 

I 1990 ' s gjennomførte MITs Atmospheric Laboratory feltforsøk med ikke-konvensjonelle værmodifiseringsteknologier.

Gjennom videre studier utviklet atmosfæriske forskere en teori som identifiserte makro ‐ skala værkaos som ‘ nøkkelen ' for å påvirke været. I løpet av slutten av 1990 snublet et uavhengig forskerteam i Australia på en ' atmosfærisk mekanisme ‘ mens han utforsket opprinnelsen til denne teorien  ( link ). Eksperimentelle studier avdekket at “ små mengder elektromagnetisk energi, brukt intelligent, ” kunne tvinge til endring i vær, basert på atmosfæriske sinusbølgemønstre.  Denne forskningen kulminerte med utviklingen av en atmosfærisk resonanseteknologi, representert av Aquiess International (aquiess).

Elektromagnetiske bølgeformer brukes til å levere signaler mot et målværsystem, som kan være like fjernt som utenfor den synlige horisonten. Eiendomsteknologier som trekker på data fra lokalt anvendt maskinvare og programvare samt forskjellige sensorer, blir distribuert for å endre mønstrene som danner ‘ oceaniske korridorer ' som leverer regn. Vitenskapelig analyse av aquiess ' resultater , viser hva som er beskrevet som ‘ resonanseteknologi ', har både en enorm rekkevidde og inkrementell skalerbarhet.

Kjerneteknologien og primær IP er beskyttet av traktater og strenge sikkerhetsprotokoller som omgir prosjektet. Kilde: Aquiess 

Aquiess og Sciblue slår seg sammen for å avslutte Texas tørke ved hjelp av skyionisering - april til juli 2012Aquiess og Sciblue team opp for å avslutte Texas tørke ved bruk av skyionisering – april til juli 2012 ( kilde: 

aquiess )

Aquiess ‘blide bløtleggende regn og mikroværmodifisering kan hjelpe i en rekke bruksområder:
 • tørke avbøtning
 • flomreduksjon
 • frost unngåelse
 • hagl avbøtning
 • varmebølgeavbøtning
 • nedbør
 • vindreduksjon

aquiess værmodifisering er basert på frekvenser som kan oppdages, kode og algoritmer, som kan aktivere 

(en tilsynelatende) direkte tilkobling mellom programmeringsoperasjoner og atmosfæriske systemer. En ofte akseptert analogi til dette er å sette opp harmoniske bølger av soldater som marsjerer på en bro. Hvis nok soldater marsjerer i tide på en bro, vil broen svinge og kunne utilsiktet ødelagt. Hvis en enhet ble produsert for å “distribuere” den samme harmoniske frekvensen på den broen, kunne den fysisk bli ødelagt uten soldatene. Ved å bruke denne ‘resonansmekanismen' har vi vært i stand til å demonstrere modifisering av atmosfæriske strømmer av forsiktig bløtlegging. Souce: 

Aquiess: Theory 

aquiess_rainaid

Bildekilde: Aquiess RAINAID – African Drought Relief ved bruk av elektromagnetisk skyforskyvning aquiess-rainaid-atmospheric-sine-wave-01

 aquiess-rainaid-atmospheric-sine-wave-02

 aquiess-rainaid-atmospheric-sine-wave-03

Bildekilde: Aquiess RAINAID – Weaving Global Moisture , Bilder referanse: Navy.mil 

Aquiess KTN-intervju, hvordan det fungerer – Video Link 

“… i USA prøver de å gjøre endre ionosfæren for å få værforandringer”

– Aquiess administrerende direktør David Miles.

• 

Se denne videoen på YouTube 

Flere referanser:

• 

Se denne videoen på YouTube 

Ionogenics ELAT

www.ionogenics.com 

Bilder fra AMS: Kunstig atmosfærisk ioniseringIonogenics Elektrifisering av den lokale atmosfæren ( ELAT ) sky ionizer ( kilde: 

AMS )

Nettstedet fjernet fra internett rundt 2004?

Hjernen til en sprø gruppe russiske emigranter, polene og ledningene er faktisk et nettverk av ledere som er ment å ionisere luften. Hvis teknikken gjøres riktig, går tankegangen, den naturlige strømmen mellom jorden og ionosfæren forsterkes, og fører — gjennom en mekanisme som ikke er helt forstått — til nedbør. Det er nå 17 slike installasjoner i seks stater i Mexico, og i januar bestemte føderale myndigheter å bygging og drift av 19 flere innen 2006, potensielt endre været i store deler av det nordlige og sentrale Mexico. I mellomtiden kunne ELATs konkurrent Earthwise Technologies Inc., Mexico City og Dallas, vinne retten til å etablere ioniseringsstasjoner i sørvest Texas vannsultede Webb County, som ville gjøre det til den første slike installasjon i USA. Kilde: 

Elektrisk regnproduksjonsteknologi får Mexicos velsignelse 

Flere referanser:

LASERS!

laserassistedcloudseeding2Laserindusert kondens i et skykammer, opplyst av en grønn hjelpelaser. Skys deformasjon avslører luftturbulensen på grunn av energi avsatt av laserfilamenter. Bildekreditt: J. Kasparian, et al. © 2012 IOP Publishing Ltd (kilde: 

Phys.org )

Roland Sauerbrey, ekspert på laserfysikk ved FZD Dresden – Rossendorf Research Center i Dresden, Tyskland, sier at teamet har potensial til å lage en “gjennombruddsteknologi”. “Dette er første gang en brukes til å forårsake kondens utendørs,” sier han.

Imidlertid er teknikken fremdeles i sine tidlige stadier. “Vi kan bare lage kondens langs laserkanalen, så vi skal ikke ut og lage regn i morgen,” Kasparian notater. Han og teamet hans undersøker nå om de kan skape kondens over et større område ved å feie laseren over himmelen.

Thomas Leisner, en atmosfærisk fysiker ved Karlsruhe Institute of , Tyskland, er fortsatt forsiktig med muligheten for å oppskalere teknikken på denne måten. “ Jeg er skeptisk til at dette kan brukes til å utløse regn på forespørsel, ” sier han. Men han legger til at teknologien vil ha andre bruksområder. Forskerne skal nå kalibrere forholdet mellom mengden kondens produsert av laseren og de rådende atmosfæriske forhold, sier han. “ De kunne bruke mengden kondens produsert av laseren deres som et mål på vannmetning for å hjelpe til med å forutsi sjansen for regn, ” sier han. Kilde: Regnproduserende lasere kan utløse dusjer på forespørsel 2010

http://www.jitbm.com/21st%20volume/5shivshankar.pdfKLODE FORMASJON & ATMOSFERISK REGNING AV ENDOTHERMISK REAKSJON PÅ PLASMA LASER & UV-RADIASJON I ATMOSFERET

http://www.jitbm.com/21st%20volume/5shivshankar.pdf

KLODE FORMASJON & ATMOSFERISK REGNING AV ENDOTHERMISK REAKSJON PÅ PLASMA LASER & UV-RADIASJON I ATMOSFERET

Lasere er også vant til skape , avlede eller styr lyn , men det er en historie for en annen dag.

Flere referanser:

http://www.ddl-conference.org.uk/files/Understanding_the_Electrics_Interactions_between_Ions_Aerosols_and_Clouds.pdfFig. 2. Mekanismer som ionisering kan påvirke skydannelse (Harrison og Aplin, 2001).

lyn-og-kunstig-regn

Ekstra lesing:

tagger

ATMOSPHERIC RIVERCLOUD IONIZATIONFEATURED

Ødelagte lenker

Hvis noen av koblingene ovenfor ikke fungerer, kopierer du URL-en og limer den inn i skjemaet nedenfor for å sjekke Wayback Machine for en arkivert versjon av den nettsiden.SENDEL

Jim Lee, ClimateViewer News
Jim Lee

Skaper av ClimateViewer News

Følg

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.