Hvordan oppstår cirrusskyer?

Her tenker man og går ut i fra eksos som inneholder:Sot, svovel, metall nanopartikler, vanndamp og statisk elektrisitet for å få ting til å feste seg. Når man snakker om vanndamp her så blir den borte i og med at det oppstår en “kjemisk reaksjon”. Ved at mange vet at det utvikles vanndamp så er det veldig mange som påstår at de lange stripene etter flyene inneholder kondens.

Dey som er med på å redusere vanndampen er konstruksjonen av den nye jetmotoren som finnes på alle konvensjonelle rutefly samt de militære:https://geoengineering-norway.org/2023/10/24/hva-er-en-turbofan-en-funksjonsdel-som-er-i-alle-konvensjonelle-flymotorer/

Carbon Black Dust (CBD) og Carbon Black Aerosol (CBA), også kjent som sot, er belagt i svovel og skyter ut bak på en jetmotor. Vann fester seg til disse svovelbelagte sotpartiklene og skyene dannes. Sot er en sky kondensasjonskjerner (CCN) og svovel øker sannsynligheten for sky dannelse.

“ Første estimater av potensielle flys soteffekter på cirrus med ECHAM4: avhengig av hvordan bakgrunns cirrus dannes, kan sot føre til økning eller reduksjon i is-krystallantallet fly sotpartikler er gode iskjerner.Partikler og Cirrus Clouds (PAZI-2) sluttrapport (2004-2007)

http://science.larc.nasa.gov/large/data/AAFEX-II/presentations/AIAA%20AAFEX%20II%20Jul2012--Edwin%20Corporan.pdf?hc_location=ufi

Edwin Corporan, Air Force Research Laboratory, Aerospace Systems Directorate Solid og flyktig motorpartikkelutslipp fra F-T, HEFA, JP-8 og Blends 1. august 2012.

Jo mer svovel og sot det er i jet-eksosplommen, desto mer sannsynlig er det at du ser kontraster bli til cirrusskyer som sprer seg og tepper himmelen. Den andre tingen du trenger er metning, som leveres av store vannmasser på himmelen kalt Isovermettede regioner (ISSR). Jets flyr gjennom disse frosne vannboblene på himmelen, svovelbelagt sot og vann fra motorfestet, og resten er kjemi, ukjent kjemi:

“ Aerosol-sky interaksjoner er en av de viktigste usikkerhetene i klimaforskning. Til nå har det blitt forsket mye på aerosol-sky interaksjoner i varme skyer. Effekten av aerosoler på is eller skyer med blandet fase er mye mindre forstått. ” 

Ulrike Lohmann, Miriam Kübbeler, Johannes Hendricks og Bernd Kärcher, Støv iskjerner påvirker cirrusskyer i ECHAM5-HAM, 2013

https://climateviewer.com/1947-project-cirrus-first-hurricane-cloud-seeding

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.