Meningococcus Vaccine For Children – Darkfield Microscopy viser selvmonterte hydrogelfilamenterMeningococcus Vaccine For Children – Darkfield Microscopy Shows Self Assembled Hydrogel Filaments

ANA MARIA MIHALCEA, MD, PHDANA MARIA MIHALCEA, MD, PHD30. AUGUST. 2023

30. AUG. 2023187187

133133

DelShare

Jeg vil gjøre det jeg kan for å hjelpe med å varsle folk med informasjon som de ellers ikke kan få, og som kan skade dem betydelig. Barnes skade ved vaksinasjon er spesielt urovekkende. Å se på injiserbare stoffer er viktig, og å ha konsistens i observasjonsmetodene gir også sammenlignbare bilder. Jeg plasserte en dråpe Meningococcal- på et lysbilde. Lignende bakgrunnsrester ble sett på som i tidligere medisiner. Opprinnelig var ingen filamenter til stede, men de utviklet seg, som vist nedenfor. Klassiske kuler som er byggeplassene for glødetrådene ble også sett. I want to do what I can to help alert people with information that they cannot otherwise get and that might harm them significantly. The harm of children by vaccination is especially disturbing. Looking at injectables is important and having consistency in the methods of observation also gives comparable imagery. I placed a drop of Meningococcal vaccine on a slide. Similar background debris substance was seen as in previous medications. Initially, no filaments were present but they did develop, as shown below. Classic spheres that are the construction sites for the filaments were also seen.

Her kan du se en “ hydrogeløy ” som blir konstruert.Here you can see a “hydrogel island” being constructed.

Her er et annet glødetråd som ble konstruert, du kan se litt bakgrunnsbevegelse.Here is another filament that was constructed, you can see some background movement.

Her kan du se noen av de blinkende lysene som jeg kaller kvanteprikker som er involvert i konstruksjonen. Jeg så ikke svermer av dem som i andre medisiner, men jeg så noen få: Here you can see a few of the blinking lights which I call quantum dots that are involved in construction. I did not see swarms of them as in other medications but I did see a few:

Etter noen minutter på lysbildet utviklet ytterligere øyer med hydrogel seg. After a few minutes on the slide further islands of hydrogel developed.

Noen av disse øyene så ganske solide ut. Some of these Islands looked quite solid.

Høyere forstørrelse ca. 1600xHigher magnification approx. 1600x

Her utviklet det seg et blåaktig glødetråd: Here a bluish filament developed:

Høyere forstørrelse ca. 1600x. Higher magnification approx. 1600x.

Her er en annen som utviklet seg. Ingen filamenter var opprinnelig til stede, de utviklet seg på lysbildet i løpet av få minutter. Here is another one that developed. No filaments were initially present, they developed on the slide within minutes.

Her er en video av det blålige glødetråden: Here is a video of that bluish filament:

Her er et levende blodanalysebilde av noen med blåaktig filamenter som ikke hadde meningokokkvaksine. Jeg anser de blå filamentene som en tydelig indikasjon på nanoteknologi. Blå fibre skal ikke være i noen vaksine og heller ikke i menneskeblod. Du kan se at glødetrådene ser identiske ut i vaksinen og i blod. Here is a live blood analysis image of someone with bluish filaments that did not have the meningococcus vaccine. I consider the blue filaments a clear indication of nanotechnology. Blue fibers should not be in any vaccine nor in human blood. You can see the filaments look identical in the vaccine and in blood.

Sammendrag: Summary:

Jeg fortsetter å vise farmasøytiske injiserbare stoffer som tydelig har selvmonteringsfunksjoner og som har de samme nanoteknologiske strukturer som vi ser i levende blod. Samme filamenter ser vi i regnvann når vi blir forgiftet fra ulovlige -operasjoner. At dette blir injisert i små barn, er veldig bekymringsfullt. Folk er alltid bekymret for å bli merket “ anti vaxxers. ” Jeg er så utenfor den dumme psy-etiketten. Jeg er anti gift. Jeg er et folkemord. Jeg er anti som gjør folk syke, så Big Pharma kan tjene på deg. I continue to show pharmaceutical injectables that clearly have self assembly features and that have the same nanotechnological structures we see in live blood. Same filaments we see in rainwater as we are being poisoned from illegal geoengineering operations. The fact that this is injected into small children, is very concerning. People are always worried about being labelled “anti vaxxers.” I am so beyond that silly psy op label. I am anti poison. I am anti genocide. I am anti making people sick so Big Pharma can profit off of you.

ALLE LEGEMIDDELINJEKTABLER TRENGER Å bli sett på og undersøkt.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.