“Vi designet mRNA for å drepe,” sier CIA-agent i rettsalen

AV SVEN-INGE JOHANSEN

04. 06. 2024

5 VISNINGER

7 MINUTTER LESETID

 

DEL ARTIKKELEN OG DELTA I Å SETTE MENNESKEHETEN FRI, ÆREDE LYSKRIGERE!

En slik overskrift vekker oppsikt, fordi den treffer mål. Mange har blitt drept av covidvaksinene. I prinsippet kan det dreie seg alle som utgjør den statistiske merdødelighet vi har hatt etter pandemien og som ikke har kommet til sin slutt. Vaksinen har forårsaket utrolig mye lidelse hos mange. På grunn av løgn og propaganda, har det vært vanskelig å få alle tråder til å til å henge logisk sammen i saken Covid19-Pandemien og de giftige mRNA-vaksinene. Men noen ganger dukker i medielandskapet tegn opp, som denne artikkelen fra Peoples Voice.

Den har mye for seg. Ikke bare faktaopplysningene stemmer, slik jeg ser det, men også den motstand og avsky Tedros Adhanom G., Verdens Helseorganisasjon og deres forhandlinger nå i mai 2024 i Geneve har vekket rundt om i . En reaksjon som vitner om en sunn rakryggethet.

Fra pressekonferansen den 1. juni 2024, Rumble, her, den håpefulle utvikling vedrørende de kriminelle forhold som ligger bak covidpandemien og vaksinerinene som nå finner sted i USA, kan komme til å smitte over på den europeiske befolkning.
Den tyske advokat Beate Bahner, nr 2 fra høyre, ble arrestert og tvangsinnlagt i en psykiatrisk institusjon da hun tidlig under covidpandemien forsøkte å protestere mot de rigide forholdsregler fra tysk RKI, helsemyndigheter og rikspolitiere, her. Tøff dame.

Det er bare igjenblivne norske rikspolitikere, statstjenestemenn- og kvinner som ennå ikke har klart å begripe dette: At Verdens Helseorganisasjon allerede i mange år har vært en mafia, langt ute i de dypeste, ekstremt kriminelle farvann. Fordi de opererer på globalt nivå. På tross av de mange døde og skadede etter WHOs promoterte massevaksinering, på tross av de mange lik av modige personligheter som offentlig stilte seg i opposisjon til WHOs ledelse, tror våre egne ennå at WHO har gode og ærlige hensikter, som vil verdens befolkning det aller beste.


Hør og se de internasjonale advokaters pressekonferanse fra 1. juni 2024, under ledelse av den sveitsiske advokat Philip Kruse om WHOs 77.ende verdens helseforsamling. Hør det gripende engasjement og dype forståelse av situasjonens alvor hos noen av deltagerne, her.


En av pandemiens og covidvaksineringens sentrale personligheter Anthony Fauci, må i disse dager la seg forhøre i US Congress. Representantene plukker hans mange løgner fra hverandre og serverer dem på et fat. Ikke bare har han løyet for offentligheten med alle katastrofale konsekvenser det har hatt for den jevne mann i USA og Europa, han har også beriket seg på umoralsk vis (Politico, her). Han og Gro Harlem Brundtland satt i samme styre i WHO. Se her.

Artikkel skrevet av The Peoples Voice

Pressemelding fra US Gov, her.

CIA oppfant mRNA-teknologien i samarbeid med Bill og Melinda Gates Foundation, World Economic Forum og Foundation, ifølge et bombe-vitnemål fra en CIA-agent. Han innrømmer at COVID- ble utviklet som et biovåpen for å kontrollere menneskeheten. I følge agenten og lekkede topphemmelige dokumenter var COVID-pandemien en psyop, igangsatt av CIA for å få menneskeheten til å marsjere i takt mot den totale kontrollstat.

COVID- ble ikke utviklet under Operation Warp Speed, men var allerede ferdige og ventet på klarsignal i minst 10 år før pandemien kom. Disse avsløringene er alle støttet opp av fullt etterprøvbare dokumenter og kilder. De vil bety undergang for eliten hvis vi sprer denne informasjonen til mange nok mennesker. For tre år siden skrøt Klaus Schwab åpent om at World Economic Forum og deres globalistiske venner var på vei til å få total kontroll over menneskeheten innen år 2030.

Men han tok feil. Dessverre for den globalistiske eliten, svinner deres autoritære visjoner om mikrobrikker, friluftsfengsler, CBDC (digitale penger) og obligatorisk vaksinasjon raskere enn Yuval Noah Hararis hårfeste.

Verdens folk våkner, og eliten er nå i panikkmodus, livredd for å måtte yte rettferdighet for sine forbrytelser mot menneskeheten. Men det er ikke bare Gates. Schwab har dukket opp som en global hatfigur, ettersom vanlige mennesker endelig våkner opp til hans agenda for å slavebinde menneskeheten.

Fauci må stå til rette i US Congress, Twitter, her, tenk når Bjørn Guldvåg, og må svare for seg i rettsalen i , under risiko å bli idømt lange fengselsstraffer samt å bli fradømt all sin formue?

Når historikere ser tilbake på dette året, vil det bli husket som øyeblikket den globalistiske elite røpet hva de egentlig hadde i tankene og begynte å miste grepet om makten. Hver uke mottar vi flere lignende gode nyheter. Verdens helseorganisasjon har blitt tvunget til å suspendere lanseringen av sin kontroversielle pandemiavtale, på grunn av tilbakeslag fra millioner av innbyggere som krevde rettferdighet for forbrytelsene begått av eliten under pandemien.

Advokat Renz mot CIA og Covid19, en mann med usedvanlige begavelser og ikke minst, kraft, dukket for alvor opp i den amerikanske offentlighet under covidpandemien, se video, her eller klikk på foto.

Beklager Tedros, folket reiser seg mot din globalistiske visjoner og avviser dine planene for Agenda 2030 og Den nye verdensorden. Men ikke tro at du blir irrelevant. Vi vil gjerne se deg under Nurnberg 2.0-rettssakene, hvor du vil bli holdt ansvarlig for dine forbrytelser mot menneskeheten. Men enda bedre nyheter er listen over de gjerningsmenn som skal stilles til ansvar i Nurnberg 2.0, fordi listen akkurat ble mye lenger, takket være vitnesbyrdet fra CIA-agenten som innrømmet at COVID-pandemien og mRNA-vaksinene var en CIA PSYOP planlagt mange år i forveien.

Globalistene prøver å gjøre oss alle fattigere og ødelegge det som er igjen av økonomien. Biden-regimet følger alle WEF-diktatene til punkt og prikke. De vil bokstavelig talt at du ikke skal eie noe og late som du er lykkelig. Det er ingen spøk… Tom Renz er en Ohio-basert advokat som har reist seg til å bli en juridisk kraft i kampen for å holde Global Elite til ansvar. Renz har utviklet en rettssak mot EcoHealth Alliance, med påstand om deres engasjement i å skape SARS-CoV-2 med KKP og Wuhan Lab. [Video av Tom Renz vitnesbyrd i retten angående journalene fra 2014 som han fikk fra en infanterisoldat stasjonert i Fort Riley, Kansas, som viser at soldaten mottok fem Moderna “immuniserings”-skudd for ].


Tom Renz: “Jeg kommer ikke til å gå offentlig ut med at dette beviser at vaksinene ble produsert for fem, ti år siden, eller at tidslinjen var en fullstendig svindel. Min holdning er at vi anbefaler alle å se nærmere på dette. Og hvis vi skal stille spørsmål, bør vi stille godt formulerte spørsmål. Var Department of Defense (DOD) og CIA involvert i dette. I hvilken grad? Hvor lenge har de vært involvert? Dette ble produsert i et laboratorium hos en av USAs største fiender … og det var ikke bare DOD og CIA som var involvert i utviklingen av pandemien …”


Produksjonsselskapet Resilience

Advokat Tom Renz i retten i Ohio, fra Facebook, her. Skal ikke utelukke at hans dypt treffende formuleringer om pandemiens bedrageri har ført til forandringer i folks oppfatning med seg. Et intervju med Renz på Youtube, her.

Det er de gamle kjenningene, the “usual suspects,” som utgjør den globale elite. I 2021 betalte Moderna et antatt nytt farmasøytisk produksjonsselskap kalt Resilience til å masseprodusere deres COVID-19 mRNA-vaksiner som skulle selges ut til alle land i hele verden, hjemmeside, her. Selskapet går under flere navn som P. Diddy, Nanotherapeutics, Nanosphere Inc., Ology Bioservices og Government Resilience Services.

Kanskje får du inntrykk av at de prøver å skjule noe?

Som Destiny Resendes rapporterer, er Resilience full av interessekonflikter, spesielt innenfor etterretningsmiljøet. Investorer i Resilience inkluderte Google, Lux Capital, Magnetic Ventures og 8VC. Og administrerende direktør i selskapet fungerte også som seniorrådgiver for Pfizer, ifølge databasenettstedet Crunchbase. Resendes avslørte at styremedlemmer og investorer knyttet til disse selskapene inkluderer Council on Foreign Relations-medlemmer, et styremedlem i Bill & Melinda Gates Foundation, CIA-tilknyttede selskaper, Merrill Lynch og Rockefeller University. I tillegg fungerte tidligere FDA-kommissær Scott Gottlieb som styremedlem i Resilience.

Nanosphere and Nanotherapeutics, også kjent som Resilience, har utallige kontrakter med myndighetene angående biologisk krigføring og genspesifikke sensorer ønsket av DoD, bemerket Resendes. For å legge fornærmelse til skade, ble Resilience til og med benyttet av World Economic Forum for å lede -panelet om cybersikkerhet. De tror virkelig vi er dumme. “Et biofarmasøytisk selskap på cybersikkerhet? Ok, jada, gå og kjøp den Moderna-boosteren, hvis du tør,” skrev Resendes. Ikke glem at CIA bestakk sitt eget COVID-19-opprinnelsesteam for å avvise Wuhan-lab-lekkasjeteorien, ifølge flere varslere fra byrået. Etterretning er farlig kompromittert, advarte CIA- og FBI-varslere. Du er ikke den eneste som rapporterer dette, men jeg leste rapporten din om det i morges. Dette er noe du har advart om ganske lenge, og [Video av kongressens vitnesbyrd fra Michael Shellenberger forhørt av senator Josh Hawley].

Josh Hawley: “Påstandene stammer fra en varsler som har kommet frem til huset, en varsler fra Central Intelligence Agency. Jeg har brevet, det relevante brevet her fra House Oversight Committee. Varsleren hevder at et CIA-team ble betalt for å endre sin vurdering av opprinnelsen til COVID-19. Har jeg skjønt rett? Er dette din forståelse av rapporten?”

Forfatter og journalist Michael Shellenberger mener at “Greta Thunberg is an end stage product of the climate religion”, her.

Michael Shellenberger: “Og akkurat på det helt spesifikke punktet med at vi var de første som identifiserte de tre personene som fikk koronaviruset i Kina. De var menneskene som jobbet med forskning om funksjoner i Wuhan Institute of Virology. Wall Street Journal bekreftet vår rapportering to uker senere.
Og så, jeg tror det var noen dager eller en uke etter dette, kom ODNI-rapporten ut og den avslørte ikke denne informasjonen. Og vi hadde flere kilder, Wall Street Journal. Vi aner ikke om kildene til Wall Street Journal var de samme, men jeg tror vi tydeligvis ser mye maktmisbruk som forekommer i flere utøvende byråer.”

“Så vi har sett det med FBI. En av tingene vi la merke til i går var at vi så perverse insentiver i FBI for å gå etter såkalt “voldelig ekstremisme i hjemmet”. De foreslo å trekke agenter ut av ting som utnyttelse av barn, og fyrte i tillegg oppunder et sett med saker som spesielt så ut til å være rettet mot å spre desinformasjon rundt ideen om at det er en betydelig økning av innenlandsk ekstremisme. Vi tror ikke at bevisene viser det. Og nå ser vi denne rapporten som antyder at det var en FBI-varsler som sa at seks av de syv analytikerne mente viruset lagt i et laboratorium? Og nå hadde de skiftet mening i et bytte mot en bonus eller et slags økonomisk insentiv?”

Det er ingen vei tilbake. Mange av elitene flykter som rotter som forlater et synkende skip mens andre trykker på panikk-knappen i et desperat forsøk på å erstatte frontfigurene og gå videre med den djevelske blodtørst. Skal vi tilgi og glemme, gi dem amnesti og la dem omgruppere og få nye navn? Eller er det på tide med Nurnberg 2.0? Folket har talt og slik skal det være.


Originalartikkel, her

https://www.nyhetsspeilet.no/?givewp-route=donation-form-view&form-id=79565

DEL ARTIKKELEN OG DELTA I Å SETTE MENNESKEHETEN FRI, ÆREDE LYSKRIGERE!

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.