Etter 3 år med sensur: Mainstream Media bekrefter nå at “COVID Jabs kan være skyld i økningen i overflødige dødsfall”

MICHEL CHOSSUDOVSKY9. JUNI LES I APPEN IntroduksjonHvis denne rapporten fra The Telegraph hadde blitt publisert tidlig i 2021, ville flere millioner liv blitt reddet.Men i 2021 ble det innført sensur. Ærlig journalistikk ble fortiet. Media støttet fryktkampanjen.Telegraph-rapporten av vitenskapsredaktør Sara Knapton, 5. juni 2024 gjelder:Forskere fra Nederland analyserte data fra 47 vestlige land og oppdaget at det hadde vært mer enn tre millioner siden 2020 , med trenden som fortsetter til tross for utrulling av og inneslutningstiltak.De sa at de “enestående” tallene “vekste alvorlig bekymring” og ba regjeringer om å undersøke de underliggende årsakene, inkludert mulige vaksineskader.
Forfatterne fra Vrije Universiteit, Amsterdam, skrev i BMJ Public Health: “Selv om Covid-19-vaksiner ble gitt for å beskytte sivile mot å lide sykelighet og dødelighet av Covid-19-viruset, har mistenkte bivirkninger også blitt dokumentert.”Både medisinske fagfolk og borgere har rapportert alvorlige skader og dødsfall etter vaksinasjon til forskjellige offisielle databaser i den vestlige verden.”Klikk her for å lese hele artikkelen på The Telegraph .Kommentarer og analyseFra begynnelsen av 2021, samtidig med utrullingen av Covid-vaksinen, har en stigende trend i Covid-vaksinerelaterte dødsfall utspilt seg.
Det er en økning i overdødelighet som kan tilskrives Covid-vaksinen.Ironisk nok, tre år senere rapporterer nå mainstream-mediene (se telegrafen ovenfor) om overdødelighet av Covid-relatert  .DETTE ER DEN UUTTALTE SANNHETEN:Overdødelighet utløst av Covid 19 “vaksine” (2020-2022)Nedenfor er en graf som gjelder overdødelighet i Tyskland (alle årsaker) , som peker på avviket mellom observert dødelighet fra forventet dødelighet (etter aldersgruppe) i 2020, 2021 og 2022.Legg merke til skiftet oppover i overdødelighet i 2021 og 2022 etter utrullingen av Covid-vaksinen i desember 2020. Denne tendensen er verdensomspennende.Tyskland: Overdødelighet etter aldersgruppe (%)Mainstream Media DesinformasjonTilbake i 2021 spilte mainstream media en nøkkelrolle i å opprettholde desinformasjon om Covid-vaksinen. Det var en del av propagandaapparatet. Det var medvirkende til å opprettholde fryktkampanjen.De vanlige mediene ga også legitimitet til et regime med sensur, trusler, straffer, oppsigelser av forskere og lærde ved store universiteter, sparking av leger og sykepleiere ved sykehus “for å fortelle sannheten”, for ikke å nevne den lumske rollen til “store penger”. ” stiftelser i bestikkelse og cooptering av politikere i mer enn 190 land, Og mye mer.Mennesker over hele verden har levd gjennom denne krisen.
Mange liv har blitt ødelagt.Uten mediesensur og undertrykkelse av sannheten, ville denne krisen ikke ha skjedd.Viser publiseringen av The Telegraph om Covid-vaksinerelatert overdødelighet en grunnleggende endring i forhold til mainstream media, nemlig en tendens til opphevelse av sensur?Vi har jobbet nådeløst på vegne og i solidaritet med våre respektive lokalsamfunn, nasjonalt og internasjonalt.Denne krisen påvirker menneskeheten i sin helhet, nemlig planetens 8 milliarder mennesker som er ofre for falsk vitenskap, svindel og korrupsjon.Fortjeneste i milliarder av dollar er drivkraften bak denne djevelske agendaen.“Drap er god forretning” . Det vi er vitne til er en forbrytelse mot menneskeheten i et enestående omfang, som påvirker livene til hele befolkningen på planeten vår.
WHO så vel som rundt 190 nasjonale myndigheter er medskyldige i utrullingen av Covid-vaksinen. De hadde ansvaret for å kansellere vaksinen.Samtidig har media i løpet av de siste tre årene spinnet løgnene på vegne av både myndighetene og Big Pharma.Offisielle data vedrørende vaksinerelaterte dødsfall og uønskede hendelser er ikke nevnt. HAR EN STRAFFETAv betydning, aldri nevnt av media eller anerkjent av våre myndigheter, er Pfizer det eneste farmasøytiske selskapet som har kriminelt rulleblad hos det amerikanske justisdepartementet.For å konsultere Justisdepartementets historiske avgjørelse, klikk på skjermbildet nedenforHvordan i all verden kan vi stole på et Big Pharma-vaksinekonglomerat som erklærte seg skyldig i straffeanklager fra det amerikanske justisdepartementet, inkludert “svindel markedsføring” og “forbrytelse av mat-, - og kosmetikkloven”?Tilbakeblikk til november 2020. Uredelig BBC-rapportDETTE ER DEN UUTTALTE LØGNENEt par uker før den offisielle lanseringen av mRNA-vaksinen tidlig i november 2020, presenterte BBC en betimelig Covid-medierapport med tittelen:“Covid: Hvorfor er viruset en slik trussel”?
Ifølge BBC, sitering og feilsitering av «vitenskapelig mening», hadde viruset utviklet «en hit and run killer evolusjonær taktikk », med sikte på å spre Covid-19-infeksjonen vidt og bredt.Mediepropaganda: Er BBC ansvarlig for mRNA-vaksine-relaterte dødsfall?Det uuttalte målet med denne rapporten av BBC Science Correspondent James Gallagher var å ” skremme den britiske offentligheten”, opprettholde fryktkampanjen og samtidig fremme aksept av Covid mRNA-vaksinen.Artikkelen var basert på den “autoritative stemmen” til professor Lehner fra Cambridge University, en infeksjonsmedisinsk lege ved Addenbrooke's Hospital, Cambridge:“Et enkelt virus har brakt livet slik vi kjenner det til en skrikende stopp.Vi har møtt virale trusler før, inkludert pandemier, men verden stenger ikke for hver ny infeksjon eller influensasesong.Så hva er det med dette ? Hva er særtrekkene ved dens biologi som utgjør en unik trussel mot kroppene våre og livene våre?I følge Lehner: I de tidlige stadiene av en infeksjon” viruset er i stand til å lure kroppen . … Det [viruset] oppfører seg som en “hit and run”-morderMengden virus i kroppen vår begynner å toppe seg dagen før vi begynner å bli syke. …Men det tar minst en uke før Covid utvikler seg til det punktet hvor folk trenger sykehusbehandling.” Dette er en virkelig strålende evolusjonær taktikk – du går ikke til sengs, du går ut og har det bra,” sier professor Lehner ved Cambridge University.Så viruset er som en farlig sjåfør som flykter fra stedet – viruset har gått videre til neste offer lenge før vi enten blir friske eller dør.I sterke termer, “viruset bryr seg ikke” hvis du dør, sier [Cambridge] prof Lehner, ” dette er et hit-and-run-virus” . ….Den gjør særegne og uventede ting med kroppen ( BBC, James Gallagher, 22. oktober 2020, uthevelse lagt til)For noe tull!“Covid: Hvorfor er koronaviruset en slik trussel? BBC.Svar: mediedesinformasjon og fryktkampanjen.Denne useriøse BBC-rapporten personifiserer det såkalte “viruset som ikke bryr seg” , med sikte på å skape panikk, siterer de uforsiktige uttalelsene til en Cambridge-forsker, som er på lønningslisten til Big Pharma's Wellcome Trust.På sin side får “Hit and Run Virus” (i stedet for korrupte regjeringer) skylden for å ha “beordret lockdown” (11. mars 2020), pålagt 190 land, noe som har skapt økonomisk og sosial kaos over hele verden.Det som står på spill er kriminaliseringen av mainstream media for å ha villedet millioner av mennesker i løpet av de siste 3 årene , og dermed opprettholde løgnene til Big Pharma og de korrupte direktivene til politikere, for ikke å nevne de uredelige uttalelsene fra generaldirektøren fra WHO, Dr. Tedros.Det som nå skjer er at BBC erkjenner at folk dør, men «eksperter er ikke sikre på hvorfor»”De vet ikke hva årsaken og årsaken er”PASS PÅ KONSPIRATISTEORIERNEBBC anklager påståtte konspirasjonsteoretikere for å si at Covid-vaksinen er ‘ikke trygg'.”De siste årene har det vært en vekst i nettbaserte konspirasjonsteorier, som antyder at vaksiner som Covid-jab er farlige eller ineffektive .Ward sa at han er “bekymret for at folk kan tro på konspirasjonsteoriene “.Men han insisterer «de er nettopp det, de er bare konspirasjonsteorier. Det jeg går på er fakta”.Han sa: “Alle internasjonale bevis er at vaksinene vi gir ut i Storbritannia er trygge, de er svært effektive og de vil beskytte deg mot noen virkelig forferdelige sykdommer.”Samtidig beskriver BBC SARS-CoV-2-viruset som involvert i:En konspiratorisk evolusjonær taktikk for «hit and run killer» [SIC]( Se BBC, James Gallagher, 22. oktober 2020 ) på nivået av hele planetenRundt 14 milliarder doser av Covid-vaksine har blitt administrert over hele verden, 1,75 doser per person for en verdensbefolkning på 8 milliarder. Hadde media sannferdig rapportert om Covid-vaksinens natur og dens ødeleggende virkninger, ville millioner av liv blitt reddet.På dette tidspunktet, med unntak av er 75 % av verdens befolkning allerede vaksinert . Det er ingen bevegelse bakover.Regjeringene og nasjonale helsemyndigheter i ledtog med Big Pharma var helt klar fra begynnelsen av at “vaksinen” mot Covid-19 bidro til en stigende trend i dødelighet og sykelighet.Leger for Covid-etikk ga ut en bred uttalelse i juli 2021 basert på data fra EudraVigilance, (EU, EØS, Sveits), MHRA (UK) og VAERS (USA):“Flere dødsfall og skader fra covid-!9-“vaksinen”-utrullingen enn fra alle tidligere vaksiner til sammen siden registreringene startet.”Signalet om skade er nå udiskutabelt overveldende, og i tråd med universelt aksepterte etiske standarder for kliniske studier, krever Leger for Covid-etikk at COVID-19 “vaksinasjonsprogrammet” stanses umiddelbart over hele verden.Fortsettelse av programmet, i full kunnskap om pågående alvorlig skade og død for både voksne og barn, utgjør forbrytelser mot menneskeheten/folkemord, som de som blir funnet å være ansvarlige eller medskyldige til slutt vil bli holdt personlig ansvarlige for.Pfizers konfidensielle rapportEt annet viktig dokument som var tilgjengelig for nasjonale helsemyndigheter i USA, var den “konfidensielle” rapporten fra Pfizer. Denne rapporten som ble offentliggjort under informasjonsfrihet (FOI) i oktober 2021 er en bombe.For ytterligere detaljer se: Michel Chossudovsky,Pfizers “Hemmelige” rapport om Covid-“vaksinen”. Utover drap. Bevisene er overveldende. Vaksinen bør umiddelbart trekkes tilbake over hele verdenVaksinen ble lansert i midten av desember 2020. Innen utgangen av februar 2021,” Pfizer hadde allerede mottatt mer enn 1200 rapporter om dødsfall angivelig forårsaket av vaksinen og titusenvis av rapporterte bivirkninger , inkludert 23 tilfeller av spontanaborter av 270 svangerskap og mer enn 2000 rapporter om hjertesykdommer.”Dataene samlet inn fra midten av desember 2020 til slutten av februar 2021 bekrefter utvetydig “Drap”.Basert på bevisene hadde Pfizer ansvaret for å umiddelbart kansellere og trekke tilbake “vaksinen”. Drap i motsetning til drap innebærer “kriminell hensikt”. Fra et juridisk synspunkt er det en “Drapshandling” brukt over hele verden på en målgruppe på 8 milliarder mennesker.Klikk her for å lese hele Pfizer-rapporten.  Michel Chossudovsky, Substack 9. juni 2024En tidligere versjon av denne artikkelen ble publisert av Global ResearchDen verdensomspennende koronakrisen, et globalt statskupp mot menneskehetenav Michel Chossudovsky
Michel Chossudovsky gjennomgår i detalj hvordan dette lumske prosjektet “ødelegger folks liv”. Han gir en omfattende analyse av alt du trenger å vite om “pandemien” – fra de medisinske dimensjonene til de økonomiske og sosiale konsekvensene, politisk grunnlag og mentale og psykologiske konsekvenser.“Mitt mål som forfatter er å informere folk over hele verden og tilbakevise den offisielle fortellingen som har blitt brukt som en begrunnelse for å destabilisere det økonomiske og sosiale stoffet i hele land, etterfulgt av innføringen av den “dødelige” COVID-19 “vaksinen”. Denne krisen påvirker menneskeheten i sin helhet: nesten 8 milliarder mennesker. Vi står i solidaritet med våre medmennesker og våre barn over hele verden. Sannheten er et kraftig instrument.”AnmeldelserDette er en dybderessurs av stor interesse hvis det er det bredere perspektivet du er motivert for å forstå litt bedre, forfatteren er svært kunnskapsrik om geopolitikk og dette kommer ut i måten Covid er kontekstualisert. – Dr. Mike YeadonI denne krigen mot menneskeheten som vi befinner oss i, i dette enestående, irregulære og massive angrepet mot friheten og menneskers godhet, er Chossudovskys bok en klippe for å opprettholde vår kamp. – Dr. Emanuel GarciaI femten konsise vitenskapsbaserte kapitler sporer Michel den falske covid-pandemien, og forklarer hvordan en PCR-test, som ga opptil 97 % påviste falske positiver, kombinert med en nådeløs 24/7 fryktkampanje, var i stand til å skape en verdensomspennende panikkladet ” plandemisk”; at denne plandemien aldri ville vært mulig uten den beryktede DNA-modifiserende Polymerase Chain Reaction-testen – som den dag i dag blir presset på et flertall av uskyldige mennesker som ikke har noen anelse. Hans konklusjoner er bevist av anerkjente forskere. – Peter KoenigProfessor Chossudovsky avslører sannheten om at “det ikke er noen årsakssammenheng mellom viruset og økonomiske variabler.” Med andre ord, det var ikke COVID-19, men snarere den bevisste implementeringen av de ulogiske, vitenskapelig grunnløse nedstengningene som forårsaket nedstengningen av den globale økonomien. – David SkripacEn lesning av Chossudovskys bok gir en omfattende leksjon i hvordan det er et globalt statskupp på gang kalt “The Great ” som hvis det ikke blir motstått og beseiret av frihetskjærlige mennesker overalt, vil resultere i en dystopisk fremtid som ennå ikke er forestilt. Gi videre denne gratisgaven fra professor Chossudovsky før det er for sent. Du vil ikke finne så mye verdifull informasjon og analyser på ett sted. – Edward CurtinISBN: 978-0-9879389-3-0, år: 2022, PDF e-bok, sider : 164, 15 kapitlerPris: $11,50 GRATIS KOPI! Klikk her (docsend) og last ned .Du kan også få tilgang til nettversjonen av e-boken ved å klikke her .Vi oppfordrer deg til å eBok-prosjektet ved å gi en donasjon gjennom Global Researchs DonorBox “Worldwide Corona Crisis”-kampanjeside .

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.