Nytt livsfarlig virus COVID21, rett rundt hjørnet, ifølge statsminister Justin Trudeaus kontor i Kanada.4 min read

by SVEN-INGE JOHANSEN19. OKTOBER 20202NOW READINGNytt livsfarlig COVID21, rett rundt hjørnet, ifølge statsminister Justin Trudeaus kontor i Kanada.4 min read

Utdrag av et notat fra et møte mellom the Strategic Planning Committee og Statsministerens kontor, Canada.

Kary Mullis 1944-2019, he even said his PCR were not made to detect any kind of infectious disease. It's just there to pick up your signature of your DNA and RNA.

Utdraget bekrefter det vi allerede hadde skjønt måtte ligge mellom linjene, da globalistene manøvrerte stygt og uvørent mellom de mange holmer, fjellknauser og undervannsskjær med et utall av urimeligheter, halvsannheter og ofte regelrette løgner; en av disse var den utstrakte bruken av PCR-testen til Kary Mullis, en test som uttalt ikke skulle brukes til å diagnostisere infeksjoner, men som alikevel utgjorde hovedterskelen inn til troen på virus , godt støttet av angstpiskende og skrekkinngytende overskrifter fra et lydig NRK og en lydig rikspresse. Dette epost-notat bekrefter for mitt vedkommende at har vært et politisk brekkjern; at det ikke dreide seg om en alvorlig sykdom, men om noe helt annet, for i det følgende notat blir også et nytt viruset, COVID21 presentert, som skal resultere i langt flere infeksjoner, mange og nye, strengere nedlukninger.

Det følger innholdet av et epost-notat skrevet av et medlem av the Strategic Planning Committee, også medlem av The Liberal Party, Canada, statsminister Justin Trudeaus politiske parti. Vedkommende ønsker av gode grunner å være anonym, da det han offentliggjør er kriminelle handlinger planlagt av den kanadiske regjering, forteller kanadieren og finansrådgiver Jeff Berwick, innholdet virker troverdig etter alt å dømme av det som er tilgjengelig av fakta; dette kan faktisk være de neste skrittene de har tenkt å ta, derfor velger han å gjengi epostens innhold:

«Jeg har noen meget viktige opplysninger å gi deg. Jeg er et komitémedlem (innen Kanadas regjering), og medlem av Liberal Party of Canada. Jeg sitter i flere komitéer, men den informasjonen jeg gir her, kommer fra Strategisk planleggingskomiteen (som styres av PMOV).

Den kanadiske finansrådgiver Jeff Berwick

Jeg må begynne med å si at jeg ikke er glad for å gjøre dette, men jeg er dessverre tvunget. Som kanadier og enda viktigere som forelder ønsker jeg å gi en bedre fremtid ikke bare for mine egne barn, men også for andres barn.

Den andre grunnen til at jeg gjør dette er at omtrent 30% av komiteens medlemmer ikke er fornøyd med den retning dette vil gi Kanada, men da våre meninger blir ignorert; de planlegger å gå videre og følge sin plan. De har også gjort det veldig klart at ingenting kan stoppe de planlagte resultater. Veikartet og målet ble satt opp av PMO (statministeres kontor) og er som følger:

– Fase inn sekundære lockdown-restriksjoner på rullerende basis, begynnende med større storbyområder først og utvides utover. Forventes innen november 2020.

– Daglige nye tilfeller av vil øke utover testingskapasiteten, inkludert økning i COVID-dødsfall etter samme vekstkurver. Forventet innen utgangen av november 2020.

– Komplett og total lockdown (mye strengere enn den første og andre begrensningen i rullerende fase). Forventet innen utgangen av desember 2020 – begynnelsen av januar 2021.

– Rask konstruksjon av (eller bygging av) internerings-anlegg i alle provinser og territorier. Forventes innen desember 2020.

– Projisert COVID-19 mutasjon og / eller co-infeksjon med sekundært virus (referert til som COVID21) som fører til en tredje bølge med mye høyere og høyere infeksjonsrate. Forventet innen februar 2021.

– Daglige nye tilfeller av COVID-21 sykehusinnleggelser, men også COVID-19 og COVID-21 relaterte dødsfall vil overstige kapasiteten til medisinske fasiliteter. Forventet Q1 – Q2 2021.

– Forsterkede lockdown-regler (referert til som tredje lockdown vil bli implementert. Omfattende reisebegrensninger vil bli pålagt (inkludert inter-provins og by). Forventet 2. kvartal 2021.

– Prosjekterte fordelinger i forsyningskjeden, mangel på lager, stor økonomisk ustabilitet. Forventet sent Q2 2021.

– Implementering av militærpersonell i større storbyområder samt alle større veier for å etablere reisekontrollpunkter. Begrense reiser og bevegelser. »


Toppfoto, her. Anonyme brev fra høye posisjoner i et statlig system bør alltid betraktes med skepsis. De kan likegodt være ment til å føre den vanlige samfunnsborger bak lyset. Tonen i dette brevet virker ærlig og oppriktig, det kan dreie seg om statlige kriminelle handlinger. Jeg forstår at viruset var et politisk virus fra begynnelsen av, planlagt i god tid, og at det dreide seg om et omfattende misbruk av folks angst for sykdom, kun i den hensikt å komme til makt. Fra andre kilder vet vi at virus-unntakstilstanden skal vare til 2025 (her), denne mailen beskriver tiltak inn i 2. kvartal 2021. Vi må anta at interneringsleirene vil utvikles videre i beste FNs ånd, etter dette (hør den kanadiske politiker, Randy Hillier stille spørsmål i det kanadiske parliament, i video, 12:17, lenke nederst), såfremt ingen protesterer. Dokumentet ble gjengitt av den kanadiske finansrådgiver Jeff Berwick, en mann jeg har hatt tillit til så langt, offentliggjort den 17. oktober 2020, epostens gjengivelse begynner fra ca 8:20, flere viktige punkter som f.eks. Universal Basic Income Program, World Debt Program av IMF, Canada's HealthPass o.a. fra samme epost, nevnes også i videoen, her.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.