Etterretningsoppdatering: The Great Reset vs. the Great Awakening – den store kampen som finner sted akkurat nå for fremtiden for Amerika og den frie verden.

 Fredag ​​11:56 +00: 00, 20. nov 2020 

Bilde: Etterretningsoppdatering: The Great Reset vs. the Great Awakening - den store kampen som finner sted akkurat nå for fremtiden for Amerika og den frie verden

Natural News ) Vi har en stor etterretningsoppdatering angående valgtyveri og forræderi fra den dype staten og demokratene.

For det første holdt Trumps juridiske team – bestående av Rudy Giuliani, Joe Digenova, Sidney Powell og andre – en veldig hardtslående pressekonferanse i dag der de la fram Trumps klare vei til seier i domstolene. Den fullstendige pressekonferansen er for tiden i ferd med å bli lagt ut på Brighteon.com, og transkripsjonsgruppen vår jobber med en full transkripsjon av hele arrangementet, som varte over to timer.

Noen av høydepunktene fra bomben fra denne konferansen inkluderer:

 • Sidney Powell bekreftet at Dominion-serverne i Tyskland faktisk ble konfiskert.
 • Rudy Giuliani sa at det er identifisert 682 770 stemmesedler som må kastes ut fordi de ikke er sertifiserbare.
 • Sidney Powell erklærte: “Vi kommer til å gjenvinne USA!”
 • Sidney Powell erklærte at “en algoritme ble plugget inn for å stjele stemmer fra president Trump under valget” – som er nøyaktig hva alternative medier har advart om i over et tiår. (Valg har vært rigget i minst de siste tjue årene, og sannsynligvis lenger …)

https://www.brighteon.com/embed/9ae830cc-fe16-42eb-8b5b-3df909312a8a

Utrolig nok fortsetter  hele mediekartellet å lyve for Amerika  og holde tilbake alle de overveldende bevisene på valgsvindel. Dette er intet mindre enn en storslått kriminell konspirasjon fra det forræderiske vanlige media, som fortsetter å fungere som  folks fiender .

https://www.brighteon.com/embed/7e3afb7c-9b76-4252-b697-605c773d8c05

https://www.brighteon.com/embed/1d70f11a-0d72-447c-805e-ad9a4c7a1c23

Jeffrey Prather forklarer “Kraken” og beskriver, “The Great Reset vs. the Great Awakening”

I et annet fascinerende kapittel som nå dukker opp i alt dette, har den tidligere militærinnsideren og dagens analytiker Jeffrey Prather ( JeffreyPrather.com ) gitt ut det vi anser for å være en bombe-video der han oppsummerer den virkelige krigen som foregår bak kulissene: “ The Great vs. the Great Awakening. ”

Som han forklarer det, er CIA, FBI og DOJ forræderiske sumpdyr som er dedikert til å bringe Amerika ned, stjele valget og fange alle de virkelige patriotene som general Flynn (og Roger Stone). I mellomtiden er visse sektorer av spesialstyrkeoperasjoner, og nå Chris Miller som fungerende forsvarssekretær, alle på linje med Trump, og forsvarer Amerika mot sine fiender, både utenlandske og innenlandske.

I går  erklærte Chris Miller at alle operasjonsenheter for spesialstyrker  nå rapporterer direkte til ham , og omgår den korrupte DoD-sumpen som fungerer for globalistene og demokratene. Dette setter de mange titusenvis av spesialstyrkeoperasjonsenheter og eiendeler direkte under kontroll av en amerikansk patriot, og det peker på “Plan B” -planen i alt dette, som er for Trump å påberope seg NDAA og Insurrection Act. , send deretter spesialstyrkenheter over hele USA for å arrestere alle de forræderiske skuespillerne og ta ned Big Tech- og Big Media-forræderne som er en del av denne storslåtte konspirasjonen for å styrte USAs regjering.

Jeffrey Prather's video er vist nedenfor. Denne videoen vil også snart vises på Brighteon.com, bare i tilfelle YouTube sletter den. Noen av de mer bemerkelsesverdige høydepunktene fra denne videoen inkluderer:

 • Chris Miller er en patriot som vil handle avgjørende for å forsvare USA.
 • Bill Barr og Durham er begge sumpdyr som jobber for den dype staten og CIA. De vil aldri tiltale noen av de  virkelige  kriminelle i Amerika, som Obama, Clinton, Biden, Brennan, etc.
 • Den amerikanske hæren, marinen og marinesoldatene har alle blitt infiltrert av dype statsforrædere på noe nivå, men og Romstyrken er lojale mot Trump og er hovedsakelig bemannet av patrioter. Andre kilder forteller oss at de fleste av de faktiske mid-level folkene i de væpnede styrkene er pro-Trump uansett hvilken gren de er i, men generaler og byråkrater på høyere nivå er forræderisk sumpskum.
 • Trump vil vinne Georgia, og demokratene får panikk for å prøve å stjele valget på noen måte de kan.
 • “Kraken” er faktisk et DoD-styrt cyberkrigsprogram som sporer og hacker forskjellige andre systemer for å tilegne seg bevis på narre handlinger fra den dype staten. Trump-lojalister i luftforsvaret, romkommandoen og nå i visse sektorer i DoD og til og med NSA har alle bevisene på stemmesvindel og valgrelatert forræderi. Trump har alt dette nå og vil snart bruke det mot Amerikas fiender.
 • Ezra Cohen-Watnick, fungerende underforsvarssekretær for etterretning, er en patriot og en veldig smart person som jobber bak kulissene for å redde Amerika fra korrupte, kriminelle demokrater, dype statere og utenlandske fiender som .

Du kan se hele videoen her:

Brighteon.com/8f14d1f9-d702-405b-8f0c-b2bcedf149b8

https://www.brighteon.com/embed/8f14d1f9-d702-405b-8f0c-b2bcedf149b8

Jeg har også lagt ut en podcast hver for seg, “Hva er Kraken?” I denne 40-minutters oversikten over den nåværende situasjonen forklarer jeg hvorfor vi kan ha tro på at Trumps advokater allerede har tilstrekkelig bevis for å oppheve korrupsjonsvalget. Jeg avslører også noen av aktivitetene som spesialstyrkeenhetene kan forfølge akkurat nå for å spikre arrestasjoner og tilståelser fra dype statsforrædere.

Lytt her, og se etter nye videoer hver dag på  Health Ranger Report-kanalen min på Brighteon.com :

https://www.brighteon.com/63edb106-3253-47f5-838a-4c42eb17cab3

Brighteon.com/130c4acc-c34e-43fe-8733-8f59bfe0ca63

Bunnlinjen

Poenget med alt dette? Det  hele  systemet er helt ødelagt med forræderisk fiender som sannsynligvis fortjener å bli arrestert, tiltalt og henrettet hvis det blir funnet skyldig.

Dette inkluderer:

 • Big Tech som sensurerer all informasjon om stemmesvindel.
 • Falske nyhetsmedier som fortsetter å tenne Amerika og dekke over forbrytelsene til Joe Biden.
 • Demokratiske agenter på høyt nivå som Obama, Clinton, Biden, etc., som er direkte ansvarlige for utallige landssvik, hvitvasking, svindel og oppvigling.
 • -aktører som Barr, Durham, Comey, Brennan og andre som har arbeidet  mot  interessene til USA og solgt ut nasjonen til utenlandske interesser som Kina.
 • FBI som er en innenlandsk terrororganisasjon som  begår  forbrytelser mot Amerika i stedet for å stoppe dem.
 • Korrupte lokale stemmesedler som bevisst og frekt rigger stemmer til Joe Biden, rett i dagslys.
 • Korrupte dommere og dypstatlige rettsdommer (som Sullivan, dommeren som forfølger Flynn) som sannsynligvis burde bli arrestert og prøvd for forræderi.

Inne i dette flerlagssystemet med nesten engros korrupsjon og forræderi, eksisterer det nå patrioter i kritiske maktposisjoner, som Trump selv, Miller ved DoD, noen patrioter i NSA og viktige eiendeler i Space Force og Air Makt. Til sammen har disse patriotene på sin kommando hele spesialstyrkenes operasjonsmidler, militære satellitter, avanserte cybersystemer og selvfølgelig konstitusjonen selv, som gir presidenten i USA ekstraordinær makt i krigstider eller nasjonal nødsituasjon.

Som vi rapporterte for dager siden,  erklærte president Trump en nasjonal nødsituasjon over “utenlandsk innblanding i USAs valg” 12. september 2018,  i en utøvende orden. Den nasjonale nødsituasjonen er ikke opphevet.

Barack Obama signerte også NDAA i 2012, og ga presidenten ekstraordinære makter til å håndtere innenlandske fiender og fiendtlige stridende i løpet av en krigstid.

Vi mistenker at Trump forbereder seg på å slippe full hammer på alle de forræderiske aktørene om nødvendig, men gir sitt juridiske team en mulighet til å prøve å vinne valget i domstolene først. Hvis domstolene nekter å opprettholde rettsstaten og åpenbart er kompromittert, utpresset eller så blindet av sitt eget hat mot Trump at de ikke kan utstede en ærlig kjennelse,  vil Trump påberope seg oppstandelsesloven  og føre kinetisk krig mot den dype staten om Amerikansk jord. Det er viktigere at  vi folket 100% støtter at Trump tar denne handlingen om nødvendig . Vi vil slutte oss til hans innsats, bevæpnet av millioner, for å forsvare denne nasjonen mot sine fiender. Innbyggere, militsenheter og patrioter står klar og er klare til å kjempe.

Noen kilder sier at spesialstyrkens tiltak allerede er iverksatt, og at visse dypstatlige aktører allerede er arrestert og satt på “overføringsfly” til svarte steder eller GITMO, men disse påstandene kan ennå ikke bekreftes fullt ut. De samsvarer imidlertid med andre observasjoner vi har notert i relaterte artikler og podcaster.

Likevel er det største du kan gjøre i alt dette å  fortsette å offentlig vise din støtte til president Trump, grunnloven og av denne nasjonen mot forrædere og innenlandske fiender . Det er din utgytelse av støtte som gir Trump bakteppet han trenger for å forfølge alle disse handlingene for å forsvare Amerika og beseire dets målrettede fiender.

Skulle patriotene mislykkes, vil Amerika og verden bli kastet inn i Joe Bidens “mørke vinter”, komplett med tvangsvaksinasjoner, våpenlåsninger for å knuse verdensøkonomiene, marerittlige begrensninger på , tøffe valg for alltid, og aktivering av global avfolking / folkemordagenda for massedrap milliarder av mennesker på rekordtid.

Det er interessant at det siste avsnittet for bare et år siden ville ha fremkalt kramper av “konspirasjonsteori” beskyldninger fra hverdagens mennesker, men i dag er det ingen som ler. Fordi alle verdensledere har kunngjort sin “Great Reset”, og de skryter åpent av hvordan -pandemien er en “mulighet” til å få til  global kommunisme  og fullstendig slaveri av menneskeheten over hele kloden.

https://www.brighteon.com/0a3b3fc8-e9e8-4b4b-a465-2a6f76603102

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.