Breaking: Ex-Pfizer Exec Sier ‘Pandemic Is Over’, Og Såkalt ‘Second Wave’ Basert På Bedragersk Testing

HAFHAF1. Oktober 2020

Til tross for påstander fra Anthony Fauci og andre om at amerikanere burde gjøre seg gjeldende for en “andre bølge” av Wuhan coronavirus (), sier tidligere Chief Science Officer Dr. Mike Yeadon at dette ikke er annet enn fryktklang basert på søppelvitenskap og svindel. .

En tidligere visepresident i farmasøytisk gigant, Dr. Yeadon hevder at “nesten alle” testene som utføres for Wuhan coronavirus (covid-19) er “falske positive”, et fenomen som allerede har blitt observert i Florida.

Dr. Mike Yeadon

Dr. Yeadon sier også at “det er ingen vitenskap som antyder at en ny bølge skulle skje.”

Enhver “andre bølge” som kommer er fullstendig produsert basert på falske “nye saker”, blir Dr. Yeadon videre sitert og svarte bekreftende på spørsmål om “vi baserer en regjeringspolitikk, en økonomisk politikk, en sivile friheter politikk, når det gjelder å begrense folk til seks personer i et møte … alt basert på det som kan være helt falske data. ”

“Var det ikke testdataene du får fra TV-en hele tiden, vil du med rette konkludere med at pandemien var over, da det ikke har skjedd noe mye,” uttalte Dr. Yeadon videre og bemerket at flere sannsynligvis vil bli tatt opp i sykehus for influensa de neste månedene, men at disse ikke skal forveksles med innleggelser fra Wuhan coronavirus (covid-19).

Husk å sjekke ut følgende video fra Brighteon.com der Dr. Yeadon snakker med intervjueren Julia Hartley-Brewer om sannheten angående Wuhan coronavirus (covid-19) plandemi :

https://www.brighteon.com/embed/fd404ccb-7384-4246-b42b-78e363911b33

Dr. Yeadon Publiserte Et Papir Som Antydet At “Kurven” Ble “Flat” For Måneder Siden

Tidligere denne måneden publiserte Dr. Yeadon og hans kolleger et papir de var medforfatter på om den såkalte “pandemien.”

Med tittelen “Hvor sannsynlig er en andre bølge?” denne artikkelen forklarer at de fleste av dødsfallene knyttet til Wuhan coronavirus (covid-19) skjedde tilbake i mars og april, og ble raskt avsmalnet i månedene som fulgte.

I april hadde de fleste land, inkludert USA, med suksess “flatet kurven”, selv om økt testing, hvorav de fleste er falske, fortsetter å rapportere nye “tilfeller” som de som støtter fortsatt pandemibegrensninger bruker som “bevis” til presse på for endeløs maskebruk, fysisk distansering og i noen tilfeller låsing.

“Det er mye blitt observert at i alle sterkt infiserte land i og flere av de amerikanske statene også, at formen på de daglige dødsfallene sammenlignet med tidskurvene er lik vår i Storbritannia,” avslører denne artikkelen.

“Mange av disse kurvene er ikke bare like, men nesten superimposable.”

Dette gjenspeiles ytterligere i de siste overlevelsestallene, som siden mai måned har steget til 99,8 prosent av infeksjonene – noe som betyr at bare 0,2 prosent av mennesker som tester positivt for Wuhan coronavirus (covid-19) ender med å dø på et tidspunkt etter å ha vært “Diagnostisert.”

Denne overlevelsesraten på 99,8 prosent er betydelig høyere enn den som ble foreslått av Fauci i mars og april, da han feilaktig hevdet at opp mot 6 prosent av Wuhan coronavirus (covid-19) pasienter ville dø av viruset – noe som betyr at Fauci feilaktig hevdet at romanen viruset var 20 til 30 ganger mer dødelig enn det faktisk er.

“Infeksjonsdødelighetsgraden (IFR) -verdien akseptert av Yeadon et al. I papiret er 0,26%,” skriver Ralph Lopez for HubPages. “Overlevelsesraten for en sykdom er 100% minus IFR.”

Når det gjelder den påståtte “nye” naturen til Wuhan coronavirus (covid-19), hevder Dr. Yeadon at det bare er roman i den forstand at det er en ny type coronavirus.

Som det viser seg, eksisterer det mange andre typer koronavirus, inkludert fire andre stammer som sirkulerer fritt gjennom befolkningen mens du leser dette.

“De har alle slående sekvenslikhet med det nye ,” påpeker Dr. Yeadon i sin avis, og tilbyr et annet perspektiv som sjelden, om noen gang, er nevnt av de vanlige media.

Kilder: Clearnewswire.com ; Brighteon.comTre Historier Om Den Store Flommen Som Er Forut For BibelenForrige InnleggVi Blir PodfolketNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Kanadiske leger og professorer i medisin kommer sammen for å motsette seg en andre låsing

KORONAVIRUSINSPIRASJONNYHETER

Kanadiske Leger Og Professorer I Medisin Kommer Sammen For Å Motsette Seg En Andre Låsing

HAFHAF7. Oktober 2020

N95-masker fra Kina

KORONAVIRUSHELSEVESENNYHETER

Eksperter: Opptil 70% Av KN95-Masker Fra Kina Oppfyller Ikke Helsestandarder

HAFHAF7. Oktober 2020

Ny teknologi nekter inngang til butikker hvis du ikke bruker ansiktsmaske

STOREBRORSTYREKORONAVIRUS

Ny Teknologi Nekter Inngang Til Butikker Hvis Du Ikke Bruker Ansiktsmaske

HAFHAF6. Oktober 2020

Tusenvis protesterer mot tyske Covid 19-restriksjoner

KORONAVIRUSNYHETER

Tusenvis Protesterer Mot Tyske COVID-19-Restriksjoner

HAFHAF6. Oktober 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.