Topp Europeiske Nevrologer Hevder At Masker Er Farlige – Her Er Hvorfor

HAFHAF9. Oktober 2020

Dr Margareta Griesz-Brisson

MD, PhD, er en av Europas ledende nevrologer som for tiden er basert i London, Storbritannia.

Hun er for tiden medisinsk direktør for London Neurology & Pain Clinic og fungerer også som medisinsk-juridiske eksperter i Storbritannia, , Tyskland, Sveits og USA. Hun spesialiserer seg på nevrologi, nevro-regenerering, nevroplastisitet, nevrotoksikologi, miljømedisin og smertebehandling.

Hun er en av tusenvis av leger og forskere fra hele verden som har vært veldig uenige med tiltakene som ble tatt av Verdens helseorganisasjon i flere regjeringer for å bekjempe .

Dr. Margareta Griesz Brisson

Er dette falske nyheter? Nei, hun ga faktisk et intervju som forklarte hvorfor hun mener masker er farlige.

Det som kan være falskt, er påstanden om at masker er farlige, ettersom flere -faktasjekkere sannsynligvis vil hevde at det er usant og allerede har gjort.

Når det er sagt , bør du som seer få høre flere sider av ekspertuttalelse og ta valg for deg selv.

I et nylig intervju uttalte hun følgende:

Jeg følger begivenhetene i Tyskland med økende bekymring, i Tyskland og over hele verden viste corona seg å være en moderat influensa, og tiltakene er en absolutt katastrofe på alle nivåer …

Helsen vår ligger sterkt i våre egne hender, gjennom god mat, godt vann, mye bevegelse, omgjengelighet, glede, vennekjærlighet og mye og mye frisk luft …

Vi kan styrke immunforsvaret vårt. Har du lagt merke til noe, akkurat de tingene våre regjeringer har forbudt oss …

Det høyt elskede munn- og nesedekselet … re-pusten av vår utåndede luft vil uten tvil skape oksygenmangel og en flom med karbondioksid.

Men vi vet at den menneskelige hjerne er så følsom for oksygenmangel at nervecellene våre for eksempel i hippocampus som ikke kan være lenger enn 3 minutter uten oksygen, at de ikke kan overleve.

De akutte advarselssymptomene lufthodepine, døsighet, svimmelhet, konsentrasjon, reduserer konsentrasjonstiden …

Men kronisk deprivasjon, alle disse symptomene forsvinner fordi folk blir vant til det, men effektiviteten din vil forbli svekket. Og oksygenunderskudd i hjernen din fortsetter å utvikle seg.

Vi vet at nevrodegenerative sykdommer trenger år til tiår. Så hvis du i dag glemmer telefonnummeret ditt, begynte nedbrytningen i hjernen din allerede for 20 eller 30 år siden.

Mens du tenker at du må bli vant til masken din og din egen utåndede luft, blir degenerative prosessene i hjernen din forsterket gjennom oksygenmangel …

Hjernens andre problem er at nervecellene ikke egentlig deler seg, så hvis vår regjering generøst lar oss gå uten masker … de tapte nervecellene vil ikke lenger bli regenerert, det som er borte er borte.

Dette er ekstremt viktig for fryktede mennesker som faktisk tror at de beskytter seg mot viruset.

Viruset har en størrelse på 0,0 mikrometer, porene til de vanlige maskene har en størrelse på 80 til 500 mikrometer og blir større gjennom hver vask.

Vanlige masker beskytter deg ikke i det hele tatt mot viruset. Jeg bruker ikke maske, jeg trenger hjernen min til å tenke, jeg vil ha et klart hode … og ikke i karbondioksidbedøvelse … Oksygenmangel er farlig for hver eneste hjerne …

For barn er masker et absolutt nei nei. Barn og ungdom har et ekstremt aktivt og adaptivt immunsystem … Hjernen deres er også sinnsykt aktiv og har så mye å lære …

Ungdomshjernen tørster etter oksygen … Hos barn … hvert organ er metabolsk aktivt, for å frata barnets hjerne oksygen, eller til og med bare for å begrense dette er helt kriminelt … Skaden på grunn av det kan ikke reverseres …

Vi trenger ikke en klinisk studie for det, det er enkel enkel ubestridelig fysiologi … Bevisst og målrettet indusert oksygenmangel er en bevisst … helsefare og en absolutt medisinsk kontraindikasjon …

Denne terapien, denne metoden, dette tiltaket skal ikke brukes, skal ikke tillates brukt.

For å bruke en absolutt medisinsk kontraindikasjon … med makt … må det være definitivt og alvorlige grunner, og de må presenteres for kompetente disiplinære uavhengige organer for å autorisere dette …

Det er ingen hemmelighet at forskere og leger som gir uttrykk for og forklarer hvorfor de mener at masker ikke er effektive, og låsingstiltak gjør mer skade enn godt, samt ideen om at COVID ikke er farlig, blir utsatt for enorme sensurer.

https://www.bitchute.com/embed/SzCVLXCDzk87/

Intervjuet med Dr. Margareta Griesz-Brisson er for eksempel fjernet fra YouTube. Dette sensurnivået er noe vi aldri har sett før.

Det er mange som er imot hva som skjer, for eksempel har mer enn 500 leger og forskere i Tyskland signert som representanter for en organisasjon kalt “Corona Extra-Parliamentary Enquiry Committee” for å undersøke hva som skjer på planeten vår med hensyn til COVID- 19 begrensninger. De motarbeider tiltakene som er tatt av regjeringer. (…)

Takeaway

Vi må spørre oss selv, hvorfor blir så mange eksperter på området fullstendig sensurert, og hvorfor vi blir fortalt at det er en klar konsensus når det på ingen måte er enighet.

Hvorfor deles det så mye informasjon som helt strider mot fortellingen til våre føderale helsestyringsbyråer og organisasjoner som WHO?

Hvorfor får vi oss til å tro at det ikke er noen løsning på dette bortsett fra en ?

Hvorfor er det så vanskelig å finne ut hva som skjer i disse dager, og hvorfor er det så mye motstridende informasjon der ute?

Spiller politisering av vitenskapen en rolle?

Kan vi fortsette å stole på og adlyde rådene fra folkehelsemyndighetene, eller bør uavhengige organer gis like mye oppmerksomhet uavhengig av deres syn?

Hvorfor blir bestemt informasjon vektlagt og den motstridende informasjonen fra troverdige kilder tauses?

Hva foregår her?

Er vår oppfatning av store globale hendelser sterkt påvirket og kontrollert av skjulte motiver? (…)

Kilde: Collective-Evolution.com (utdrag)Bill Gates På Vei Til Å Utvide Sin Formue Gjennom Stiftelsens Bånd Til VaksinemakereForrige Innlegg

Relaterte Artikler

Bill Gates på sporet for å utvide sin formue gjennom stiftelsens bånd til vaksinemakere

BILL GATESKORONAVIRUS

Bill Gates På Vei Til Å Utvide Sin Formue Gjennom Stiftelsens Bånd Til Vaksinemakere

HAFHAF9. Oktober 2020

Over 6000 forskere, leger underskriver anti-lockdown-petisjon

KORONAVIRUSPOLITISTAT

Over 6000 Forskere, Leger Undertegner Antilåsingsbegjæring

HAFHAF9. Oktober 2020

Canada Wall.  Grungy gammel murvegg med kanadisk flagg på ødelagt overflate

STYREKORONAVIRUSNYHETERNWOPOLITISTAT

Canadas Første Arrestasjon Under Karantenehandlingen Setter Scenen For Aussie-Lignende Tyranni

HAFHAF8. Oktober 2020

Bill Gates Life kommer bare tilbake til 'normalt' på slutten av 2021, når det er en koronavaksine

BILL GATESKORONAVIRUSVAKSINER

Bill Gates: Livet Vil Bare Gå Tilbake Til ‘Normal' På Slutten Av 2021, Når Det Er En Corona-Vaksine

HAFHAF8. Oktober 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.