Beware: The Global Crony Crowd Kommer Til Å Bruke COVID-19 Som Omslag For Å Tilbakestille Økonomien Og Verdenen

HAF19. August 2020

Fra en ny nettside fra  :

Det er et presserende behov for at globale interessenter skal samarbeide for samtidig å håndtere de direkte konsekvensene av COVID-19-krisen . For å forbedre tilstanden i verden starter World Economic Forum The Great Reset-initiativet .

-krisen, og de politiske, økonomiske og sosiale forstyrrelsene den har forårsaket, endrer grunnleggende den tradisjonelle konteksten for beslutningstaking.

Verdens økonomiske forum starter den store tilbakestillingen

Uoverensstemmelser, mangler og motsetninger i flere systemer – fra helse og økonomisk til energi og utdanning – er mer utsatt enn noen gang midt i en global kontekst med bekymring for liv, levebrød og planeten.

Ledere befinner seg ved en historisk korsvei og håndterer kortsiktig press mot usikkerheter på mellomlang og lang sikt.

Når vi går inn i et unikt mulighetsvindu for å forme utvinningen, vil dette initiativet gi innsikt som hjelper til med å informere alle som bestemmer den fremtidige tilstanden for globale forbindelser, retning av nasjonale økonomier, samfunns prioriteringer, forretningsmodellers art og ledelse av et globalt .

Great -initiativet trekker fra visjonen og den enorme ekspertisen til lederne som er engasjert i forumets samfunn, og har et sett med dimensjoner for å bygge en ny sosial kontrakt som hedrer verdighet for hvert menneske.

The Great Reset: Et Unikt Tvillingtoppmøte For Å Begynne 2021

  • “The Great Reset” vil være temaet for et unikt tvillingtoppmøte i januar 2021, sammenkalt av World Economic Forum.
  • ” Den store tilbakestillingen ” er en forpliktelse til i fellesskap og presserende å bygge grunnlaget for vårt økonomiske og sosiale system for en mer rettferdig, bærekraftig og spenstig fremtid.
  • Det krever en ny sosial kontrakt som er sentrert om menneskeverd, sosial rettferdighet og der samfunnsutviklingen ikke faller bak økonomisk utvikling.
  • Den globale helsekrisen har lagt bare langvarige brudd i økonomiene og samfunnene våre, og skapt en sosial krise som haster med anstendige og meningsfulle jobber.
  • Tvillingtoppen vil være både personlig og virtuell, og forbinder viktige globale regjerings- og næringslivsledere i Davos med et globalt multistakeholder-nettverk i 400 byer rundt om i verden for en fremtidsrettet dialog drevet av den yngre generasjonen.

The Great Reset vil være temaet for et unikt tvillingtoppmøte som skal innkalles av World Economic Forum i januar 2021.

Det 51. World Economic Forum Annual Meeting vil samle globale ledere fra myndigheter, næringsliv og sivilsamfunn og interessenter fra hele verden i en unik konfigurasjon som inkluderer både personlige og virtuelle dialoger.

”Vi har bare én planet, og vi vet at kan bli den neste globale katastrofen med enda mer dramatiske for menneskeheten.

“Vi må avkarbonisere økonomien i det korte vinduet som fortsatt gjenstår og bringe tankene og atferden vår en gang til i harmoni med naturen,” sa Klaus Schwab, grunnlegger og administrerende leder av World Economic Forum.

”For å sikre vår fremtid og å blomstre, må vi utvikle vår økonomiske modell og sette mennesker og planet i hjertet av global verdiskaping.

“Hvis det er en kritisk lærdom å lære av denne krisen, er det at vi må sette naturen i hjertet av hvordan vi opererer. Vi kan rett og slett ikke kaste bort mer tid, sier HRH The Prince of Wales.

“The Great Reset er en kjærkommen anerkjennelse av at denne menneskelige tragedien må være en vekker. Vi må bygge mer likeverdige, inkluderende og bærekraftige økonomier og samfunn som er mer motstandsdyktige i møte med pandemier, klimaendringer og de mange andre globale endringene vi står overfor, sier António Guterres, generalsekretær, FN, New York.

“En stor tilbakestilling er nødvendig for å bygge en ny sosial kontrakt som hedrer verdigheten til hvert menneske,” la Schwab til

– Den globale helsekrisen har lagt uholdbarheten til vårt gamle system i form av sosial samhold, mangelen på like muligheter og inkludering.

”Vi kan heller ikke vende ryggen til rasisme og diskriminering. Vi må bygge inn i denne nye sosiale kontrakten vårt intergenerasjonelle ansvar for å sikre at vi lever opp til forventningene til unge mennesker. ”

“COVID-19 har fremskyndet overgangen vår til den fjerde industrielle revolusjonen. Vi må sørge for at de nye teknologiene i den digitale, biologiske og fysiske verdenen forblir menneskesentrerte og tjener samfunnet som en helhet, og gir alle rettferdig tilgang, ”sa han.

“Denne globale pandemien har også vist igjen hvor sammenkoblet vi er. Vi må gjenopprette et fungerende system for smart globalt samarbeid strukturert for å møte utfordringene i de neste 50 årene. Den store tilbakestillingen vil kreve at vi integrerer alle interessenter i det globale samfunnet i et samfunn av felles interesse, formål og handling, sier Schwab.

“Vi trenger et tankesett, ved å gå fra kortsiktig til langsiktig tenking, gå fra aksjonærkapitalisme til interessentansvar. Miljø, sosial og god styring må være en målt del av selskapenes og statlige ansvarlighet, ”la han til.

Folk dette er ekstremt farlig. Det er bak kulissene maktfreak som gjør sitt til å utforme verden til fordel og på bekostning av resten av oss.

De snakker ikke frihet og jakten på lykke. De snakker om omfattende regler og frihetsbegrensninger som de vil opprette og har implementert.

Av Robert Wenzel , via EconomicPolicyJournal.comRon Paul: Fauci's Out And Common Sense Might Be ReturningForrige Innlegg

Relaterte Artikler

Stor tilbakestilling av bruse

AGENDA 2030STOR TILBAKESTILLINGGRØNN NY AVTALE

The Great Reset: Hvor Går Vi Herfra?

HAF18. August 2020

New Zealand skal sette 19 pasienter i obligatoriske karantene-leire

STYREKORONAVIRUS

New Zealand Skal Sette COVID-19 Pasienter I Obligatoriske Karantene-Leire

HAF18. August 2020

Peter Hitchens

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

Journalisten Peter Hitchens: Wrecking The Economy And The State-Sponsede Panic Drept Flere Mennesker Enn Covid

HAF17. August 2020

Plandemisk avfolking

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

Det Neste Kapittelet I Plandemic: FINAL LOCKDOWN

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.