Ron Paul: Fauci’s Out And Common Sense Might Be Returning

Ron Paul: I disse dager ser det ut til at det ikke er mye god nyhet der ute. Folk er fremdeles panikk over , regjeringene tramper fremdeles sivile friheter i navnet å bekjempe viruset, økonomien – som allerede vrimler på kanten av – er blitt sparket til bakken av det historien kan registrere som en av de verste mannene -skapte katastrofer gjennom tidene: å stenge landet for å bekjempe et forkjølelsesvirus.

Derfor vil vi ta gode nyheter uansett hvor vi kan få det, og president Trumps ansettelse av Dr. Scott Atlas til hans coronavirus-taskforce kan bare være så gode nyheter vi trenger.

Fauci Liar Image

Som mediene har rapportert, har president Trump satt sidelinjen mot overskrift av Anthony Fauci til fordel for Atlas, den tidligere sjefen for Stanford University Medical Center for neuroradiologi.

Husk at Fauci var “eksperten” som fortalte oss for noen måneder siden at vi aldri ville kunne håndhilse igjen.

Faucys råd, prognoser og vurderinger viste seg å være veldig gale, selvmotsigende og rett og slett bisarre:

Ikke bruk maske! Du må ha maske. Masker er viktige som symboler. Ta på briller. Bli hjemme! Kirker må være sterkt begrenset, men marsjer fra Black Lives Matter og møter med fremmede møtt over er helt greit.

Da Anthony Fauci krevde en sperring av økonomien på ubestemt tid, virket han faktisk glemsk over det ødeleggelsen det ville føre til økonomien og menneskers liv.

Folk som Fauci og andre som krevde lockdowns og hjemmebesøk-ordrer samlet frem lønnsjektene sine, så hva brydde de seg om noen andre?

Dr. Scott Atlas er ikke bare en tidligere topplege og sykehusadministrator: som seniormedarbeider ved Hoover Institution forstår han også de politiske implikasjonene av å låse et land nede.

22. april skrev Dr. Atlas en op-ed i The Hill med tittelen, ” Dataene er inne – stopp panikken og avslutt den totale isolasjonen .”

I artikkelen kom han med fem hovedpunkter som er like sant i dag som da han skrev dem: Et overveldende flertall av mennesker risikerer ikke å dø av Covid; beskyttelse av eldre mennesker forhindrer overbefolkning på sykehus; å låse en befolkning forhindrer faktisk flokkens immunitet som er nødvendig for å beseire viruset; mennesker dør fordi de ikke blir behandlet for ikke-tunge sykdommer; vi vet hvilken del av befolkningen som er i fare, og vi kan beskytte dem.

Tenk hvor mange tusen liv som kunne blitt reddet hadde administrasjonen lyttet til Dr. Atlas tilbake i april. CDC-direktør Robert Redfield innrømmet forrige måned at lockdowns drepte flere amerikanere enn Covid.

“Først ikke gjør skade” ble kastet ut av vinduet, og nesten seks måneder med feil ledet politikk har kanskje gjort uopprettelig skade for landet.

Sør-Dakota og gjorde praktisk talt ingenting for å innestenge eller begrense befolkningen, og de klarte seg faktisk bedre enn lockdown-statene i USA.

De hadde lavere dødsrater, sykehusene deres ble aldri overkjørt med Covid-pasienter, og de har en økonomi å gå tilbake til.

Vi håper veldig at Dr. Atlas ikke vil “moderere” sin beskjed for å glede kloden i .

Trumps covid-politikk til dette punktet har forårsaket mer skade enn godt. Med Fauci ut av førersetet har vi endelig en sjanse til å snu ting.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.