AUSTRALIAS STATSMINISTER LEGGER BORGERE PÅ VARSEL: ALLE VIL SANNSYNLIGVIS GJENNOMGÅ OBLIGATORISKE COVID-19-VAKSINER

19. august 2020

Tyler Durden,  Zero Hedge
Waking Times

For de som frykter at all den tidligere statlige håndhevet sosial distanserings- og låseprotokoll som traff en topp på forsommeren   fra å arrestere surfere på tomme strender , til å fortelle folk at de ikke engang kan jogge , til politiet som arresterer mødre for bare å la barna leke på skatteyter som kjøpte offentlige lekeplasser  –  ville bare for lett og raskt overgå til et tvangsvaksinasjonsregime i det øyeblikket man blir ruset ut til tross for eller de forskjellige potensielle langsiktige  bivirkningene ‘ukjente' … vel, det skjer :

Australiere vil sannsynligvis møte obligatoriske vaksinasjoner mot coronavirus hvis statsminister Scott Morrison får ønske om det.

Nasjonen er et skritt nærmere å få tilgang til en , med den føderale regjeringen som  sikrer en internasjonal avtale om å produsere en vaksine-frontløper lokalt  hvis forsøkene lykkes.

Hvis det skjer, forventer Morrison at australiere vil måtte gjennomgå obligatorisk vaksinasjon .

Og uten tvil vil andre utviklede nasjoner etter hvert følge etter , da vi har detaljert beskrevet at vi allerede er til poenget med høyskoler, skoler og kontorplasser i mange tilfeller som krever en betingelse for retur til campus eller arbeidsplass en , eller i noen tilfeller er personer underlagt ukentlige tester. Basert på trenden vil disse gjeldende testkrav sømløst bytte til vaksinasjonskrav, slik det tilsynelatende vil skje i Australia.

“Jeg forventer at det skulle være så obligatorisk som du muligens kunne gjøre det,” sa statsminister Morrison  til Melbourne radiostasjon 3AW , som rapportert av det nasjonale australske kringkastingskorporasjonen  onsdag.

“Det er alltid unntak for vaksine på medisinsk grunn, men det bør være det eneste grunnlaget,” la han til, og tydelig allerede forsøkte å slå ned forekomster av vaksinobjekter og annen individuell frihet eller religiøs baserte argumenter.

“Vi snakker om en pandemi som har ødelagt verdensøkonomien og tatt livene til hundretusener over hele verden, og over 430 australiere her,” la den australske lederen til.

Han bekreftet videre at den australske regjeringen hadde inngått avtale med det svensk-britiske legemiddelfirmaet AstraZeneca om å kjøpe en lovende vaksine mot coronavirus som for tiden er under utvikling med Oxford University.

Morrison beskrev at den føderale regjeringen planlegger å produsere den så snart den rydder kliniske stier, og stoffet vil være gratis for alle australiere .

En seier for Big Pharma, det ser ut som om Australia vil tvinge innbyggerne sine til å vaksinere til tross for at det aldri noen gang har blitt gjort langtidsforsøk med denne nye bastardiserte vaksinen.

Du * burde virkelig ikke ha tillatt regjeringen å ta våpnene dine. https://t.co/M4Se6FZqXe

– Mindy Robinson ?? (@iheartmindy) 19. august 2020

Men som aktivister som kan ha legitime bekymringer over den føderale regjeringen som krever at et stoff uten en etablert og lang oversikt over medisinsk bruk blir injisert i hver enkelt persons kropp som en forutsetning for å delta i samfunnet (for eksempel skole eller inn i offentlige bygninger), ville peke ut, vil det faktisk komme med en “kostnad” når det gjelder samvittighetsfrihet og individets rett til å styre risiko og avveininger for seg selv.

Som Australias ABC uttrykte det, vil regjeringen stole på sin  “no jab, no play” -predikat når det gjelder ‘oppdatert vaksinasjon' – allerede i kraft og et krav om at barn skal delta på alt fra barnepass til skole til husstandens  evne for å få en skattefordel for familien  i de fleste provinser.

Morrison understreket at anti-vaksinasjonsaktivister ikke vil ha et ben å stå på :

I løpet av en runde mediemedier sa Mr. Morrison gjentatte ganger at han forventet tilbakeslag fra antivaksinasjonskampanjer .

Men han sa gjentatte ganger at han var ministeren som introduserte en regel om “ingen jab, ingen lek”, og hans holdning til vaksinasjoner var tydelig og ville ikke endre seg .

Når det gjelder en , sa Morrison at han ikke forventet at en vaksine skulle være tilgjengelig for publikum før en gang neste år tidligst.

Et essensielt “tvungent” vaksinasjonsprogram vil trolig også bli utrullet i Storbritannia, og Canada, og da ville det sikkert raste debatt i USA (selv om “debatten” kanskje helt utelukkes av den gang) gitt den fortsatt er verdens ledende innen COVID-19 bekreftede infeksjoner.

Men når Australia og Europa ruller ut med obligatoriske programmer, er det bare et spørsmål om tid før det globale hotspotet – USA – følger etter, og støttes av føderale eller statlige lover for å starte opp.

Gjør deg klar til å “vise papirene”. Det kommer.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.