New Zealand Skal Sette COVID-19 Pasienter I Obligatoriske Karantene-Leire

HAF18. August 2020

I et trekk rett ut av George Orwells 1984 , har New Zealand kunngjort at de ville sette alle COVID-19 pasienter i obligatoriske karantene-leire .

Statsministeren i New Zealand har sagt at hver eneste aktivitet vil bli overvåket i disse leirene, og de som nekter å bli testet, vil bli tvunget til å bli i leirene i lengre tid.

New Zealands generaldirektør for helse, dr. Ashley Bloomfield kunngjorde på en pressekonferanse at bruken av karanteneinnretninger markerer et stort avvik fra hvordan positive saker ble håndtert av helsetjenestemenn da New Zealand sist var på nivå 3, slik tilfeller tidligere på året var fortalt å bare selvisolere seg i hjemmene sine.

New Zealand skal sette 19 pasienter i obligatoriske karantene-leire

Dr Bloomfield sier den obligatoriske karantenen vil gjelde både nye saker og om nødvendig nære familiemedlemmer som kan være i faresonen.

“[Det] viser hvor alvorlig vi er med å begrense risikoen for pågående overføring – selv i selvisolasjon og inkludert til andre i husholdningen,” la han til.

“En påminnelse om at disse fasilitetene er satt opp spesielt og har gode prosesser og ressurser på plass for å ivareta mennesker med , inkludert helsepersonell på stedet til enhver tid.

“Det vil hjelpe oss å unngå ytterligere utilsiktet til samfunnet som en del av vårt samlede svar.”

Kunngjøringen sa ikke så mye om hvordan karantenen ville være. New Zealands statsminister Jacinda Ardern i en livevideo på Facebook forklarte imidlertid detaljert hvordan hver eneste aktivitet vil bli overvåket i disse leirene, og de som nekter å bli testet, vil bli tvunget til å oppholde seg i leirene i lengre tid.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fjacindaardern%2Fvideos%2F2739215439734782%2F&show_text=0&width=267

Vi karanterer alle. Nå har vi også mandat til testing. Det gjør oss til de strengeste i verden. Det er land som krever selvisolasjon; vi tar det litt videre.

Hvis noen flytter inn i et vanlig område eller får litt frisk luft, som overvåkes, kan ingen gjøre det på egen hånd.

De kan bare forlate eller være i et rom for å få seg litt frisk luft hvis de blir overvåket, på grunn av at det selvfølgelig er et karanteneanlegg.

Vi har brukt millioner av dollar på å det som skal skje.

Jeg har en rekke spørsmål om folk nekter – hva gjør vi hvis noen nekter å bli testet. De kan ikke nå.

Hvis noen nekter i våre anlegg å bli testet, må de fortsette å bo. Så de får ikke lov til å dra etter 14 dager. De må være på i ytterligere 14 dager.

Så det er et ganske godt insentiv. Du får enten gjort testene dine og sørger for at du blir ryddet, eller så holder vi deg i et anlegg lenger. Så jeg tror de fleste vil se på det og si at jeg vil ta testen.

Interessant nok beskyldte tidligere New Zealands nestleder i opposisjonen regjeringen for å ha administrert et utbrudd i løpet av en uke.https://platform.twitter.com/embed/index.html?dnt=true&embedId=twitter-widget-0&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1293416213750546432&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fhumansarefree.com%2F2020%2F08%2Fnew-zealand-to-put-covid-19-patients-into-mandatory-quarantine-camps.html&theme=light&widgetsVersion=223fc1c4%3A1596143124634&width=550px

Kunngjøringen kommer dager etter at Canadas sjef for helse, Dr. Barbara Yaffe, utsatte nytteligheten ved obligatorisk massekoronavirustesting, med advarsel om at den tar ressurser bort fra mer essensielle felt og ikke “virkelig oppnår noe.”Politiarrest Pågrepet For Å Drive Child Porn Network Mens Han Patruljerte GateneForrige InnleggIlluminati Insider I 1969: ‘Reise Vil Bli Veldig Begrenset'Neste Innlegg

Relaterte Artikler

Dr. Richard Day

STYREILLUMINATINWO

Illuminati Insider I 1969: ‘Reise Vil Bli Veldig Begrenset'

HAF18. August 2020

Regjeringssporingsprogramvare inne i hundrevis av mobiltelefonapper

STOREBRORSTYRE

Regjeringssporingsprogramvare Inne I Hundrevis Av Mobiltelefonapper

HAF17. August 2020

Innendørs tilbedelse California

STYRENYHETERRELIGION

Court Upholds Churchs Rett Til Å Holde Innendørs Tilbedelse Over Forbud Fra California Tjenestemenn

HAF17. August 2020

Peter Hitchens

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

Journalisten Peter Hitchens: Wrecking The Economy And The State-Sponsede Panic Drept Flere Mennesker Enn Covid

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.