Forårsaket et vaksineeksperiment på amerikanske soldater “spansk influensa”?Bakterievaksineeksperimentet fra 1918-1919 kan ha drept 50-100 millioner mennesker.

av Kevin Barry, First Freedoms, Inc.

Den “spanske influensa” drepte anslagsvis 50-100 millioner mennesker under en pandemi 1918-19. Hva om historien vi har blitt fortalt om denne pandemien, ikke er sann? Hva om i stedet drapsmannen hverken var influensa eller spansk?Soldater fra Fort Riley, Kansas, syk med spansk influensa på en sykehusavdeling i Camp Funston.

Soldater fra Fort Riley, Kansas, syke av spansk influensa på en sykehusavdeling i Camp Funston. 

Nyanalyserte dokumenter avslører at “spansk influensa” kan ha vært et militært vaksineeksperiment gått galt.

Når vi ser tilbake på 100-årsjubileet for slutten av første verdenskrig, må vi dykke dypere for å løse dette mysteriet.

Sammendrag

 • Årsaken til at moderne teknologi ikke har klart å kartlegge morderen influensastamme fra denne pandemien er fordi influensa ikke var morderen.
 • Flere soldater under andre verdenskrig av sykdom enn av kuler.
 • Pandemien var ikke influensa. Anslagsvis 95% (eller høyere) av dødsfallene var forårsaket av bakteriell lungebetennelse, ikke influensa / et virus.
 • Pandemien var ikke spansk. De første tilfellene av bakteriell lungebetennelse i 1918 spores tilbake til en militærbase i Fort Riley, Kansas.
 • Fra 21. januar – 4. juni 1918 ble en eksperimentell mot bakteriell hjernehinnebetennelse dyrket i hester av Institute for Medical Research i New York injisert til soldater på Fort Riley.
 • I løpet av resten av 1918 da soldatene – som ofte levde og reiste under dårlige sanitære forhold – ble sendt til for å kjempe, spredte de bakterier ved hvert stopp mellom Kansas og frontlinjen i Frankrike.
 • En studie beskriver soldater “med aktive infeksjoner (som) aerosoliserte bakteriene som koloniserte nesen og halsene, mens andre – ofte i de samme” pusteromene ”- var dypt utsatt for invasjon av og raskt gjennom lungene av sine egne eller andres koloniserende bakterier. ” (1)
 • Den “spanske influensa” angrep friske mennesker i sin fyrste stund. Bakteriell lungebetennelse angriper folk i sin fyrste stund. Influensa angriper de unge, gamle og immunkompromitterte.
 • Da WW1 ble avsluttet 11. november 1918, returnerte soldater til hjemlandet og koloniale utposter, og spredte drapsmannens bakteriell lungebetennelse over hele verden.
 • Under andre verdenskrig sendte Rockefeller Institute også antimeningokokkserumet til England, Frankrike, Belgia, Italia og andre land, og bidro til å spre epidemien over hele verden.

Mange mennesker er ikke klar over at sykdommen drepte langt flere soldater på alle sider enn maskingevær eller sennepsgass eller noe annet som vanligvis er forbundet med WWI.

Jeg har en personlig tilknytning til den spanske influensa. Blant de drept av sykdom i 1918-19 er medlemmer av begge foreldrene mine.

På min fars side døde bestemoren Sadie Hoyt av lungebetennelse i 1918. Sadie var sjef Yeoman i marinen. Hennes død lot bestemoren min Rosemary og søsteren Anita bli oppvokst av tanten deres. Sadies søster Marian ble også med i marinen. Hun døde av “influensa” i 1919.

På min mors side døde to av farens søstre i barndommen. Alle familiemedlemmer som døde bodde i New York City.

Jeg mistenker at mange amerikanske familier og mange familier over hele verden ble påvirket på lignende måter av den mystiske spanske influensa.

I 1918 var “influensa” eller influensa et uttrykk for sykdommer av ukjent opprinnelse. Den hadde ikke den spesifikke betydningen den gjør i dag.

Det betydde en eller annen mysteriesykdom som falt ut av himmelen. Faktisk er influensa fra middelalderens latinske “innflytelsesrike” i en astrologisk forstand, noe som betyr et besøk under stjernenes påvirkning.

HVORFOR ER HVA SKJEDE 100 ÅR I GANG VIKTIG NU?

Mellom 1900-1920 var det enorme anstrengelser i gang i den industrialiserte verden for å bygge et bedre .

Jeg vil bruke New York som eksempel for å diskutere tre store samfunnsendringer som skjedde i NY i løpet av den tiden og deres innvirkning på dødeligheten fra smittsomme sykdommer.

1. Rent vann og sanitær

På slutten av 1800-tallet gjennom begynnelsen av 1900-tallet bygde New York et ekstraordinært system for å bringe rent vann til byen fra Catskills, et system som fortsatt er i bruk i dag.

New York City bygde også over 6000 mil kloakk for å ta bort og behandle avfall, som beskytter drikkevannet. Verdens helseorganisasjon erkjenner viktigheten av rent vann og sanitet for å bekjempe smittsomme sykdommer. (2)

2. Elektrisitet

På slutten av 1800-tallet gjennom begynnelsen av 1900-tallet bygde New York et strømnett og kablet byen slik at strøm var tilgjengelig i hvert hjem.

Elektrisitet tillater kjøling. Kjøling er en usung helt som en folkehelsegevinst. Når mat er nedkjølt fra gård til bord, er publikum beskyttet mot potensielle smittsomme sykdommer.

Billig fornybar energi er viktig av mange grunner, inkludert bekjempelse av smittsomme sykdommer.

3. Farmasøytisk

På slutten av 1800-tallet gjennom begynnelsen av 1900-tallet ble New York hjemmet til Rockefeller Institute for Medical Research (nå Rockefeller University). Instituttet er der den moderne farmasøytiske industrien ble født.

Instituttet var banebrytende for mange av de tilnærmingene legemiddelindustrien bruker i dag, inkludert tilberedning av vaksineserum, for bedre eller verre.

Vaksinen som ble brukt i Fort Riley-eksperimentet på soldater ble laget i hester.

Data fra amerikansk dødelighet fra begynnelsen av 1900-tallet til 1965 indikerer tydelig at rent vann, spyletoaletter, effektive kloakksystemer og nedkjølte matvarer alt sammen for å effektivt redusere dødeligheten fra smittsomme sykdommer FØR for disse sykdommene ble tilgjengelige.

Har leger og legemiddelprodusenter tatt æren for å redusere dødeligheten fra smittsom sykdom som med rette hører til sandhogs, rørleggere, elektrikere og ingeniører?

Hvis hubris ved Rockefeller Institute i 1918 førte til en pandemisk sykdom som drepte millioner av mennesker, hvilke leksjoner kan vi lære og bruke til 2018?

SYKDOMMEN VAR IKKE SPANSK

Mens jeg så på en episode av American Experience på PBS for noen måneder siden, ble jeg overrasket over å høre at de første tilfellene av “spansk influensa” skjedde på Fort Riley, Kansas i 1918.

Jeg tenkte, hvordan er det mulig at denne historisk viktige hendelsen kunne bli så dårlig benevnt for 100 år siden og aldri korrigert?

Hvorfor “spansk”?

Spania var et av få land som ikke var involvert i første verdenskrig. De fleste land involvert i krigen sensurerte pressen deres.

Fri fra sensurhensyn, kom de tidligste pressemeldingene om mennesker som døde av sykdom i stort antall fra Spania. De stridende landene ønsket ikke å skremme troppene i tillegg, så de nøyde seg med å syndebukk Spania.

Soldater på alle kanter ble bedt om å krysse ingenmannsland til maskingeværpistol, noe som var skremmende nok uten å vite at skyttergravene var en sykdoms grobunn.

Hundre år senere er det lenge forbi tid å droppe “spansk” fra all diskusjon om denne pandemien. Hvis influensa startet ved en amerikansk militærbase i Kansas, kan og bør sykdommen navngis mer passende.

For å forhindre fremtidige katastrofer, må USA (og resten av verden) ta en hard titt på hva som virkelig forårsaket pandemien.

Det er mulig at en av grunnene til at den spanske influensa aldri har blitt korrigert, er at den hjelper til med å skjule opprinnelsen til pandemien.

Hvis opprinnelsen til pandemien innebar et vaksineeksperiment mot amerikanske soldater, kan USA kanskje foretrekke å kalle det spansk influensa i stedet for The Fort Riley Bacteria fra 1918, eller noe lignende.

Spansk influensa startet på stedet der denne eksperimentelle bakterievaksinen ble gitt, noe som gjorde den til den viktigste mistenkt som kilde til bakterieinfeksjonene som drepte så mange.

Det ville være mye vanskeligere å opprettholde markedsføringsmantraet av “vaksiner redde liv” hvis et vaksineeksperiment med opprinnelse i USA i årene med primitiv produksjon forårsaket dødsfallene til 50-100 millioner mennesker.

” Vaksiner redder liv … bortsett fra at vi kan ha drept 50-100 millioner mennesker i 1918-19 ” er et langt mindre effektivt salgsslogan enn de altfor forenklede “vaksinene redder liv.”

Sykdommen Som Drepte Så Mange Var Ikke FLU ELLER EN VIRUS. DET VAR BAKTERIELL.

I midten av 2000-tallet var det mye snakk om “pandemisk beredskap.”

Produsenter av influensavaksiner i USA mottok milliarder av skattebetalernes dollar for å utvikle vaksiner for å sikre at vi ikke har en annen dødelig pandemi “influensa”, som den i 1918-19.

Ved å utnytte “influensa” -delen av spansk influensa hjalp vaksineprodusenter å skaffe milliarder dollar sjekker fra myndigheter, selv om forskere den gang visste at bakteriell lungebetennelse var den virkelige morderen .

Det er ikke min mening at bakteriell lungebetennelse var den virkelige morderen – tusenvis av obduksjoner bekrefter dette .

I følge et National Institute of Health-dokument fra 2008 var bakteriell lungebetennelse drapsmannen i minimum 92,7% av obduksjonene fra 1918-19. Det er sannsynligvis høyere enn 92,7%.

Forskerne så på mer enn 9000 obduksjoner, og “det var ingen negative (bakterielle) lungekulturresultater.”

“… I de 68 obduksjonsseriene av høyere kvalitet , der muligheten for ikke-rapporterte negative kulturer kunne utelukkes, var 92,7% av obduksjonskulturene positive for ≥ 1 bakterie. … I en studie av omtrent 9000 forsøkspersoner som ble fulgt fra klinisk presentasjon med influensa til oppløsning eller obduksjon, fikk forskere med steril teknikk kulturer av enten pneumokokker eller streptokokker fra 164 av 167 lungevevsprøver.

“Det var 89 rene kulturer av pneumokokker; 19 kulturer hvor bare streptokokker ble gjenvunnet; 34 som ga blandinger av pneumokokker og / eller streptokokker; 22 som ga en blanding av pneumokokker, streptokokker og andre organismer (fremtredende pneumokokker og ikke-hemolytiske streptokokker); og 3 som ga nonhemolytiske streptokokker alene. Det var ingen negative lungekulturresultater. ” (3)

Pneumokokker eller streptokokker ble funnet i “164 av (de) 167 lungevevsprøver” autopsied. Det er 98,2%. Bakterier var morderen.

HVOR HAR DE SPANSKE FLU BACTERIAL PNEUMONIA AV 1918-19 ORIGINAT?

Da USA erklærte krig i april 1917, hadde den nye farmasøytiske industrien noe de aldri hadde hatt før – et stort tilbud av menneskelige testpersoner i form av det amerikanske militærets første utkast.

Før krigen i USA var den amerikanske hæren 286 000 mann. Etter krigen i 1920 oppløste den amerikanske hæren og hadde 296.000 menn.

I krigsårene 1918-19 ballonjerte den amerikanske hæren til 6.000.000 mann, med 2.000.000 menn som ble sendt utenlands. Rockefeller Institute for Medical Research utnyttet denne nye puljen av humane marsvin for å utføre vaksineeksperimenter.

EN RAPPORT OM ANTIMENINGITIS VAKKSINERING OG OBSERVASJONER PÅ AGGLUTININS I BLODET AV KRONISKE MENINGOCOCCUS BÆRERE

av Frederick L. Gates

Fra Base Hospital, Fort Riley, Kansas og Rockefeller Institute for Medical Research, New York.
Mottatt 1918 20. jul

(Forfatternotat: Vennligst les Fort Riley-papiret i sin helhet, slik at du kan sette pris på uforsiktigheten i eksperimentene som ble utført på disse troppene.)

Mellom 21. januar og 4. juni 1918 rapporterer Dr. Gates om et eksperiment der soldater fikk 3 doser av en vaksine mot bakteriell hjernehinnebetennelse.

De som gjennomførte eksperimentet på soldatene, var bare å spytte baller av doser av et vaksineserum laget i hester.

Vaksinasjonsregimet ble utformet for å være 3 doser. 4.792 menn fikk den første dosen, men bare 4 257 fikk den andre dosen (ned 11%), og bare 3702 fikk alle tre dosene (ned 22,7%).

Hele 1.090 menn var ikke der for den tredje dosen. Hva skjedde med disse soldatene? Ble de sendt østover med tog fra Kansas for å gå ombord på et skip til Europa? Var de på Fort Riley sykehus? Dr. Gates ‘rapport forteller oss ikke.

En artikkel som fulgte med American Experience-sendingen jeg så, kaster lys over hvor disse 1.090 mennene kan være. Gates begynte sine eksperimenter i januar 1918.

I mars samme år var “100 menn om dagen” på vei inn på sykehuset på Fort Riley.

Mangler noen av disse mennene fra Dr. Gates ‘rapport – de som ikke fikk 2. eller 3. dose?

“… Rett før frokosten mandag 11. mars skulle den første dominoen falle for å signalisere begynnelsen av den første bølgen av influensa fra 1918.

Bedriftskokk Albert Gitchell meldte til sykehusets sykehus med klager på en “dårlig forkjølelse.”

Rett bak ham kom korporal Lee W. Drake og ga ord om lignende klager.

Ved middagstid hadde leirkirurg Edward R. Schreiner over 100 syke menn på hendene, som alle tilsynelatende led av den samme sykdommen … ”(5)

Gates rapporterer at flere av mennene i eksperimentet hadde influensalignende : hoste, oppkast og diaré etter å ha mottatt vaksinen.

Disse symptomene er en katastrofe for menn som bor i brakker, reiser med tog til Atlanterhavskysten, seiler til Europa og lever og kjemper i skyttergraver.

Usanitære forhold på hvert trinn på reisen er et ideelt miljø for en smittsom sykdom som bakteriell lungebetennelse å spre seg.

Fra Dr. Gates ‘rapport:

“reaksjoner. -… Flere tilfeller av løshet i tarmen eller forbigående diaré ble observert. Dette symptomet hadde ikke blitt møtt før.

“Nøye undersøkelser i enkelttilfeller fremkalte ofte informasjonen om at menn som klaget over effekten av vaksinasjon led av mild coryza, bronkitt, etc., på injeksjonstidspunktet.”

Noen ganger ble reaksjonen startet av en kjølig eller kald følelse, og et antall menn klaget over feber eller feberopplevelser i løpet av den påfølgende natten.

Neste i hyppighet kom kvalme (noen ganger oppkast), svimmelhet og generelle “smerter” i ledd og muskler, som i noen få tilfeller var spesielt lokalisert i nakke eller lumbale område, noe som forårsaket stiv nakke eller stiv rygg. Noen få injeksjoner ble fulgt av diaré.

Reaksjonene simulerte derfor tidvis utbruddet av epidemisk hjernehinnebetennelse, og flere vaksinerte menn ble sendt som mistenkte til basissykehuset for diagnose. ”(4)

I følge Gates injiserte de tilfeldige doser av en eksperimentell vaksine mot bakteriell hjernehinnebetennelse i soldater.

Etterpå hadde noen av soldatene symptomer som “simulerte” hjernehinnebetennelse, men Dr. Gates fremmer den fantastiske påstanden om at det ikke var faktisk hjernehinnebetennelse.

Soldatene utviklet influensalignende symptomer. Bakteriell hjernehinnebetennelse, da og nå, er kjent for å etterligne influensalignende symptomer . (6)

Kanskje likheten mellom tidlige symptomer på bakteriell hjernehinnebetennelse og bakteriell lungebetennelse med symptomer på influensa er grunnen til at vaksineeksperimentene på Fort Riley har vært i stand til å unnslippe gransking som en potensiell årsak til spansk influensa i 100 år og teller.

HVORDAN SPREDT “SPANSKE FLUEN” SÅ VIDT SÅ RASKT?

Det er et element av en perfekt storm i hvordan Gates-bakteriene sprer seg.

WWI ble avsluttet bare 10 måneder etter de første injeksjonene. Dessverre for de 50-100 millionene som døde, flyttet de soldatene som ble injisert med hesteinfiserte bakterier raskt i løpet av de ti månedene.

En artikkel fra 2008 på CDCs nettsted beskriver hvordan syke WWI-soldater kunne passere bakteriene til andre ved å bli “sky voksne”.

“Til slutt, i korte perioder og i ulik grad, ble berørte verter” sky voksne “som økte aerosoliseringen av koloniserende bakteriestammer, spesielt pneumokokker, hemolytiske streptokokker, H. influenzae og S. aureus.

I flere dager under lokale epidemier – særlig i overfylte omgivelser som sykehusavdelinger, militærleirer, troppeskip og gruver (og grøfter) – var noen personer immunologisk mottakelige for, smittet av eller ble frisk av infeksjoner med influensavirus.

Personer med aktive infeksjoner aerosoliserte bakteriene som koloniserte nesen og halsene, mens andre – ofte i de samme “pusteromene” – var dypt utsatt for invasjon og raskt spredning gjennom lungene av deres egen eller andres koloniserende bakterier. ” (1)

Tre ganger i sin rapport om Fort Riley-vaksineeksperimentet uttaler Dr. Gates at noen soldater hadde en “alvorlig reaksjon” som indikerte “en uvanlig individuell mottakelighet for vaksinen”.

Mens vaksinen gjorde mange syke, drepte den bare de som var mottakelige for den.

De som ble syke og overlevde, ble “sky voksne” som spredte bakteriene til andre, noe som skapte flere sky voksne, spredte seg til andre der det drepte den mottagelige, gjentok syklusen til det ikke lenger var uhygiejniske forhold på krigstidene, og det var ikke lenger millioner av soldater å eksperimentere med.

Bompengene på amerikanske tropper var enorm, og den er godt dokumentert. Dr. Carol Byerly beskriver hvordan “influensaen” reiste som en fyrbål gjennom det amerikanske . (erstatte “bakterier” for Dr. Byeries “influensa” eller “virus”):

“… Fjorten av de største treningsleirene hadde rapportert influensautbrudd i mars, april eller mai, og noen av de infiserte troppene bar viruset med seg ombord på skip til Frankrike …

Da soldater i skyttergravene ble syke, evakuerte militæret dem fra frontlinjene og erstattet dem med sunne menn.

Denne prosessen brakte viruset kontinuerlig i kontakt med nye verter – unge, sunne soldater der det kunne tilpasse seg, reprodusere seg og bli ekstremt virulent uten fare for å brenne ut.

… Før noe reiseforbud kunne ilegges, forlot en kontingent av erstatningstropper Camp Devens (utenfor Boston) til Camp Upton, Long Island, Hærens innrykningssted for Frankrike, og tok influensa med seg.

Medisinske offiserer i Upton sa at det ankom “brått” 13. september 1918, med 38 sykehusinnleggelser, etterfulgt av 86 dagen etter, og 193 den neste.

Sykehusinnleggelsene toppet 4. oktober med 483, og i løpet av 40 dager sendte Camp Upton 631 menn til sykehuset for influensa. Noen utviklet lungebetennelse så raskt at leger diagnostiserte den ganske enkelt ved å observere pasienten i stedet for å lytte til lungene … ”(7)

USA var ikke det eneste landet i besittelse av Rockefeller Institute's eksperimentelle bakterievaksine.

En rapport fra instituttet fra 1919 sier:

“Det skal henvises til at før USA gikk inn i krigen (i april 1917) hadde instituttet gjenopptatt forberedelsen av antimeningokokkserum for å imøtekomme forespørslene fra England, Frankrike, Belgia Italia og andre land.”

Den samme rapporten sier:

“For å møte den plutselig økte etterspørselen etter kurative serum som ble utarbeidet på instituttet, ble det raskt opprettet en spesiell stall for hester …” (8)

Et eksperimentelt antimeningokkserum produsert i hester og injisert i soldater som ville komme inn i de trange og usanitære levekårene for krig … hva kan muligens gå galt?

Er bakterieserumet laget i hester ved Rockefeller Institute som ble injisert i amerikanske soldater og distribuert til en rekke andre land som var ansvarlige for 50-100 millioner mennesker drept av bakterielle lungeinfeksjoner i 1918-19?

Instituttet sier at det distribuerte bakterieserumet til England, Frankrike, Belgia, Italia og andre land under andre verdenskrig. Ikke nok er kjent om hvordan disse landene eksperimenterte på sine soldater.

Jeg håper uavhengige forskere vil ta en ærlig titt på disse spørsmålene.

VEIEN TIL HELVENE ER BORT MED GODT HENSIKT

Jeg tror ikke at noen som var involvert i disse vaksineeksperimentene prøvde å skade noen.

Noen vil se navnet Rockefeller og kjefte. “Illuminati” eller “kvele flokken!”

Jeg tror ikke det er det som skjedde.

Jeg tror standard medisinsk hubris er ansvarlig – leger “spiller Gud”, og tenker at de kan temme naturen uten å skape uventede problemer.

Med medisinsk søppel tror jeg ikke situasjonen har endret seg vesentlig de siste 100 årene.

HVA NÅ?

Vaksineindustrien er alltid på jakt etter humane testpersoner. De har mest suksess når de er i stand til å finne befolkninger som ikke er i stand til å nekte.

Soldater (9), spedbarn, funksjonshemmede, fanger, personer i utviklingsland – alle som ikke er i stand til å nekte.

Vaksineeksperimentering mot sårbare populasjoner er ikke noe spørsmål fra fortiden.

Se dette videoklippet av Dr. Stanley Plotkin der han beskriver bruk av eksperimentelle vaksiner på foreldreløse, psykisk utviklingshemmede, fanger og de som er under kolonistyret.

Avsetningen var i januar 2018. Det viktige innholdet i det medisinske samfunnet er det samme eller verre nå enn for 100 år siden.

Se mens Dr. Plotkin innrømmer å skrive:

“Spørsmålet er om vi skal få utført eksperimenter på fullt fungerende voksne og på barn som potensielt er bidragsytere til samfunnet eller for å utføre innledende studier på barn og voksne som er menneskelige i form, men ikke i sosialt potensial.”

Vennligst se det grufulle videoklippet . (10)https://www.youtube.com/embed/yevV_slu7Dw?feature=oembed

Delvis fordi verdenssamfunnet er godt klar over medisinsk søppel og er godt klar over den dårlige journal over medisinsk etikk, utviklet verdenserklæringen om bioetikk og menneskerettigheter internasjonale standarder angående retten til informert samtykke til forebyggende medisinske prosedyrer som .

Det internasjonale samfunnet er godt klar over at legemiddelindustrien gjør feil og alltid er på utkikk etter menneskelige testpersoner.

Erklæringen sier at enkeltpersoner har menneskerett til å samtykke til forebyggende medisinsk inngrep som vaksinasjon.

Artikkel 3 – Menneskeverd og menneskerettigheter

1. Menneskeverd, menneskerettigheter og grunnleggende friheter skal respekteres fullt ut.

2. Individets interesser og velferd bør ha prioritet over vitenskapens eller samfunnets eneste interesse.

Artikkel 6 – Samtykke

1. Eventuell forebyggende, diagnostisk og terapeutisk medisinsk inngrep skal bare utføres med forutgående, gratis og informert samtykke fra den berørte personen, basert på tilstrekkelig informasjon. T

samtykket skal, der det er relevant, være uttrykkelig og kan trekkes tilbake av den berørte personen når som helst og uansett grunn uten ulemper eller fordommer. (11)

Rent vann, sanitærutstyr, spyletoaletter, kjøleskap og sunne dietter har gjort og gjør fremdeles mye mer for å beskytte menneskeheten mot smittsomme sykdommer enn noe vaksineprogram.

Lege og vaksineindustrien har brukt kreditt som med rette tilhører rørleggere, elektrikere, sandhogger, ingeniører og byplanleggere.

Av disse grunner bør beslutningstakere på alle nivåer av myndigheter beskytte menneskerettighetene og individuelle friheter for enkeltpersoner til å velge bort vaksineprogrammer via unntak.

Innholdet i det medisinske samfunnet vil aldri forsvinne. Policy beslutningstakere trenger å vite at vaksiner som alle medisinske inngrep ikke er ufeilbarlige.

Vaksiner er ikke magi. Vi har alle forskjellig mottakelighet for sykdom. Mennesker er ikke en størrelse som passer alle.

I 1918-19 eksperimenterte vaksineindustrien soldater, sannsynligvis med katastrofale resultater.

I 2018 eksperimenterer vaksineindustrien på spedbarn hver dag. Vaksineplanen har aldri blitt testet slik den er gitt.

Resultatene fra eksperimentet er: 1 av 7 amerikanske barn er i en form for spesialundervisning og over 50% har en form for kronisk sykdom. (12)

I 1918-19 var det ingen sikkerhetsoppfølging etter at vaksiner ble levert.

I 2018 er det praktisk talt ingen sikkerhetsoppfølging etter at en vaksine er levert.

Hvem ga deg akkurat det influensa skuddet mot Rite Aid? Har du deres cellenummer til butikkansatt hvis noe går galt?

I 1918-19 var det ikke ansvar for produsenten for skader eller dødsfall forårsaket av vaksiner.

I 2018 er det ikke noe ansvar for vaksineprodusenter for skader eller dødsfall forårsaket av vaksiner, som ble formalisert i 1986 . (1. 3)

I 1918-19 var det ingen uavhengig undersøkende oppfølging som utfordret den offisielle historien om at “spansk influensa” var en eller annen mysteriesykdom som falt fra himmelen.

Jeg mistenker at mange av dem ved Rockefeller Institute visste hva som skjedde, og at mange av legene som ga vaksinene til troppene visste hva som skjedde, men disse menneskene er lenge døde.

I 2018 er legemiddelindustrien den største kampanjegiveren til politikere og den største annonsøren i alle former for medier, så ikke mye har endret seg over 100 år.

Denne historien vil sannsynligvis bli ignorert av mainstream media fordi deres lønn betales av farmasøytisk reklame.

Neste gang du hører noen si “vaksiner redde liv”, husk at den sanne historien om vaksiner og kostnader / fordeler er mye mer komplisert enn deres treord-slagord.

Husk også at vaksiner kan ha drept 50-100 millioner mennesker i 1918-19.

Hvis det er sant, oppveide disse kostnadene i stor grad enhver fordel, spesielt med tanke på at rørleggere, elektrikere, sandhunder og ingeniører gjorde og fortsetter å gjøre det virkelige arbeidet som reduserer dødeligheten av sykdommer.

Vaksiner er ikke magi. Menneskerettigheter og bioetikk er kritisk viktig .

Politikere bør forstå historien til medisinsk søppel og beskytte individuelle og foreldre menneskerettigheter som beskrevet i den universelle erklæringen om bioetikk og menneskerettigheter.

Copyright FirstFreedoms.org . Trykt på nytt med tillatelse.Stanford-Studie: Infeksjonshastighet Dødelighet Overvurdert Med 50-85 TIDForrige InnleggEx Defense Official: ‘UFOs Er Klart Under Intelligent Kontroll'Neste Innlegg

Relaterte Artikler

Avfolking gjennom hungersnød Global Lockdowns satt til å stupe 100 millioner til ekstrem fattigdom

KORONAVIRUSFRAFLYTTING

Avfolking Gjennom Hungersnød: Globale Lockdowns Setter 100 000 Millioner I Ekstrem Fattigdom

HAF11. August 2020

Trump 'jeg har mange rike fiender. Du vil ikke se meg for en stund. '

BIG PHARMANYHETERVAKSINER

Trump: ‘Jeg Har Mange Rike Fiender. Du Vil Ikke Se Meg For En Stund. ‘

HAF9. August 2020

Hvor tegner vi linjen? Når du bruker masker eller tar vaksiner?

STYREKORONAVIRUSPOLITISTATVAKSINER

Hvor Tegner Vi Linjen? Når Du Bruker Masker Eller Tar Vaksiner?

HAF9. August 2020

Hvis Bill Gates var president ...

BIG PHARMABILL GATESVAKSINER

Hvis Bill Gates Var President …

HAF8. August 202

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.