Fortsatt INGEN Vitenskapelig Bevis På At Woo-Woo-Viruset Er Ekte

av Jon Rappoport

SARS-CoV-2. Woo-woo-viruset.

Mennesker som kan tenke og følge en begrunnelseslinje, bør ta et skudd på å vurdere spørsmålene: Oppdaget forskere faktisk viruset? Kom bevisene deres til kort?

GJORDE FORSKERE GJELD FOR Å BEVISE CORONAVIRUS-EXISTERNE I FØRSTE STED?

Covid 19 Kochs postulater

Hvis noen sier at månen plutselig ble full gull for tre uker siden, og deretter en merkelig skvadron av giganter passerte den på vei til havet, tror du det kan være en god ide å finne ut om , for tre uker siden, var det fullmåne? Kan det være et grunnleggende utgangspunkt?

Det er det jeg holder på med. Sjekker opp for å se om det var fullmåne.

En rasjonell forsker ved CDC, hvis en faktisk eksisterte, ville si, etter å ha hørt om et mulig utbrudd i byen Wuhan: “La oss se beviset på at et nytt er ansvarlig, er det som forårsaker dette.”

Hva slags bevis ville han be om?

Først vil han vite, ” Har forskere der en faktisk biologisk prøve av dette nye viruset? Har de den virkelige tingen? 

Og hvis svaret kom tilbake ja, ville han svare: “Vi sender inn en av Wuhan-folket vårt slik at han kan bekrefte det.”

Men hvordan ville bekreftelsen fungere? Du kan ikke bare legge et eksemplar av et virus på et bord og skinne lys over det.

Det er en tradisjonell metode for observasjon. Det kalles et elektronmikroskopfotografi (en EM). Visse etablerte prosedyrer eksisterer for å oppnå en EM fra pasientens vevsprøve. CDC-forskeren ønsker å sørge for at de kinesiske forskerne hadde utført denne prosessen riktig.

Grov skisse: Fra en pasients vevsprøve tar du en liten bit og snurrer den i en sentrifuge. Materialet legger seg i lag.

Når du vet hvilket lag (etter tetthet) du leter etter, fjerner du litt fra det laget, ser på det under et elektronmikroskop og fotograferer det.

Hvis du har funnet et nytt virus, bør du se mange identiske partikler av det på bildet – og tydeligvis burde det være noe du aldri har sett før.

Den rasjonelle CDC-forskeren – hvis en faktisk eksisterte – ville si: “La oss ta en titt på den kinesiske EM.” Han vil bekrefte at det er mange identiske partikler av det nye viruset i EM.

Men det er mer. Og her er gummien som møter veien og feilfaktoren er veldig høy. Jeg må sikkerhetskopiere litt for å forklare.

Når en klinisk utprøving av et nytt medikament er utført (og her vil jeg gjøre et gigantisk sprang og anta at det er gjort riktig), blir det utført på en pasient?

Er resultatet av å gi stoffet til en enkelt pasient og deretter ekstrapolert for å bety at alle vil reagere slik denne personen gjorde? Selvfølgelig ikke. Det ville være absurd. I kliniske studier, før eller siden, har forskere å gjøre med et stort antall frivillige. Tusen eller mer.

Så i tilfelle av et nytt koronavirus, i , vil den rasjonelle CDC-forskeren si:

“Jeg vil se elektronmikroskopfotografier avledet fra tusen pasienter som har fått diagnosen den nye epidemisykdommen. Jeg vil se disse bildene side om side. Jeg vil se om mange partikler av det samme nye viruset er på alle bildene. ”

Selv spør jeg, hvor er disse fotografiene? Hvor er de helt nødvendige fotografiene? Fordi den kinesiske forskeren ville fortelle sin CDC-motpart,

“Åh, vi gjennomførte ikke EM-prosedyren på tusen pasienter. Vi gjennomførte det på en. To. Kanskje tre. Jeg er ikke sikker.”

På hvilket tidspunkt ville denne fantasirasjonelle CDC-forskeren blåse stabelen hans. Han vil si: “Du erklærer en ny global epidemi basert på to eller tre fotografier fra to eller tre pasienter ??”

Vurder dette potensielle scenariet – som forklarer hvorfor forskere bare gjorde EM-er på to eller tre av pasientene.

Hvis noen faktisk utførte elektronmikroskoparbeidet på 1000 pasienter som fikk diagnosen den nye sykdommen, kan han finne / kanskje en indikasjon på fotografiene av et nytt koronavirus hos fire pasienter. OG INGEN AV DE ANDRE 997 PASIENTENE.

På det tidspunktet, i Wuhan, ville de trekke på skuldrene og si: “Vel, wow, det gikk ikke. For en flopp. Hypotesen vår om en ny sykdom basert på et nytt koronavirus kollapset.

Vi burde vært i stand til å se mange av det samme nye viruset på bildene fra ALLE 1000 pasienter, eller i det minste den overveldende prosenten av dem. Og det gjorde vi ikke.

Tilbake til tegnebrettet. La oss se.

Hva er det viktigste tegnet på den nye sykdommen? Lungebetennelse? Kom til å tenke på det, omtrent 300 000 mennesker i Kina dør av lungebetennelse hvert år.

Hva med å se på noen studier på luftkvaliteten her i Wuhan? Jeg tror min kollega nede på blokka har en haug av dem. La oss gå dit. Noen som har søkelys slik at vi kan se gaten gjennom tåken med dødelig forurensning? La meg få oksygenbeholderen og pustehjelmen. ”

Og det ville være slutten på det.

Tilbake i Atlanta, ville den fantasirasjonelle CDC-forskeren si til kollegene: ”Det kinesiske utbruddet var ikke et virus. Hva med å bruke ettermiddagen på å gå gjennom noen av våre egne studier på ? Jeg vet at svindelen er utbredt. La oss få det ut i det fri. ”

Sikker. Skjer hver dag på CDC.

Selvfølgelig kunne jeg ta feil.

Kanskje noen har gjort elektronmikroskopfotografier KORREKT avledet fra 1000 pasienter som er diagnostisert med den nye epidemisykdommen, i ET STORT KONSERN HONESTESTUDIE. La oss se bildene. VIS dem til oss.

Vi får noen få eksperter som ikke er i konflikt med å analysere dem. Så vil vi kreve en fullstendig og ærlig studie av 1000 pasienter som bekreftelse.

Ellers, ikke snakk om vitenskap. Det er ingen vitenskap som skjer.

Snakk om fakery. Og ansvar. Og fengsel.

SARS-CoV-2 Angivelig Forårsaket Covid-19, Ble Aldri Isolert Og Det Svikter Kochs Postulater

SARS-CoV-2: woo-woo-viruset som aldri ble isolert – og det heller ikke er bevist at det eksisterer – så det svikter Kochs postulater. Er dette en pandemi eller en svindel?Coronavirus Covid 19 mislyktes aldri Kochs postulater

Du skulle tro at WHO, USG og andre verdensregjeringer ville ha solide bevis for å erklære en helsehjelp. Sannheten er imidlertid at coronavirus SARS-CoV2 angivelig forårsaker sykdommen har aldri blitt isolert! Det er heller ikke bevist at det eksisterer! Standarden for å bestemme eksistensen av et smittestoff er et sett med forhold kjent som Kochs postulater. Koronaviruset oppfyller ikke disse kriteriene . Det er ingen bevis for å tilfredsstille disse grunnleggende spørsmålene om dette utbruddet. Er dette en pandemi eller en svindel? Få DVDen her .

Jeg skriver dette stykket for de som vanligvis har hodet rett når det gjelder å forstå det grunnleggende om HELSE – men nå, på grunn av “koronavirusepidemien”, driver tilbake i den medisinske modellen: FIXATION ON GERMS.

En korrekt lesning av undertrykt sykehistorie avslører at hypotesen om “en sykdom, en bakterie” er en moderne ulempe, og beveger seg nedover en blindgate ved midnatt. Og når du legger til “en ” til formelen, får du en enda større grad av lunsj.

Men du får også en billion dollar dollar kommersiell suksess.

Jeg bryr meg ikke om hvor mange moderne molekylærbiologer som jobber på , forsterker usynlige skiver av hvem som vet hvilke molekyler å se, og kaller dem virus; det er en con.

De jobber alle i mørket, masserer RNA eller delvis råtnende mikrober eller cellulære rusk eller eksosomer eller biter av tilfeldige genetiske sekvenser eller hva…

Historien om menneskers helse viser at oppgraderinger i offentlig sanitærforhold, hygiene og forbedret ernæring har gjort mer for folk enn alle farmasøytiske intervensjoner fra laboratorievoodoo og ”kimkjempe” som noen gang er oppfunnet.

Vil du ha bakterier? Ingen vet hvor mange det er. Fra forskjellige estimater kan vi snakke om tusenvis av billioner til den tusendelte makten. Kanskje mer.

Hvis en uendelig brøkdel av krypene forårsaket alvorlig sykdom uansett, ville vi ikke bare alle vært , vi ville være døde på døde på døde.

For å begynne å forstå hvor overdrevent alle disse moderne epidemiske dudderne er, la oss gå til dyrene. Gårdsdyr. Griser. En overskrift blares: A MILLION PIGS SLAUGHTERED.

African Swine Fever Virus ble oppdaget, og for å stoppe smitte, ble det regnet død på grisene. På gården. På den gigantiske fabrikkgården.

Så et spørsmål oppstår:

Tror du seriøst at mennesker satte seg ved siden av hver av de million grisene og testet ham / henne for viruset? Har du tegnet blod- eller vevsprøve?

Tjue griser “testet positive”, og de drepte resten selvfølgelig. Det gjør de alltid.

Men vent. Hva er forholdene på denne enorme fabrikken på en million millioner griser?

La oss se. Griser som lever i egen urin og avføring, overfylt ved siden av hverandre, nese til rumpe, sprayet med giftige kjemikalier, spiste kjemisk snørret fôr – under høyt stress, og aldri levd den typen eksistens de var designet for.

Tror de at de kommer til å bli syke? Tror en slags minimalt pålitelig kanskje kan finne et virus eller to som lever og replikerer i kroppene deres?

Tror du seriøst at disse virusene betyr noe, i kontrast til den OVERNE immunosuppressive ?

Som den første kimejegeren gjennom tidene, Louis Pasteur, ble rapportert å ha tilstått på dødsleiet sitt: det er ikke kimen, det er terrenget – det vil si, det er kroppen og dens styrke og vitalitet og spenst – DET burde være det sentrale fokuset av legeryrket. Å bygge opp helse.

Ett problem. Det er ingen penger i det. Det er ingen kontroll over befolkningen i den.

Oops.Avfolking Gjennom Hungersnød: Globale Lockdowns Setter 100 000 Millioner I Ekstrem FattigdomForrige InnleggI Sverige, Hvor Det Ikke Var Noen Lås – COVID Tilfeller Og Dødsfall Har Bremset Til En KnepNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Dr. Andrew Wakefield advarer om vaksiner mot coronavirus og skandaløst juridisk immunitet for vaksineprodusenter

KORONAVIRUSVAKSINER

Dr. Andrew Wakefield Advarer Om Vaksiner Mot Coronavirus Og Skandaløst Juridisk Immunitet For Vaksineprodusenter

HAF12. August 2020

Verdens elite Diskuter Davos-planen for å utnytte Coronavirus og rulle ut Nwo

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNWO

Verdens Elite Diskuter Davos-Planen For Å Utnytte Coronavirus Og Utrulling Av NWO

HAF12. August 2020

Fascister som kjører Storbritannia Gvt.  Vil du gripe barna dine

KORONAVIRUSMEDISINSK KIDNAPPING

Fascister Som Kjører Storbritannia Gvt. Vil Du Gripe Barna Dine

HAF12. August 2020

New Zealand går i lås etter bare fire nye tilfeller av Coronavirus

STYREKORONAVIRUSPOLITISTAT

New Zealand Går I Lås Etter Bare Fire Nye Tilfeller Av Coronavirus

HAF11. August 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.