WHO korrupt

 Trust WHO – Tysk dokumentarfilm avslører en korrupt helseorganisasjon  Dag Fallet3 months ago  3 min read  5289

I disse dager har verden nok en gang lagt sin helse i hendene til Verdens helseorganisasjon. En organisasjon som velger å  bruke mer av sine midler på lukseriøse hoteller og reiser verden rundt på første klasse, enn hva den bruker i sitt arbeide mot , og AIDS tilsammen. Ja, du leste riktig.

Fra 2013-2017 var faktisk reiseutgiftene til WHO på hele 803 millioner amerikanske dollar.

Leger uten grenser med sine 37 000 ansatte har ca. 43 millioner dollar per år i reiseutgifter – WHO med 7000 ansatte, ca. 200 millioner dollar per år.Deres nåværende generalsekretær,Tedros Adhanom Ghebreyesus, liker og leve det glade liv på bekostning av syke. På forretningsklasse eller økonomi,  brukte han i 2018 hele 209 000 dollar på reiser.  Mahmoud Farahmand, Nettavisen. -Kritikken mot WHO er for mild

I den tyske dokumentarfilmen “Trust WHO“, tar filmskaperen Lilian Franck oss med på en reise hvor vi får oppleve en pandemi av korrupsjon hos WHO. Det er med andre ord en verdensomspennende av korrupsjon hos organisasjonen..

Lobbyister fra  tobakksindustrien på WHO lønn – nedvurdering av nedfallet fra atomkatastrofen i Fukushima. Begge som følge av tette økonomiske bindinger. WHO har samarbeidet med disse næringene i flere tiår for å beskytte deres interesser.

Samtidig får vi se hvordan WHO i 2009 forandret definisjonen av en pandemi, så vaksineprodusentene fikk solgt sine forhåndsbestilte pandemivaksiner. Kanskje passer det bra i den forbindelse å minne på hvordan daværende generaldirektør for WHO, oppførte seg under den “farlige” pandemien de fremmet.

– Jeg kjente ingen hos WHO som selv hadde vaksinert seg, inkludert generaldirektøren, som fortalte journalister som svar på spørsmålene deres at hun ikke hadde hatt tid, men ville få seg vaksinert senere, sa Wolfgang Wodarg, som var formann for helsekomiteen i Europarådet under den falske pandemien i 2009. Han beskrev den som en helsemessig skandale.

Filmskaper Lilian Francks søken etter å oppdage hva som ligger bak den altruistiske fasaden til verdens største folkehelseorgan, medfører hun avdekker et skremmende bilde av korrupsjon.

Gjennom intervjuer med høytstående personer hos WHO, tidligere ansatte og statsråder, undersøker filmen hvordan slik storskala-korrupsjon kan fortsette uforstyrret. Det er en historie om en korrupt politisk organisasjon, som i stor grad er finansiert av private aktører.

“Filmen avslører hemmelige påvirkninger fra tobakk, farmasøytisk og atomkraftindustriene hos organisasjonen. Hun viser et skremmende portrett av vårt nåværende , der regjeringspolitikken blir borte.” (IMDb)

Produksjonselskapet jobber nå med en dokumentar om koronapandemien, og i den forbindelse blir deres om WHO svært aktuell. De vil at filmen om WHO skal være tilgjengelig, men i den ekstreme sensuren verden nå opplever er dette en av mange dokumentarer som raskt blir fjernet.

Se den nå før den forsvinner.

Filmen finnes til leie eller kjøp hos:

Amazon: https://www.amazon.co.uk/dp/B079Y6KWZ9/ref=cm_sw_r_cp_ep_dp_A1pSAbV8DW83E

iTunes: https://itunes.apple.com/gb/movie/trustwho/id1347616426?mt=6&ign-mpt=uo%3D4

Google Play: https://play.google.com/store/movies/details/TrustWHO?id=IHpOOfngxOc

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.