SYMPTOMER PÅ SPRAYING AV CHEMTRAIL!

Lider du av influensalignende , lidelse, luftveisproblemer eller immunproblemer?Har disse dukket opp de siste årene. . .Tilsynelatende ingensteds?I så fall, lider du sannsynligvis av Chemtrail Disease ©* * * * * * *Hvis du har noen av disse helseproblemene:

Åndedrettsproblemer og akutt åndedrettsnød
Kronisk utmattelse og influensalignende symptomer
Kronisk hodepine og allergier
Fibromyalgi og kronisk smerte
Psykiske og følelsesmessige problemer
Immunsystemet utslett
Mystiske, ødeleggende og uhelbredelige helseproblemer
Disse kan komme fra som sprayer i atmosfæren.


Hva er Chemtrails?

De forskjellige regjeringene har sprayet i den øvre atmosfæren i en årrekke for ukjente formål, gode eller ubehagelige, noe som resulterer i det som har blitt kjent som Chemtrails over mange deler av verden.📷Sprøyting av chemtrails skjer rundt hele verden døgnet rundt. For hva?.
Mange mennesker har utviklet rare symptomer og kroniske helseproblemer etter sprøytingen etter hvert som de forskjellige bestanddelene i Chemtrails har falt på jorden.


Disse bestanddelene er spesielt identifisert som barium og mycoplasmas. Hvorvidt mykoplasmaene er en del av den opprinnelige sprøytingen eller blir festet til svevestøvene til Chemtrails, er ukjent.

Visste du :
-reporter Mike Blair skrev at det som har blitt kalt “chemtrails” faktisk er “anti-bakteriologiske krigføringskjemikalier som testes av den føderale regjeringen.”


Det er blitt rapportert at dette programmet fikk sin lovlighet fra US Code Title 50, Section 1520, som gir forsvarsministeren myndighet til å beordre testing “som involverer bruk av et kjemisk middel eller biologisk middel på en sivil befolkning” til forskningsformål.📷Chemtrails tydelig sett.2. oktober 2001 introduserte kongressmedlem Dennis Kucinich, Ohio HR 2977 under den første sesjonen til USAs 107. kongress. “Space Preservation Act of 2001” søker å “bevare den samarbeidsvillige, fredelige bruken av plass til fordel for hele menneskeheten ved permanent å forby grunnlegging av våpen i verdensrommet av USA, og å kreve at presidenten iverksetter tiltak og gjennomfører en verdensavtale som forbyr rombaserte våpen. “

I regningen er Chemtrails oppført som et “eksotisk våpensystem”.

spørsmål:Er helseproblemene dine forårsaket av bakteriekrigføring eller eksperimenter fra myndighetene?
I så fall, hva skal du gjøre med det?
Chemtrails analysert:


Prøver fra disse kjemikaliene ble analysert av et anlegg i Victoria, British Columbia, som er lisensiert av US Environmental Protection Agency (EPA) og funnet å inneholde i tillegg til JP-8 jetbrensel (muligens bærermediet som inneholder tilsetningsstoffer etylendibromid, forbudt som et plantevernmiddel på grunn av å forårsake alvorlige respirasjonsreaksjoner, selv ved lave nivåer) mange patogener, midler som forårsaker sykdommer.📷Svøpet til Mycoplasma.Disse inkluderer Pseudomonas Aeruginosa , som ikke bare forårsaker luftveisinfeksjon, men også angriper immunforsvaret; Serratia Marcescens , en antibiotikaresistent bakterie som forårsaker lungebetennelse, endokarditt og hjernehinnebetennelse; så vel som Streptomyces og muggsopp som er i stand til å indusere hjertesykdommer, øvre luftveier og gastrointestinale plager.

Har du opplevd symptomer med ukjent opprinnelse?Lokal nyhetsstasjon bekrefter Barium i ChemtrailsHistorie om Chemtrails sykdom ©

Chemtrails sprøyting startet rundt 1999. Til dags dato har ingen et definitivt svar på hvorfor sprøytingen foregår, og heller ikke hvorfor folk utvikler alle slags rare helseproblemer og klager etter sprøyting.

Don Croft, en ledende forsker på kjemikalier og og behandling av disse på naturlige måter, sier:Alle som har vært vant til å se på himmelen, vet at på begynnelsen av 1999 begynte chemtrails å gjøre nesten daglige opptredener i alle disse regionene, og gjorde himmelen til et stort tic-tac-toe-spill, med noen ganger seks eller åtte hvite, veldig stille jetfly sett til enhver tid, hele dagen, og flyr i altfor lave høyder til å etterlate seg kontrailer. De forente nasjoner er den eneste organisasjonen jeg er klar over som flyr hvite, umerkede fly, og brettflyene flyr lavt nok til å lett bli protifisert med kikkert.📷Chemtrails tydelig sett.I was living in Des Moines, Iowa, when this started and on the first day, few people noticed the bizarre display in the sky but everyone was talking about the sudden rise in respiratory illness and deaths among the elderly, infirm and infants there.


After the first spraying, my neighbor, a retired truck driver in his seventies, looked like he was about to drop in the driveway from coughing and he had a deathly pall, so I asked him to use one of my zappers. Thankfully, he did for an hour or so and the next day his complexion was rosy, he otherwise looked like a million bucks and was vigorously shoveling snow.

Åtte år i helbredende handel, ved å lage og selge zappere, hadde vant meg til å være vitne til disse ekstraordinære reverseringene, men i de kommende årene de økende endemiene, ettersom det biologiske og kjemiske våpenet til kjemikaliene insinuerte seg fra lungene, inn i de andre vitale organene, spesielt leveren, forårsaket meg mye bekymring …. For

et par måneder siden ble Doc von Peters enige om å formulere et middel som var spesielt ment å reversere effekten av disse overgrepene … dette lille flaskemiddelet har langt overgått forventningene våre. ..Chemtrails sykdom ©Chemtrails Disease © er en ikke-medisinsk anerkjent tilstand – og det er grunnen til at din lege ikke forteller deg om dette – forårsaket av antennespray.Det er et faktum – flere og flere mennesker utvikler underlige kroniske tilstander som vanligvis ikke svarer til standard medisinsk behandling, så vel som urtebehandling – på grunn av indre toksiske forandringer i kroppen.Dr. William G. von Peters, OMD, NMD, PhD , utviklet et middel kalt ChemBuster som tusenvis av amerikanere har brukt for å overvinne sine akutte symptomer på konstant luftsprøyting, og også for å beskytte seg mot symtomene.Men hva hvis du allerede er kronisk? Da drar chemtrails sykdom © deg jevnlig nedover. Du er på flere reseptbelagte medisiner for symptomer med ukjente årsaker, og får lite lettelse. Hva å gjøre?Du må bli behandlet for Chemtrails Disease ©.Livsenergi og chemtrails


Chemtrails påvirker også livet eller bioenergien, noe som resulterer i alvorlig utmattelse og svekkelse.Dr. Wilhelm Reich var en stor forsker på det han kalte “orgone energy”, som er en del av alt liv på jorden, og kan godt være Guds naturlige energienergi som gjennomsyrer jorden og dens atmosfære.

Selv om det er kjent med flere navn, inkludert orgone, livsenergi, bioenergi, etc., antas det at Chemtrails-sprøytingen opprører balansen mellom orgoneenergi og dens negative motstykke D-Orgone som har en livstruende effekt.

Videre viste Reich at en tilstrekkelig mengde orgone energi må tas opp av kroppen for å opprettholde helse og normal fysisk og mental funksjon. Dette gjøres normalt ved sunn luft og sollys og hudkontakt med jorden selv.

Det er uttalt av noen at sprøyting av Chemtrails blokkerer absorpsjonen av denne energien i tillegg til å blokkere kroppsfunksjonen som er nødvendig for riktig ernæring, eliminering og absorpsjon av nødvendige elementer.

Vil du ha mer informasjon om Chemtrails? Her er en Las Vegas-historie om dem og deres forferdelige helseeffekter. Klikk her for historie.Din kroniske sykdom KAN hjelpes!Som utvikler av ChemBuster, Dr. William G. von Peters, OMD, NMD, er PhD den ekspert på behandling av problemer fra Chemtrails.Tusenvis av menn, kvinner og barn (og kjæledyr) har fått hjelp med formuleringen hans av ChemBuster.Hvis problemene dine har nådd det kroniske nivået, må du vurdere behandling for Chemtrails Disease ©.

Medisinske leger, uansett hvor velmenende de er, er ganske enkelt ikke klar over eller ikke tror på Chemtrails. Så alt medisinyrket kan, eller vil, tilby deg er å prøve å behandle symptomene med forskjellige medisiner. – Hele tiden kollapser kroppen din i mer og mer alvorlige kroniske helseproblemer – uten å håndtere den primære årsaken, Chemtrails spraying – årsaken til Chemtrails Disease ©.Hvis du er et offer for chemtrails sykdom ©Du skylder deg selv og familien din å undersøke Dr. William G. von Peters unike behandling for Chemtrails sykdom ©.Dr. von Peters er USAs høyeste legitimerte naturlege og har praktisert naturlig og orientalsk medisin i over 30 år. Hans er en verdensomspennende praksis dedikert til å helbrede syke hvor som helst de måtte være gjennom topp moderne praksis. Han har avansert grad i naturmedisin fra 5 land, og har Russlands høyeste grad av professor. Han har vært æresprofessor ved Moskvas institutt for forebyggende medisin; og er gjesteprofessor ved Heilongjiang College of Chinese Medicine.Dermed er Dr. von Peters på toppen av sitt yrke med å helbrede akutte og kroniske helseproblemer ved å bruke banebrytende naturlige terapier.Chemtrails Disease © er en ekte, ikke-medisinsk sykdom, som rammer millioner av mennesker – og det pågående angrepet av Chemtrails-spraying fortsetter å erodere og ødelegge immunforsvaret ditt. Rik eller dårlig, det spiller ingen rolle – Chemtrails dreper deg.

Vi lever alle på denne planeten Jorden, og inntar alle disse giftstoffene i kroppene våre hver dag – og de ødelegger livet og helsen din. Hvor lenge før Chemtrails Disease © dreper deg eller en kjær er basert på styrken i kroppen din og mmune systemet. Er du en av de heldige som velger liv og helse fremfor bare “å få det sammen”?Dr. von Peters anser hans praksis som et kall, og tror at Gud vil at du skal leve et langt, sunt liv. La oss jobbe for at det skal være slik! Hvis du har vilje, økonomisk og åndelig måte og et brennende ønske om å gjenvinne din helse og lykke; og å leve et langt liv, er din valgfri tid nå.Hvis du har noen av disse helseproblemene:
Åndedrettsproblemer og akutt åndedrettsnød
Kronisk utmattelse og influensalignende symptomer
Kronisk hodepine og allergier
Fibromyalgi og kronisk smerte
Psykiske og følelsesmessige problemer
Immunsystemtømming, eller annet
Mystiske, ødeleggende og uhelbredelige helseproblemer

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.