SPRAYING CHEMTRAILS NORGE-SVERIGE DANMARK-FINLAND INNLEGG 30.06 2020

I likhet med -Danmark og Finland er også med på å tillate spraying av giften fra disse “privateide jetflyene” som er ombygd der seter er tatt ut og erstattet med tanker. Når det er sagt bruker nå ALLE rutefly typer brennstoff(fuel) som inneholder diverse grunnstoffer(giftstoffer) med betegnelsen JetA-1.

Militærfly bruker brennstoffet JP-8 som har en blanding som har en mix med stoffer som er enda farligere for mennesker/dyr osv.

Som nevnt utallige ganger tidligere her i gruppa har nyere fly(rutefly) en type turfinmotorer kallt turbofanmotor som IKKE avgir vann/damp og som ikke etterlater lange tjukke striper. De stripene du ser etter flyene idag inneholder stoffer som løser seg opp/brer seg ut og legger etter seg et slags “tåketeppe”. Dette skjer i visse høyder og ved visse temperaturer samt over sjø/vann/hav da stoffene trekker til seg vann. Dette igjen skaper “skyer”. Når disse skyene er etabler kommer det en ny “kolonne” med fly som har en mixture de slipper ut som bestemmer/gjør at vi får feks regn.

Går man enda lenger i styring av været har man som da bidrar til feks osv. Det blir for mye å komme innpå. Dersom interesse for det så kan man søke opp Mike Morales. Han har veldig mye bra stoff om dette.

RED

Ingen bildebeskrivelse er tilgjengelig.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.