INNLEGG FRA 11.05 2019. CHEMTRAIL.

Hovedårsaken til klimaendringene og ekstremværet må nok finnes helt andre steder enn bilkjøring, selv om utslipp av fossilt brensel forurenser miljøet – særlig i byer og tettsteder, altså først og fremst et lokalt MILJØproblem!.

Flytrafikken har nok større påvirkning, SPESIELT når militære fly flyr døgnet rundt og driver med aerosol-spraying av kjemiske nanopartikler for å lage kunstige skyer som skal dimme sola!

De spyr også ut tonnevis med CO2, og siden har utnevnt CO2 som hovedsynderen til global oppvarming, er vel det et lite paradoks? Det er jo ikke EL-fly som brukes til sprayingen av “kondens” (som aerosol-sprayingen offisielt kalles i !)

Alt liv på planeten er avhengig av sol og regn i naturlig balanse, og mangel på sol kan føre til avlingssvikt og D-vitaminmangel i befolkningen, ødeleggelse av skog og misvekst av plantelivet.

Hva kan det komme av?

Det kjøres ikke mye bil eller buss der, iallfall… Kan det være at selve havområdet blir kunstig oppvarmet? og forårsaker nedsmeltingen – av andre årsaker enn utslipp av klimagasser?

Vi vet at elektromagnetisk stråling kan generere varme, og disse H.A.A.R.P-anleggene har antenner med svært konsentrert og sterk stråling – som når flere mil opp i lufta helt opp til ionosfæren, som kan varmes opp til over kokepunktet!

Disse enorme antennene kan også rettes mot steder på Jorda og skape hetebølger noen steder, eller varme opp enorme havområder f.eks. i orkanbeltet? Dette kan ha forårsaket at isfjell smelter og at det blir mer ekstremvær, våtere, villere og voldsommere, slik det er (de har) forutsagt at det ville bli (de vil skape?) i fremtiden….

De kan vel også lage langvarig tørke noen steder, som fører til skogbrannfare og ødelagte avlinger; eller voldsomme flommer andre steder, hvor hus og jord – OG mennesker og dyr – blir tatt av flommen og renner vekk/drukner! Begge værfenomener fører til avlingssvikt og matmangel – tap av menneskeliv og mange hjemløse!

Det kan også lages kuldeperioder med frost og snøvær andre steder, og det kan også forårsake store tap av avlinger, og kanskje matmangel!

Og hva mer kan disse “helvetesmaskinene” (som offisielt kalles “klimaforskningsanlegg” – forårsake med den intense strålingen? Vibrasjoner i bakken og ? Tsunamier? Enorme skogbranner? Kort sagt, villere og farligere ekstremvær!

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.