Min siste presentasjon om X av Jim Ferguson ble tatt opp i går 15:00; Anders Brunstad 15.03 2024.

Eksklusiv-Bombshell-advarsel: Britisk kjøtt, melk og vann er berørt. Nanometaller som brukes i atmosfæren og jabbene.

Det dukker opp rapporter om at vaksinerte individers blod utvikler selvmonterende strukturer, opptrer mystisk som antenner. Dette fenomenet kobles til den skremmende bølgen av såkalte Turbo Cancer.

Er transhumanisme deres virkelige sluttmål?

Vi visste at det var noe drastisk galt med mRNA-genterapiene. “Tingenes ” ofte omtalt av og Klaus Schwabs disippel Yuval Noah Harari snakker ofte om transhumanisme.

Var dette deres virkelige intensjon hele tiden!

Den uavhengige forretningsmannen Anders Brunstad trår frem med avslappet innsikt, trekker en linje som kobler økningen i globale overflødigdødsfall, spesielt i land med høye vaksinasjonstal, direkte til vaksineskader og utplassering av 4G-

Han kaster lys over den illevarslende rollen til Super dirigent Quantum Dot-teknologien, inkludert Graphene Oxide og Hydrogel, som angivelig fungerer som en intern antenne.

Samspillet med stråling gir ifølge Brunstad målbare, skadelige effekter i kroppen, noe som fører til ødeleggelse av røde og andre celler.

Omtalen av Lipid Nano-partikler (LNP) og Plasmid-DNA som giftstoffer skaper alvorlige bekymringer, noe som peker på betennelser og andre alvorlige

Dessuten er den syntetiske sammensvergelsen kjent som Hydrogel – en blanding som inkluderer polyetylenglykol – identifisert som et biologisk våpen av militær kvalitet.

Brunstads alarmerende utsagn gjør det klart: «Dette er en militær biovåpenteknologi», og belyser et skummel mønster av overdødelighet knyttet til akselerasjon av telekommunikasjonsteknologi.

Han stopper ikke der, fordyper seg i de giftige stoffene som finnes i vaksineringene, som langt fra er teoretiske, utgjør virkelige farer.

Ifølge ham fungerer disse stoffene, sammen med graphen kvanteprikker, som «mini-atombomber av stråling», og utgjør en potensiell risiko for forsterket stråling blant grupper av vaksinerte individer gjennom en prosess illevarslende omtalt som «shedding. “

@AndersBrunstad2 #Pfizer#Moderna

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.