Total eksponering! Selve formidling av selvreplikerende og spredte vaksinepatenter, koronaviruspatenter, MRNA og RNA vaksinepatenter mRNA lipid nanopartikler patenterTotal exposure! Self disseminating self-replicating and spreading vaccines patents, coronavirus patents, MRNA and RNA vaccine patents mRNA lipid nanoparticles patents

Bare å pakke ut altJust unpacking it all

OPERASJON REDDE MENNESKEHETENOPERATION SAVE HUMANITY1. MARS 2024

1. MARS 2024

DelShare

Selvformidlende vaksiner mot nye smittsomme sykdommer.   Når selvspredende vaksineteknologi går videre, bør dialog om risikoen følge. Dette kravet kan gi et potensielt ‘ mulighetsvindu ' for immunologisk målretting av patogenet i dyreoverføringsarten, derved stammet den fortsatte zoonotiske strømmen før anskaffelse av full tilpasning til mennesker. Selvformidlende vaksiner er en vaksinestrategi som i noen tilfeller kan være bedre egnet enn konvensjonelle vaksiner til immunologisk å inneholde nye patogener i deres ikke-humane vert i utfordrende under ressurser ‘ hotspots '. Formidling av vaksiner er designet for å utnytte evnen til å gjenskape virusbaserte vektorer til å spre seg gjennom deres dyrevertspopulasjoner uten behov for direkte inokulering av hvert dyr. I denne strategien,vaksinasjon av et begrenset antall ‘ grunnlegger ' dyr brukes til innledende introduksjon av vaksinen i målpopulasjonen. Når vaksinen er konstruert for å uttrykke målantigener fra EID-patogenet av interesse, dens spredning fra vaksinerte til ikke-vaksinerte dyr vil resultere i koordinert spredning av EID-spesifikk immunitet i hele den målrettede dyrepopulasjonen. Self-disseminating vaccines for emerging infectious diseases.   As self-spreading vaccine technology moves forward, dialogue on its risks should follow  This requirement may provide a potential ‘window of opportunity' for immunological targeting of the pathogen within the animal transmission species, thereby stemming its continued zoonotic flow prior to acquisition of full adaptation to humans. Self-disseminating vaccines are a vaccine strategy that may in some instances be better suited than conventional vaccines to immunologically contain emerging pathogens within their non-human host in challenging under-resourced ‘hotspots'. Disseminating vaccines are designed to exploit the ability of replicating virus-based vectors to spread through their animal host populations without the need for direct inoculation of every animal. In this strategy, vaccination of a limited number of ‘founder' animals is used for initial introduction of the vaccine into the target population. As the vaccine is engineered to express target antigens from the EID pathogen of interest, its spread from vaccinated to non-vaccinated animals will result in coordinated spread of EID-specific immunity throughout the targeted animal population. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4732410/https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4732410/  Forskere utvikler kontroversielle selvspredende vaksiner mot dyreliv; En tredjedel av uvaksinerte sykehusinnlagte pasienter med covid-19 uttrykker fortsatt vaksine-tøving. Vi må forberede oss på fremtidige zoonotiske utbrudd. Selv om det er et berettiget presserende fokus på å utvikle vaksiner og antivirale midler for å begrense spredningen og alvorlighetsgraden av SARS-CoV-2-infeksjoner, det er viktig å bestemme faktorene som driver fremvekst av zoonotisk sykdom. Å vite hvorfor og hvordan zoonotiske sykdommer dukker opp hos mennesker letter pandemiforberedelser og forebygging. For å dempe fremtidige pandemier er mer effektiv overvåking ved dyre-menneske-grensesnittet grunnleggende, og dyrelivshandelen og levende dyremarkeder må reguleres og overvåkes kraftig.Bærekraftige miljøer for dyreliv vekk fra befolkningssentre og et globalt “ pandemisk radar ” -system for å dele informasjon raskt om zoonotiske hendelser og sykdomsutbrudd er avgjørende for å dempe fremtidige pandemitrusler.   Researchers are developing controversial self-spreading vaccines for wildlife; One-third of unvaccinated hospitalized patients with covid-19 still express vaccine hesitancy.We must prepare for future zoonotic outbreaks. While there is a justified urgent focus on developing vaccines and antivirals to limit the spread and severity of SARS-CoV-2 infections, it is essential to determine the factors that drive zoonotic disease emergence. Knowing why and how zoonotic diseases emerge in humans facilitates pandemic preparation and prevention. To mitigate future pandemics, more effective surveillance at the animal-human interface is fundamental, and the wildlife trade and live animal markets must be heavily regulated and monitored. Sustainable environments for wildlife away from population centers and a global “pandemic radar” system to share information rapidly regarding zoonotic events and disease outbreaks are critical to mitigate future pandemic threats. https://onehealthtrust.org/news-media/weekly-digest/controversial-self-spreading-vaccines-for-wildlife/https://onehealthtrust.org/news-media/weekly-digest/controversial-self-spreading-vaccines-for-wildlife/ Forskere i Skottland har nylig skrevet den siste delen i litteraturen om jakten på selvspredende vaksiner, inokulasjoner som kan bevege seg gjennom dyrepopulasjoner som en sykdom, men i stedet for sykdom, spre immunitet. I en ny artikkel, University of Glasgow-forsker Megan Griffiths og hennes kolleger identifiserte et herpesvirus som kan bli omgjort til et kjøretøy kjent som en viral vektor for å spre en rabiesvaksine blant søramerikanske vampyr flaggermus. Herpesviruset Griffiths fremhevet kan potensielt hjelpe forskere med å overvinne et stort hinder for selvspredende vaksineutvikling: Eksisterende immunitet mot en viral vektor brukt til en vaksine, indusert av tidligere infeksjon med viruset eller en beslektet stamme, kan hindre vaksinen i å spre seg.Griffiths team studerte et herpesvirus som kan infisere flaggermus selv om de tidligere var smittet av beslektede stammer og derfor fortsatt kunne være en effektiv viral vektor.  Scientists in Scotland recently penned the latest installment in the literature about the quest for self-spreading vaccines, inoculations that could move through animal populations like a disease, but instead of illness, spread immunity. In a new article, University of Glasgow researcher Megan Griffiths and her colleagues identified a herpes virus that might be turned into a vehicle known as a viral vector to spread a rabies vaccine among South American vampire bats. The herpes virus Griffiths highlighted could potentially help researchers overcome a big hurdle for self-spreading vaccine development: Pre-existing immunity to a viral vector used for a vaccine, induced by previous infection with the virus or a related strain, may block the vaccine from spreading. Griffiths's team studied a herpes virus that can infect bats even if they were previously infected by related strains and therefore could still be an effective viral vector. https://thebulletin.org/2022/06/as-self-spreading-vaccine-technology-moves-forward-dialogue-on-its-risks-should-follow/https://thebulletin.org/2022/06/as-self-spreading-vaccine-technology-moves-forward-dialogue-on-its-risks-should-follow/                        Rise av RNA-maskinene – selvforsterkning i mRNA-vaksinedesign.  En neste generasjon med selvforsterkende mRNA, også kjent som replikoner, danner en ideell vaksineplattform. Replikoner induserer kraftige humorale og cellulære responser med få bivirkninger ved en minimal enkeltdoseimmunisering. Levering av replikoner oppnås med viruslignende replikonpartikler (VRP), eller i ikke-virale kjøretøyer som liposomer eller lipid nanopartikler. Her diskuterer vi innovative fremskritt, inkludert multivalente, slimhinne- og terapeutiske replikonvaksiner, og fremhever nyheter i replikondesign. Så snart viktige sikkerhetsevalueringer er løst, kan dette lovende vaksinekonseptet forvandles til en mye anvendt klinisk plattformteknologi som tar sentrum i pandemisk beredskap.Mens mRNA-vaksiner koder for et protein av interesse, er replikoner konstruert som et molekylært chassis som koder for genet av interesse (GOI; transgene) og alle essensielle elementer som tillater selvforsterkning av replikonet RNA. Den raske forsterkningen av replikon RNA i målceller øker uttrykket av proteinet av interesse (f.eks., et viralt (glyco) protein) De selvforsterkende replikongenene er avledet fra et bredt utvalg av positivt strandede RNA-virus. I denne gjennomgangen fokuserer vi på alfa- og flavivirusbaserte replikoner da de best studeres for både menneskelige og veterinære applikasjoner. Fordi de virale strukturelle genene er erstattet av en transgen, kan ikke replikonet RNA spre seg i miljøet, noe som er en sentral forskjell med kimæriske eller rekombinante virusvaksiner,ettersom transgenet er syntetisk avledet og replikonet ikke kan spre seg, har replikon-produksjonsprosesser lave biokontrollbegrensninger og anvendelse er trygt etter design, For det andre, transgenet kan ganske enkelt settes inn i ‘ plug-and-play ' replikon (f.eks. det kommersielt tilgjengelige Simplicon-plasmidet til Merck / Sigma – Aldrich), tillater rask påføring i tilfelle utbrudd av smittsomme sykdommer. Til slutt, på grunn av replikonvaksinens selvforsterkende karakter, utløses både humorale og cellulære immunresponser, som lover induksjon av beskyttende immunitet med en enkelt lavdoseimmunisering. Den mest enkle replikonformuleringen er basert på naken tilførsel av nukleinsyrene til målcellen. Den naturlige tropismen til disse partiklene, som er strukturelt lik et virus,muliggjør effektiv levering av replikonet til dendritiske celler (direkte grunning) eller målceller som indirekte primerer antigenpresenterende celler, som resulterer i induksjon av en robust immunrespons Selv om den genetiske lasten til VRP består av replikon RNA, som er begrenset til en enkelt runde med transduksjon, det er en forventet risiko for rekombinasjon mellom replikon RNA og den transleverte hjelperen RNA som resulterer i generering av replikasjonskompetent virus Selv om vaksinasjon med alfavirus eller flavivirus VRP kan utløse vektor-immunresponser, disse påvirket ikke vaksineeffektiviteten negativt etter repeterende vaksinasjoner med samme VRP. For å utelukke antivektorimmunitet, ikke-virale og lipidbaserte bærere for replikon RNA-levering kan vurderes.en kombinasjon kjent som nanostrukturerte lipidbærere (NLC). I likhet med liposomer tillater lipidmembranen til LNP-er ytterligere modifisering av enten overflaten så vel som selve legemiddellasten en kombinasjon kjent som                         Rise of the RNA machines – self-amplification in mRNA vaccine design.  A next generation of self-amplifying mRNAs, also known as replicons, form an ideal vaccine platform. Replicons induce potent humoral and cellular responses with few adverse effects upon a minimal, single-dose immunization. Delivery of replicons is achieved with virus-like replicon particles (VRPs), or in nonviral vehicles such as liposomes or lipid nanoparticles. Here, we discuss innovative advances, including multivalent, mucosal, and therapeutic replicon vaccines, and highlight novelties in replicon design. As soon as essential safety evaluations have been resolved, this promising vaccine concept can transform into a widely applied clinical platform technology taking center stage in pandemic preparedness. Whereas mRNA vaccines encode a protein of interest, replicons have been engineered as a molecular chassis encoding the gene of interest (GOI; transgene) and all essential elements allowing self-amplification of the replicon RNA. The rapid amplification of replicon RNA in target cells increases the expression of the protein of interest (e.g., a viral (glyco)protein) The self-amplifying replicon genes have been derived from a wide variety of positive-stranded RNA viruses. In this review, we focus on alpha- and flavivirus-based replicons as they are best studied for both human and veterinary applications. Because the viral structural genes have been replaced by a transgene, the replicon RNA cannot spread in the environment, which is a key difference with chimeric or recombinant virus vaccines,First, as the transgene is synthetically derived and the replicon cannot spread, replicon manufacturing processes have low biocontainment restrictions and application is safe-by-design, Second, the transgene can simply be inserted into the ‘plug-and-play' replicon (e.g., the commercially available Simplicon plasmid of Merck/Sigma–Aldrich), allowing rapid application in case of emerging infectious disease outbreaks. Finally, due to the self-amplifying character of the replicon vaccine, both humoral and cellular immune responses are triggered, which promises induction of protective immunity with a single low-dose immunization The most straightforward replicon formulation is based on naked delivery of the nucleic acids to the target cell.The natural tropism of these particles, which are structurally similar to a virus, enables the efficient delivery of the replicon to dendritic cells (direct priming) or target cells that indirectly prime antigen-presenting cells, resulting in the induction of a robust immune response Although the genetic cargo of the VRP consists of replicon RNA, which is limited to a single round of transduction, there is an anticipated risk of recombination between the replicon RNA and the trans-provided helper RNA resulting in the generation of replication-competent virus Although vaccination with alphavirus or flavivirus VRPs can trigger vector-immune responses, these did not adversely influence the vaccine efficiency after repetitive vaccinations with the same VRP However, to fully exclude antivector immunity, nonviral and lipid-based carriers for replicon RNA delivery can be considered. a combination known as nanostructured-lipid carriers (NLCs). Similar to liposomes, the lipid membrane of LNPs allows for additional modification to either the surface as well as the drug cargo itself a combination known as nanostrukturerte lipidbærere (NLC)nanostructured-lipid carriers (NLCs). I likhet med liposomer tillater lipidmembranen til LNP-er ytterligere modifisering av enten overflaten og selve stofflasten. I det tidlige løpet for nukleinsyrevaksiner var hovedfokuset på DNA i stedet for RNA. Når det gjelder replikonvaksiner, er en forutsetning for in vitro-transkripsjon av replikon RNA en DNA-mal. Replikonet RNA blir deretter transportert til cytoplasmaet som et avdekket mRNA og blir oversatt til å starte selvforsterkning, lik direkte levering av in vitro transkribert replikon RNA , En DREP viser mindre mottakelighet for nukleaser, er iboende mer stabil og forenkler lagringskrav i den logistiske rørledningen. Imidlertid,levering av naken plasmid-DNA til kjernen er mer utfordrende enn levering av mRNA til cytoplasma. Et potensielt sikkerhetsproblem med DNA-vaksiner er den teoretiske risikoen for DNA-vektorintegrasjon inn i vertsgenomet eller skadelige (helse) effekter av prokaryote elementer. Tillit til replikonplattformregistrering på veterinærområdet vil bidra til å etablere lignende prosedyrer for det menneskelige vaksinefeltet. Nylig fikk den første menneskelige replikonvaksinen en godkjenning av nødbruk av indiske regulatorer (Central Drugs Standard Control Organization; CDSCO). Denne CDSCO-godkjente VEEV-TC83-baserte replikonvaksinen uttrykker et alvorlig akutt respirasjonssyndrom coronavirus 2 (SARS-CoV-2) pigggen og er innkapslet i LNP (lisensnummer MF / BIO / 22/000064 under PD / vaks-06).  Global autorisasjon for alfavirus- og flavivirusbaserte replikonvaksiner forventes nå som andre har banet vei. Den USDA-godkjente VEEV-TC83 replikonvaksinen viste allerede vellykket utnyttelse i immunisering av millioner av dyr mot et svinekoronavirus. Videre en levende svekket, kimærisk flavivirus-vaksineplattform (ChimeriVax) er kommersielt tilgjengelig i Australia, Thailand, Mexico, Filippinene og Brasil ,, Selv om replikonet sprer seg til fosteret, det forventes ikke å påvirke utviklingen av fosteret, som det ble vist for en dempet YFV17D vektorvaksine. Replikonvektorteknologien går stadig videre. En nyere utvikling er etablering av et bipartitt replikonvektorsystem For å ta dette videre,i teorien er en RNA-avhengig RNA-polymerase (RdRp) i kombinasjon med de essensielle 5 ′ og 3 ′ ikke-kodende regionene ved replikon RNA-termini tilstrekkelig for selvforsterkning. Virale genomer med RdRps størrelse ~ 2 kb er til stede i naturen, og disse kan inspirere til fremtidig replikondesign.  Mens et monopartittreplikon koder for de selvforsterkende genene og transgenet på en RNA-streng, uttrykker bipartittreplikonet proteinet av interesse fra et transforsterkende RNA.  Imidlertid er det nødvendig med ytterligere prekliniske og kliniske studier for å sikre implementering av replikonvaksiner hos utsatte individer. Hvis antigenforhold er mindre viktige og en plattformteknologi er på plass, kan multivalente replikonvaksineformuleringer bekjempe dynamiske virusutbrudd, for eksempel,SARS-CoV-2 med nye varianter som kontinuerlig dukker opp fra biolabs over hele verden. Paradigmeskiftet i vaksinefeltet fra protein til mRNA vil definitivt bidra til moden replikonteknologi generelt og fremme ytterligere forbedring av disse sofistikerte RNA-maskinene. . Similar to liposomes, the lipid membrane of LNPs allows for additional modification to either the surface as well as the drug cargo itself. In the early race for nucleic acid vaccines, the primary focus was on DNA instead of RNA. In the case of replicon vaccines, a prerequisite of the in vitro transcription of replicon RNA is a DNA template. The replicon RNA is then transported to the cytoplasm as a capped mRNA and is translated to initiate self-amplification, similar to the direct delivery of in vitro transcribed replicon RNA , A DREP shows less susceptibility to nucleases, is intrinsically more stable, and simplifies storage requirements in the logistic pipeline. However, the delivery of naked plasmid DNA to the nucleus is more challenging than the delivery of mRNA to the cytoplasm  A potential safety concern of DNA vaccines is the theoretical risk of DNA vector integration into the host genome or adverse (health) effects of prokaryotic elements. Confidence in replicon platform registration in the veterinary field will help establishing similar procedures for the human vaccine field. Recently, the first human replicon vaccine was granted an Emergency Use Approval by Indian regulators (Central Drugs Standard Control Organization; CDSCO). This CDSCO-approved VEEV-TC83-based replicon vaccine expresses a severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 (SARS-CoV-2) spike gene and is encapsulated in LNPs (license number MF/BIO/22/000064 under PD/Vacc-06).  Global authorization of alphavirus- and flavivirus-based replicon vaccines is expected now that others have paved the way. The USDA-approved VEEV-TC83 replicon vaccine already showed successful utilization in the immunization of millions of animals against a swine coronavirus Furthermore, a live-attenuated, chimeric flavivirus vector vaccine platform (ChimeriVax) is commercially available in Australia, Thailand, Mexico, the Philippines, and Brazil,,  Even if the replicon spreads to the fetus, it is not expected to affect the development of the fetus as was shown for an attenuated YFV17D vector vaccine   The replicon vector technology is constantly advancing. One recent development is the establishment of a bipartite replicon vector system   To take this further, in theory an RNA-dependent RNA polymerase (RdRp) in combination with the essential 5′ and 3′ noncoding regions at the replicon RNA termini is sufficient for self-amplification. Viral genomes with RdRps sized ~2 kb are present in nature  and these may inspire future replicon design.  Whereas a monopartite replicon encodes the self-amplifying genes and the transgene on one RNA strand, the bipartite replicon expresses the protein of interest from a trans-amplifying RNA.  However, additional preclinical and clinical studies are required to safeguard the implementation of replicon vaccines in vulnerable individuals. If antigen ratios are less important and a platform technology is in place, multivalent replicon vaccine formulations can combat dynamic virus outbreaks, for example, SARS-CoV-2 with novel variants continuously emerging from biolabs across the world. The paradigm shift in the vaccine field from protein to mRNA will definitely help to mature replicon technology in general and promote the further improvement of these sophisticated RNA machines. 

Og listen ser ut til å fortsette og fortsette og fortsette og videre og videre og videre og videre og videre og videre og videre Takk for alt du gjør for å stoppe dette biohack på alt som er naturlig og laget i Guds bilde og kan Romerne 8:31 være vårt ledende lys. 6831

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.