USAs regjeringsoperasjoner og øvelser, FEMA varslereUnited States government operations and exercises , FEMA whistleblower

Hvordan en øvelse blir til den virkelige avtalen i sanntid FEMA kommer for deg og megHow an exercise turns into the real deal in real time FEMA coming for you and me

OPERASJON REDDE MENNESKEHETENOPERATION SAVE HUMANITY26. FEB. 2024

26. FEB. 202422

DelShare

 https://www.fema.gov/sites/default/files/documents/fema-acronyms-abbreviations-terms_FAAT_03-2023.pdf https://www.fema.gov/sites/default/files/documents/fema-acronyms-abbreviations-terms_FAAT_03-2023.pdf

 La oss snakke om mønstre og hvordan du kan se tidligere på samme tid som de kjørte simuleringer og små krigsspill, det faktiske skjedde på samme tid som planla noen store ting som kommer ut og se videoene nedenfor, så får vi se hva som skjer  Let's talk about patterns and how you can see in the past the same time they were running simulations and little war games the actual thing happened at the same time FEMA's planning some big stuff coming out watch the videos below we'll see what happens

USAs regjeringsoperasjoner og øvelser 11. september 2001       United States government operations and exercises on September 11, 2001       

den halvårlige NORAD-øvelsen som hadde kjørt i forbindelse med the semiannual NORAD exercise that had been running in conjunction with Global GuardianGlobal Guardian i flere dager og som postulerte et bombeflyangrep fra det tidligere Sovjetunionen.  for several days and which postulated a bomber attack from the former Soviet Union. Vigilant GuardianVigilant Guardian er en Command Post-øvelse ( CPX ), noe som betyr at den utføres på kontorer og med datamaskiner, men uten faktiske fly i luften. Øvelsen involverer alle NORAD-kommandonivåer. Av en rekke scenarier som ble kjørt 11. september 2001, var en “tradisjonell” simulert kapring       is a Command Post Exercise (CPX), meaning it is conducted in offices and with computers, but without actual planes in the air. The exercise involves all NORAD command levels.Out of a range of scenarios being run on September 11, 2001, one was a “traditional” simulated  hijacking      https://en.m.wikipedia.org/wiki/United_States_government_operations_and_exercises_on_September_11,_2001https://en.m.wikipedia.org/wiki/United_States_government_operations_and_exercises_on_September_11,_2001                Arrangement 201                Event 201

Denne treningsøvelsen er basert på et fiktivt scenario. Inngangsekspertene som ble brukt til å modellere den potensielle effekten, var fiktive. Det er en undervisnings- og opplæringsressurs for og myndighetspersoner. Ble kjørt samtidig med 19 startet Johns Hopkins Center for Health Security i samarbeid med og Bill og Melinda Gates Foundation var vertskap for Event 201, en pandemiøvelse på høyt nivå 18. oktober 2019 i New York, NY. Øvelsen illustrerte områder der offentlige / private partnerskap vil være nødvendige under responsen på en alvorlig pandemi for å redusere store økonomiske og samfunnsmessige .     This training tabletop exercise is based on a fictional scenario. The inputs experts used for modeling the potential impact were fictional. It is a teaching and training resource for public health and government officials. Was ran at the same time covid 19 started   The Johns Hopkins Center for Health Security in partnership with the World Economic Forum and the Bill and Melinda Gates Foundation hosted Event 201, a high-level pandemic exercise on October 18, 2019, in New York, NY. The exercise illustrated areas where public/private partnerships will be necessary during the response to a severe pandemic in order to diminish large-scale economic and societal consequences.     https://centerforhealthsecurity.org/our-work/tabletop-exercises/event-201-pandemic-tabletop-exercisehttps://centerforhealthsecurity.org/our-work/tabletop-exercises/event-201-pandemic-tabletop-exercise                            og nå har vi den syv år lange pakt med Antikrist Daniel 9:27 Og han skal bekrefte pakt med mange i en uke; og midt i uken skal han få offeret og ofringen til å opphøre, og for overspredning av vederstyggeligheter skal han gjøre det øde, selv til fullendelsen, og det som er bestemt skal helles over det øde. kalt bærekraftsmålene                             and now we have the 7 year covenant with the Antichrist Daniel 9:27 And he shall confirm the covenant with many for one week: and in the midst of the week he shall cause the sacrifice and the oblation to cease, and for the overspreading of abominations he shall make it desolate, even until the consummation, and that determined shall be poured upon the desolate.called the sustainability goals https://sdgs.un.org/goalshttps://sdgs.un.org/goals   eller den globale aksjen tar på cop28 som blir presset av FN som drives av FEMA nå og kommer ut når som helst i år, husk dette Verden trengte for å finne en ny måte.(for å drepe alle lovlig) Ved å følge vår North Star, har vi funnet den veien, ” sa COP28-president, Dr. Sultan Al Jaber under sin avsluttende tale. “ Vi har jobbet veldig hardt for å sikre en bedre fremtid for vårt folk og planeten vår. (Det inkluderer ikke deg og meg) Vi skal være stolte av vår historiske prestasjon. ”   or the global stock take at cop28 being pushed by the UN ran by FEMA now and coming out anytime this year remember this   The world needed to find a new way.(to legally kill everyone) By following our North Star, we have found that path,” said COP28 President, Dr. Sultan Al Jaber during his closing speech. “We have worked very hard to secure a better future for our people and our planet. (That does not include you and me)We should be proud of our historic achievement.”

På kort sikt oppfordres partene til å komme med ambisiøse mål for reduksjon av utslipp i hele økonomien, som dekker alle klimagasser, sektorer og kategorier og tilpasset 1,5 ° C-grensen i deres neste runde med klimahandlingsplaner (kjent som nasjonalt bestemte bidrag) innen 2025.   NOEN GANG DE SIER AT DET ER ‘INTERNASJONALT SAMARBEID', ELLER DE ‘STRENGTERER MÅLENE', DETTE ER HVORDAN DE KONFIRMERERER SAMMEN MED MANGE (ALLE).”   In the short-term, Parties are encouraged to come forward with ambitious, economy-wide emission reduction targets, covering all greenhouse gases, sectors and categories and aligned with the 1.5°C limit in their next round of climate action plans (known as nationally determined contributions) by 2025.   ANY TIME THEY SAY THAT THERE'S ‘INTERNATIONAL COOPERATION', OR THEY'RE ‘STRENGTHENING THE GOALS', THIS IS HOW THEY'RE CONFIRMING THE COVENANT WITH MANY (EVERYONE).”   Andre bemerkelsesverdige kunngjøringer på COP28Other notable announcements at COP28: FNs sporet kunngjøringer om klimatiltak gjort på COP 28 : UN tracked climate action announcements made at COP 28 herhere.    fremgang på .    progress on the Paris-avtalenParis Agreement – –

Les hele Read the full global aksjeopptakglobal stocktake beslutningstekst  decision text herhere.       Arrangementer og møter.       Events and meetings

Flere arrangementerMore events

  • politimann 28cop 28

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.