Chemtrails & GeoEngineering: Rip Out Forests + Gjør kjemiske skyer for å blokkere solenChemtrails & GeoEngineering: Rip Out Forests + Make Chemical Clouds to Block the Sun

Et dokument fra 2008 som de prøvde å SCRUB fordi det viser onde, mektige mennesker med diaboliske planer om å ødelegge økosystemet fullstendig … for å “bekjempe klimaendringer” … fordi, ja, det gir meningA 2008 Document that they tried to SCRUB because it shows evil, powerful people with diabolical plans to completely destroy the ecosystem… to “fight climate change”…because, yeah, that makes sense

AGENT131711AGENT1317115. DES. 2023

5. DES. 20233030

222277

DelShare

Gjør, jeg lurer på hvorfor Gee, I wonder why Rådgiveren for utenriksrelasjonerThe Counsel on Foreign Relations skrubbet dette dokumentet… scrubbed this document…


For å begynne, er du sannsynligvis som “To begin, you're probably like, “Hvem F er Rådet for utenriksrelasjoner?Who the F is the Council on Foreign Relations?”, som jeg svarer til,”, to which I reply, “ Vel, det kommer an på. Vil du ha beskrivelsen som vises på Google, eller vil du heller at jeg skal fortelle deg at det er en organisasjon som er dypt i alt, inkludert FN? ” “Well, it depends. Do you want the description that appears on Google or would you rather have me tell you that it's an organization that is balls-deep in everything, including the United Nations?”: :

Det er alt du trenger å vite. Så nå som du er klar over hvem CFR er, la meg fortelle deg om dagens tema. Det var på et av verkstedene deres, (selvfølgelig i DC), at flere planer for ble diskutert. Husk nå, dette var 2008, og GeoEngineering hadde pågått i rundt 100 år, men de aller fleste GeoEngineering-operasjoner er alle blitt utført under (og fra og med 2023 er de fortsatt, med få unntak). Det endelige målet er å gjøre GeoEngineering helt offentlig slik at skattedollar kan That's all you need to know. So, now that you're aware of who the CFR is, let me tell ya about todays topic. It was at one of their workshops, (in Washington DC, of course), that more plans for GeoEngineering were discussed. Now keep in mind, this was 2008, and GeoEngineering had been going on for around 100 years, but the vast majority of GeoEngineering operations have all been performed under the military (and as of 2023, they still are, with few exceptions). The ultimate goal is to make GeoEngineering completely public so tax dollars can åpentopenly finansiere det, patentinnehavere kan rake inn sine etterlengtede rikdommer, enorme offentlige kontrakter kan tildeles, og viktigst av alt, regjeringen og media trenger ikke å fortsette å prøve å overbevise folk om at dette er normalt: fund it, holders can rake in their long-awaited riches, huge government contracts can be awarded, and, most importantly, the government and media won't have to keep trying to convince people that this is normal:

For virkelig, folk som stiller spørsmål og forsker på himmelen, blir et så enormt problem for regjeringen og media at etter For real though, the people asking questions and researching the sky is becoming such a massive problem for the gov and the media that, after bruker år på å investere i PSYOPS-kampanjerspending years investing in PSYOPS campaigns ( som er spesielt designet for å få deg til å tro at minnet ditt er galt og at du ikke ser hva du ser ), de er nå (that are specifically designed to make you believe your memory is wrong and you are not seeing what you are seeing), they are now diskutere kriminalisering av “ chemtrail ” innhold discussing criminalizing “chemtrail” content å få folk til STFU … til programmene kan offentliggjøres. Vi vil diskutere det vanvittige dokumentet ganske snart, så klikk på det eller gå glipp av det:to get people to STFU… until the programs can be made public. We will be discussing that crazy document very soon, so click it or miss it:AbonnerSubscribe

Så som jeg sa, møtte Counsel on Foreign Relations i 2008 for å diskutere favorittalternativene deres for å blokkere solen og slippe temperaturen. Av en eller annen merkelig grunn valgte de å skrubbe dette fantastiske dokumentet som beskriver verkstedet deres:So as I was saying, the Counsel on Foreign Relations met in 2008 to discuss their favorite options for blocking the sun and dropping the temperature. For some strange reason, they chose to scrub this wonderful document outlining their Workshop:

Imidlertid klarte jeg å avdekke det, However, I was able to unearth it, du kan få tilgang til det heryou can access it here, til det er permanent skrubbet. , until it's permanently scrubbed.

På dette møtet ble fire viktigste GeoEngineering-konsepter diskutert angående Solar Radiation Management, som består av å avkjøle jorden ved å blokkere solen, samt “ reflektere den tilbake i verdensrommet ”. I dag skal vi diskutere to av deres geniale ideer. At this meeting, four main GeoEngineering concepts were discussed regarding Solar Radiation Management, which consists of cooling the earth by blocking the sun, as well as “reflecting it back into space”. Today we are going to discuss two of their genius ideas.AbonnerSubscribe

Genius Idea # 1: Genius Idea #1: Rip ut skoger og erstatt dem med gress eller … ingenting i det hele tatt. Dette konseptet det heter, Rip out forests and replace them with grass or… nothing at all. This concept it called, “ Endring av landdekning ”, “Land Cover Modification”, og det er ideen om at trærblader er grønne, derfor absorberer de sol (nøyaktig som de var ment, moroner), men fordi de ikke reflekterer solen tilbake i and it's the idea that trees leaves are green therefore they absorb sun (exactly as they were intended to, morons), but because they are not reflecting the sun back into plassspace, det varmer opp alt, derfor må de gå. Vi må fjerne hele skoger og i stedet plante ingenting (la dem være “, it's heating everything up, therefore they gotta go. We need to remove entire forests and instead plant nothing (let them be “åpent snødekkeopen snow cover”) eller vi tillater bare “”) or we allow only “steppesteppe” å vokse. For å gi deg et visuelt, ønsker de å rive ut dette:” to grow. To give you a visual, they want to rip this out:

innsjø i skogen i nedre tatra fjell

Og konverter det til dette (steppe):And convert it to this (steppe):

Den dauriske skogsteppen

Har du noen gang vært i Kansas? Nei? Vel, ikke bekymre deg, de vil bringe Kansas til deg.Have you ever been to Kansas? No? Well don't you worry, they will bring Kansas to you.

De påpeker at bulldosing av hele skoger ville være langt dyrere enn de andre alternativene, men, da de kjørte datasimuleringene sine, klarte de å slå temperaturen ned med 5-12 grader i juli. Dette er fantastiske nyheter! I stedet for å svømme på en solrik 85 graders sommerdag, kan du se på alle 8 sesongene av Dexter fordi det er 73 grader og overskyet. Helvete, kanskje du til og med lager ditt eget drapsrom fordi det bare er for kaldt og dystert til å gjøre noe annet. They point out that bulldozing entire forests would be far more expensive than the other options, but, when they ran their computer simulations they were able to knock the temperature down by 5-12 degrees in July. This is fantastic news! Instead of swimming on a sunny 85 degree summer day, you can rewatch all 8 seasons of Dexter because it's 73 degrees and cloudy. Hell, maybe you'll even make your own kill room because it's just too cold and gloomy to do anything else.

Så ja, voksne voksne med enorm pollisk kraft deltok på et verksted for å diskutere utjevningsskoger … nøyaktig de samme voksne som forteller oss at vi trenger So, yeah, grown adults with immense pollical power participated in a workshop to discuss leveling forests… the exact same adults who tell us we need 0 Karbonutslipp0 Carbon Emissions… vet du hva som senker karbon? TREES! F * CKING TREES! … do you know what lowers Carbon? TREES! F*CKING TREES!

Og som jeg tidligere har skrevet, gir et enkelt tre nok oksygen til FIRE MENNESKER for en hel dag! Naturen er bemerkelsesverdig. Så å fjerne alle trærne fjerner oksygenet, som fjerner LIFE. And, as I have previously written, a single tree provides enough oxygen for FOUR PEOPLE for an entire day! Nature is remarkable. So, removing all the trees removes the oxygen, which removes LIFE.

Er det ironisk tidspunkt at vi her er, i 2023, og trærne dør i et utryddelsesnivå? Hvis du ikke har lest -innlegget mitt, Is it ironic timing that here we are, in 2023, and the trees are dying at an extinction-level pace? If you haven't read my Substack post, Chemtrails: Trees Dying in MassChemtrails: Trees Dying in Mass, def sjekk det ut. Kinda virker som om skogene ripper seg ut, takket være . Noen ganger føler jeg at vi lever i ett stort sinnssykt asyl., def check it out. Kinda seems like the forests are ripping themselves out, thanks to Chemtrails. Sometimes I feel like we are living in one big insane asylum.

Kjøp meg en kaffe (WHISKEY!)Buy Me a Coffee (WHISKEY!)

Genius Idea # 2: Genius Idea #2: Vi trenger flere skyer, langt flere skyer. Vi trenger en himmel full av annet enn skyer fordi solen. Skyer blokkerer solstrålene, så vi kunne spam hele himmelen med dem og ingen sollys ville komme gjennom. Dette konseptet har tittelen, We need more clouds, way more clouds. We need a sky full of nothing but clouds because, f*ck the sun. Clouds block the suns rays, so we could spam the entire sky with them and no sunlight would get through. This concept is titled, “ Cloud Cover Modification ”“Cloud Cover Modification”. Det vet vi allerede . We already know that Cloud Seeding for å lage regn (eller snø, hagl eller tåkeCloud Seeding to make rain (or snow, or hail, or fog… fordi noen ganger allmennheten trenger mye tåke) … because sometimes the general public needs a lot of fog) er giftig AF, og brukes også til å blokkere solenis toxic AF, and is also used to block the sun, men i tillegg til det, a , but, in addition to that, a 19921992 NAS-rapporten avslørte at de var det NAS revealed that they were vurderer å lage de menneskeskapte skyene av svovelsyreconsidering making the manmade clouds out of sulfuric acid. Og, . And, Svovelsyre er det som gjør Sulfuric Acid is what makes “ Acid Rain ”“Acid Rain”::

Og det var rett rundt den tiden at plutselig rapporterte media om Acid Rain. And it was right around that time that suddenly the media was reporting on Acid Rain.

Til og med GeoEngineering-psykopater Even the GeoEngineering psychopaths innrømme i dokumentet admit in their document at deres elskede svovelsyre kommer til å ha, sitat,that their beloved Sulfuric Acid is going to have, quote,“ massive miljøpåvirkninger ” på grunn av Acid Rain, men det gjør ikke noe, fordi de slipper av på svovelsyre: (1:37 video) “massive environmental impacts” due to the Acid Rain, but it doesn't matter, because they get-off on Sulfuric Acid: (1:37 video)

LAGER KJEMISKE KLODE: MAKING CHEMICAL CLOUDS: Uansett hvilke kjemikalier du velger å lage skyene dine fra, er det mange måter å lage skyer på. Det er mobile skyprodusenter som lar deg sprite av massive skyer hvor som helst, når som helst: (36 sekunders video)Regardless of what chemicals you choose to make your clouds from, there's lots of ways to make clouds. There's mobile cloud makers that allow you to pop off massive clouds anywhere, any time: (36 second video)

Her er eldre videoopptak jeg fant. Beskrivelsen sa noe sånt, “ Jeg ville vite hvor alle skyene kom fra fordi de blokkerte all solen på gården min, så jeg fulgte dem, og det var dette jeg fant ”: (35 sekunders video)Here's older video footage I found. The description said something like, “I wanted to know where all the clouds were coming from because they were blocking all the sun on my farm, so I followed them and this is what I found”: (35 second video)

Da gjorde jeg mer research og fant noe lignende: (19 sekunders video)Then I did more research and found something similar: (19 second video)

Jepp, lastebiler som skaper massive kjemiske skyer … og dreper biene i rekordtempo. Hvis du er i humør til å gråte i dag, kan du lese Substack Yep, trucks that create massive chemical clouds… and are killing the bees at record pace. If you're in the mood to cry today, read my Substack Chemtrails: BEES MÅ DIE. Møt dine nye mekaniske bierChemtrails: BEES MUST DIE. Meet Your New Mechanical Bees. …. …Nevnte jeg at jeg føler at vi lever i et sinnssykt asyl? Did I mention I feel like we are living in an insane asylum?

Noen på sendte meg videoen nedenfor. De hevder at dette befinner seg i et veldig avsidesliggende område i nærheten av hjemmet deres i Seguin, Texas. De hevder at det bare er et gigantisk maskinbygg som trekker ut skyer hele dagen: (42 sekunders video)Someone on Twitter sent me the video below. They claim that this is in a very remote area near their home in Seguin, Texas. They claim it's just a giant machine building that cranks out clouds all day: (42 second video)

Jeg har ingen måte å verifisere denne informasjonen på, men den pumper faktisk ut sky, enten det er et biprodukt av produksjonen eller om det er forsettlig,I have no way of verifying this info, but it does indeed pump out cloud, whether a byproduct of production or whether intentional, den fullfører nøyaktig oppdraget med å blokkere solen ved å øke skydekket it exactly accomplishes the mission to block the sun by increasing cloud cover. Og hvis du leser innlegget mitt, . And, if you read my post, ““1992 Chemtrails Program: Bør vi spraye svovelsyre eller støv? ”1992 Chemtrails Program: Should We Spray Sulfuric Acid or Dust?”, dette er bokstavelig talt hva de diskuterte å gjøre. , this is literally what they were discussing doing. De ønsket å ha planter designet for å brenne store (r) mengder svovel som med vilje ville bli sluppet ut i atmosfæren for å blokkere solen. Groovy. They wanted to have plants designed to burn large(r) amounts of sulfur that would be intentionally released into the atmosphere to block the sun. Groovy.

Det er også sjøbaserteThere are also sea-based “ spredningsmekanismer ” “dispersal mechanisms” som lager skyer. Her er deres originale konsept:that make clouds. Here's their original concept:

Tilbake i 2008, Back in 2008, den estimerte kapitalen og driftskostnadene for skipets skyproduserende system var omtrent $ 1 billion dollar the estimated capital and operating costs for the ship-cloud-making-system was approximately $1 trillion dollars over 40 år, tilsvarer en årlig kostnad på omtrent $ 1 milliard, sa de. Jeg tror vi alle kan være enige om at dette er totalt verdt en milliard i året av skattedollarene våre. Faktisk klokker jeg stolt på jobb i morges, vel vitende om at hver time jeg legger inn vil hjelpe regjeringen min å ha råd til solblokkerende maskiner. over 40 years, the equivalent of a yearly cost of approximately $1 billion, they said. I think we can all agree, this is totally worth a billion a year of our tax dollars. In fact, I proudly clocked into work this morning, knowing that every hour I put in will help my government afford sun-blocking-machines.

De uttalte også,They also stated, omtrent $ 1,1 milliarder kunne produsere en flåte av skip som kunne operere i 20 år approximately $1.1 billion could produce a fleet of ships that could operate for 20 years, kostnadene for å betjene skipene ble imidlertid ikke innregnet. , however, the costs to operate the ships were not factored in.

En nyere design kom da med. I motsetning til de flatsidige røykbunkene i den opprinnelige modellen, er disse ribbet, for hennes glede:A newer design then came along. Unlike the flat-sided smoke stacks in the original model, these are ribbed, for her pleasure:

Engineer Pitches Cloud Brightening to Stem Arctic Melting - WhoWhatWhy

Så det endelige målet var å sende disse tingene ut i verdenshavene og få dem til å pumpe ut kjemiske skyer uten stopp. Det er desember 2023, og havene våre er dekket av “So, the ultimate goal was to send these things out in the oceans and have them pump out chemical clouds nonstop. It's December 2023, and our oceans are covered in “SkipssporShip Tracks”, som også tilfeldigvis gjør nøyaktig hva dokumentene deres skisserer, men akkurat som med Chemtrails, skal vi tro at dette er helt normalt. ”, that also happen to do EXACTLY what their documents outline, however, just like with Chemtrails, we are supposed to believe this is completely normal.

Vi skifter skyer.' En utilsiktet test av geoengineering er drivstoff for havvarme | Science | AAAS

Deres neste idé var båter fylt med kjemiske trommer:Their next idea was boats filled with chemical drums:

Bilde

Dette vil være oss:This will be us:

I 2018 In 2018, the University of Washington og Pacific Northwest National Laboratory (PNNL)University of Washington and Pacific Northwest National Laboratory (PNNL) fikk over $ 16 millioner for å starte “ got over $16 million to start “cloudingclouding” utenfor kysten av California:” off the coast of California:

Australia startet “Australia started “cloudingclouding” i 2020: ” in 2020:

https://www.youtube-nocookie.com/embed/B0KeUlvWakg?rel=0&autoplay=0&showinfo=0&enablejsapi=0

Sjekk ut Check out Marine Cloud Brightening Project på FacebookThe Marine Cloud Brightening Project on Facebook. De har et bilde av en himmel full av GeoEngineered skyer som blokkerer solen. Hvis det ikke er en vitenskapelig bragd, vet jeg ikke hva det er. Hurra for mørke!. They have a photo of a sky full of GeoEngineered clouds blocking the sun. If that's not a Scientific accomplishment, I don't know what is. Hooray for darkness!

Men hvis du virkelig vil vite hvordan du vet hvordan uendelig GeoEngineered sky-cover ser ut, bare gå utenfor, hvis du ikke har noen, vil jeg bli sjokkert, så inviter deg til å komme på besøk i Michigan. Siden 2020 får vi se det nesten hver dag her i Detroit. Tro meg ikke? Her er i dag, 5. desember 2023:But if you really want to know what to know what endless GeoEngineered cloud-cover looks like, just go outside, if you don't have any I will be shocked, then invite you to come visit me in Michigan. Since 2020, we get to see it nearly every day here in Detroit. Don't believe me? Here's today, December 5th, 2023:

Etter 12 dager på rad uten sol i begynnelsen av 2023 startet jeg faktisk en In fact, after 12 consecutive days of no-sun in early 2023, I started a Twitter-trådTwitter thread som senere ble diskutert på SGT-rapport med Dane Wigington fra GeoEngineeringWatch.org (ja, jeg følte meg superberømt og jeg følte meg like fryktelig i alle tider jeg stavet etternavnet hans that was later discussed on SGT Report featuring Dane Wigington from GeoEngineeringWatch.org (yes, I felt super famous and I equally felt horrible for all the times I spelled his last name WiggingtonWiggington): (41 sekunders video)): (41 second video)

Denne sinnssyken fortsatte i flere måneder. Det ble så ille at min venn og jeg oppriktig lurte på om vi noen gang skulle få lov til å se solen igjen. Her er tweeten min fra This insanity continued for months. It became so bad that my friend and I sincerely wondered if we would ever be allowed to see the sun again. Here's my tweet from DAG # 50DAY #50. 50! . 50! 50 dager på rad med INGEN SUN 50 consecutive days with NO SUN!!

Vi vil ende opp med å ha de samme grå himmel helt til We would end up having these same gray skies all the way until “ Den kinesiske spionballongen ”“The Chinese Spy Balloon”. Den dagen var himmelen krystallklar. Ikke en eneste linje. Ingen falske skyer. Solrik. Det var som om de visste at alle ville slå opp, og de ville sørge for at ingen så dette: (17 sekunders video). On that day the sky was crystal clear. Not a single line. No fake clouds. Sunny. It was as if they knew everyone would be looking up and they wanted to make sure nobody saw this: (17 second video)

Tre dager senere, så snart The Spy Balloon forsvant fra media, gikk vi rett tilbake til solid grå himmel. Vår neste klare dag ville ikke være før langfredag (Three days later, as soon as The Spy Balloon vanished from the media, we went right back to solid gray skies. Our next clear day wouldn't be until Good Friday (april April 7), da lot de oss få morgensol. Jeg lurte på om Chemtrail- får fridagen til å omvende seg for sine synder … men ikke før jeg spurte den, sendte de en flåte opp og vi var tilbake til mørket. 7), at which time they let us have morning sun. I wondered if Chemtrail pilots get the day off to repent for their sins… but no sooner than I questioned it, they sent a fleet up and we were back to darkness.

Jeg fortsatte å legge ut bilder daglig, og fikk folk til å begynne å slå opp og telle dagene uten sol. Her er en liten mengde svar fra hele USA og Europa. Jeg oppfordrer deg til å lese dem alle, og mens du gjør det, vet du at dette er en liten mengde svar:I continued to post pics daily, and got people to start looking up and counting the days without sun. Here's a small quantity of replies from all over the and Europe. I encourage you to read them all, and while you do, know that this is a tiny quantity of the responses:

Selv når været sier at det er sol, er det ikke det. Denne Twitter-brukeren spikret den: Even when the weather says it's sunny, it's not. This Twitter user nailed it:

I et tidligere innlegg delte jeg med deg at jeg fant historiske værdata for Detroit, Michigan og det jeg fant var grufullt. Jeg går av minnet her, men det var noe sånt: Tilbake i 2010-2012 ville vi få omtrent 15 dager med full sol per hver 60 dag. I 2015 falt den mengden til 12, deretter til 9, deretter til 5, og nå er vi på 1 TIL 2! Ja, In a prior post, I shared with you that I located historical weather data for Detroit, Michigan and what I found was horrifying. I'm going off memory here, but it was something like this: Back in 2010-2012, we would get approximately 15 days of full sun per every 60 days. By 2015, that quantity dropped to 12, then to 9, then to 5 and now we are at 1 TO 2! Yes, vi mottar bare 1 til 2 dager FULL SUN per hver TO MÅNEDERwe receive only 1 to 2 days of FULL SUN per every TWO MONTHS. Dette betyr at vi i løpet av et helt år bare mottar 6 til 12 totale dager med full sol! Og selv på disse dagene er det en veldig synlig dis som dekker solen, noe som resulterer i at det kommer betydelig mindre varme og lys gjennom.. This means, in a full year, we now only receive 6 to 12 total days of full sun! And even on those days, there's a very visible haze covering the sun, resulting in substantially less heat and light coming through.

Denne sinnssyken forårsaker totalt kaos i Michigan. Trærne våre dør som aldri før. Planter som trenger FULL SUN får pulvermugg i JUNI (fordi pulvermugg elsker mørke). Avlinger er underproduserende. Trær og busker, for eksempel syriner, er nå fullstendig dekket av lav:This insanity is causing total chaos in Michigan. Our trees are dying like never before. Plants that need FULL SUN are getting powder mildew in JUNE (because powder mildew loves darkness). Crops are under-producing. Trees and bushes, such as lilacs, are now completely covered in lichen:

Uvanlig lav skader ikke planteverter | Mississippi State University Extension Service

Faktisk har mangelen på sol i Detroit blitt så ille at vi måtte kjøpe et voksende lys for våre windowsill-planter, noe som er fullstendig sinnssykdom i seg selv. Jeg har nå en friggin ' vekstlys som henger i vinduet mitt … det samme vinduet som planter har sittet i i 15 år. Se for deg det. In fact, the lack of sun in Detroit has become so bad that we had to buy a grow light for our windowsill plants, which is utter insanity in itself. I now have a friggin' growlight hanging in my window…the same window which plants have sat in for 15 years. Imagine that.

Insekter, for eksempel bier, bruker solen som kompass. Kombiner mangelen på sol + kjemikalier + 5G EMF, og du ender opp med Insects, such as bees, use the sun as a compass. Combine the lack of sun + chemtrails + 5G EMF and you end up with “ Colony Collapse Disorder ”“Colony Collapse Disorder”, som ble rapportert første gang i 2006. Dette betyr at biene forlot bikuben sin fullstendig, og forlater derfor dronningen og eggene. , which was first reported in 2006. This means the bees completely abandoned their hive, therefore abandoning their queen and the eggs.

Den eneste måten folk kan få ekte vitamin D er fra solen. Det kan ikke komme fra et kjemikalie i en flaske. Det er ikke noe kjemisk stoff som er det samme som sol. BTW, Big Pharma lager “ vitaminer ”, som er et stort kaninhull som vi snart skal diskutere. The ONLY WAY people can get REAL Vitamin D is from the sun. It can not come from a chemical in a bottle. There is no chemical that is the same as sun. BTW, Big Pharma makes “vitamins”, which is a huge rabbit hole that we will be discussing soon.

Ingen sol betyr bokstavelig talt DØD, akkurat som planlagt. #Agenda2050. No sun literally means DEATH, exactly as planned. #Agenda2050.

PS: Dette kommende torsdagsinnlegget er ganske humoristisk, hvis du er i humør til å le. Det heter “ The Secret Military Mosquito Factory ”. Følg med. PS: This upcoming Thursdays post is fairly humorous, if you're in the mood to laugh. It's called “The Secret Military Mosquito Factory”. Stay tuned.

Kjøp meg en kaffe (WHISKEY!)Buy Me a Coffee (WHISKEY!)

NESTE LESNEXT READ

Chemtrails: CIA, et forsikringsselskap og et notat de ønsker skrubbetChemtrails: the CIA, an Insurance Company and a Memo They Want Scrubbed

AGENT131711AGENT131711·

·3. OKT.

3. OKT.

Chemtrails: CIA, et forsikringsselskap og et notat de ønsker skrubbet

“ Militært øker en klimaktisk kontrollfunksjon muligheten for en helt ny type krigføring ”, skrev forsikringsselskapet i et brev til visedirektøren for CIA. “ Denne nye typen krigføring kan betegnes som geofysisk krigføring der vår evne til å kontrollere værmiljøet kan brukes som et VAPN

Les hele historienRead full story

Eller hva med denne?Or how about this one?

Chemtrails: OFCM.govs involvering, bruker veier som gridlines og mål: nabolag for 30 minutter / dagChemtrails: OFCM.gov's Involvement, Using Roads as Gridlines & TARGET: Neighborhoods for 30 Mins/Day

AGENT131711AGENT131711·

·11. SEPTEMBER.

11. SEP.

Chemtrails: OFCM.govs involvering, bruker veier som gridlines og mål: nabolag for 30 minutter / dag

Du må forstå at enhver diabolisk ting regjeringen ( primært militær ) i hemmelighet gjør mot oss er under dekke av “ National Security ” ( Les: Chemtrails Chapter 2: History of Government Spraying Experimental ). Når det er sagt, blir hvert sykelig eksperiment satt opp som “

Les hele historienRead full story

Eller sjekk ut denne:Or check this one out:

Chemtrails: Drought & Storms will Make People BEG US for GeoEngineering to Save Them (2009)Chemtrails: Drought & Storms will Make People BEG US for GeoEngineering to Save Them (2009)

AGENT131711AGENT131711·

·25. SEPTEMBER.

25. SEP.

Chemtrails: Drought & Storms will Make People BEG US for GeoEngineering to Save Them (2009)

En ting du må huske er at tidligere og nåværende storskala GeoEngineering primært blir utført av US Military, som gjør det mulig å gjennomføre det under hemmelighold. Grunnen til at vi ser et slikt dytt i media for å starte

Les hele historienRead full story

KILDER SOURCES

Dette er alt jeg så på for å skrive denne artikkelen. Jeg ender ikke opp med å bruke alle kildene, men jeg lar dem ligge her, i tilfelle noen andre gjør lignende undersøkelser og kan bruke dem:This is everything I looked at to write this article. I don't end up using all of the Sources, but I leave them here, in case someone else is doing similar research and can use them:

https://www.gao.gov/assets/gao-10-903.pdfhttps://www.gao.gov/assets/gao-10-903.pdf

2010 – har 2050 agenda luftfart https://www.icao.int/environmental-protection/Documents/Publications/ENV_Report_2010.pdf 2010 – has 2050 agenda aviation https://www.icao.int/environmental-protection/Documents/Publications/ENV_Report_2010.pdf

https://climateviewer.com/2019/03/22/un-geoengineering-goverance-blocked-by-us-and-saudia-arabia/https://climateviewer.com/2019/03/22/un-geoengineering-goverance-blocked-by-us-and-saudia-arabia/

https://www.abovetopsecret.com/forum/thread688470/pg1https://www.abovetopsecret.com/forum/thread688470/pg1

US GLOBAL CLIMATE ENDRE FORSKNING 2011 https://downloads.globalchange.gov/ocp/ocp2011/ocp2011.pdfUS GLOBAL CLIMATE CHANGE RESEARCH 2011 https://downloads.globalchange.gov/ocp/ocp2011/ocp2011.pdf

Geoengineering -

digitalcommons.law.ou.edu/cgi/viewcontent.cgi?artikkel = 1022digitalcommons.law.ou.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=1022

www.washington.edu/news/2017/07/25/could-spraying-particles-into-marine-clouds-help-cool-the-planetwww.washington.edu/news/2017/07/25/could-spraying-particles-into-marine-clouds-help-cool-the-planet

www.mercurynews.com/2015/07/11/cloud-brightening-experiment-tests-tool-to-slow-climate-change/www.mercurynews.com/2015/07/11/cloud-brightening-experiment-tests-tool-to-slow-climate-change/

https://web.archive.org/web/20110904032709/http://www.cfr.org/projects/world/geoengineering-workshop-on-unilateral-planetary-scale-geoengineering/pr1364https://web.archive.org/web/20110904032709/http://www.cfr.org/projects/world/geoengineering-workshop-on-unilateral-planetary-scale-geoengineering/pr1364

https://goyodelarosa.wordpress.com/2012/06/15/unilateral-planetary-scale-geoengineering-council-on-foreign-relations-workshops-may-5-2008-pdf-files/https://goyodelarosa.wordpress.com/2012/06/15/unilateral-planetary-scale-geoengineering-council-on-foreign-relations-workshops-may-5-2008-pdf-files/

https://t.co/4zZY16fc74https://t.co/4zZY16fc74

http://i.cfr.org//content/thinktank/GeoEng_041209.pdfhttp://i.cfr.org//content/thinktank/GeoEng_041209.pdf

D. Keith, “Geoengineering the Climate: History and prospect,” Annu. Rev. Energy Environ., 25, 245-284, 2000. 2. P. J. Crutzen, “Albedo Enhancement By Stratospheric Sulphur Injections: Et bidrag til å løse et politikkdilemma?” Climatic Change, 77, 211-219, 2006. 3. National Academy of Sciences, Policy Implications of Greenhouse Warming: Mitigation, adaptation and the science base, National Academy Press. Se kapittel 28 og vedlegg Q, 1992. 4. E. Teller, L. Wood og R. Hyde, “Global Warming and Ice Ages: Prospects for physics based modulation of global Change,” Lawrence Livermore National Laboratory, Report UCRL-JC-128715, 18pp., 15. august 1997. 5. H. D. Matthews og K. Caldeira, “Transient Climate-carbon Simulations of Planetetary Geoengineering,” PNAS, 104, 9949-9954, 2007. 6. Orr et al., “Antropogen havforsuring i løpet av det tjueførste århundre og dets innvirkning på å beregne organismer, “Nature, 437, 681-686. 7. T. Schelling, “The Economic Diplomacy of Geoengineering,” Climatic Change, 33, 303-307,1996. 8. D.G. Victor, “On the Regulation of Geoengineering,” Oxford Review of Economic Policy, i pressen. 9. S. Barrett, “ The Incredible Economics of Geoengineering, ” Miljøressurs og økonomi, 39, 45-54, 2007. 10. D. Bodansky, “ Kan vi konstruere klimaet ?, ” Climatic Change, 33, 309- 321,1996. 11. J. R. Fleming, “ Den patologiske historien om vær og klimamodifisering: Tre sykluser med løfte og hype, ” Historiske studier i fysiske og biologiske vitenskaper, 37, 3-25, 2007. 12. American Association for the Advancement of Science,“ Bør vi studere geoengineering? A Science Magazine Panel Discussion, ” Science Online, http://www.sciencemag.org/cgi/content/full/sci;318/5853/1054/DC1.D. Keith, “Geoengineering the Climate: History and prospect,” Annu. Rev. Energy Environ., 25, 245-284, 2000. 2. P. J. Crutzen, “Albedo Enhancement By Stratospheric Sulfur Injections: A contribution to resolve a policy dilemma?” Climatic Change, 77, 211-219, 2006. 3. National Academy of Sciences, Policy Implications of Greenhouse Warming: Mitigation, adaptation, and the science base, National Academy Press. See Chapter 28 and Appendix Q, 1992. 4. E. Teller, L. Wood and R. Hyde, “Global Warming and Ice Ages: Prospects for physics based modulation of global change,” Lawrence Livermore National Laboratory, Report UCRL-JC-128715, 18pp., August 15, 1997. 5. H. D. Matthews and K. Caldeira, “Transient Climate-carbon Simulations of Planetary Geoengineering,” PNAS, 104, 9949-9954, 2007. 6. Orr et al., “Anthropogenic Ocean Acidification Over the Twenty-first Century and Its Impact of Calcifying Organisms,” Nature, 437, 681-686. 7. T. Schelling, “The Economic Diplomacy of Geoengineering,” Climatic Change, 33, 303-307,1996. 8. D.G. Victor, “On the Regulation of Geoengineering,” Oxford Review of Economic Policy, in press. 9. S. Barrett, “The Incredible Economics of Geoengineering,” Environmental Resource and Economics, 39, 45-54, 2007. 10. D. Bodansky, “May we engineer the climate?,” Climatic Change, 33, 309- 321,1996. 11. J. R. Fleming, “The pathological history of weather and climate modification: Three cycles of promise and hype,” Historical Studies in the Physical and Biological Sciences, 37, 3-25, 2007. 12. American Association for the Advancement of Science, “Should We Study Geoengineering? A Science Magazine Panel Discussion,” Science Online, http://www.sciencemag.org/cgi/content/full/sci;318/5853/1054/DC1.

https://unfccc.int/topics/adaptation-and-resilience/the-big-picture/introductionhttps://unfccc.int/topics/adaptation-and-resilience/the-big-picture/introduction

https://web.archive.org/web/20110710105648/http://www.cfr.org/content/thinktank/GeoEng_041209.pdfhttps://web.archive.org/web/20110710105648/http://www.cfr.org/content/thinktank/GeoEng_041209.pdf

Bilde av < a href = “https://www.freepik.com/free-vector/assortment-four-realistic-boats_1109465.htm#query=yacht&position=4&from_view=search&track=sph&uuid=40dbf449-760f-410c-891b-4533d5a3db21″>FreepikImage by Freepik

Bilde av < a href = “https://www.freepik.com/free-vector/cartoon-clouds-collection_15591096.htm#query=cartoon%20cloud&position=3&from_view=search&track=ais&uuid=8b67a831-7179-4ded-aea8-a9d1dacdc245″>FreepikImage by Freepik

< a href = “https://www.freepik.com/free-vector/set-girl-safari-costume-doing-different-things_7890056.htm#query=https%20www%20freepik%20com%20free-vector%20cartoon-character-girl-camping-outfits-doing-different-activities_13374416%20htm%20page=3%20amp%20query=cartoon%20fishing%20amp%20position=49%20amp%20from_view=search%20amp%20track=ais%20amp%20uuid=5123edbc-9dc2-454a-844c-9fa5eae00de7&position=0&from_view=search&track=ais&uuid=9e16edce-a0ee-434b-8830-c930813f6928”>Image av brgfx < / a > på Freepik

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.