Alex Jones lager en serie med skremmende spådommer som kommer til Vesten

publisert For 17 timer siden 

på 7. desember 2023

Av Vigilant Fox

“ De [kreftene som er] har gitt oss et veikart. De forteller oss hvor de vil ta oss, sa Alex Jones til i episode 46 av Tucker på X. “ Og så, når publikum våkner, skyver vi tilbake på noe av det, men de kommer alltid tilbake.”

Referere til PNAC (Prosjekt for det nye amerikanske århundre) dokument, som eksisterte før 9/11, sa Jones, “ De [forfatterne av dokumentet] beskriver, vi trenger virkelig store terrorangrep, vi trenger virkelig Pearl Harbor-hendelser for å få amerikanere til å gi fra seg rettighetene sine.”

Jones fortalte det da til terrorangrepene i Israel. “ Ta det som nettopp skjedde i Israel. Helt tragisk. Hjertet mitt går ut til alle [som] har blitt drept eller mistet kjære som har blitt skadet. Men det er ingen måte at et av de beste etterretningsbyråene i verden ikke visste at kom. Den enorme oppbyggingen, de 5000 missilene, paraglidingangrepene, alt dette. Og så var det tydelig en stand-down der. Og nå vil Vesten ta flere av folks rettigheter. Israel vil kunne slå ned og ta flere av folks rettigheter. ”

Soveceller

Samtalen tok en forvirrende vending da Jones nevnte “ soveceller ” som har kommet over den amerikanske grensen.

En “ sovecelle ” refererer til en hemmelighetsfull gruppe av operativer som forblir i en sovende tilstand til de er aktivert for å utføre et terrorangrep eller spionasjeoppdrag. De lever ofte tilsynelatende vanlige liv og unngår å trekke oppmerksomhet til seg selv til de får ordre om å handle.

“ Det er tydelig at Hizbollah og har titusenvis av menn og kvinner som sovende celler som er, sitat, ‘ annet enn meksikansk, ' som grensepatruljelistene hver måned, titusenvis som kommer over sektorene Texas og Arizona og California, ” Jones fortalte Carlson.

“ Og det er en enkel ligning å forutsi at det er stor sannsynlighet for at Hizbollah og Hamas på et tidspunkt, kommer til å angripe idrettsstadionerDe kommer til å angripe høyskoler. De kommer til å angripe synagoger. De kommer til å skyte opp massesamlinger hvis de får ordre fra , hvis vi går i krig med Iran, ” Jones konkluderte.

Hyllester til bombeangrepet i Manchester dager etter angrepet i mai 2017. Bilde news.sky.com.

“ Og når dette skjer, vil ikke regjeringen komme i trøbbel for å oppløse grensen og la disse menneskene komme inn, akkurat som den 11. september, hadde regjeringen vår tydelig forkunnskaper. Det var helt klart en stor stand-down som fortsatte. Og regjeringen fikk mer makt, [og] mer kontroll. Og nå peker de ikke sikkerhetsapparatet til hjemlandet mot russerne som de gjorde i den kalde krigen eller islamistene etter 9/11. ”

Nedbryting av vanlige borgere

Jones nevnte at i stedet for å fokusere på faktisk terrorisme, har etterretningsbyråer over hele verden våpnet sin makt til å fokusere på vanlige mennesker, som kristne konservative, “ bitre klamrer, ” og amerikanere på landsbygda.

Og det er ikke bare Amerika, sier Jones. Det strekker seg til . “ Hvis noen kritiserer transgenderisme i Storbritannia, kommer de til huset sitt og arresterer dem. Hvis en journalist gjør det, kommer de hjem til dem og arresterer dem. Hvis noen sier, tror jeg at disse overvåkningskameraene burde begynne å bli kuttet, de kommer til huset deres, og de arresterer dem for deres . ”

Jones kalte dette en “ global bevegelse av megakorporasjonene, av Blackrocks og State Streets og Vanguards som kontrollerer 80 pluss prosent av verdensformuen til kontrollere vår oppførsel,” som det fremgår av hva tall som BlackRock administrerende direktør Larry Fink sier.

Larry Fink. Bilde via trippelpundit.com.

“ Larry Fink fra Blackrock har sagt at på -gruppen gjentatte ganger, vi kommer til å bruke vår kontroll over all denne finansieringen og denne globale sosiale kredittscore vi ruller ut for å kontrollere folks oppførsel. ” “ Så det er virkelig hva dette er, ” Jones erklærte. “ Og så bruker de trusselen om global oppvarming, de bruker trusselen om et , de bruker trusselen om radikal islam for å ta våre rettigheter, men vi er virkelig målet.”

Den fulle Tucker Carlson intervju med Alex Jones er tilgjengelig å se via videoen nedenfor:

https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=false&embedId=twitter-widget-0&features=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%3D%3D&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1732897835572461582&lang=en&origin=https%3A%2F%2Fvigilantnews.com%2Fpost%2Falex-jones-makes-a-series-of-terrifying-predictions-coming-to-the-west%2F&sessionId=15f3c279e1ff1f40f592c3879a7c638505b55429&theme=light&widgetsVersion=b2c2611296916%3A1702048662315&width=550px

For flere historier skrevet og kuratert av The Vigilant Fox, må du huske å abonnere på Vigilant News Network.

Del dette:

Relatert

NZ Whistleblower Arrestert for å avsløre sannheten: Her er hva de ikke ville at du skulle se4. desember 2023I “Helse”

Tucker Carlson dropper Must-See-intervju med Alex Jones7. desember 2023I “Featured”

Tucker Carlson Drops Episode 33: “ Det ser ut som om vi skal ut i krig med Iran. Er vi klare for dette? ” (VIDEO)24. oktober 2023I “Nyheter”

RELATERTE EMNER:ALEX JONESFEATUREDTUCKER CARLSONÅRVÅKEN REV

OPP NESTE

INTRODUCING IVORY HECKER: The Host of “ Gateway: Beyond the Headlines ” on Vigilant News Network – Weeknights at 18 PM Eastern on VNN

IKKE GÅ GLIPP AV

Tucker Carlson dropper Must-See-intervju med Alex Jones

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.