Aerosoliserte nanopartikler Lag eksplosive villbranner og investeringsmuligheter

Klimaet endrer seg definitivt, som det alltid gjør, men hvor mye som kan tilskrives menneskeskapte årsaker er åpent for debatt. En ting er sikkert: den store ildkulen på himmelen kjent som vår sol er bevist å være en enorm faktor. For å kjøre poenget hjem, her er et bilde for en størrelsessammenligning.

Jeg er ikke i den globale oppvarmingsleiren, da bevis begynner å bekrefte at vi faktisk er det glir inn i en kjøleperiode. Ingen vet med hva de kan forvente i den fjerne fremtid, og heller ikke noen kan være vitenskapelig absolutte om en uklar, fjern fortid der vi ikke bodde.

En faktor i løpet av de siste 20 årene som kan bidra til de eksplosive brannfenomenene, er at kroppene og miljøet vårt ser ut til å innta en heks ' brygg av metallurgiske nanopartikler som frigjøres fra fly over hele kloden via chemtrail-distribusjon på grunn av a geoengineering agenda basert på en global oppvarmingsteori. Min intensjon er ikke å utforske konspirasjonsbane, siden det er så mange gafler på denne veien, men tilbyr bare en liten prøvetaking av bevis å vurdere gitt det nylige utbruddet av eksplosive villbranner på tørkefylt topografi over hele kloden. For øvrig er det økonomiske muligheter som kan dukke opp fra enhver naturkatastrofe, men mer om det senere.

Værmodifisering: Programmer, problemer, policyer og potensial… “ I tillegg til spesifikke forskningsprogrammer sponset av føderale byråer, er det andre funksjoner relatert til værmodifisering som utføres flere steder i utøvende gren. Ulike føderale rådgivende paneler og komiteer og deres stab – opprettet for å gjennomføre dybdestudier og utarbeide rapporter, for å gi råd eller anbefalinger, eller å koordinere værmodifiseringsprogrammer – har blitt plassert og støttet i utøvende avdelinger, byråer eller kontorer.” – USAs senatskomité for handel, vitenskap og transport, Mai 1978

WMO-dokumenter om værmodifisering… “ De siste årene har det vært en nedgang i støtten til værmodifiseringsforskning, og en tendens til å gå direkte inn i operative prosjekter.” – Verdens meteorologiske forening, Sep. 2007

Mistankeklima: ‘ chemtrail ' konspirasjonsfortellinger og den internasjonale politikken for … “ Å forstå den nye politikken for geoengineering, og ta alvorlige påstander om viktigheten av offentlig deltakelse, krever en forståelse av hele det diskursive landskapet rundt ideer om global klimakontroll – inkludert marginal ideer som de som er holdt av chemtrail-aktivister. Å ignorere eller avfeie disse diskursene ut av hånden som patologisk eller paranoid er å ignorere potensielt avslørende innsikt om den nye politikken for geoengineering.” – Rose Cairns, Arbeidsdokument for styring av klima geoengineering, april. 2014

Aluminiumforgiftning av menneskeheten og jordas biota ved hemmelig geoengineering-aktivitet… “ Jeg beskriver bevis på hemmelig geoengineering-aktivitet som har skjedd i minst 15 år, og som har eskalert kraftig de siste to årene. Geoengineering-aktiviteten via tank-jet-fly gir et ikke-naturlig, giftig stoff i jordas atmosfære, som med regnvann frigjør svært mobilt aluminium. Videre presenterer jeg bevis for at det giftige stoffet er kullforbrenningsflueaske. Hemmelig av kullflueaske og den resulterende frigjøringen av svært mobilt aluminium, antar jeg, er en underliggende årsak til den utbredte og uttalte økningen i nevrologiske sykdommer og i tillegg til den for tiden utbredte og økende avlastningen av jordas biota. ” – Dr. Marvin Herndon, doktorgrad, kjernekjemiker, geokjemiker og kosmochemist – Nåværende vitenskap, Juni 2015

Oppgaven av Dr. Herndon fortsetter med å diskutere og sitere publikasjoner som identifiserte tungmetaller som aluminium, barium, strontium, flyveaske og mer i regnvann og miljø. Aluminium ble påvist i 77% av prøvene, og det var veldig høye barium- og strontiumkonsentrasjoner. Den diskuterer også hvordan disse konsentrasjonene ikke er et resultat av naturfenomen, for eksempel vulkanske eksplosjoner eller menneskeskapt atomforurensning. De identifiserte partiklene er tilfeldigvis den samme metallurgien som ble brukt i formuleringen av nano-termitt-eksplosiver. Legg merke til at nylige branner brenner ved en dramatisk høyere temperatur, og at fenomenet sannsynligvis skyldes at kjemikalier legger seg ut av luften og i miljøet. De er små nok til å bli absorbert i rotstrukturene i skogen, kroppene våre,i tillegg til å sette deg ned i det totale landskapet som et fint støv. Husk at effekten på økosystemet er bioakkumulerende.

Her er en liten prøvetaking av Amerikanske patenter relatert til værmodifisering modaliteter.

Pyroteknisk sammensetning… “ Oppfinnelsen beskrevet her kan produseres og brukes av eller for regjeringen i Amerikas forente stater til statlige formål uten betaling av noen royalty. Den foreliggende oppfinnelse er relatert til en pyroteknisk sammensetning og prepareringsmetode. Et objekt for den foreliggende oppfinnelse er tilveiebringelsen av en sammensetning som har bruk i skysåing… Formuleringene som ble brukt besto av 30% bindemiddel, 50-70% sølvjodat og 0-20% aluminium. ” – U.S. Patent # 3140207, Jul. 1964

Brennbare sammensetninger for generering av aerosoler spesielt egnet for skymodifisering og værkontroll og aerosoliseringsprosess… “En brennbar sammensetning for generering av aerosoler for kontroll og modifisering av værforhold som består av et lett oksiderende stoff valgt fra gruppen bestående av aluminium, magnesium, alkalimetaler og jordalkalimetaller… pulverisert aluminium funnet å være det mest passende metallet, foruten å være relativt billig, det kan betraktes som inert ved romtemperatur (denne egenskapen er en viktig faktor for sikkerhet i tilberedningen og transporten av de beskrevne komposisjonene), det gir bemerkelsesverdig forbrenningsvarme som favoriserer en god kontinuitet i reaksjonen og en god aerosolspredning. Videre er det tilgjengelig på markedet i passende renhet og partikkelstørrelse. ” – U.S. Patent # 3630950, Desember 1971

I juli 2014 delte forskere, leger, piloter, meteorologer og andre bekymringene sine i Nord-California på et Shasta County Board of Supervisors-høring om kjemikalier og geoengineering. Her er den korte versjonen av en 3-timers høring funnet kl Galaktisk tjeneste:

https://youtube.com/watch?v=FeTaejpg18g%3Ffeature%3Doembed

En nylig brann som fikk overskrifter fra California var Santa Rosa-brannstormen høsten i fjor, en tid på året atypisk for intens brannaktivitet.

Santa Rosa brann: Hvordan en plutselig ildstorm ødela en by… “ Infernoet feide opp over en skogkledd ås, som mange villbranner i California gjør, men denne var annerledes. Som en terror om natten, tok denne muren med vindpiskede flammer direkte mål for hjertet av en by, ikke bare i landlige utkant, ikke bare hjemmene høyt i åsene eller utenfor nettet. Tubbs- — en av 14 villbranner som arret folket og eiendommen til åtte fylker i Nord-California sent søndag og tidlig mandag — forbrente dusinvis av byblokker i Santa Rosa, ødelegge så mange av fangene i forstadslivet; fra Hilton Sonoma Wine Country og Fountaingrove Inn til en teknologipark, fra Applebee og Arby's til Kmart og Kohl's. ” – Mercury News, Okt. 2017

En annen brann med lignende egenskaper ødela en liten by ved sjøkysten av Hellas, der innbyggerne ble tvunget i sjøen med et øyeblikk.

Hellas villbranner: scorer død da feriestedet ødela… “ Den verste brannen å treffe Hellas på over et tiår rev gjennom en liten feriested nær Athen mandag ettermiddag og drepte minst 74 mennesker, skadet nesten 200 og tvang hundrevis til å skynde seg til strender og i sjøen mens brannen slukte hus og biler. Store, raskt bevegelige flammer fanget barnefamilier da de prøvde å flykte fra Mati, 29 km øst for den greske hovedstaden. Blant de var 26 mennesker hvis kropper ble funnet tett sammen nær stranden.” – The Guardian, Jul. 24

Se Carr-brannen i Nord-California som har eksplodert i surhet og størrelse i løpet av de siste 72 timene. Beskrivelsene, videoene og bildene fra flyktende innbyggere og brannmenn er grufulle.  Cal Fire statistikk har brannen på 83 800 dekar eller 127 kvadrat miles og 536 strukturer ødelagt, med 4 978 truet, 117 skadet, og bare 5% inneholdt.

“ Hjem eksploderte ”: Beboere beskriver Carr Fire brølende gjennom Nord-California – CBS News, Jul. 27

 Lovhåndhevelse, brannmannskapsfagfolk beskriver Carr-brannen… “ Utenfor kontroll. Enestående. Eksponentiell brann. Ekstreme forhold. Aggressiv svie. Rask bevegelig brann. Uforutsigbar. Tornado-vind. Brennende i alle retninger, alt på samme tid. ” – aNewsCafe, Jul. 28

Trump erklærer unntakstilstand som “ Apokalyptisk ” Wildfire Devastates Nord-California… “ ' Shadrac Herrera fra Redding, 34, sa at han var vitne til omveltningen. ' Jeg så en tornado av ild … Jeg kunne høre den plystre og suge opp luft, og samtidig vokste den. Utrolig skummelt ” – ZeroHedge, Jul. 28

Carr Fire utvides til 127 kvadrat miles i Shasta County… “ Det er nå den største brannforbrenningen i California. Vindene som hjalp brannmenn med å holde flammene fra mer befolkede områder, drev i en skremmende hastighet i uforutsigbare retninger. ‘Jeg vet ikke hvorfor det gjør det den gjør, ' sa Cal Fire Chief Steve Crawford. ‘ Det brenner i alle retninger samtidig. … Det brenner som om det har sterk vind på seg selv når det ikke er vind '… Cal Fire-tjenestemenn sa at mer enn 10.000 brannmenn var på linjen … Det brenner 14 store villbranner over California denne kvelden ” – Eyewitness News 7, 28. juli, 20:00

Carr Fire fra 35.000 ft. – blakeygamble, Jul. 28

Her er hva a firenado høres ut og ser ut på nært hold, bekreftet som en firenado av radarsignaturer og Dr. Neil Laurea fra University of Nevada:

https://youtube.com/watch?v=x1fV5Uq_b4A%3Ffeature%3Doembed
https://youtube.com/watch?v=qmPHwXpOWMY%3Ffeature%3Doembed

Hva har villbranner i California å gjøre med Wall Street og investere?  Investering i vann er en no-brainer. Den vinindustrien kan bli påvirket ved røykforurensning som legger seg i daler over hele staten, så forskning er påkrevd å finne alle selskapene og fondene som investerer i vin og deretter veier tilstanden til den globale vinindustrien. Den verktøyindustrien i California har truffet en hit under nylige branner, og jeg ser for meg at de igjen vil da stålkraftlinjetårn er avbildet som smeltede hauger inne i Carr Fire. Hvis du er i værrelaterte futures og opsjoner, er det derivater tilgjengelig for handel på CME. Vurder også konsekvensene for en forsikringsbransje som håndterer enorme krav, og vi er ikke engang i hjertet av en typisk brannsesong. Til slutt gir aluminiums bidrag til nevrologiske sykdommer mulighet på den farmasøytiske siden av Wall Street.

Antropogene faktorer, sammen med Mother Nature, har en måte å skape bullish og bearish muligheter, men du må tenke utenfor boksen og gjøre due diligence.

Planlegg din handel, handel med planen din

TraderStef på Twitter

Nettsted: https://traderstef.wordpress.com

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.