Litt info om ‘Stratospheric Aerosol Geoengineering’ (SAG) skrevet 2018.

Hver dag rundt om i verden er det dusinvis av selskaper som utfører hundrevis av og endrer globale værmønstre, men det store flertallet av allmennheten har ingen anelse om at slike guddommelige evner eksisterer. Metoder som brukes varierer fra konvensjonell skyssøing til avanserte EMF- og Cloud-. Dette er den kommersielle siden av klimateknikk, det er da den uklanderlige siden av globale operasjoner.

Chemtrailing vitenskapelig kjent som ‘Stratospheric Aerosol ' (SAG) er hvilke regjeringer over hele verden nå foreslår som en antatt løsning for å bekjempe global oppvarming. Dette er prosessen med å bruke kommersielle flyruter til å injisere millioner av tonn stoffer inn i atmosfæren i et forsøk på å reflektere innkommende sollys tilbake til rom og dermed kule planeten. Harvard University refererer til dette foreslåtte kunstige skylaget som en “Solar Shield”. Selv om Stratospheric Aerosol Geoengineering er offisielt nektet av etableringen, dokumenterer millioner av mennesker hver dag rundt om i verden kommersielle flyruter som utrydder atmosfæren med langvarige jetstriper som gjør vakre blå himmeldager til kjemiske / EMF-hvite outs, noe som akkurat hva regjeringene foreslår ‘ driver med.

De giftige stoffene som klimaanleggere som “foreslår” sprøyting, finnes nå i alarmerende høye mengder i blod-, regn- og jordprøver verden rundt. Disse materialene inkluderer aluminium, barium, strontium og svovelsyre for å nevne noen få. Aluminium er direkte knyttet til Alzheimers, demens, autisme og kreft. I 2015 annonserte Keele University i England at bier nå har demens fra aluminiumsakkumulering i hjernen. Alzheimers og demens ble den største dødsårsaken i England og Wales i 2016, og luftforurensning er nå den største dødsårsaken verden over.

De ødeleggende innvirkningene som disse programmene har på alt liv på jorden, er uberegnelige. Denne såkalte global oppvarmingen ‘remedy' ødelegger hele livet i livet. Vi lever nå i den sjette store utryddelsen. To hundre arter av planter, dyr, pattedyr, fugler og insekter blir utdød hver 24. time, og 70% av disse utryddelsene er svamprelaterte, på grunn av at de fuktige, mørke forholdene blir skapt av det kunstige skylaget som smeder planeten vår.

Emnet “Stratospheric Aerosol Geoengineering” og dens innvirkning på klima, helse og liv på jorden er utvilsomt det største spørsmålet om vår tid, men stillheten fra vanlige medier er overveldende. Men det er ikke bare journalister som unngår å diskutere dette spørsmålet og stille spørsmål. Den såkalte “science community” jobber også med tann og negler for å dekke dette folkemordet. Alle myndigheter fra Miljøverndepartementet til Miljøverndepartementet spiller en sentral rolle for å sikre at miljø- og helseeffekter av disse programmene holdes ut fra offentlig kunnskap. Det er et tabuobjekt for våre såkalte “representanter” i regjeringen å snakke om, og folk som prøver å bringe dette brutale problemet til offentlighetens oppmerksomhet blir angrepet og latterliggjort som “konspirasjonsteoretikere”.

Ta deg tid til å utforske informasjonen på denne nettsiden, da det er all viktig informasjon å si det aller minste. Jeg ringte denne nettsiden Agenda fordi klimaendring er en agenda. Og den agendaen har ingenting å gjøre med å “redde jorden”, men alt som skal gjøres med å “slave på jorden” med karbonskatter, klimaproblemer og en rett jakke av miljø / grønn kontroll og som nå implementeres over hele verden gjennom utrullingen av Agenda 21, og 5G av ting. Det handler om Big Pharma-fortjenesten, det handler om ‘Problemreaksjonsløsning', det handler om legalisering av klimateknikk som løsningen på å fikse klimaendringene som kraftstrukturen har produsert.

Mikhail Gorbatsjov sa i 1996 at “Trusselen om miljøkrisen vil være den internasjonale katastrofenøkkelen for å låse opp den nye verdensorden”. Dette har vært en planlagt utgave av global dominasjon av de kontrollerende elitene, og de har bare kommet til dette punktet fordi hele deres bedrag er avhengig av offentlig uvitenhet for å operere. Men vi lever nå i en alder av informasjon, og vi kan slå den uvitenhet inn i kunnskap og forståelse av bedraget. Når det skjer, vil kortets kort begynne å falle. Hvis du er ny til denne informasjonen, anbefaler jeg at du ser på min klimatekniske presentasjonsvideo nedenfor som inneholder hoveddelen av informasjonen på dette nettstedet og bygger den inn i et bilde som er lett å forstå.

More to come

RED

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.