WHO Etterlyser ‘ Ny Global Folkehelse Verdensorden ’ For Å Lovlig Binde 194 Nasjoner Til Medisinsk Kamplov I Tilfelle En Fremtidig Pandemi

11. Mars 2022

For å forhindre en annen plandemic, Verdens helseorganisasjon (WHO) ønsker å opprette en internasjonal “ pandemisk traktat” som vil begrense og lovlig binde sine 194 medlemsland til medisinsk krigslov.

USA må gi fra seg sin nasjonale suverenitet under planen, inkludert alle sivile og helserettigheter. Hvert annet land som er en del av FN, forventes å gjøre det samme (hvis de ikke allerede har gjort det).

som ber om "ny global verdensordning for folkehelsen" for å lovlig binde 194 nasjoner til medisinsk krigslov i tilfelle en fremtidig pandemi

Tilbake i desember var Verdens helse-forsamling ( WHA ), WHOs helsepolitiske forum for 194 medlemmer, gikk med på å sette i gang prosessen med å utarbeide en pandemisk traktat basert på et allerede eksisterende internasjonalt juridisk instrument kalt International Health Regulations ( 2005 ), også kjent som IHR.

Det uttalte formålet med IHR er å: “ Forhindre, beskytte mot, kontrollere og gi et folkehelserespons på den internasjonale spredningen av sykdommer på måter som er i samsvar med og begrenset til folkehelserisiko, og som unngår unødvendig forstyrrelse av internasjonal trafikk og handel. ”

I tilfelle at et annet dødelig biovåpen blir løslatt fra et av Pentagons biovåpenlaboratorier i Ukraina, for eksempel, ville WHO ha til rådighet langt mer autoritær makt til å tyrannisere folk for sin egen “ . ”

IHR er allerede vidtrekkende på egen hånd, noe som fremgår av det som allerede skjedde som en del av Wuhan coronavirus (COVID-19) plandemic. Nå ønsker WHO enda mer makt til den neste, som kreftene som er allerede antydning kommer snart.

Russisk forsvarsdepartement: USA-finansierte biolaboratorier i Ukraina gjennomførte forskning i Bat Coronavirus.

“ Det var faktisk i januar 2020, at i henhold til artikkel 12 i IHR at WHOs generaldirektør (‘ generaldirektør ') erklærte at var en ‘ folkehelsetilstand av internasjonal bekymring ' (a ‘ PHEIC '), sette i gang en verdensomspennende tidevannsbølge av svært restriktiv regjeringshelsepolitikk som resulterer i lockdowns, obligatorisk maskering, sosial isolasjon, skole- og forretningsavslutninger, og til slutt kulminerte med obligatorisk vaksinasjon, kontaktsporing og testing, i noen populasjoner, rapporterte ” GreenMedInfo.

“ Dette var desto mer uredelig når det gjelder det utbredte presset for obligatorisk vaksinasjon gitt at mRNA-teknologien som brukes i COVID-jabbene er svært eksperimentell, har aldri før blitt testet i humane kliniske studier for sikkerhet eller effektivitet. Deres tvangsbruk eller mandatbruk bryter derfor informert samtykke gitt at evidensbasert risiko / nytteinformasjon basert på langsiktige sikkerhetsstier ennå ikke er tilgjengelig. ”

Neste Plandemic Vil Være Enda Mer Brutal Enn Den Siste

WHAs avgjørelse sent i fjor ble faktisk vedtatt som skjemt. De kalte det dystopiske trekket “ The World Together, ”, og det er satt til å bli implementert i henhold til artikkel 19 i WHOs grunnlov en tid i 2024.

Når dette skjer, vil WHA ha myndighet til å vedta nye konvensjoner eller avtaler med hensyn til ethvert spørsmål som anses å være “ innenfor organisasjonens kompetanse. ”

En enkel to tredjedels stemme er nok til å gjøre slike endringer på et innfall, og alle medlemsland vil måtte følge det som blir vedtatt.

Husk at denne spesielle sesjonen til WHA bare er den andre som noen gang har skjedd siden 1948 da den ble grunnlagt. Dette var forresten samme år som den moderne nasjonalstaten Israel ble erklært til eksistens.

3. mars kunngjorde WHA allerede endringer for å implementere en “ ny global folkehelseverden ” som i utgangspunktet globaliserer hvordan regjeringer reagerer på plandemic. Fauci-influensaen ser ut til å ha vært en testkjøring, så elendig som den var, den neste vil bli enda mer brutal.

“ Hvis du tror på kroppslig suverenitet, foreldrerettigheter og informert samtykke, må du stille opp nå og la stemmen din bli hørt, ” sa den populære helseguruen Sayer Ji.

Av Ethan Huff, NaturalNews.com

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.