MEDIERÅDGIVNING

Invitasjon til en strengt embargo- (embargo hever 02:01 Genève-tid (CEST) 15. juli)- virtuell pressekonferanse om WHO/UNICEFs estimater for nasjonal barnevaksinasjonsdekning

Den 15. juli lanserer WHO og UNICEF de siste estimatene for nasjonal vaksinasjonsdekning (WUENIC), som gir verdens største datasett over vaksinasjonsdekningstrender for 14 antigener i 195 WHO- og UNICEF-medlemsstater.

Du er invitert til å bli med på en virtuell pressekonferanse som er underlagt embargo 12. juli kl. 15:00 Genève-tid (CEST) hvor eksperter vil forklare hva de nye estimatene indikerer om hvor godt land gjør det når det gjelder å nå hvert barn med livreddende og oppfylle mål. , slik som de som er fastsatt av Immunization Agenda 2030 (IA2030).

Årets data vil sette søkelyset på hvor fremgang mangler, inkludert hvor reverseringer i vaksinasjonsdekningen har skjedd og hvor det er områder med suksess. Ta kontakt for en forhåndskopi av dataene som er underlagt embargo  chriscadenk@who.int og mediainquiries@who.int

Høyttalere

· Dr Katherine O'Brien, direktør for avdelingen for , vaksiner og biologiske ved WHO

· Dr. Ephrem T Lemango, assisterende direktør for helse og global vaksinasjonssjef i UNICEF

Tilkoblingsdetaljer:

zoom:

https://who.zoom.us/j/91431379490

Passord: 12.jul1!VpC

Over telefon:

Webinar-ID: 914 3137 9490

Passord: 8443998381

Internasjonale numre tilgjengelig: https://who.zoom.us/u/ahfpOCbx5

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.