FNs president godkjenner pandemi-erklæring — Personverneksperter Advarsel om ‘ Digital Gulag DETTE MÅ LESES!

Over innsigelsene fra 11 nasjoner godkjente FNs generalforsamlings president i dag en erklæring om forebygging av pandemi som søker å skape en global pandemimyndighet. Kritikere sa at erklæringen støtter -stilbegrensninger, inkludert “ å stenge skoler og uforholdsmessig kaste kvinner ut av arbeid og i fattigdom. ”

KOMMENTAR RED: DETTE ER HVA KJERKOL OG STØRE ER I NEW YOURK FOR. HVA HAR NORGES BEFOLKNING I VENTE? KORONAPASS I LØPET AV DETTE ÅRET?

LES HELE SAKEN!

Av 

Michael Nevradakis, Ph.D.

Link kopiert

FNs pandemi-erklæring

Gå glipp av en dag, savner mye. Abonner på The Defenders Top News of the DayDet er gratis.

FN ( U.N. ) Generalforsamling ( UNGA ) president i dag godkjent det uforpliktende U.N-erklæring på Pandemisk forebygging, beredskap og respons ( PPPR ), uten full forsamling og over innvendinger fra 11 nasjoner.

Kritikere kalte erklæringen, som søker å opprette en global pandemisk autoritet med makt til å håndheve lockdowns, universell vaksinasjon og av “ feilinformasjon, ” “ hykleri ” og “ unhinged. ”

Godkjenningen kom som en del av a møte på høyt nivå om PPPR. Men hva betyr erklæringen i praksis?

For talsmenn er erklæringen et sentralt skritt mot global koordinering i pandemiforebygging og .

I følge Verdens helseorganisasjon ( WHO ), det “ gir en mulighet … til å forhindre og forberede seg på pandemier og deres , ved å bruke en tilnærming som involverer alle offentlige sektorer. ”

WHO sa også PPPR har som mål å “ bruke erfaringer fra COVID-19 pandemi ” og “ kommer når verden står overfor flere humanitære og klimarelaterte kriser som truer liv og levebrød rundt om i verden. ”

I en uttalelse sa WHOs generaldirektør Tedros Adhanom Ghebreyesus, “ Hvis COVID-19 lærte oss ingenting annet, er det at når helse er i fare, er alt i faresonen. ” Han koblet PPPR til U.N. ' s Mål for bærekraftig utvikling ( SDGs ), og sier at verdensledere bør “ vise at de har lært de smertefulle leksjonene til pandemien. ”

Advokat Lawrence Gostin, leder for Georgetown Universitys WHO Collaborating Center — en nøkkelfigur “å spille en nøkkel bak kulissene rolle i forhandlingene” for den foreslåtte “pandemisk traktat” og endringer til Internasjonale helseforskrifter ( 2005 ) ( IHR ) — sa at høynivåmøtet “ er vår beste sjanse til å få og dypt engasjement fra stats- og regjeringssjefer. ”

Hver dollar har to ganger innvirkningen: Støtt CHDs $ 1 million kampkampanjeDONER I DAG

‘ Enestående ' avtale kommer på bekostning av nasjonal suverenitet

Andre eksperter tok et annet syn. Forfatter og podcaster Frank Gaffney, grunnlegger og president for Senter for sikkerhetspolitikk, fortalte Forsvareren det er “ veldig bekymringsfullt ” at U.N. og WHO “ vil oppmuntre ytterligere, hvis ikke faktisk autoriserer, den typen stående evne eller autoritet fra deres side til i det vesentlige å diktere hva som utgjør nødssituasjoner. ”

“ Det kommer ikke noe rundt det faktum at det kommer til å gå på bekostning av suvereniteten til de forskjellige nasjonene som senere vil bli fortalt at de har en nødsituasjon og fortalte hva de må gjøre med det, ” la han til. “ Dette er enestående. ”

Gostin sa at “ Forhandlere taper ” hvordan man balanserer ansvarlighet og suverenitet når man implementerer instrumenter som PPPR, IHR eller “ pandemisk traktat. ”

Skrive for Brownstone InstituteDr. David Bell, en folkehelselege, bioteknisk konsulent og tidligere direktør for Global Health Technologies ved Intellectual Ventures Global Good Fund, sa “ hovedmålet ” av PPPR “ er å støtte ” “ pandemisk traktat ” og IHR-endringer som for tiden er under forhandling av WHOs medlemsland.

Bell sa at en “ stillhetsprosedyre ” er på plass, “ som betyr at stater som ikke svarer vil bli ansett som tilhengere av teksten. ” Han sa at teksten er “ tydelig motstridende, noen ganger feilaktig og ofte ganske meningsløs, ” og ment å sentralisere WHOs makt.

Bell sa til The Defender, “ Erklæringen ble ikke skrevet med alvorlig hensikt, men er i det vesentlige tom retorikk som fremmer en fortsatt sentralisering av kontrollen som U.N. og WHO åpent søker, på bekostning av demokrati, menneskerettigheter og likhet. ”

Francis Boyle, J.D., Ph.D., en biovåpenekspert og professor i folkerett ved University of Illinois som utarbeidet Lov om biologiske våpen mot terrorisme fra 1989, avtalt. “ De samme menneskene som utarbeidet pandemitraktaten og IHR-endringene utarbeidet PPPR-dokumentet, ” Bell fortalte The Defender.

“ Dette er en full domstolspress som har hele FNs organisasjon, dens spesialiserte byråer og dens tilknyttede organisasjoner, sikkerhetskopiere og støtte deres foreslåtte globalist WHO verdensomspennende totalitære medisinske og vitenskapelige politistat, ” sa han.

dagens møte på høyt nivå inkluderte planlagte taler fra 158 nasjonale representanter, inkludert presidentene eller statsministrene i 34 land og, som representerte USA, utenriksminister Anthony Blinken.

Paneldeltakere inkluderte den tyske helseministeren Dr. Karl Lauterbach og representanter for Organisasjon for innovasjon av bioteknologi.

RFK Jr. og Brian Hookers Ny Bok: “Vax-Unvax”BESTILL NÅ

Hva betyr erklæringen for deg?

Den endelige teksten til PPPR politisk erklæring, datert 1. september, inkluderer uttalelser og forslag som dekker en rekke spørsmål, fra vaksinasjon til såkalt “ feilinformasjon. ”

https://www.un.org/pga/77/wp-content/uploads/sites/105/2023/09/PPPR-Final-Text.pdf

I følge erklæringen krever “ pandemier rettidig, presserende og fortsatt ledelse, global solidaritet, økt internasjonalt samarbeid og multilateralt engasjement … for å implementere sammenhengende og robuste nasjonale, regionale og globale handlinger, drevet av vitenskap … for å styrke pandemiforebygging, beredskap og respons. ”

Å si at “ helse er en forutsetning for alle ” og en indikator på “ bærekraftig utvikling, ” erklæringen krever:

  • Universell vaksinasjon: Erklæringen uttrykker “ dyp bekymring ” om synkende globale vaksinasjonsrater, og inkluderer en forpliktelse som støtter “ forskning og utvikling av vaksiner og medisiner, samt forebyggende tiltak og behandlinger for smittsomme og ikke-smittsomme sykdommer. ”

“ Rutinemessig immunisering er et av de mest effektive og kostnadseffektive folkehelseinngrepene med størst rekkevidde og demonstrerte helseutfall, ” heter det i erklæringen, mens du fremhever den ” viktige rollen som privat sektor har spilt i forskning og utvikling av innovative medisiner, ” inkludert vaksiner.

Det krever forbedring av “ rutineimmunisering, vaksinasjon og oppsøkende kapasitet, inkludert ved å gi evidensbasert informasjon om å fremme tillit, opptak, etterspørsel ” og “ utvide [ ing ] vaksinedekning for å forhindre utbrudd, samt og gjenoppkomst av smittsomme sykdommer. ”

  • Gjør “ midlertidig ” COVID-19 krefter permanente: Erklæringen uttrykker “ bekymring for fortsatt fremvekst og gjenoppkomst av epidemiske utsatte sykdommer, ” med angivelse av “ behovet … å bygge videre på erfaringer og beste praksis fra COVID-19-pandemien, ” inkludert “ vending, der det er aktuelt, midlertidig oppskalert kapasitet ” utviklet under pandemien “ til permanent kapasitet på en bærekraftig måte. ”
  • Etterlyser økt overvåking og digitale helsedokumenter, for eksempel vaksinepass: Erklæringen “ anerkjenner [ s ] … potensialet til digitale helseteknologier” i “ implementering og støtte helsetiltak og styrke nasjonal responsinnsats ” til pandemier og helsemessige nødsituasjoner.

Digitale teknologier som vaksine pass er en sentral komponent i IHR-endringene under forhandling. Erklæringen på sin side angir også et behov for “ varslingssystemer ” og “ en integrert En helse tilnærming, ” for “ den tidligste og mest adekvate responsen ” på pandemier og helsemessige nødsituasjoner.

  • Potensiell sensur på sosiale medier: Erklæringen uttrykker “ angår at helserelatert feilinformasjon og desinformasjon påvirket rutinemessige immuniseringstjenester globalt. ”

Følgelig krever erklæringen “ tiltak for å motvirke og håndtere de negative virkningene av helserelatert feilinformasjon, desinformasjon, hatefulle ytringer og stigmatisering, spesielt på sosiale medier- … inkludert bekjempelse av vaksine-tøving … og for å fremme tillit til folkehelsessystemer og myndigheter. ”

  • Ber om at “ pandemisk traktat ” og IHR-endringer skal sluttføres: Erklæringen “ oppmuntrer ” til avslutning av forhandlingene om IHR-endringene og “ pandemisk traktat, ” som antyder at dette vil sikre “ bærekraftig, rimelig, rettferdig, effektiv, effektiv og rettidig tilgang til medisinske mottiltak, ” inkludert vaksiner.
  • Du betaler for dette: Erklæringen “ Velkommen [ s ] lanseringen av Pandemic Fund” til “ finansierer kritiske investeringer ” for pandemisk beredskap og respons, til en pris av $ 30 milliarder per år. Denne prislappen inkluderer et “ estimert gap på $ 10 milliarder i ny ekstern finansiering per år utenfor dagens offisielle utviklingsbistandsnivåer ” —, kontingent betalt av WHOs medlemsland.

I følge Bell bemerket “ WHO i 2019 at pandemier er sjeldne og ubetydelige når det gjelder total i løpet av forrige århundre ” men, “ WHO og hele U.N. systemet anser nå pandemier som en eksistensiell og overhengende trussel. ”

Han sa at dette er viktig, fordi “ De ber om mye mer penger enn det som brukes på noe annet internasjonalt helseprogram,” som vil “ levere stor formue til noen mennesker ” og stormakter for regjeringer, som kan brukes til å “ gjeninnføre selve svarene som nettopp har forårsaket den største veksten i fattigdom og sykdom i våre levetider. ”

“ Logisk sett vil pandemier bare bli hyppigere hvis noen har tenkt å gjøre dem så ( så vi bør lure på hva som skjer ), ” Bell skrev.

Bell sa at selv om erklæringen betaler leppetjeneste til spørsmål som kvinners rettigheter og utdanning, motsier den seg selv ved å støtte COVID-19-stil begrensninger, inkludert “ å stenge skoler og uforholdsmessig kaste kvinner ut av arbeidslivet og i fattigdom. ”

Uavhengig journalist James Roguski fortalte The Defender, “ De enorme skadene som er forårsaket av godkjente terapeutika og injeksjoner gjør hykleriet ” av erklæringens oppfordringer til “ større tilgang ” til vaksiner “ helt forbløffende. ”

“ Hvis WHO fremdeles handlet om å forbedre den generelle helsen, ville de tydeligvis ikke være involvert i dette, da det er i strid med god folkehelsepolitikk, ” sa Bell.

Gostin sa at feilinformasjon “ utgjør en alvorlig helsetrussel, spesielt ved vaksinefordeling, ” legge til, “ Balansering av med bekjempelse av feilinformasjon er utfordrende ” og at “ WHO kan lede partnerskap mellom vitenskapelige eksperter og informasjonsspredatorer for å sikre pålitelig informasjon når publikum. ”

Bell var imidlertid uenig i dette synet og skrev “ WHO nylig offentlig karakterisert personer som diskuterer uheldige effekter av COVID-vaksiner og stiller spørsmål ved WHOs politikk som ‘ helt til høyre, ' ‘ anti-science aggressors, ' og ‘ a draps force, ' ” legger til at “ Dette er unhinged. Det er denigrasjonen og hatefulle ytringer som fascistiske regimer bruker. ”

For Gostin er ikke PPPR-erklæringen nok. “ Det er helt utilstrekkelig med konkrete tiltak, for eksempel løfter om finansiering av helsesystemer, ” sa han, og la til “ Det har vært for lite samarbeid mellom FN og WHO. ”

“The Wuhan Cover-Up” av Robert F. Kennedy Jr.BESTILL NÅ

11 land motsatte seg erklæring

Konsensus om PPPR er ikke universell. I en 17. september brev til Dennis Francis, president for UNGA, medundertegnet av representantene for 11 land, “ legitime bekymringer ” ble reist “ av et stort antall utviklingsland har blitt ignorert. ”

De 11 landene er Hviterussland, Bolivia, Cuba, Den demokratiske folkerepublikken Korea, Eritrea, Den islamske republikken , Nicaragua, Den russiske føderasjon, Den syriske arabiske republikk, Venezuela og Zimbabwe.

Brevet deres brøt “prosedyre for stillhet,” med angivelse, “ Våre delegasjoner er overbevist om at dette ikke er noen måte å håndtere multilaterale og mellomstatlige forhandlinger om spørsmål som har stor relevans for det internasjonale samfunnet, spesielt for utviklingsland. ”

Den la til at “ det ikke er oppnådd enighet om noen av disse prosessene. ” Brevet inneholder imidlertid ikke spesifikke innvendinger mot innholdet i PPPR-erklæringen.

I følge Boyle skal de 11 nasjonene ' innsigelser “ forhindre at denne erklæringen blir vedtatt ved enighet og dermed uten tvil bli en del av sedvanerett internasjonal rett, som er det de som står bak erklæringen har til hensikt. ”

“ De kunne ikke få det gjennom UNGA som en konsensusresolusjon på grunn av de 11 innvendende statene, ” sa Boyle. “ De prøver å snurre den og feilrepresentere den, ” sa han, ved å ha UNGA-presidenten — ikke UNGA — godkjenne erklæringen.

Gates-støttet organisasjon presset på for PPPR-erklæring

I tillegg til nasjonale representanter, organisasjoner som Gavi, anerkjente Vaccine Alliance — som en interessent og “ observatør ” av WHO — deltok også i dagens møte.

Gavi forkynner et oppdrag til “redde liv og beskytte folks helse,” og uttaler at “ hjelper med å vaksinere nesten halvparten av verdens barn mot dødelige og svekkende smittsomme sykdommer. ”

Bill & Melinda Gates Foundation er en partner til Gavi og har en permanent sete i styret — det samme gjør WHO, UNICEF og Verdensbanken.

Gavi beskrevet årets UNGA som “ en nøktern milepæl ” på veien mot å møte måldatoen for 2030 for SDG-ene, og sa at høynivåmøtet er “ en engangs og historisk mulighet for ledere til å ta i bruk en hel regjering, hele samfunnet, global tilnærming til å takle pandemistrusler. ”

“ Ved å ta lærdom fra den akutte fasen av pandemien, er øyeblikket overhengende for å forme et mer responsivt og spenstig system, ” sa Gavi, legge til at “ presserende handling er nødvendig for å oppfylle SDG3 [ helse og velvære ] mål og nå alle barn med livreddende vaksiner. ”

Gavi tildelte seg også en rolle i denne prosessen, og uttalte “ Det bør også være en fremtredende rolle for spesialiserte byråer som Gavi, bygge videre på teknisk ekspertise og lærdommer fra responsen på COVID-19-pandemien for å oppnå helseeffekt. ”

Bell sa at Gavi er et eksempel på en organisasjon som ikke ble “ negativt påvirket ” av COVID-19-katastrofen. “Mennesker og selskaper som sponser mye av WHOs helsearbeid, og søsterorganisasjonene som CEPIGavi, og Unitaid, gjorde det veldig bra med politikken de gikk inn for så sterkt for, ” skrev han.

PPPR ser for seg ‘ digital gulag, ' forhandlet i ‘ hemmelighold '

Gaffney, som er vert for en webinar i dag vedrørende forslag om å utvide vaksinepass og gi WHO mer makt, sa PPPR er en del av et bredere maktgrep fra WHO og U.N., inkludert forslag som forventes å være diskutert i U.N. i september 2024, til gi U.N. generalsekretær ubestemte beredskapsmakter.

“ Både U.N. og WHO ser for seg denne typen digital gulag som en underbyggende mekanisme for å utøve den slags autoritet, og spesifikt evnen til disse enhetene til å diktere hva som må gjøres som svar på hva de bestemmer er en krise, helserelatert eller på annen måte, ” sa Gaffney. “ Dette er det som er veldig alarmerende for meg. ”

Dr. Michel Kazatchkine, en fransk lege og diplomat og medlem av teamet som utarbeidet PPPR-erklæringen, sa erklæringen og forslaget om å gi U.N.s generalsekretær nødmakter er knyttet.

I følge Roguski, PPPR-erklæringen er et av “ fire spor som er viktige å ta hensyn til akkurat nå ” — sammen med IHR-endringer vedtatt i mai 2022, som han sier “ trenger å bli avvist innen utgangen av november, ” de nye IHR-endringene og “ pandemisk traktat ” ( formelt kalt WHO CA + Framework Convention ).

Roguski fortalte The Defender at måldatoen for mai 2024 for vedtakelse av IHR-endringene og “ pandemisk traktat ” på WHOs verdenshelseforsamling er i fare på grunn av de innvendende nasjonene — et syn som deles av Gostin, som sa at fristen i mai 2024 er “ å skyve den ” men bemerker at “ årsaken til hastigheten er overbevisende. ”

Roguski sa at PPPR-forhandlingene ble gjennomført i “ hemmelighold ” og bemerket at PPPR-erklæringen “ er taus ” angående arbeidet med å utvikle en Globalt digital helse-sertifiseringsnettverk — som vil etablere et globalt rammeverk for “ vaksine pass ” og andre typer helsesertifikater som skal implementeres.

Roguski sa det i stedet for å etterlyse få-of-funksjon forskning for å avslutte støtter PPPR finansiering av WHOs innsats “ for å implementere en Pathogen tilgang og fordeler delingssystem.” Han sa at dette “ øker risikoen for spredning av dødelige patogener ved design. ”

I følge PPPR-erklæringen vil det bli holdt et møte på høyt nivå som gjennomgår fremdriften for implementering av PPPR i New York i 2026. Andre helserelaterte møter på høyt nivå på UNGA denne uken fokuserer på universell helsedekning og tuberkulose.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.