Det er den offisielle forklaringen på hvorfor NASA sprøyter litium, et farmasøytisk medikament som oftest brukes til å behandle mennesker med manisk depresjon eller bi-polar lidelse , til ionosfæren vår, og da er det sannsynlig årsak (er).

REPRISE FRA FB 20.JAN 2020

Det ville være lettere å godta NASAs offisielle forklaring hvis de ikke var så hemmelighetsfull om alt de studerer og gjør i verdensrommet – men en ting er helt sikkert – NASAs eget personell har innrømmet at litium, sammen med andre kjemikalier, med vilje blir plassert i vår miljø regelmessig. Det er mulig at mange av NASAs egne ansatte ikke engang er klar over de sanne motivasjonene for å gjennomføre et slikt prosjekt, og ironisk nok viser selve atferden disse kjemikaliene / legemidlene er ment å innpode.

I den første bombeskallvideoen innrømmer en ansatt fra ( Douglas.e.rowland@nasa.gov) at litium sprayes i atmosfæren, og sier at det er “ufarlig for miljøet.”

Før jeg gir deg NASAs offisielle forklaring på hvorfor de sprøyter psykmedisiner over hundretusener av amerikanere, vil jeg gjerne peke deg på noen referanser slik at du kan gjøre din egen undersøkelse, og oppdage at dette ikke er noen konspirasjonsteori . Det er veldig ekte, og det er rikelig med vitenskapelig dokumentasjon for å bekrefte det jeg la frem her:

Et Pub Med-sammendrag med tittelen, Feasibility of Aerosol Vaccinations in Humans diskuterer hvordan en økning i antigenvolum kan være fordelaktig ved aerosollevering av , og kan brukes i “utviklingsland og katastrofeområder.” Sammendraget innrømmer også at flere tusen mennesker. har allerede blitt aerosolvaksinert med levende svekkede meslinger og influensa A-vaksiner. I sammendraget heter det videre at aerosolvaksinasjoner er ideelle for “store befolkninger.” Dette har tilsynelatende skjedd siden så tidlig som i 2003.

En annen diskusjon om aerosoliserte vaksiner finner du i The New England Journal of Medicine . En tilfeldig, kontrollert utprøving av aerosoliserte vaksiner mot meslinger sier at disse vaksinene ble testet på barn i India som var så unge 9 måneder gamle.

The World Health Organization har vært undersøkelser aerosol vaksiner i mange år nå, som har “filantropiske” etater som har klare mål å sterilisere befolkningen. Det er også verdt å merke seg at legemiddelindustrien har blitt fritatt for ethvert juridisk ansvar for medisinering av massene siden de ble tildelt rettslig beskyttelse fra alle søksmål av Kongressen i 1986. Denne loven ble utfordret, men ble opprettholdt av USAs høyesterett i 2011. Mange Kraftige byråer sørger for at vi “tar medisinen vår.”

Faktisk, mange nasjoner som deltar i vår uvettige, tvungne og dumping av et antall svekket , kjemiske blandinger og andre ‘kjemiske spor' på hodet med en fast frekvens.

Office of the Gene Regulator (OGTR) vurderte å gi en lisenssøknad til PaxVax Australia (PaxVax) for forsettlig løslatelse av en GMO- som består av levende bakterier i miljøet i Queensland, Sør-Australia, Vest-Australia og Victoria. De planla å slippe kolera på folket sitt.

I følge regulatoren kvalifiserte denne GMO- vaksinen seg som en begrenset og kontrollert frigjøring i henhold til seksjon 50A i genteknologiloven 2000 .

Vi kan selvfølgelig ikke se bort fra USA. Michael Greenwood skrev en artikkel om at:

”Forekomsten av humane West Nile-virussaker kan reduseres betydelig gjennom storskala luftsprøyting som er rettet mot voksne mygg. , ifølge forskning fra School of Public Health og California Department of Public Health.”

Så forhåpentligvis har vi slått fast at dette er skjer. Men hvorfor?

Etter hvert som flere nasjoner nekter genmodifisert mat , og nekter å drikke fluoridert vann , som har blitt benevnt som et nevrotoksin av en av verdens fremste medisinske tidsskrifter, må maktstrukturen som ønsker en komplisert befolkning finne ut en måte å endre nevrokjemien vår.

LES: NASA tar Chemtrail spraying-program til det ytre rom

Litium endrer hvordan vi tenker ved å endre nivåene av serotonin og noradrenalin som er utskilt av vårt endokrine system. Litium endrer hjernesystemet sterkt, men NASA-ansatte i videoen over sier at “det ikke er farlig” og ikke skader befolkningen. Selv leger som normalt forskriver medisiner for psykisk syke har sagt at det er farlig fordi det er vanskelig å finne ut riktig dosering . Sikkert, bør sprøyting av store mengder litium ubetinget i luften via aerosoler – men her er NASAs offisielle holdning til denne praksisen:

“Prosjektet studerer nøytrale og ladede partikler i ionosfæren og hvordan hver påvirker måten den andre beveger seg, noe som resulterer i strømmer i regionen. Variasjonene betyr noe fordi alle våre kommunikasjons- og GPS-satellitter sender signaler gjennom ionosfæren. En forstyrret ionosfære oversettes til forstyrrede signaler, så forskere vil vite akkurat hva som får ionosfæren til å oppføre seg på bestemte måter. ” ( NASA )

I mellomtiden, hvis den overmedisinerte begynnelsen av å faktisk finne ut hva som blir gjort mot dem, har regjeringen pålagt gag-ordre på National Weather Service (NWS) og National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) som lett kan tilbakevise de latterlige påstandene av NASA.

Den amerikanske marinen innrømmer å gjennomføre elektromagnetisk krigsøvelse over OL-halvøya. Leser sendte inn bilde.Den amerikanske marinen innrømmer å gjennomføre elektromagnetisk krigsøvelse over OL-halvøya. Leser sendte inn bilde.
Spesielt får hver enkelt person som jobber for NASA, NWS eller NOAA betalt med skattebetaler dollar.Dette betyr at vi betaler for å bli medisinert og forgiftet.

Her, for å bekrefte informasjon som ble gitt av NASA-ansatte i videoen, er Code 8440 RMMO som sier det nøyaktige formålet med å bruke Wallops Flight Facility for å sette i gang en rakett som inneholder litiumtermitt:

“ Formål: Hovedformålet med dette oppdraget var å teste lastemetodene for litiumdunker som skal flys på de kommende Kudeki (Kwajalein, april 2013) og Pfaff (Wallops, juni 2013), og verifisere funksjonaliteten deres under klingende rakettoppskyting og romflyforhold.

Raketype : To-trinns Terrier MK70 Improved-Orion

Sted: Wallops Range

Starter: MRL

Lanseringsdato: 29. januar 2013

Tid: 17:50 EST

Eksperimentresultater: Thermistor-data så nominelle ut. God rapport fra luftbåren optisk plattform av innspilte video- og litiumskyer også synlig ved bakkeobservasjon. ‘

Vi lærer også av denne spesifikke samtalen at litium har blitt dumpet i himmelen siden 1970 . Hvis du ønsket å medisinere massene for å skape tankeløse, slavlignende fanger som ikke en gang visste at de ble fengslet, er dette helt sikkert en god måte å gjøre det på. Sprøyting av litium i himmelen vår, sammen med utallige andre bakterier, virus, prioner, parasitter, sopp, kreftfremkallende stoffer, giftstoffer, hormonforandrende medisiner, anti-flora og anti-fauna, samt genforandrende mikrotøv er ikke noe mer enn biokrigføring mot verdens statsborgerskap. Du kan kalle dem kjemikalier eller noe annet, effekten er den samme.

”Den bevisste og intelligente manipulasjonen av massenes organiserte vaner og meninger er et viktig element i det demokratiske samfunnet. De som manipulerer denne usynlige mekanismen i samfunnet utgjør en usynlig regjering som er den sanne regjerende makten i landet vårt. … Vi styres, tankene våre er støpt, smaken vår formet, ideene våre foreslått, i stor grad av menn vi aldri har hørt om. Dette er et logisk resultat av måten vårt demokratiske er organisert på. Stort antall mennesker må samarbeide på denne måten hvis de skal leve sammen som et problemfritt samfunn . … i nesten alle handlinger i hverdagen vår, enten det gjelder politikk eller virksomhet, i vår sosiale oppførsel eller vår etiske tenkning, vi dominert av det relativt få antallet personer… Som forstår de mentale prosessene og sosiale mønstrene til massene . Det er de som trekker ledningene som styrer det offentlige sinn . ”~ Edward L. Bernays , mesterpropagandist

Les flere artikler av Christina Sarich.

om forfatteren
Christina Sarich er forfatter, musiker, yogi og humanitær med et ekspansivt repertoar. Hennes tusenvis av artikler finner du over hele , og hennes innsikt vises også i magasiner som er så forskjellige som Weston A. Price , Nexus , Atlantis Rising og Cuyamungue Institute , blant andre. Hun var nylig kjent som forfatter i tidsskriftet, “Wise Tradition in Food, Farming and Healing Arts,” og kommentaren hennes om helbredelse, himmelfart og menneskelig potensial informerer en stor del av det alternative nyhetsleksikonet. Hun har blitt invitert til å vises på en rekke radioprogrammer, inkludert Health Conspiracy Radio, Dr. Gregory Smith's Show, og flere titalls. Den andre utgaven av boken hennes, Pharma Sutra, kommer snart ut.

Kilde: State of the Nation

Som Waking Times på Facebook . Følg Waking Times på .
Denne artikkelen ( NASA Bekjenner å dosere amerikanere med luftbåret litium og andre kjemikalier ) ble opprinnelig opprettet og publisert av Waking Times og er publisert her under en Creative Commons- lisens med henvisning til Christina Sarich og WakingTimes.com . Det kan legges ut fritt på nytt med riktig attribusjon, forfatterbio og denne copyright erklæringen.

~ ~ Hjelp Waking Times med å øke vibrasjonen ved å dele denne artikkelen med venner og familie …

CHEMTRAILSGEOENGINEERINGLITIUMNASAVAKSINASJONER

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.