Floridas tvangsvaksinasjonslov og tvangsvaksinasjonslov

19. september 2023 

Guvernøren og riksadvokaten i staten New York kjemper hardt for karantene leirer, og har offisielt anket en domstols avgjørelse som blokkerer dem fra å utføre slike grove brudd på menneskerettighetene. Advokat Bobbie Ann Cox ga muntlige argumenter mot de psykopatiske autoritærene den siste onsdagen da de anket anke.

Jeg kan bare være takknemlig for at jeg bor i den frie delstaten Florida. Vi har heldigvis en republikansk guvernør. Vi er også beskyttet av et republikansk superflertall i lovgiveren. Alt er bra i solskinnstilstand….

Vente! Ikke så fort! Vi kan ha et problem her.

Jeg må innrømme at jeg ikke var klar over denne loven før Mary Helms, den republikanske Liberty Caucus-stolen for Franklin County Florida brakte dette under min oppmerksomhet. Marias mann John Helms fikk Forbud Jab-oppløsningen passert i Franklin County GOP nylig.

Denne oppdaterte loven ble vedtatt i 2021. Det er Florida-vedtekten, tittel XXIX, kapittel 381, spesielt Avsnitt 00315. Det ser ut til å være en total katastrofe. I henhold til denne loven kan Floridians tvinges isolert og i karantene mot deres vilje, og enhver behandling, ikke bare , kan tvinges på dem. Språket ble endret fra tidligere versjoner fra ‘ ' til ‘ alle nødvendige midler for å behandle den enkelte '. Robert Valenta påpekte for meg at det sannsynligvis ble endret fordi det viser seg at C19-injeksjoner ikke er ‘ vaksiner '.

La oss starte med noen få juridiske definisjoner i denne loven:

( a ) “ Isolering ” betyr separasjonen av et individ som med rimelighet antas å være smittet med en smittsom sykdom fra individer som ikke er smittet, for å forhindre mulig av sykdommen.

“ Karantene ” betyr atskillelsen av et individ som med rimelighet antas å ha blitt utsatt for en smittsom sykdom, men som ennå ikke er syk, fra individer som ikke har blitt så utsatt, for å forhindre mulig spredning av sykdommen.

Dette kan heve et rødt flagg eller to. Det blir verre. Loven tillater den statlige helseansvarlige å:

4. Beordre en person til å bli undersøkt, testet, behandlet, isolert eller satt i karantene for smittsomme sykdommer som har betydelig sykelighet eller og utgjør en alvorlig fare for folkehelsen. Personer som ikke er i stand til eller uvillige til å bli undersøkt, testet eller behandlet av helsemessige, religion eller samvittighet, kan bli utsatt for isolasjon eller karantene.

en. Undersøkelse, testing eller behandling kan utføres av enhver kvalifisert person autorisert av Statens helseansvarlig.

b. Hvis personen utgjør en fare for folkehelsen, er Statens helseansvarlig kan utsette individet for isolasjon eller karantene. Hvis det ikke er noen praktisk metode for å isolere eller karantene individet, Statens helseansvarlig kan bruke alle nødvendige midler for å behandle den enkelte.

c. Enhver pålegg fra den statlige helseansvarlige gitt om å gjennomføre dette avsnittet er umiddelbart rettskraftig av en advokatfullmektig under s. 381,0012.

Loven ser ut til å faktisk avgi statens suverenitet til den føderale regjeringen og skaper en praktisk bakdør for WHO for å krenke de grunnleggende menneskerettighetene til Floridians.

2 ) ( a ) Avdelingen skal utarbeide og opprettholde en statlig beredskapsplan for folkehelsen for å tjene som en omfattende veiledning for beredskap i folkehelsen i denne tilstanden. Den avdelingen skal utvikle planen i samarbeid med Divisjon for beredskapsledelse, andre utøvende byråer med funksjoner som er relevante for folkehelsetilstander, distriktsmedisinske undersøkere og nasjonale og statlige folkehelseeksperter og sikre at den integrerer og koordinerer med folkehelseplaner og programmer fra den føderale regjeringen

Det blir vanskelig å argumentere for det tiende endringsforslaget når statslovgiver avgir sin suverenitet til den føderale regjeringen. I dette intervjuet Jeg gjorde det en stund tilbake med James Roguski, der James og jeg intervjuet hverandre, uttrykte James synet om at WHO planlegger å bruke den føderale regjeringen, og da vil den føderale regjeringen bruke statene, å implementere WHOs obligatoriske retningslinjer. Denne Florida-loven ser ut til å sammenfalle med Roguskis åpenbaring.

Det var en blank helsevernlov kalt SB222 som ble avsporet tidligere i år til fordel for SB 252, som ser ut til å ikke tilby noen beskyttelse i dette området. SB 252 ugyldiggjør ikke Florida-vedtekten, tittel XXIX, kapittel 381, Avsnitt 00315. Faktisk etterlater det en dør for WHO å diktere politikk hvis staten gir mandat til det. Så vidt jeg kan si, må staten Florida adlyde den føderale regjeringen og må følge og integrere med føderale planer på grunn av F.S. 381, seksjon 00315.

Det ser ut som det er bevisst intensjon.

Hvordan kan vi ellers forklare en slik lov som lar en vei være åpen for den føderale regjeringen og WHO for å slå ned på Floridians?

Som allerede nevnt ser det også ut til at statshelseansvarlig kan tvinge isolat og tvinge karantene og tvinge enhver behandling på enhver Floridian, og bruk politimakten til statens rettshåndhevelse for å gjøre det.

Jeg har vært det kritisk til guvernøren og lovgiver i det siste angående SB 252. Se linjer 188, 243 og 446 av endringsforslaget for å få en ide om hvorfor det er. Etter alle forbrytelsene mot menneskeheten som er begått siden 2020, hvordan er det mulig at denne loven ble vedtatt i 2021? Hvordan vedtar et republikansk superflertall denne loven? Hvordan kan guvernør DeSantis signere denne loven?

Hvis Floridians kan styres isolert og definisjonen av isolasjon betyr “separasjonen av et individ som med rimelighet antas å være smittet med en smittsom sykdom fra individer som ikke er smittet, for å forhindre mulig spredning av sykdommen.” Hvis Floridians kan tvinges i karantene og definisjonen av karantene betyr, “ separasjonen av et individ som med rimelighet antas å ha blitt utsatt for en smittsom sykdom, men som ennå ikke er syk, fra individer som ikke har blitt så utsatt, for å forhindre mulig spredning av sykdommen ”, og hvis den statlige helseansvarlige kan bruke “ noen midler som er nødvendige for å behandle den enkelte ”, hvordan er Florida nøyaktig annerledes enn staten New York?

Hvis kapittel 381, Avsnitt 00315 sier:

Avdelingen skal utvikle planen i samarbeid med Divisjon for beredskapsledelse, andre utøvende byråer med funksjoner som er relevante for folkehelsetilstander, distriktsmedisinske undersøkere, og nasjonale og statlige folkehelseeksperter og sikre at den integreres og koordinerer med folkehelseplaner og -programmer fra den føderale regjeringen.

Det betyr at SB 252 ikke gir noen beskyttelse hvis den føderale regjeringen skaper en tvungen isolasjon, karantene, tvunget ‘ vaksinasjon ', eller noe annet program under dekke av en nødsituasjon for staten å implementere. Betyr det ikke at selv Covid 19-beskyttelsen i SB 252 er ugyldig hvis den føderale regjeringen oppretter en annen krise og dikterer staten?

Jeg er ikke advokat, og kanskje kan advokater krangle frem og tilbake om denne lovgivningen, men det ser helt sikkert ut som et skallspill for meg. For øvrig ville jeg gjerne finne ut at jeg tok dette helt galt, og noen skulle fortelle meg at denne loven er opphevet og ikke lenger er i kraft. Dessverre ser det ikke ut til å være tilfelle.

Guvernør DeSantis må umiddelbart innkalle en spesiell sesjon for lovgiveren og fikse det han og lovgiveren opprettet.

Hvem trenger demokrater med republikanere som disse?

Original

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.