Evergreen Air er et CIA-frontselskap for kjemikalievirksomhet i USA, basert på Marana Air Park nær Tucson Arizona og McMinville Oregon, nær Portland.

REPRISE FRA FB 3. JAN 2020

Et stort manglende stykke av en storslått konspirasjon er blitt målrettet av en beruset pilot. I en liten by 30 mil øst for Stillehavet i Oregon er sentrum for en større global operasjon.

I en bar i McMinnville, Oregon, forsøkte en forgavet pilot å imponere en av de pene damene med historier om sitt hemmelige oppdrag.

Pilotens patetiske forsøk på å fremstille seg som en Sean Connery eller Daniel Craig fikk ham til å (ante opp) hans betydning og søle hemmelighetene til CIAs aktiva Evergreen International Aviation.

De slurete avsløringene bekreftet mistanker om at Evergreen (International Aviation) er en del av den store drittdumpen på planeten . Chemtrails som består av aluminium, barium og andre ingredienser bidrar til luftveislidelser og endrer jordens surhet.

Beslektet: US Air Force Pilot avslører topp hemmelig Chemtrail-program – det kalles ‘Operation Indigo Skyfold'

Evergreen jobber fra over 100 baser og har 4.500 ansatte. Delford Smith eier selskapet privat. De “riktignok” opptrer for CIA.

Evergreen fikk et bud uten konkurranse som ga dem alle fasilitetene i Marana, Arizona som tidligere tilhørte CIAs Air America (Pinal Air Park, Arizona).

Sikkerheten på nettstedet Pinal sies å være like alvorlig som i område 51. Det kjøres som en militærbase hvor en mistet pilot fikk en væpnet eskorte umiddelbart utenfor operasjonsbasen. Den 10 år lange piloten sa at det ikke var noe som helst noe han noen gang har sett.

Evergreen International Aviation slår av flyene sine som har 7 ganger kapasiteten til andre brannmenn. Man kan frakte 20 000 liter.

Brannvesen … Rett … og neste gang får vi beskjed om at kjemikaliene skal forhindre global oppvarming ettersom flere millioner går videre til en tidlig død.

Evergreen International Aviation har unntak fra loven som er annonsert på deres nettsted. De kan fly hvor som helst og ikke holde seg på en bestemt rute.

Den italienske industrimannen Aurelio Peccei, som grunnla klubben i Roma i 1968:

”Når vi søkte etter en ny fiende for å forene oss, fant vi ideen om at forurensning, trusselen om global oppvarming, vannmangel, hungersnød og lignende ville passe regningen. Alle disse farene er forårsaket av menneskelig intervensjon, og det er bare gjennom endrede holdninger og atferd at de kan overvinnes. Den virkelige fienden er da menneskeheten selv. ”( Kilde )

HAR CFR-MEDLEMMER BANET VEI?

Folk som Philip Lader og John Wheeler III … de var i stand til å gjøre nettopp det.

Evergreen's PR-talsmann (propaganda) blir håndtert av WPP som drives av Council on Foreign Relations-medlem Philip Lader. Han jobbet under den nåværende sjefen for CIA … Leon Panetta som stabssekretær i Det hvite hus under Bill Clinton.

Philip Lader er en “indre” myndighet innen internasjonale anliggender og næringsliv. Han er ikke-utøvende styreleder i WPP Group, seniorrådgiver for Morgan Stanley International, og styremedlem for tenketank RAND Corporation.

Han er også en tillitsmann for UC Rusal (verdens største aluminiumselskap) British Museum og St. Paul's Cathedral Foundation.

Ambassadør Lader har henvendt seg til det transatlantiske publikum fra FNs generalforsamlingshall til statlige handelskamre og lokale verdensråd, er medlem av Rockefellers Council on Foreign Relations.

Philip Lader (CFR) er en sentral aktør som kjører mot verdensstyre. I tillegg til å drive Public Relations for Evergreen International Aviation… Lader er direktør for UC Rusal, den største aluminiumsprodusenten i verden som ligger i Moskva, , Italia og Australia. Nathaniel Rothschild er en stor investor.

Eugenisk drift av har hatt hjelp av Mitre, et non-profit Corporation som administrerer Federal Aviation Administration, Homeland Security og IRS. (1) Skattemyndighetene er en del av Federal Reserve, som er et stort transmisjonsbelte som driver konspirasjonen.

Philip Lades kollegeråd John P Wheeler III, medlem av Council on Foreign Relations, ble nylig dumpet i et landfyll i Wilmington, Delaware . Wheeler III var en konsulent for Mitre, det ideelle selskapet, med jurisdiksjonell rådgivning over Federal Aviation Administrations flymønstre.

Var John P. Wheeler III sentimental for drapet i gang? Og blitt myrdet av selskapet?

CIA er håndhevingsarmen for Council on Foreign Relations .

Mitre er beleilig plassert i McLean, Virginia hjemsted for CIA.

Takket være den berusede piloten og hans løse lepper … kan verdens frie mennesker fokusere på de kriminelle som forgifter luften og vannet vårt.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.