Største løgn i verdenshistorien: Det var aldri en pandemi. Databasen er feil. Covid-mandatene inkludert vaksinen er ugyldigePCR “COVID-19 bekreftede tilfeller” er meningsløse.

INNLEGGET ER IKKE REDIGERT!

Videresendt denne e-posten? Abonner her for mer. Multibillion Dollar Antigen og Home Project er falsktMICHEL CHOSSUDOVSKY17. SEP LES I APPEN IntroduksjonÅ destabilisere den sosiale, politiske og økonomiske strukturen til 190 suverene land kan ikke utgjøre en “løsning” for å bekjempe viruset. Men det var den pålagte «løsningen» som ble implementert i flere stadier helt fra begynnelsen av koronakrisen i januar 2020. Det er ødeleggelsen av menneskers liv. Det er destabilisering av sivilsamfunnet.Falsk vitenskap støttet denne ødeleggende agendaen. Løgnene ble opprettholdt av en massiv desinformasjonskampanje i media. 24/7, uopphørlige og repeterende “Covid-varsler” i løpet av de siste to årene.Takk for at du leste Michel Chossudovsky! Abonner gratis for å motta nye innlegg og arbeidet mitt. AbonnereDen historiske nedstengningen 11. mars 2020 utløste økonomisk og sosialt kaos over hele verden. Det var en handling av “økonomisk krigføring”: en krig mot menneskeheten.Denne djevelske agendaen har undergravd nasjonalstatenes suverenitet.Det har bidratt til en bølge av konkurser. Det har utarmet mennesker over hele verden.Det har ført til en global gjeld pålydende dollar i spiral.De kraftige strukturene til global kapitalisme, Big Money kombinert med dens etterretning og militære apparat er drivkraften.Ved å bruke avanserte digital- og kommunikasjonsteknologier er nedstengningen og “nedleggelsen” av den globale økonomien enestående i verdenshistorien.Klikk her eller bildet nedenfor for å se videoen.Den sentrale rollen til revers transkripsjonspolymerasekjedereaksjonstesten (RT-PCR)Helt fra begynnelsen av har både media og myndighetene oversett og ignorert feilene og usannhetene knyttet til RT-PCR-testen som et middel til å oppdage spredning av viruset og identifisere SARS-CoV-2.”PCR er en prosess. Det forteller deg ikke at du er syk”.-Dr. Kary Mullis , nobelprisvinner og oppfinner av RT-PCR, i august 2019.Denne misbruken av RT-PCR-teknikken brukes som en nådeløs og forsettlig strategi av noen regjeringer å rettferdiggjøre overdrevne tiltak som brudd på et stort antall konstitusjonelle rettigheter, … under påskudd av en pandemi basert på en rekke positive RT-PCR-tester, og ikke på et reelt antall pasienter .– Dr. Pascal Sacré , belgisk lege spesialisert i kritisk behandling og anerkjent folkehelseanalytiker.Hele databasen med “ bekreftede tilfeller” er ugyldig.Mediadesinformasjon har hersket i mer enn to år til tross for at både WHO og CDC (med vanlige insinuasjoner) har bekreftet det som var kjent helt fra starten i januar 2020, nemlig at RT-PCR-testen pleide å rettferdiggjøre hver enkelt politiske mandat inkludert nedstengninger, sosial distansering, masken, innesperring av arbeidsstyrken, nedleggelse av økonomisk aktivitet osv. var feil og ugyldig.WHO utstedte sin Mea Culpa for mer enn ett år siden 20. januar 2021. Noen måneder senere ba Centers for Disease Control and Prevention (CDC) (21. juli 2021) om tilbaketrekking av PCR-test som en gyldig metode for å oppdage og identifisere SARS-CoV-2. Dessuten hadde WHO i januar 2020 ikke en isolat og renset prøve av det nye 2019-nCov-viruset. Berlin Virology-teamet (ledet av Drosten):”anbefalt til WHO at i fravær av et isolat av 2019-nCoV -viruset, bør en lignende 2003-SARS-CoV brukes som en “proxy” (referansepunkt) for det nye viruset.” (Se Michel Chossudovsky, E-bok, kapittel III )Fra og med 31. desember 2021 anses ikke PCR-testen lenger som gyldig av CDC i USA. For flere detaljer se: CDC anerkjenner ikke PCR-testen lenger som en gyldig metode for å oppdage “bekreftede Covid-19-tilfeller”?CDC har nå bestemt erkjent at PCR-testen ikke effektivt skiller mellom Covid-19 og sesonginfluensa. En PCR-positiv betyr ikke et “Covid-19-bekreftet tilfelle”. Det kan være influensa eller koronaforkjølelse. CDC ba om tilbaketrekking med virkning fra 31. desember 2021.Falske data: 465 millioner såkalte «bekreftede COVID-19-tilfeller» [mars 2022]Hvis PCR-testen er ugyldig (bekreftet av en rekke studier så vel som WHO, CDC), ble de 465 millioner såkalte “bekreftede Covid-19-tilfellene” (se diagrammet nedenfor, 18. MARS 2022) samlet og tabellert over hele verden siden begynnelsen av Covid-19-krisen er meningsløs. Klikk her for å få de siste tallene.Pandemitraktaten og QR-verifiseringskodenI begynnelsen av mars 2022 ble det opprettet et mellomstatlig forhandlingsorgan (INB) med mandat til å opprette “A Pandemic Treaty”, dvs. en global helsestyringsenhet under WHO-regi, som vil overstyre myndigheten til WHOs medlemsland:”INB holdt sitt første møte for å utarbeide og forhandle frem et internasjonalt instrument for pandemiforebygging, beredskap og respons under WHOs myndighet.” ( Mercola )Pandemitraktaten er knyttet til WHOs QR Verification Code- prosjekt , som har til hensikt å opprette en global digital databank med 7,9 milliarder mennesker. Begge initiativene skal gjennomføres samtidig av WHO i samarbeid med ID2020 og Gavi Alliance , som begge er finansiert av Gates Foundation.Peter Koenig beskriver QR-koden som”en helelektronisk ID – som knytter alt til alt for hver enkelt (helse-, bank-, personlig og privat, etc.)”Ifølge David Scrimac  «Et verdensomspennende digitalt ID-system er under utvikling. [Målet] til WEF – og alle sentralbankene [ er] å implementere et globalt system der alles personopplysninger vil bli innlemmet i Central Bank Digital Currency-nettverket (CBDC).QR-verifiseringskoden setter potensielt scenen for utformingen av ” en global politistat” kontrollert av finansinstitusjonen. Det er en del av det avdøde David Rockefeller kalte “marsjen mot verdensregjering”.Legitimiteten til både pandemiavtalen og QR-verifiseringskoden under WHO-regi hviler på antagelsen om at den påståtte “Covid-19-pandemien er ekte” og at ” mRNA-vaksinen utgjør en LØSNING på den påståtte Covid-19-pandemien.”Begge initiativene er basert på direkte svindel og korrupsjon. Hva er bevisene:1. Antallet «Covid-19 kumulative bekreftede tilfeller» som ble resultatet av RT-PCR-testen rettferdiggjorde ikke WHOs beslutning om offisielt å starte en pandemi 11. mars 2020 . Tallene var latterlig lave. Det var ingen bevis for at SARS-CoV-2 spredte seg nasjonalt eller internasjonalt.2. Lockdown-instruksjonene som ble overført i mars 2020 til mer enn 190 medlemsland i FN er fullstendig ugyldige.3. Metoden som bruker PCR-testen for å oppdage og identifisere SARS-CoV2 og dens påståtte varianter har blitt anerkjent av WHO og CDC som fullstendig dysfunksjonell som skissert ovenfor.4. Alle dataene knyttet til Covid-19 kumulative bekreftede tilfeller samlet av nasjonale myndigheter og tabellert av WHO siden januar 2020 er ugyldige og meningsløse.5. Covid-19-vaksinen lansert i november 2020 har resultert i en stigende verdensomspennende bølge av og sykelighetI denne artikkelen vil jeg skille mellom flere faser i utviklingen av denne krisen.Fase I: Latterlig lave antall “COVID-19-bekreftede tilfeller” brukt for å rettferdiggjøre lanseringen av COVID-19-pandemienHelt fra begynnelsen har estimatene av “bekreftede positive tilfeller” vært en del av et “Tallspill”.Den første fasen av denne krisen var lanseringen av en folkehelsenødsituasjon av internasjonal bekymring (PHEIC) av WHO 30. januar . Selv om den offisielt ikke ble utpekt som en “pandemi”, bidro den likevel til å lede fryktkampanjen. Antallet “bekreftede tilfeller” basert på feilaktige estimater (PCR) som ble brukt for å rettferdiggjøre denne vidtrekkende avgjørelsen var latterlig lavt.Den verdensomspennende befolkningen utenfor er i størrelsesorden 6,4 milliarder. Den 30. januar 2020 utenfor Kina var det:83 tilfeller i 18 land, og bare 7 av dem hadde ingen historie med reise i Kina. (se WHO 30. januar 2020).83 saker utenfor Kina: Det var ikke noe “vitenskapelig grunnlag” for å rettferdiggjøre lanseringen av en verdensomspennende folkehelsenødsituasjon av internasjonal bekymring.Skjermbilde av WHO-tabellen, 29. januar 2020Dagen etter 31. januar 2020: President Trump suspenderer flyreiser med Kina , noe som bidro til den bredere krisen innen flyreiser og varehandel. De fem såkalte «bekreftede sakene» i USA var tilstrekkelige til å «rettferdiggjøre» president Trumps avgjørelse 31. januar 2020.20. februar 2020: På en pressekonferanse torsdag 20. februar ettermiddag (CET-tid) i en briefing i Genève, WHOs generaldirektør. Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus sa at han var det“bekymret for at sjansen for å begrense koronavirusutbruddet var “stengt” …”Jeg tror mulighetenes vindu fortsatt er der, men at vinduet blir smalere.”Disse uttalelsene var basert på 1076 “bekreftede tilfeller” utenfor Kina for en befolkning på 6,4 milliarder.Disse “sjokk og ærefrykt”-utsagnene bidro til å øke fryktkampanjen, til tross for at antallet bekreftede tilfeller utenfor Kina var ekstremt lavt.20.–21. februar 2020 markerer begynnelsen på finanskrakket i 2020, som ble ledet av Dr. Tedros sin uttalelse.11. mars 2020: Lockdown. 44 729 “bekreftede tilfeller” som en begrunnelse for å legge ned 190 nasjonale økonomierEn pandemi er bredt definert som”Et utbrudd av en sykdom som forekommer over et bredt geografisk område (som flere land eller kontinenter) og vanligvis påvirker en betydelig andel av befolkningen.” ( Webster-Merriam , uthevelse lagt til)Forutsatt at PCR-testen er gyldig (som den ikke er), var antallet kumulative bekreftede tilfeller 11. mars latterlig lavt. 44 279 PCR-positive tilfeller over hele verden utenfor Kina.Det er svindel. Det var ingen pandemi 11. mars 2020.WHOs generaldirektør hadde allerede satt scenen på sin pressekonferanse 21. februar ,”Verden bør gjøre mer for å forberede seg på en mulig koronaviruspandemi.” WHO har oppfordret land til å være «i en beredskapsfase».WHO erklærte offisielt en verdensomspennende pandemi på et tidspunkt da antallet bekreftede tilfeller utenfor Kina (6,4 milliarder innbyggere) var i størrelsesorden 44279 og 1440 dødsfall (tall registrert av WHO for 11. mars (12. mars) (se tabellen nedenfor) Dette er tallene som ble brukt for å rettferdiggjøre nedstengningen og nedleggelsen av 190 nasjonale økonomier.(Antallet utenfor Kina nevnt på Tedros pressekonferanse var 4291 ).I USA, registrert 11. mars 2020, var det ifølge John Hopkins: 1 335 “tilfeller” og 29 dødsfall (“presumptive” pluss PCR bekreftet).I følge WHO var det 9. mars 3457 tilfeller i USA.I USA 9. mars 2020 var det 3457 «bekreftede tilfeller» av en befolkning på 329,5 millioner mennesker.Skjermbilde av WHO-graf Interaktiv WHO-graf .I Canada 9. mars 2020 var det 125 «bekreftede tilfeller » av en befolkning på 38,5 millioner mennesker.Skjermbilde av WHO-graf Interaktiv WHO-graf .I Tyskland 9. mars 2020 var det 2948 «bekreftede tilfeller » av en befolkning på 83,2 millioner mennesker.Dette var tallene som ble brukt for å rettferdiggjøre «nedleggelsen» av USA, Canada og Tyskland, blant mer enn 190 land i mars 2020.DET ER SVINDEL. EN STOR LØGN.Umiddelbart etter WHO-kunngjøringen 11. mars 2020: En verdensomspennende fryktkampanjeLikevel var det på grunnlag av disse 44 729 sakene at omfattende lockdown-politikk ble pålagt 190 suverene land gjennom en kompleks beslutningsprosedyre som uunngåelig krevde korrupsjon og bestikkelse av høytstående myndighetspersoner.Lockdown 11. mars ble fulgt av ” Black Thursday “, et andre stort finanskrasj, som umiddelbart fulgte kunngjøringen om pandemien.Fase II. Mars-desember 2020: Fryktkampanje. PCR-testen går i høygirFra mars 2020 og frem til lanseringen av mRNA COVID-19-vaksinen i november 2020, går PCR-testen på høygir.Fra 11. mars 2020, etter nedstengningen, ble nasjonale myndigheter oppfordret til å implementere PCR-RT-testen i massiv skala, med sikte på å øke antallet covid-positive tilfeller over hele verden.Test, Test, Test: Tallene begynte å stige med tanke på å generere mer og mer falsk statistikk.Se på tabellen nedenfor. Et svært lite antall positive tilfeller i begynnelsen av mars. Og så vil Covid-positive tilfeller fly høyt fra april, mai og juni 2020.Fase III. Tidlig i november 2020. Oppstart av det verdensomspennende COVID-vaksinasjonsprogrammetOpprettholdt av mediedesinformasjon ble mRNA-vaksinen fremsatt som en løsning for å dempe pandemien. Rikelig dokumentert har vaksinen fra begynnelsen i desember 2020 utløst en stigende trend i dødelighet og sykelighet.I mange land var det et betydelig skifte i dødelighet etter introduksjonen av mRNA-vaksinen.69 053 COVID-19-injeksjonsrelaterte dødsfall og 10 997 126 rapportert per 3. april 2022 for EU, USA og Storbritannia til sammen.Offisielle kilder, nemlig EudraVigilance (EU, EØS, Sveits), MHRA (Storbritannia) og VAERS (USA), har nå registrert mange flere dødsfall og skader fra covid-!9 “”-utrullingen enn fra alle tidligere til sammen siden siden. rekordene begynte.Det er viktig å være klar over at de offisielle tallene ovenfor (rapportert til helsemyndighetene) kun er en liten prosentandel (1 til 10 %) av de faktiske tallene.Men bare en liten brøkdel av ofrene eller familiene til de avdøde vil gå gjennom den kjedelige prosessen med å rapportere vaksinerelaterte dødsfall og uønskede hendelser til de nasjonale helsemyndighetene.Det er COVID-19 mRNA “vaksine” i stedet for SARS-CoV-2 som er “drapsmannen”.For ytterligere detaljer se: “Killer-vaksinen” over hele verden. 7,9 milliarder mennesker .Mediadesinformasjon: Viruset er en “påkjørsel-morder”, “Vaksinen redder liv!”SARS-CoV2 oppdaget av PCR-testen blir nådeløst fremstilt som et “killervirus”.” Det er mange viktige ukjente om dette viruset, inkludert nøyaktig hvordan det dreper, om det vil utvikle seg til noe mer – eller mindre – dødelig …” ( Nature )En oppsiktsvekkende BBC-rapport under tittelen: “Hvorfor er viruset slik en trussel” hevder (siterer og feilsiterer “vitenskapelig mening”) at viruset har et “treff og ru”.

https://stu-dio.tv/emissions/38049?utm_source=substack&utm_medium=email

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.