mRNA Vaksiner går i luften: Hvordan beskytte deg mot ufrivillig vaksinasjon

Er det vanskelig å tro at menneskene som var villige til å ta bort jobben din eller nekte deg en livreddende operasjon for å være uvaksinert, også kan prøve å surreptitøst vaksinere deg mot din vil?Av

Sponset innhold

( Merk: Takk for at du støtter denne sponsede meldingen, som hjelper deg med å holde dette nettstedet i gang for å gi deg usensurerte nyheter. )

Se for deg dette: Du har til oppgave å vaksinere befolkningen, men det er et stort skår av mennesker, uansett hva du bestikker dem med eller tar bort, som rett og slett ikke vil følge med programmet. Denne ikke-kompatible demografien ( den uvaksinerte ) representerte et sted mellom 19% og 30% av den amerikanske befolkningen under , avhengig av hvordan du gjør tallene, som rapportert av The Epoch Times.

Så hva gjør du med den ikke-kompatible?

Vel, forskere ved Yale har nylig gjort et vitenskapelig gjennombrudd. I følge papiret med tittelen “Polymer nanopartikler leverer mRNA til lungen for slimhinnevaksinasjon,” de utviklet en ny luftbåren leveringsmetode for mRNA-.

Forskerne i denne studien utviklet en inhalerbar form for en mRNA- mot lungesykdommer, inkludert COVID-19. Ved hjelp av leverte de vellykket mRNA til celler i lungene til mus. Musene ble rapportert å være immunisert etter to nesedoser. Yale-forskere konkluderte med at denne aerosolbaserte metoden var både “ sikker og effektiv, ” som representerer en betydelig fremgang i vaksineleveringsmetoder. Etter å ha vist evnen til å levere mRNA til lungeceller hos mus,  planlegges neste.

Dr. Pandas nyhetsbrev rapportert, “ Professor Mark Saltzman, en av studiens forfattere, sa at den nye leveringsmetoden ‘ radikalt kan endre måten folk vaksineres på. ' Han la til at det kan gjøre det lettere å vaksinere mennesker i avsidesliggende områder eller de som er redde for nåler.”

Dette reiser spørsmålet: Ville de vaksinert oss mot vår vilje?

Den har en historie med å eksperimentere på borgere uten deres forkunnskaper eller samtykke. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til Tuskegee-eksperimentOperasjon Big ItchOperation Drop KickOperasjon mai-dagen“ Green Run”, Operasjon Top Hat, etc.

Bilde via history.com

Men det er ikke bare historien om å eksperimentere på borgere som er bekymringsfull.

En voksende tanke i det vitenskapelige samfunnet er at “Obligatorisk moralsk bioforbedring bør være skjult” snarere enn åpen.

Parker Crutchfield, Ph.D. og Førsteamanuensis i medisinsk etikk ved Western Michigan University, skrev dette i 2019:

“ Noen teoretikere hevder at moralsk bioforbedring burde være obligatorisk. Jeg tar dette argumentet et skritt videre, og argumenterer for at hvis moralsk bioforbedring burde være obligatorisk administrasjonen burde være skjult i stedet for åpen. Dette for å si at det er moralsk å foretrekke at obligatorisk moralsk bioforbedring administreres uten at mottakerne vet at de mottar forbedringen.”

Tusen takk til The Epoch Times og Dr. Pandas nyhetsbrev for å gi alarm i dette urovekkende perspektivet.

Legg til det som skjedde med COVID “ vaksine ” mandater, er det vanskelig å tro at menneskene som var villige til det ta bort jobben din eller nekte deg en livreddende operasjon for å være uvaksinert kan du også prøve å surreptitøst vaksinere deg mot din vilje?

Bilde via sannhetsbasert med.com

Muligheten er der — og den har folk bekymret.

Under et intervju med OAN nyhetsanker Alison SteinbergDr. McCullough sa, “Genetiske vaksiner så langt har vist seg å være en katastrofe. Gitt systemisk, er det sannsynlig at de ikke fungerer eller forårsake ytterligere problemer hvis gitt av andre administrasjonsveier. ”

“ Nesetåkevaksiner, selv om de er mekanistisk attraktive, har de ikke fungert for bra for så mange luftveissykdommer. Dosen kan ikke kontrolleres, og det etterligner ikke den typen naturlig immunitet vi får med virusinfeksjonen. Folk er bekymret for at de kommer til å miste sin kroppslige autonomi hvis vaksiner blir satt i matforsyningen, i luften eller vannet, ” la han til.

Så hva kan vi gjøre for å beskytte oss selv?

Dr. McCullough nevnte den første noensinne protokoll for avgiftning av piggeprotein noen gang publisert i et amerikansk medisinsk tidsskrift.

Den avgiftningsprotokoll lar enkeltpersoner proaktivt ta opp både ufrivillig eksponering av piggprotein og piggeproteinsyndromer med tre naturlige stoffer, nattokinase, bromelain og curcumin, som alle er tilgjengelige over disk.

“ Helsefordelene ved Nattokinase ”: Explore.globalhealing.com

Selv om protokollen ennå ikke er vitenskapelig validert gjennom dobbeltblinde, randomiserte, placebokontrollerte studier, Dr. McCullough har hevdet at kliniske observasjoner indikerer en positiv innvirkning.

Protokollen

De anbefalte dosene i protokollen er som følger, per Dr. McCulloughs substack:

• Nattokinase: 2000 fibrinenheter ( 100 milligram ) oralt to ganger om dagen uten mat

• Bromelain: 500 milligram oralt en gang om dagen uten mat

• Curcumin: 500 milligram oralt to ganger om dagen ( nano, liposomal eller med piperinadditiv foreslått )

Ytterligere detaljer på protokollen finner du her.

For nattokinase i beste klasse, Dr. McCullough anbefaler Spike Support Formula, som også inneholder løvetannrot, selen og en rekke andre lovende ingredienser som kan beskytte deg og din familie mot de langvarige effektene av Spike-proteiner.

Klikk her for å bestille Spike Support Formula

Bruk kode VFOX for 10% avslag på bestillingen.

TWCs Spike Support Formula
DEL

RELATERT

Ingen gjenstander funnet.

Suscribe to Vigilant News

Hold deg informert om den siste utviklingen innen helsevitenskap, politikk og aktuelle nyheter.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.