VAKSINELØGNEN.

Det akkumulerte beviset er overveldende fordi covid var en orkestrert pandemi. Forsettlig bruk av feil PCR-test, forsettlig falsk rapportering av covid dødsfall som et resultat av Verdens helseorganisasjons retningslinjer og økonomiske insentiver til sykehus for å rapportere alle dødsfall som covid dødsfall og forbudt behandling med kjente botemidler ga en høy grad av som drev massene til å godta den covid ” vaksinasjonen ” som ga store økonomiske gevinster for Big Pharma og tilhørende åser som Anthony Fauci og massiv inntrenging i sivil frihet fra regjeringer.

Nesten ingen av covid selv. De døde av manglende behandling. Oppføringen var at hvis du ble smittet og hvis du forverret deg etter en uke, gå til sykehuset der du ble satt i respiratoren, en feil behandling som vanligvis var dødelig. Leger som reddet livene til pasientene sine med ivermectin og HCQ ble straffet. Bedriftsleger ble oppsagt, og de i privat praksis ble berørt av angrep på deres medisinske lisenser fra offentlige etater, noe som resulterte i tap av lisens til å praktisere medisin. Svært fremtredende medisinske forskere som sprengte fløyta om denne dødsmaksimerende tilnærmingen ble demonisert, og alle anstrengelser ble gjort for å dempe dem og ødelegge dem profesjonelt.

Det største antall dødsfall, som fortsetter dag for dag, er fra Vax. Hver dag, plutselig, blir sportsstjerner og underholdere som fungerte som reklame for sikkerheten til den covid ” vaksinen ” døde. Den korrupte medisinske virksomheten lukker øynene.

Stengningene, maskene, ” vaksinen ” gjorde ekstraordinære skader på mennesker og gavnet ingen bortsett fra Big Pharmas fortjeneste og regjeringens agenda for å svekke borgerrettigheter.

Alt dette er kjent, og det har ikke vært noen ansvarlighet. Et program for massemord og skade på verdens befolkning blir ignorert. Medisinske myndigheter anbefaler fortsatt Death Jab, selv for spedbarn. Dette garanterer at en andre og en tredje runde med dødsfall og skader kommer fra mer orkestrerte pandemier.  har lovet like mye. Slike troverdige befolkninger kan forvente ikke mindre.

Hvorfor blir denne morderiske plottet ignorert mot menneskeheten? Tusenvis av medisinske forskere og leger ignorerer ikke det, men media fortsetter å anklage ledende eksperter i verden for å spre ” informasjon ”. Det arbeides fortsatt med å dempe vitenskapen og undertrykke informasjon. Universiteter og medisinskoler er selv en del av arbeidet med å forhindre at sannheten blir anerkjent.

En annen del av problemet er at mange av de som ble lurt og som så forsvarte voks, lockdowns og masker for familie og venner er for flau til å innrømme feilen sin. De er for delikate til å si: Jeg gjorde en feil og har ødelagt barnets helse og drept moren min. Myndighetene er klar over folks svakheter og bruker svakhetene sine for å beskytte og fremme myndighetenes agendaer.

Flertallets utilstrekkelighet, troverdighet og svakhet er uforenlig med den fortsatte borgerfriheten. Totalitarisme er i ferd med å iverksette tiltak, og den tolereres av massene og ønskes velkommen med glede av demokratene og Venstre.

Nedenfor er flere rapporter om bevis for at den covid ” pandemien ” var et massivt, morderisk svindel.

Verdens helseorganisasjon førte til at dødsfall ble registrert feil da ” covid dødsfall ” for å skape frykt for den offisielle historien

INGEN OFFENTLIG HELSETILLIGHET ER Å STOLE

De er kjøpt og betalt av Big Pharma

https://rwmalonemd.substack.com/p/its-evil-to-fake-deaths-to-panic?utm_source=substack&utm_medium=email

Mange som er fullt vaksinert for COVID er nå blinde

Many People Fully Vaccinated for COVID Are Now Going Blind

By Ethan Huff

Global Research, July 22, 2023

Vaccines.news 28 April 2022

Theme: Science and Medicine

All Global Research articles can be read in 51 languages by activating the “Translate Website” drop down menu on the top banner of our home page (Desktop version).

To receive Global Research's Daily Newsletter (selected articles), click here.

Visit and follow us on InstagramTwitter and Facebook. Feel free to repost and share widely Global Research articles.

First published on April 29, 2022

***

We have heard all about the many cases of myocarditis and pericarditis post-injection, as well as recipients repeatedly testing “positive” for the even after doing the deed. But there is another concerning side effect occurring in the “fully vaccinated” for the Wuhan coronavirus () that is rarely mentioned: blindness.

The latest data out of the United Kingdom suggests that a growing number of fully jabbed people are losing their eyesight. The Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) Yellow Card system currently shows 163 cases of total blindness among people who got jabbed with the Pfizer-BioNTech needle, along with an additional six cases of central vision loss and four cases of sudden visual loss.

Twenty-one people also reportedly now suffer from “blindness transient” specifically caused by the Pfizer injection. This adverse reaction involves visual disturbance or loss of sight in one eye for a few seconds or even minutes at a time.

Another 20 people beyond that are reported to have suffered from a reaction called “unilateral blindness,” which is when a person got blind or blurred vision in just one eye.

“In total, there have been 8,016 eye disorders reported as adverse reactions to the Pfizer jab as of 6th April 2022,” reported the Daily Exposé.

Is it worth possibly going blind just to feel “protected” against a cold?

The AstraZeneca injection, which is one of the COVID jabs currently available in the U.K., is also linked to cases of blindness.

As of April 6, the MHRA has received 324 reports of blindness, three reports of central vision loss, five reports of sudden visual loss, and 29 reports of blindness transient among 14,895 eye disorders, all specifically linked to the AstraZeneca needle.

Moderna also jabs people in the UK, though at a much smaller rate than the aforementioned companies. Still, many people who take the Moderna needle are now blind as well.

The MHRA shows that in conjunction with the Moderna injection, there have been 34 reports of blindness and 56 reports of visual impairment. In total, there have been 1,519 eye disorders reported as adverse reactions to the Moderna jab.

“In all, when including adverse reactions reported where the brand of vaccine was not specified, there have been 24,516 eye disorders reported as adverse reactions to the Covid-19 injections, with 525 of these reactions being complete blindness,” the Exposé reported.

“‘Fact-checkers' alongside authorities have been on the case to sweep this data under the carpet and have labelled it as unreliable. Their reasoning is that ‘just because someone reports the event after having the vaccine, it doesn't necessarily mean it is due to the vaccine.'”

One person who goes by the name of Louis documented on the story of his wife, who in the weeks and months following her AstraZeneca jab went completely blind in her left eye and between 30-60 percent blind in her right eye.

The neurologist who treated the woman warned her not to get the second dose of the shot.

“As you can see the misery which the fact checkers are disregarding as ‘not necessarily the fault of the vaccine' is very real for the people who are reporting them,” the Exposé added.

“But why are the COVID vaccines causing people to go blind?”

The answer could have to do with the fact that COVID vaccines also cause major cardiovascular problems, including stroke. Visual loss often accompanies stroke, so it is all starting to make sense.

*

Note to readers: Please click the share buttons above or below. Follow us on Instagram, Twitter and Facebook. Feel free to repost and share widely Global Research articles.

Featured image is from The Conservative Woman

Den største løgnen i verdenshistorien: Det var aldri en pandemi. Databasen er mangelfull. det covid mandatet inkludert vaksinen er ugyldig

Biggest Lie in World History: There Never Was A Pandemic. The Data Base is Flawed. The Covid Mandates including the Vaccine are Invalid

The PCR “Covid-19 Confirmed Cases” are Meaningless. The Multibillion Dollar Antigen and Home Test Project is Fake

By Prof Michel Chossudovsky

Global Research, August 13, 2023

Theme: Global EconomyMedia DisinformationPolice State & Civil RightsScience and Medicine

This article was first published on March 19, 2022 prior to the release of Michel Chossudovsky's book in August 2022.

The focus is to refute the Covid narrative by examining the timeline, the (official) data and definitions pertaining to the Covid-19 pandemic. The data presented in this article pertain to January 2020-March 2022.

Introduction 

Destabilizing the social, political and economic structure of 190 sovereign countries cannot constitute  a “solution” to combating the virus. But that was the imposed “solution” which was implemented in several stages from the very outset of the corona crisis in January 2020.  It's the destruction of people's  lives. It is the destabilization of civil society.

Fake science was supportive of this devastating agenda. The lies were sustained by a massive media disinformation campaign. 24/7, Incessant and Repetitive “Covid alerts” in the course of the last two years.

The  historic March 11, 2020 lockdown triggered economic and social chaos Worldwide. It was an act of “economic warfare”: a war against humanity. 

This diabolical agenda has undermined the sovereignty of nation states. 

It has contributed  to a wave of bankruptcies. It has impoverished people Worldwide.

It has led to a spiralling dollar denominated global debt. 

The powerful structures of global capitalism, Big Money coupled with its intelligence and military apparatus are the driving force.

Using advanced digital and communications technologies, the lockdown and “closure” of the global economy is unprecedented in World history.

Click  here or screen to view video

 


For a more detailed and comprehensive analysis (Book released in August 2022)

The Worldwide Corona Crisis, Global Coup d'État Against Humanity

Destroying Civil Society, Engineered Economic Depression

By Michel Chossudovsky

ISBN: 978-0-9879389-3-0, Year: 2022, Product Type: PDF File, Pages: 164 (15 Chapters)

Translations in several languages are envisaged. The book is available in print form in Japanese. 仕組まれたコロナ危機:「世界の初期化」を目論む者たち

As a means to reaching out to millions of people worldwide whose lives have been affected by the corona crisis, we have decided to distribute the eBook for FREE.

***

Price: $11.50. FREE COPY Click here to download.

.


The Central Role of the Reverse Transcription Polymerase Chain Reaction Test (RT-PCR)

From the very outset, both the media and the governments have overlooked and ignored the flaws and falsehoods pertaining to the RT-PCR test as a means to detecting the spread of the virus and identifying SARS-CoV-2.

The PCR is a Process. It does not tell you that you are sick”.

Dr. Kary Mullis, Nobel Laureate and Inventor of the RT-PCR, passed away in August 2019.

This misuse of the RT-PCR technique is applied as a relentless and intentional strategy by some governments to justify excessive measures such as the violation of a large number of constitutional rights, … under the pretext of a pandemic based on a number of positive RT-PCR tests, and not on a real number of patients. .

Dr. Pascal SacréBelgian physician specialized in critical care and renowned public health analyst.

The Entire Data Base of “Covid-19 Confirmed Cases” is Invalid.

Media disinformation has prevailed  for more than two years despite the fact that both the WHO and the CDC (with the usual innuendos) have confirmed what was known from the very outset in January 2020, namely that the RT-PCR test used to justify every single policy mandate including lockdowns, social distancing, the mask, confinement of the labor force, closure of economic activity, etc. was flawed and invalid. 

The WHO issued its Mea Culpa more than a year ago on January 20, 2021. A few months later, the Centers for Disease Control and Prevention (CDC)  (July 21, 2021) called for the withdrawal of the PCR test as a valid method for detecting and identifying SARS-CoV-2.  Moreover, the WHO in January 2020, did not possess an isolate and purified sample of the novel 2019-nCov virus. The Berlin Virology team (headed by Drosten):

“recommended to the WHO, that in the absence of an isolate of the 2019-nCoV virus, a similar 2003-SARS-CoV should be used as a “proxy” (point of reference) of the novel virus” (See Michel Chossudovsky, E-Book, Chapter III)

As of December, 31 2021, the PCR test is no longer considered valid by the CDC in the U.S.  For more details see: CDC No Longer Recognizes the PCR Test As a Valid Method for Detecting “Confirmed Covid-19 Cases”?

The CDC has now firmly acknowledged that the PCR test does not effectively differentiate between Covid-19 and Seasonal Influenza. A PCR positive does not imply a “Covid-19 Confirmed Case”. It could be influenza or a corona common cold. The CDC called for its withdrawal effective December 31, 2021.

Fake Data: 465 Million So-Called “Confirmed Covid-19 Cases” [March 2022]

If the PCR test is invalid (confirmed by numerous studies as well as WHO, CDC), the 465 Million so-called “Confirmed Covid-19 Cases” (see diagram below, MARCH 18, 2022) collected and tabulated Worldwide since the outset of the Covid-19 crisis are meaningless. Click here to get the latest figures.

The Pandemic Treaty and the QR Verification  Code 

In early March 2022 an Intergovernmental Negotiating Body (INB) was established with a mandate to  create “A Pandemic Treaty”, i.e. a global health governance entity under WHO auspices, which would override the authority of the WHO member states:

, “The INB held its first meeting to draft and negotiate an international instrument on pandemic prevention, preparedness and response under the authority of the WHO” (Mercola)

The Pandemic Treaty  is tied into the WHO's QR Verification Code project, which is intent upon creating a global digital data bank of 7.9 billion people. Both initiatives are to be carried out concurrently by  the WHO in liaison with ID2020 and the Gavi Alliance, both of which are funded by the Gates Foundation.

Peter Koenig describes the QR Code as

“an all-electronic ID – linking everything to everything of each individual (records of health, banking, personal and private, etc.).”

According to David Scripac  “A worldwide digital ID system is in the making. [The aim] of the WEF—and of all the central banks [is] to implement a global system in which everyone's personal data will be incorporated into the Central Bank Digital Currency (CBDC) network.”

The QR Verification Code potentially sets the stage for the instatement of “a global police state” controlled by the financial establishment. It's part of what the late David  entitled “the march towards World Government”.

The  legitimacy of both the Pandemic Treaty and the QR Verification Code under WHO auspices rests on the presumption that the alleged “Covid-19 Pandemic is Real” and that the “mRNA vaccine constitutes a SOLUTION to the alleged Covid-19 pandemic.”

Both initiatives are based on outright fraud and corruption. What is the evidence:

1. The Number of  “Covid-19 Cumulative Confirmed Cases” resulting from the RT-PCR test did not  justify the WHO's decision to officially launch a pandemic on March 11, 2020. The numbers were ridiculously low. There was no evidence that SARS-CoV-2 was spreading nationally or internationally.

2. The Lockdown instructions transmitted in March 2020 to more than 190 member states of the UN are totally invalid.

3. The methodology using the PCR test to detect and identify the SARS-CoV2 and its alleged variants has been acknowledged by the WHO and the CDC as being totally dysfunctional as outlined above.

4. All the data pertaining to Covid-19 Cumulative Confirmed Cases compiled by national governments and tabulated by the WHO since January 2020 are invalid and meaningless.

5. The Covid-19 Vaccine launched in November 2020 has resulted in an upward Worldwide tide of mortality and morbidity

In this article I will distinguish between several phases in the evolution of this crisis.

Phase I: Ridiculously Low Numbers of  “Covid-19 Confirmed Cases” Used to Justify the Launching of the Covid-19 Pandemic

From the very outset, the estimates of “confirmed positive cases” have been part of a “Numbers Game”.

The first stage of this crisis was the launching of a Public Health Emergency of International Concern (PHEIC) by the WHO on January 30th. While officially it was not designated as a “Pandemic”, it nonetheless contributed to spearheading the fear campaign. The number of “confirmed cases” based on faulty estimates (PCR) used to justify this far reaching decision was ridiculously low.

The Worldwide population outside China is of the order of 6.4 billion. On January 30, 2020 outside China there were:

83 cases in 18 countries, and only 7 of them had no history of travel in China. (see WHO, January 30, 2020).

83 Cases outside China: There was no “scientific basis” to justify the launching of a Worldwide Public Health Emergency of International Concern.

Screenshot of WHO table, January 29, 2020,

On the following day January 31, 2020:  President Trump Suspends Air Travel with China, which contributed to the broader crisis in air travel and commodity trade. The five so-called “confirmed cases” in the US were sufficient to “justify” President Trump's January 31st 2020 decision.

February 20th, 2020: At a press conference on Thursday the 20th of February afternoon (CET Time) in a briefing in Geneva, the WHO Director General. Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus, said that he was

“concerned that the chance to contain the coronavirus outbreak was “closing” …

“I believe the window of opportunity is still there, but that the window is narrowing.”

Those statements were based on 1076 “confirmed cases” outside China for a population of 6.4 billion

These “shock and awe” statements contributed to heightening the fear campaign, despite the fact that the number of confirmed cases outside China was exceedingly low.

February 20-21, 2020 marks the beginning of the 2020 Financial Crash which was Spearheaded by Dr. Tedros' Statement. 

March 11, 2020: The Lockdown. 44,729 “Confirmed Cases” As a Justification to Close Down 190 National Economies

A Pandemic is broadly defined as

“An outbreak of a disease occurring over a wide geographic area (such as multiple countries or continents) and typically affecting a significant proportion of the population”  (Webster-Merriam, emphasis added)

Assuming that the PCR test is valid (which it is not), the number of cumulative confirmed cases on March 11 was ridiculously low. 44,279 PCR positive cases Worldwide out of China.

IT'S A FRAUD. THERE WAS NO PANDEMIC ON MARCH 11, 2020

The WHO Director General had already set the stage in his February 21st Press Conference .

“the world should do more to prepare for a possible coronavirus pandemic”. The WHO had called upon countries to be “in a phase of preparedness”.

The WHO officially declared a Worldwide pandemic at a time when the number of confirmed cases outside China (6.4 billion population) was of the order of  44279 and 1440 deaths (figures recorded by the WHO for March 11, (on March 12) (see table right). These are the figures used to justify the lockdown and the closing down of 190 national economies.

(The number of deaths outside China mentioned in Tedros's press conference was 4291).

In the US, recorded on March 11, 2020, there were according to John Hopkins: 1,335 “cases” and 29 deaths (“presumptive” plus PCR confirmed).

According to the WHO,On March 9 there were 3457 cases in the US.

In the US on March 9, 2020, there were 3,457 “confirmed cases” out of a population of  329.5 million people

Screenshot of WHO graph Interactive WHO graph.

In Canada on March 9, 2020, there were 125 “confirmed cases” out of a population of 38.5 million people

  Screenshot of WHO graph Interactive WHO graph.

In Germany on March 9, 2020, there were 2948 “confirmed cases” out of a population of 83.2 million people

These were the figures used to justify the “closing down” of the U.S., Canada and Germany, among more than 190 countries in March, 2020.

IT'S A FRAUD. A BIG LIE.  

Immediately Following the March 11, 2020 WHO Announcement: A Worldwide Fear Campaign

Yet it was on the basis of these 44,729 cases that sweeping lockdown policies were imposed on 190 sovereign countries through a complex decision-making procedure which inevitably required corruption and bribing of senior government officials.

The March 11 Lockdown was followed by “Black Thursday“, a second major Financial Crash, which immediately followed the pandemic announcement.

Phase II. March-December 2020: Fear Campaign. PCR Test Goes Into High Gear

From March 2020 up until the launching of the mRNA COVID-19 vaccine in November 2020, the PCR test goes into high gear.

As of March 11, 2020, following the lockdown,  national governments were urged to implement the PCR-RT test on a massive scale, with a view to pushing up the numbers of covid positive cases Worldwide.

Test, Test, Test: The numbers started to climb with a view to generating more and more fake statistics.

Look at the table below. A very small number of positive cases in early March. And then, Covid positive cases going fly high as of April, May and June 2020.

Phase III. Early November 2020. Commencement of the Worldwide Covid Vaccination Program

Sustained by media disinformation, the mRNA vaccine was put forth as a solution to curbing the pandemic. Amply documented, the Vaccine has triggered from the outset in December 2020 an upward trend in mortality and morbidity

In many countries, there was a significant shift in mortality following the introduction of the mRNA vaccine

69,053 Covid-19 injection related deaths and 10,997,126 reported as at 3 April 2022 for the EU, US and UK combined.

Official sources, namely EudraVigilance (EU, EEA, Switzerland), MHRA (UK) and VAERS (USA), have now recorded many more deaths and injuries from the COVID-!9 “vaccine” roll-out than from all previous vaccines combined since records began.

It is important to be aware that the official figures above (reported to the health authorities) are but a small percentage (1 to 10%) of the actual figures.

But only a small fraction of the victims or families of the deceased will go through the tedious process of reporting vaccine-related deaths and adverse events to the national health authorities.

It's the Covid-19 mRNA “Vaccine” rather than the SARS-CoV-2 virus which is “the killer”.  

For further details see: The “Killer Vaccine” Worldwide. 7.9 Billion People

Media Disinformation: The Virus is a “Hit and Run Killer”, “The Vaccine Saves Lives!”

SARS-CoV2 detected by the PCR test is relentlessly portrayed as  a “killer virus”.

there are many crucial unknowns about this virus, including how exactly it kills, whether it will evolve into something more — or less — lethal … . (Nature)

A sensationalist BBC report under the title: “Why is the Virus such a Threat” contends (quoting and misquoting “scientific opinion”) that the virus' has a “hit and run killer evolutionary tactic” to spread the Covid-19 infection far and wide.  Timely report  published two weeks prior to the November 2020 launching of the mRNA vaccine:

“Master of Deception. In the early stages of an infection the virus is able to deceive the body. …

It [the virus] behaves like a ‘hit and run' killer

The amount of virus in our body begins to peak the day before we begin to get sick. …

But it takes at least a week before Covid progresses to the point where people need hospital treatment. “This is a really brilliant evolutionary tactic – you don't go to bed, you go out and have a good time,” says Prof Lehner.

So the virus is like a dangerous driver fleeing the scene – the virus has moved on to the next victim long before we either recover or die.

In stark terms, “the virus doesn't care” if you die, says [Cambridge] Prof Lehner, “this is a hit and run virus”.  ….

It does peculiar and unexpected things to the body (BBC, James Gallagher, October 22, 2020, emphasis added)

What rubbish! The BBC personifies the killer virus, with a view to creating panic. Not only are these sensationalist reports based on the results of the flawed PCR tests, they also contradict the official WHO definition of Covid-19:

“The most common symptoms of COVID-19 are fever, dry cough, and tiredness. … These symptoms are usually mild and begin gradually. Some people become infected but only have very mild symptoms. Most people (about 80%) recover from the disease without needing hospital treatment. Around 1 out of every 5 people who gets COVID-19 becomes seriously ill and develops difficulty breathing.”

Moreover, rarely mentioned by the media or by politicians: The CDC (which is an agency of the US government) confirms that Covid-19 is similar to Influenza

Influenza (Flu) and COVID-19 are both contagious respiratory illnesses, but they are caused by different viruses. COVID-19 is caused by infection with a new coronavirus (called SARS-CoV-2) and flu is caused by infection with influenza virusesBecause some of the symptoms of flu and COVID-19 are similar, it may be hard to tell the difference between them based on symptoms alone, and testing may be needed to help confirm a diagnosis. Flu and COVID-19 share many characteristics, but there are some key differences between the two.”

If the public had been informed and reassured that Covid is “similar to Influenza”, the fear campaign would have fallen flat. And the vaccine program would have been rejected outright.

It is worth noting that the mRNA vaccine presented to public opinion as a solution to curbing the killer virus relied on the the PCR test as a valid means to assessing the spread of the disease. In the , the mRNA vaccine was launched on December 14, 2020. Six weeks later (January 20, 2021), the WHO repealed the validity of the PCR test. In turn on July 21, 2021 the CDC declares the PCR as invalid as a means to detecting the virus.

Phase IV: November 26, 2021, “Black Friday”. The Omicron Variant

Remember the Omicron crisis, still ongoing. Scary. A novel Covid variant allegedly discovered in South Africa  which has been spreading Worldwide. How was it detected? The PCR test?

It started on Black Friday, the day after Thanksgiving, 26th of  November 2021.

It triggered a renewed fear campaign as well as instability on the stock markets with the shares of Big Pharma vaccine producers going fly high. It incited people to get their vaccine booster shots.

The omicron announcement was a carefully prepared fraud. Two days later, the WHO politely repealed the statement of  its own advisory task force:

There is currently no information to suggest that symptoms associated with Omicron are different from those from other variants.”  

In turn,  Dr. Angelique Coetzee, Chair of the South African Medical Association (SAMA) described the omicron variant  as “extremely mild,  for us [these are] mild cases. … I've spoken to other colleagues of mine and they give the same picture.” (See Video Interview on CNBC)

These rectifications did not in any way impede the 24/7 fear campaign sustained by media disinformation. In fact it created panic.

Meanwhile, a massive home testing campaign was initiated.

Phase V: Billions of Home and Antigen Tests Distributed  Worldwide

Massive Home Testing: Fear is “Good For Business”

Literally billions of antigen and home test kits have been distributed Worldwide. In the U.S. more than a billion test kits were made available for a population of 340 million Americans.

In Canada, 291 million test kits were distributed. Canada's population is of the order of 38.5 million.

In many countries, the “deadly” Omicron variant became the pretext for implementing renewed partial lockdowns, the speeding up of the vaccine mandate, restrictions on travel as well as confinement and stay at home mandates over the Christmas and New Year holiday period.

Below are the figures for so-called “Covid-19 Confirmed Cases” Worldwide in early November 2021. (11/01/21)

Pushing up the Numbers of  FAKE “Covid-19 Confirmed cases”

Coinciding with the Omicron crisis, the surge in the import and distribution of literally billions of home and antigen test kits Worldwide has contributed to pushing up the number of  FAKE “Covid-19 confirmed cases”.

In the course of less than 5 months (November 1st, 2021 to March 18, 2022), the cumulative confirmed cases have almost doubled.

Joe Biden's Purchase of More than A Billion Home and Antigen Test Kits  

In the US  the White House announced in January that it was buying at tax payers expense:

One Billion Tests to Give to Americans for Free with Online Ordering of a Half-Billion Tests Begins on January 19th”. 

This purchase was in addition the earlier deliveries of several hundred million home kits.

Starting in late November, the home test kits contributed to hiking up the so-called “Confirmed Cases” in the US. (See graph below)

These figures are fake because the WHO and the CDC have categorized the PCR test as totally invalid.

And the home tests are categorized as less reliable than the PCR test which is upheld as the gold standard.

Justin Trudeau's Purchase of 291 Million Home and Antigen Test Kits

In Canada, Prime Minister Justin Trudeau ordered the delivery of 94 million rapid home test kits (self testing and antigen testing kits) back in November 2021 which were delivered and distributed to the provinces.

Another 140 million were ordered by the federal government in early January 2022 at a cost of 1.7 billion (Canadian) dollars at tax payers' expense.

Canada has a population of 38.5 million and we now have 291 million antigen rapid test kits (See table below). In other words exactly 7 tests per person. 

This process has  contributed in the course of the last few months to creating fear and havoc within Canadian families while hiking up the number of so-called “Covid-19 confirmed cases”

The estimated cost to Canadian tax payers is of the order of 3.5 billion Canadian dollars. (February 2022). A recent update (December 6, 2022), confirms that “the federal government has provided $4.28 billion to the provinces and territories to help them”:

 • conduct testing (up to 200,000 tests per day across Canada)
 • perform contact tracing
 • share public health data to help fight the pandemic

Needless to say this 4.28 billion dollar budget sustained by a mounting public debt has created havoc in the Canada's fiscal structure, to the detriment of routine expenditures on infrastructure in the areas of health, education, transport etc, etc.


See Health Canada (Table Below)


“The Gold Standard” PCR Test

Ironically the home tests are compared to the flawed PCR test which is currently upheld as the so-called gold standard. According to the NYT (Updated Nov. 10, 2021) the rapid antigen and home test kits are less effective than the PCR test:

The rapid antigen tests are less reliable for finding Covid-19 in people with low viral loads compared to the “gold standard” P.C.R. tests you'd get from a health care provider. One study found that a rapid home antigen test had a 64 percent chance of correctly spotting the virus in people with symptoms who had tested positive on a P.C.R. test. (The test caught only about 36 percent of those who had the virus but didn't have symptoms.)

What the NYT fails to acknowledge is that the CDC had called for the “Gold Standard” PCR test to be discontinued on July 23, 2021 before it's official withdrawal on December 31, 2021. (see analysis above)

The CDC directive tacitly admits is that the PCR test does not effectively differentiate between “SARS-CoV-2 and influenza viruses”We have known this from the outset. While it has taken them almost two years to recognize that the PCR test is totally flawed and invalid, the PCR test is upheld as the gold standard in relation to the antigen and home test kits.

 • December 31, 2021 CDC declares the PCR test as invalid
 • Invalid PCR Test Upheld as the Gold Standard
 • Billions and Billions of Antigen and Home Tests Push up the Numbers
 • March 12, 2022   452,201,564 cumulative cases 

The results of the home and antigen tests are meaningless. They do not under any circumstances confirm an increase in the so-called “COVID-19 confirmed cases”.

The surge in the numbers is largely attributable to the worldwide sale and distribution of billions of  home and antigen tests. This in turn has contributed to a new wave of fear and social disruption.

This engineered surge in so-called  “COVID-19 confirmed cases” has occurred at a time when a large percentage of the world's population has been vaccinated.

“Fear is Good for Business”: Big Money Behind the Covid-19 Self Testing Kits

What is at  stake is a multibillion dollar operation for selling and distributing Covid-19 self testing kits Worldwide over period of several years.

.

In December 2021  Bloomberg reported that “the self-testing market will reach “$5.96 Billion in 2020 and is expected to reach USD 8.11 Billion by 2027”, These figures pertain solely to the US market, which represents approximately 4% of the World's population. There is evidence that the self-testing kits are currently being sold in a larger number of countries. This is multibillion profit driven agenda.

 .

Who owns the intellectual property rights? 

 .

The Gates Foundation played a key role in launching the “self-administered COVID-19 testing” which was approved by the FDA in late March 2021.

.

“The FDA made this decision based on results from a study conducted by United Health Group. The Gates Foundation provided technical support on the design of this study” (Gates Foundation)

In August 2021, the Gates Foundation together with Soros' Open Society Foundation invested in

“acquiring Mologic, a British company that specializes in the development of rapid-testing , including for Covid-19 and various tropical diseases”.

Mologic is described as  “a leader in rapid testing [which] presents a unique opportunity”

This initiative consisted in “rebranding” Mologic into “a non-profit social enterprise.” which would operate under the auspices of the Gates' Foundation's Global Access Health 

The stated purpose of GAH is to act as a “a social enterprise which expands access to affordable state-of-the-art medical technology such as diagnostic tests and manufacturing processes.”


Dear Readers, I am much indebted for your support.

For a more detailed and comprehensive analysis including the economic and social dimensions: Recently released Book.


The Worldwide Corona Crisis, Global Coup d'État Against Humanity

Destroying Civil Society, Engineered Economic Depression

By Michel Chossudovsky

ISBN: 978-0-9879389-3-0 Year: 2022

Product Type: PDF File

Pages: 164 (15 Chapters)

As a means to reaching out to millions of people worldwide whose lives have been affected by the corona crisis, we have decided to distribute the eBook for FREE.

You are welcome to forward it to family and friends.

***

Price: $11.50. FREE COPY Click here to download.

About the Author

Michel Chossudovsky is an award-winning author, Professor of Economics (emeritus) at the University of Ottawa, Founder and Director of the Centre for Research on Globalization (CRG), Montreal, Editor of Global Research.

He has undertaken field research in Latin America, Asia, the Middle East, sub-Saharan Africa and the Pacific and has written extensively on the economies of developing countries with a focus on poverty and social inequality. He has also undertaken research in Health Economics (UN Economic Commission for Latin America and the Caribbean (ECLAC),  UNFPA, CIDA, WHO, Government of Venezuela, John Hopkins International Journal of Health Services (19791983)

He is the author of 13 books including The Globalization of Poverty and The New World Order (2003), America's “War on Terrorism” (2005),  The Globalization of War, America's Long War against Humanity (2015).

He is a contributor to the Encyclopaedia Britannica.  His writings have been published in more than twenty languages. In 2014, he was awarded the Gold Medal for Merit of the Republic of Serbia for his writings on NATO's war of aggression against Yugoslavia. He can be reached at crgeditor@yahoo.com

See Michel Chossudovsky, Biographical Note

Michel Chossudovsky's Articles on Global Research

Dr. Naomi Wolf avslører Pfizers avfolkningsagenda, noe som fremgår av hans egne dokumenter

Video: Dr. Naomi Wolf Uncovers Pfizer's Depopulation Agenda, as Evidenced by Its Own Documents

By The Vigilant Fox and Dr. Naomi Wolf

Global Research, July 22, 2023

DailyClout 1 June 2023

Theme: Science and Medicine

All Global Research articles can be read in 51 languages by activating the Translate Website button below the author's name.

To receive Global Research's Daily Newsletter (selected articles), click here.

Click the share button above to email/forward this article to your friends and colleagues. Follow us on Instagram and Twitter and subscribe to our Telegram Channel. Feel free to repost and share widely Global Research articles.

First published on June 5, 2023

*** 

“This is a mystery novel in which the question is, how do we stop women from having healthy babies? That's the story of the Pfizer documents.”

“These people [powers that be] don't want us to be self-sustaining,” concluded Dr. Naomi Wolf in front of a live audience at a recent VAC family event. “They want us to be dependent and scared.”

What self-sustaining quality are they targeting most? Our ability to reproduce, attested Dr. Wolf.

“One thing people have been able to do for thousands of years is to have sex and have babies without any intervention or help from anyone else. It's a tremendous way that the human race is self-reliant — that it can survive catastrophe. Well, the Tech Bros. and probably China want to take that away from us. This is clear in the Pfizer documents.”

“There's a section of the Pfizer documents in which Pfizer breaks down the adverse events and concludes that women sustain 72% of them,” she continued. “And of those — and these are Pfizer's words — 16% are quote-unquote “reproductive disorders” compared to 0.49% for men. So they're very focused on reproduction, on female reproduction.”

“It's my belief that they were trying to disrupt especially female reproduction,” Dr. Wolf determined. “And the question is, how do I know that? And the answer is from the structure of what they looked at. Again, I'm a literary critic, but this is a mystery novel in which the question is, how do we stop women from having healthy babies? That's the story of the Pfizer documents.”

“So in the Pfizer documents, there's a chart,” detailed Dr. Wolf.

“And as a woman, this is one of the most painful things to see. And I'm Jewish. And my grandmother lost nine brothers and sisters to the Holocaust. So I don't say this lightly, but this chart is a Mengele-type of chart. It's Mengele science.”

“Why is it Mengele science?” she asked. “Because they break down 20 different horrible things that can happen to women's menstruation.”

More reproductive adverse events are listed here.

Here's a fraction of the 20-something different ways Pfizer admits the mRNA jab can dysregulate or affect women's reproductive health:

 • Heavy menstrual bleeding – 27,685 cases
 • Menstrual disorder (pain, heavy bleeding, or absence of menstruation) – 22,145 cases
 • Menstruation irregular (irregular cycle lengths) – 15,083 cases
 • Menstruation delayed – 13,989 cases
 • Dysmennorhea (pain during menstruation) – 13,904 cases
 • Intermenstrual bleeding (bleeding in between periods) – 12,424 cases
 • Amenorrhea (absence of period) – 11,363 cases
 • Polymenorrhea (multiple periods) – 9,546 cases
 • Vaginal hemorrhage (excessive bleeding of the female reproductive system) – 4,699 cases.
 • Oligomenorrhea (infrequent menstrual periods) – 3,437 cases

“I'm looking at ruined lives,” grieved Dr. Wolf.

“And they [Pfizer] just note them calmly, one by one by one.”

There's also a group in France called Où est mon cycle, which translates to “Where's my cycle?”

Dr. Wolf detailed “super-strange things” within the Pfizer Documents, such as “ten-year-old girls menstruating on first being injected” and “long-postmenopausal women in their 80s and 90s bleeding again after being injected.”

It wasn't enough for Pfizer to watch women be ruined, asserted Dr. Wolf.

“Again, I keep saying this is a respiratory pathogen. Why are they so focused on sex? At one point, they mate vaccinated male rats and unvaccinated female rats. Then they kill them, and they dissect and look at the cells of their sexual organs. Okay? So they're very, very focused on mammalian sexuality.”

“And you don't need to be a rocket scientist” to figure out that Pfizer's mRNA injections would cause fertility issues, emphasized Dr. Wolf.

“You need 8th-grade math to guess that if women are having horrible menstrual problems in 2021, there are going to be fertility problems in 2023, right?”

“So now it's 2023,” mourned Dr. Wolf, as those fertility problems have come to fruition. “Igor Chudovcompared databases in countries around the world. There are a million missing babies in Europe. They never got born. [There are] double the number of miscarriages and spontaneous abortions in Scotland [and a] 13% to 20% drop in live births around the world. [There are] two or three times the number of spontaneous abortions and miscarriages in Tel Aviv as before. And so on around the world. And now we know why. Now we know the mechanism.”

“So it is an attack not just on humanity; it's an attack on our future,” determined Dr. Wolf.

“It's not just an attack on us. It's not just a mass murder, which is the language that Ofcom objected to, but it's an existential attack. And think about it chronologically. I'm very worried that a source in Britain said that they wanted to embargo this information for 20 years. Because I'm like, what do they expect to have happened in 20 years?”

“I think this is the tip of the iceberg,” she continued. “We've [DailyClout/War Room Volunteers] got a report on turbo cancers, we've got a report on strokes, we've got a report on liver damage, kidney damage.”

“I don't want to depress you, but all around you are people who are suffering from illnesses,” mourned Dr. Wolf. “None of their doctors are telling them that these illnesses are in the Pfizer documents as side effects and that we now understand the mechanisms of them.”

“And if you want to know what's happening to your loved ones, please, read the reports on Dailyclout.io,” urged Dr. Wolf.

“They're free. Or order the book, please. It has all of it [the evidence] right there. But all around you, all around me, are people suffering and dying from side effects that are in these documents that they knew about.”

The entirety of Dr. Wolf's speech is available to watch in the video below:

*

Note to readers: Please click the share button above. Follow us on Instagram and Twitter and subscribe to our Telegram Channel. Feel free to repost and share widely Global Research articles.

The Vigilant Fox is a citizen journalist with 12 years of healthcare experience, focused on The Great , world protests, and COVID-19. After being deeply disturbed by COVID measures, mandates, and medical discrimination, he has dedicated his free time and effort to making short, informative clips — featuring top doctors, scientists, and thought leaders from around the world.

The original source of this article is DailyClout

Paul Craig Roberts

Fritt oversatt fra: https://www.paulcraigroberts.org/2023/07/25/will-the-largest-organized-mass-murder-in-world-history-escape-accountability/

Originaltekst: anthropocene.liveVil det største organiserte massemordet i verdenshistorien unngå ansvar?

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.