Viral RFK Jr. Video Slettet av “X”: Hva de ikke ville at du skulle se

Robert F. Kennedy Jr. har nylig lagt ut en video som ble slettet av (“X”). Videoen handlet om kliniske forsøk og hvorfor de var en katastrofe, ifølge Kennedy. Dette har ført til en diskusjon om og på sosiale medier.

Hovedpunkter

  • Twitter (“X”) har begynt å sensurere videoer og lenker, spesielt etter at Linda Yaccarino, med nære bånd til , ble ansatt som CEO.
  • Videoen som ble slettet, hadde over 500 000 visninger og kunne ha nådd en million visninger hvis den ikke hadde blitt tatt ned.
  • I videoen diskuterte RFK Jr. Pfizer kliniske forsøk og hevdet at folk som fikk Pfizer-vaksinen hadde 23,5% større sannsynlighet for å dø enn placebogruppen etter seks måneder.
  • Dataanalysator Edward Dowd støttet Kennedys funn og bemerket at all-cause i vaksinegruppen var 23% høyere enn i placebogruppen.

Konklusjon

Saken rundt RFK Jr.'s video har satt søkelys på spørsmål om ytringsfrihet, sensur og viktigheten av åpenhet rundt kliniske forsøk. Det er viktig å stille spørsmål ved autoriteter og deres beslutninger, spesielt når det kommer til .

Kilder

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.