Til NRKs eigar og styre. (Kopiert)

At NRK som Norges Riksmedie nr. 1 ikke dekker Acer saken direkte i Høyesterett er MEGET bekymringsverdig ! NRK SVIKTER i sitt Samfunnsoppdrag ! De følger IKKE sine vedtatte regler !

§ 12 NRK skal ha som formål å oppfylle demokratiske, sosiale og kulturelle behov i samfunnet.

§ 13 NRK skal ivareta og ytringsvilkår for borgerne. NRK skal være redaksjonelt uavhengig og være balansert over tid. NRK skal bidra til å fremme den offentlige samtalen og medvirke til at hele befolkningen får tilstrekkelig informasjon til å kunne være aktivt med i demokratiske prosesser.

§ 14 NRK skal ha et selvstendig ansvar for å bidra til det norske mediemangfoldet (regionalt og nasjonalt).

§ 15 NRKs allmennkringkastingstilbud skal være tilgjengelig for hele befolkningen. NRK skal ta hensyn til funksjonshemmede ved utformingen av sitt tilbud.

§ 24 NRK skal være til stede på, og utvikle tjenester på, alle viktige medieplattformer, herunder , for å nå bredest mulig ut med sitt samlede programtilbud. Demokrati og redaksjonell uavhengighet mv.

§ 27 NRK skal ha en bred og balansert dekning av politiske valg. Samtlige partier og lister over en viss størrelse omtales normalt i den redaksjonelle valgdekningen.

§ 28 NRK har som oppgave å avdekke kritikkverdige forhold og bidra til å beskytte enkeltmennesker og grupper mot overgrep eller forsømmelser fra offentlige myndigheter og institusjoner, private foretak eller andre.

§ 29 NRK skal verne om sin integritet og sin troverdighet for å kunne opptre fritt og uavhengig overfor personer eller grupper som av politiske, ideologiske, økonomiske eller andre grunner vil øve innflytelse på det redaksjonelle innholdet. Virksomheten skal preges av høy etisk standard. Saklighet, analytisk tilnærming og nøytralitet skal etterstrebes, jf. bl.a. prinsippene i Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklameplakaten. Dette er virkelig uakseptabelt!! Det er greit at NRK dysser ned enkelte saker selv om det også er uakseptabelt. Men dette er en Nasjonal sak anngående vår suverenitet å grunnlov. Kom dere på plass med full dekning og full nyhets opplysning i dagens nyhets sending på radio og tv. Dette brevet er beskyttet under Grunnlovs Paragraf 119 – Juridisk forsvar av fedrelandets grunnlov & suverenitet!

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.