Bryt Fri fra Gmail: Velg ProtonMail for Sikkerhet og Personvern

I en verden der sensuren sniker seg inn og blir stadig mer truet, er det viktig å ta kontroll over dine digitale data. Mens Gmail har vært en populær e-posttjeneste, har ProtonMail kommet frem som et overlegent alternativ. Her er hvorfor:

  1. Fullstendig Personvern: ProtonMail tilbyr ende-til-ende-kryptering og null-tilgang-kryptering. Dette betyr at ingen, ikke engang ProtonMail, kan lese meldingene dine. Gmail, derimot, skanner e-postene dine for å målrette annonser.
  2. Ingen Annonser: ProtonMail viser aldri personvern-invaderende annonser. Gmail tjener penger ved å samle data og vise deg annonser.
  3. Sveitsisk Lovgivning: ProtonMail er beskyttet av Sveits' strenge personvernlover, noe som gir en ekstra lag med .
  4. Åpen Kildekode og Revidert: Alle ProtonMail-appene er åpen kildekode og revidert av uavhengige eksperter. Dette sikrer at appene gjør det de hevder.
  5. Ingen Sporingsmekanismer: ProtonMail blokkerer automatisk alle spionsporere i reklame-e-poster, og hindrer avsendere i å spionere på e-postaktiviteten din.
  6. Gratis VPN Inkludert: ProtonMail tilbyr en gratis VPN-tjeneste, noe som gir ytterligere beskyttelse mot online sporing.
  7. Tilpassing og Organisering: ProtonMail tilbyr en rekke funksjoner for å tilpasse innboksen din, inkludert mørk modus, etiketter, mapper og mer. Du kan også enkelt avslutte abonnement på nyhetsbrev med ett klikk.
  8. Pris: ProtonMail tilbyr en gratis plan, mens Gmail kan koste deg ditt personvern.
  9. Samfunnsengasjement: ProtonMail er mer enn bare en e-posttjeneste; det er en del av en bevegelse som kjemper for et bedre .

ProtonMail gir deg kontroll over dine egne data, uten å ofre funksjonalitet eller brukervennlighet. Hvis du verdsetter personvern og sikkerhet, er det på tide å bryte fri fra Gmail og velge ProtonMail.

Med ProtonMail, er dine e-poster, din kalender, og dine data trygge og private. Det er ikke bare at de ikke vil spionere på e-postene dine – de kan ikke. Det er på tide å ta kontroll over ditt digitale liv.

www.protonmail.com

Les også denne artikkelen som er direkte relatert til dette. https://personlig.sentig.no/internett-spill-og-datamaskiner/nye-eu-innholdsregler-trer-i-kraft-25-august-en-analyse-av-pavirkningen-pa-store-sosiale-medieplattformer/

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.