Det vil være forferdelige tider i de siste dager – De hellige skrifter er i stand til å gjøre deg vis.

Illustrasjon av Moses og Aron som konfronterer magikerne i Egypt. Historien finnes i 2. Mosebok, kapittel 7, vers 1 til 13.

av Brian Shilhavy

De to utsagnene i tittelen på denne artikkelen kommer direkte fra Bibelen, i Paulus andre brev til Timoteus.

Her er ordene til Paulus som beskriver «de siste dager».

Når du leser teksten i dette brevet skrevet for over 2000 år siden, se om de beskriver kulturen vi for tiden lever i her i 2023.

Men merk dette: Det vil komme forferdelige tider i de siste dager.

Folk vil være elskere av seg selv, elskere av penger, skrytende, stolte, fornærmende, ulydige mot foreldrene sine, utakknemlige, vanhellige, uten kjærlighet, utilgivende, baktalende, uten selvkontroll, brutale, ikke elskere av det gode, forræderske, utslett, innbilsk, elskere av nytelse i stedet for elskere av Gud – som har en form for gudsfrykt, men fornekter dens kraft.

Har ingenting med dem å gjøre.

De er den typen som ormer seg inn i hjemmene og får kontroll over viljesvake kvinner, som er lastet ned med synder og blir påvirket av alle slags onde ønsker, alltid lærer, men aldri i stand til å erkjenne sannheten.

Akkurat som Jannes og Jambres motarbeidet Moses, så er også disse menn imot sannheten – menn med fordervet sinn, som når det gjelder troen, er forkastet.

Men de vil ikke komme veldig langt fordi, som i tilfellet med disse mennene, vil deres dårskap være tydelig for alle. (2 Timoteus 3:1-9)

For menneskene som levde i den perioden Paulus skrev dette brevet til Timoteus, levde de virkelig i «de siste dager».

Tidsrammen fra da dette ble skrevet var bare år før ødeleggelsen av byen Jerusalem og det store tempelet i Jerusalem, som fullførte en “æra” av menneskets historie.

I dag kommer vi også til slutten av en “æra” av menneskets historie, som mange omtaler som “The Great .”

Det kan være den ultimate slutten på menneskeheten, hvor profetiene om Jesus Kristus vil gå i oppfyllelse hvor han vil vende tilbake til jorden og ødelegge himmelen og jorden med ild. (2. Peter kapittel 3)

Eller det kan være begynnelsen på en ny “æra” med en betydelig redusert menneskelig befolkning som overlever og forblir på jorden.

Vi trenger ikke å vite hvilken “æra” som venter oss for å ta grep NÅ for å forberede oss på det som kommer, fordi den forberedelsen er den samme, uansett hvilken “ende” som kommer.

Sannhet vs. bedrag

De sataniske røttene til moderne medisin – Dyrets merke?

Når vi lever i de “siste dagene” av denne nåværende, falnende “æraen” av menneskehetens historie, blir det vanskeligere og vanskeligere å skille “sannhet” fra bedrag basert på løgner.

Jesus gjorde det veldig klart, da han vandret på denne jorden i menneskelig form, at det bare var 2 klasser av mennesker på jorden.

De som fulgte Gud og tok imot Jesus som verdens frelser, den profeterte Messias, og de som tjente Satan, som kontrollerer verdenssystemet, som inkluderer økonomi, politikk og religion.

Alle andre måter å klassifisere mennesker på, for eksempel etter rase, nasjonalitet, religion, kjønn, sosial/økonomisk status eller andre måter å klassifisere mennesker på, er feil og er ikke en del av “sannheten”.

For en mer omfattende behandling av dette emnet, se:

En i Kristus: Avskaffelse av diskriminering og klassekrigføring i den messianske nye verdensorden

Jesus hevdet å være den ENESTE veien til Gud, og han hevdet å ikke bare åpenbare sannhet, men at han faktisk var selve definisjonen av “sannhet”.

«Jeg er veien og sannheten og livet. Ingen kommer til Faderen uten ved meg.» (Johannes 14:6)

Hva betyr det å si “Jeg er sannheten”?

Det betyr at alt han sier, alle ordene som kommer ut av munnen hans, er sanne.

Dette er hva han sa til etniske jøder som hevdet å være fysiske etterkommere av Abraham og hevdet å representere «sannhet».

Hvorfor er språket mitt ikke klart for deg? Fordi du ikke kan høre hva jeg sier.

Du tilhører din far, djevelen, og du vil utføre din fars ønske. Han var en morder fra begynnelsen, og holdt ikke fast ved sannheten, for det er ingen sannhet i ham. Når han lyver, snakker han sitt morsmål, for han er en løgner og løgnens far .

Men fordi jeg forteller sannheten, tror du meg ikke! (Johannes 8:43-45)

Men til noen av de samme etniske jødene som hevdet å være fysiske etterkommere av Abraham, sa Jesus:

Til jødene som hadde trodd ham, sa Jesus: «Hvis dere holder fast ved min lære, er dere virkelig mine disipler. Da vil du kjenne sannheten, og sannheten vil sette deg fri.” (Johannes 8:31-32)

Vi ser her at sannhet IKKE er avhengig av genealogi, nasjonalitet eller etnisitet. Det er avhengig av om du tror på Jesu Kristi lære eller ikke, og erkjenner at han, og han alene, alltid taler sannhet.

Sannhet = frihet. Løgn = slaveri.

For mer om dette emnet, se:

Hvem er Abrahams barn?

I dette andre brevet til Timoteus, mens Paulus snakker om dem som motsetter seg sannheten i de siste dager, nevner han et eksempel fra Det gamle testamente med Moses og to navngitte menn som motarbeidet ham, «Jannes og Jambres».

Akkurat som Jannes og Jambres motarbeidet Moses, så er også disse menn imot sannheten – menn med fordervet sinn, som når det gjelder troen, er forkastet. Men de vil ikke komme veldig langt fordi, som i tilfellet med disse mennene, vil deres dårskap være tydelig for alle. (2 Timoteus 3:8-9)

Disse to navnene står ikke andre steder i Bibelen, men de var kjent for Paulus selv om hendelsen han skriver om skjedde tusenvis av år tidligere.

Annen litteratur og tradisjoner identifiserer disse to mennene som to av magikerne, kanskje de to fremste, som konfronterte Moses med deres magiske kunster, slik Moses krevde at faraoen i Egypt lot israelittene forlate Egypt, slik Gud hadde befalt ham å gjøre.

Dette er nedtegnet i det syvende kapittelet i Exodus:

Herren sa til Moses: Se, jeg har gjort deg til Gud for Farao; og din bror Aron skal være din profet. Du skal si alt det jeg befaler deg; og Aron, din bror, skal tale til Farao at han lar Israels barn dra ut av sitt land. Jeg vil forherde Faraos hjerte og mangfoldiggjøre mine tegn og under i Egypts land.

Men Farao vil ikke høre på deg, og jeg vil legge min hånd på Egypt og føre mine hærer, mitt folk, Israels barn, ut av landet Egypt ved store dommer. Egypterne skal kjenne at jeg er Herren, når jeg rekker ut min hånd mot Egypt og fører Israels barn ut fra dem.»

Moses og Aron gjorde det. Som Herren befalte dem, slik gjorde de. Moses var åtti år gammel, og Aron åttitre år gammel, da de talte til Farao.

Herren talte til Moses og Aron og sa: Når Farao taler til eder og sier: Gjør et mirakel! så skal du si til Aron: ‘Ta din stav og kast den ned for farao, så den blir en slange.'»

Moses og Aron gikk inn til Farao, og de gjorde således som Herren hadde befalt; og Aron kastet sin stav ned for Farao og for hans tjenere, og det ble en slange.

Da kalte også farao på vismennene og trollmennene. Også de, Egypts magikere, gjorde det samme med sine fortryllelser.

For de kastet hver sine staver, og de ble til slanger, men Arons stav slukte stavene deres . Faraos hjerte ble forherdet, og han hørte ikke på dem; som Herren hadde talt. (2. Mosebok 7:1-13)

Paulus skrev at disse mennene, referert til med ord som «trollmenn» og «trollmenn», ble avslørt for deres «dumskap», som ble sett i resten av historien om hvordan israelittene plyndret egypternes rikdom, som Gud. drepte alle deres førstefødte menn og utslettet farao og hans hær ved delningen av Rødehavet.

De som stolte på disse “trollmennene og magikerne” ble gjort til dårer og offentlige skuespill, og startet med denne historien der Arons og Moses' stav som ble til en slange spiste slangene som kom fra stavene til disse “trollmennene og magikerne”.

Vi bruker ikke lenger termer som «trollmenn og magikere» i «moderne» vestlig kultur.

Men de eksisterer fortsatt. De går bare under forskjellige navn: “leger.”

I den antikke verden, hvis man var syk, ville de oppsøke den lokale tempelpresten som praktiserte trolldom og hekseri for å søke helbredelse.

For mer informasjon om dette emnet, se Hvem var “leger” i den antikke verden? delen i denne artikkelen:

Er du klar for sammenbruddet av det medisinske systemet?

Israels folk, etter at de forlot Egypt, ble gitt loven gjennom Moses som forbød Guds barn å oppsøke disse helbrederne omtalt som «trollmenn og magikere», da de skulle oppsøke Gud (Jahve) alene for helbredelse.

Hvis du lytter til Herren din Guds røst og gjør det som er rett i hans øyne, og gir akt på hans bud og holder alle hans forskrifter, da vil jeg ikke legge på deg noen av de sykdommer som jeg har lagt på deg. på egypterne; for jeg er Herren som helbreder deg. (2. Mosebok 15:26)

I Det nye testamentets del av Bibelen blir Jesus presentert som den som helbreder, og er den eneste sanne “legen”. For mer informasjon om dette emnet, se:

Det er bare én sann lege

På originalspråket i Det nye testamente, som er Koine-gresk, er det et ord som brukes som representerer medisiner og de som bruker dem, og det greske ordet er pharmakeia, eller dets beslektninger som pharmakos .

Det er denne greske ordgruppen som enkelte engelske ord ble utviklet fra, for eksempel apotek, farmasøytisk, etc.

Så hvordan oversatte de engelske oversetterne av Det nye testamente disse greske ordene til engelsk?

Det brukes i denne delen av Paulus' brev til de troende i Galatia:

Handlingene til den syndige naturen er åpenbare: seksuell umoral, urenhet og utskeielser; avgudsdyrkelse og hekseri ; hat, splid, sjalusi, raserianfall, egoistiske ambisjoner, uenighet, fraksjoner og misunnelse; drukkenskap, orgier og lignende. Jeg advarer deg, som jeg gjorde før, at de som lever slik ikke skal arve Guds rike. (Galaterne 5:19-21)

Det er oversatt som “trolldom” og inkludert i listen over onde handlinger.

Den mer korrekte engelske oversettelsen ville være ” medisin ” eller ” praksis av medisin eller farmasøytiske produkter “, men ingen av de engelske oversetterne har hatt mot til å bruke denne riktige oversettelsen, så høyt ærer vår vestlige kultur “medisin” og “leger” .”

Det er også brukt i den siste boken i Bibelen, Åpenbaringsboken:

Men de feige, de vantro, de sjofele, morderne, de seksuelt umoralske, de som utøver magiske kunster , avgudsdyrkerne og alle løgnere – deres plass vil være i den brennende svovelinnsjøen. Dette er det andre dødsfallet. (Åpenbaringen 21:8)

I dette verset er ” de som praktiserer magiske kunster ” oversatt fra pharmakos , men det riktige engelske ordet for å oversette dette ville ha vært “leger” eller “leger.”

Igjen, ingen av oversetterne av de engelske bibler ville våge å bruke slike ord som “leger” eller “leger” her, så høyt ærer vår vestlige kultur disse profesjonene, så de brukte andre engelske ord som oversetter intensjonen til Det nye testamente forfattere, som bedre kan oversettes som « trollmenn og magikere », samme yrke som de egyptiske «helbrederne» som motarbeidet Moses og motarbeidet sannheten.

Her brukes det igjen i Åpenbaringsboken:

Lyset fra en lampe vil aldri skinne i deg igjen. Brudgommens og brudens stemme vil aldri bli hørt i deg igjen. Dine kjøpmenn var verdens store menn.

Ved din magiske trolldom ble alle nasjonene ført på villspor. I henne ble det funnet blod fra profeter og hellige og av alle som er blitt drept på jorden. (Åpenbaringen 18:23-24)

Kan denne delen i den siste boken i Bibelen være mer åpenbar om hva som skjer i dag i disse «endetidene»?

” Magic spell ” er den engelske oversettelsen for pharmakeia  – “medisiner”.

Gjennom disse medisinene ble “alle nasjoner ført på villspor ,” med mange mennesker ” drept på jorden “, som er nøyaktig hva som har skjedd siden COVID av hendene til leger, som mer nøyaktig burde kalles ” trollmenn og magikere “.

Og her er en annen passasje i Åpenbaringen hvor dette ordet brukes, som også ser ut til å ha forutsagt det vi observerte av COVID-svindel som ødela så mange liv:

Resten av menneskeheten som ikke ble drept av disse plagene, omvendte seg fortsatt ikke fra sine henders verk; de sluttet ikke å tilbe demoner og avguder av gull, sølv, bronse, stein og tre – avguder som ikke kan se, høre eller gå.

De angret heller ikke fra sine drap, sine magiske kunster , sin seksuelle umoral eller sine tyverier. (Åpenbaringen 9:20-21)

I de siste dager står det at mye av menneskeheten vil bli drept av “pest”, og at de som overlever fortsatt ikke vil omvende seg fra sine onde gjerninger, inkludert pharmakeia (tryllekunster).

Ser vi dette i dag?

Ja, selvfølgelig gjør vi det!

Selv de «legene» som motsatte seg COVID- farmakeia , kjemper fortsatt for å beholde sine «medisinske lisenser» slik at de kan fortsette å tjene på det sataniske beistsystemet, og utvikle «tryggere» magi og trolldomsprodukter.

De «omvender seg», som betyr å endre mening om noe de tror er sant, men som faktisk er løgn og ikke sant.

Hvordan skjelne sannhet

Bør du lese den gamle bibelen? Er Bibelen nøyaktig eller ødelagt?

Nå kommer vi til den andre uttalelsen i tittelen på denne artikkelen: ” De hellige skrifter kan gjøre deg vis .”

Denne uttalelsen kommer også fra Paulus sitt andre brev til Timoteus i det tredje kapittelet:

Du vet imidlertid alt om min lære, min livsstil, min hensikt, min tro, tålmodighet, kjærlighet, utholdenhet, forfølgelser, lidelser – hva slags ting som skjedde med meg i Antiokia, Ikonium og Lystra, forfølgelsene jeg utholdt.

Men Herren reddet meg fra dem alle. Faktisk vil alle som ønsker å leve et gudfryktig liv i Kristus Jesus bli forfulgt, mens onde mennesker og bedragere vil gå fra vondt til verre, bedra og bli bedratt.

Men fortsett med det du har lært og er blitt overbevist om, for du kjenner dem som du har lært det av, og hvordan du fra barndommen har kjent de hellige skrifter, som kan gjøre deg vis til frelse ved troen på Kristus Jesus.

Hele Skriften er innåndet av Gud og er nyttig til undervisning, irettesettelse, irettesettelse og opplæring i rettferdighet, slik at Guds mann kan være fullt utrustet til all god gjerning. (2. Timoteus 3:10-17)

Det første vi må legge merke til i dette avsnittet, er det faktum at de som velger å følge sannheten, ved å følge Jesus, vil bli angrepet og forfulgt av de onde aktørene i vår kultur som er løgnere og bedragere.

De er majoriteten (løgnere), og vi er minoriteten (sannhetssøkere).

Jeg skrev en hel artikkel om dette emnet nylig:

Alle sanne troende på Jesus Kristus vil lide

Noen av oss vil gi opp livene våre for å ta et standpunkt for sannheten, men vi vil dø frie i stedet for å leve som slaver for trollmennene og magikerne.

Husk Jesu ord:

Til jødene som hadde trodd ham, sa Jesus: «Hvis dere holder fast ved min lære, er dere virkelig mine disipler.

Da vil du kjenne sannheten, og sannheten vil sette deg fri .

Sannelig sier jeg dere , enhver som synder er syndens slave. Nå har en slave ingen fast plass i familien, men en sønn tilhører den for alltid.

Så hvis Sønnen setter deg fri, vil du virkelig bli fri .” (Johannes 8:31-32, 35-36 – uthevelse lagt til)

Det er så trist for meg å se hvordan Bibelen, en samling av de «gamle skriftene», så sjelden blir lest eller studert i moderne kultur, og likevel er den den mest utrolige samlingen av skrifter som noen gang er skrevet, uten noe annet stykke litteratur. , enten moderne eller eldgamle, nærmer seg antall eksemplarer som finnes og er oversatt til andre språk.

Selv om noen ikke trodde at disse skriftene var “inspirert”, hvorfor skulle ikke alle i det minste ønske å lese tidenes bestselgende bok og lære av dens eldgamle visdom??

Paulus omtaler «de hellige skrifter» som han sier « kan gjøre deg vis til frelse ved troen på Kristus Jesus » som « gudåndet », og « nyttig til undervisning, irettesettelse, irettesettelse og opplæring i rettferdighet, slik at Guds mann kan være grundig utrustet til all god gjerning .»

Da han skrev dette brevet, refererte de “hellige skriftene” til Det gamle testamente, som inkluderte skriftene til Moses i de første 5 bøkene i Det gamle testamente, samt alle profetiene og andre skrifter som det gamle testamentet inkluderer.

Det greske ordet som her er oversatt med « Gud-pustet », eller i noen oversettelser som « inspirert av Gud », brukes kun denne ene gangen i Det nye testamente.

Så for å få en bedre forståelse av hva dette ordet betydde i det gamle greske språket, brukte jeg en gresk ordbok, det 10-binders settet opprinnelig skrevet på tysk av Gerhard Kittel og Gerhard Friedrich ( Theological Dictionary of the New Testament, 1968 av Wm . B. Eerdmans Publishing Co. ), for å se hvordan andre klassiske greske forfattere brukte dette begrepet.

Dette ordet refererer veldig generelt til all visdom som kommer fra Gud (Ps.-Phocylides, 122 [Diehl, II, 101), da mer spesifikt til drømmer gitt av Gud som forskjellig fra naturlige drømmer (Herophilus i Plut. Plac. Phil., V,2 [II 904 f.]). Vol. VI side 453.

Paulus bruker begrepet for å referere til Det gamle testamente, ettersom samlingen av skrifter i Det nye testamente ikke engang var skrevet ennå, enn si samlet i et enkelt bind kjent som “Det nye testamente”.

Vi ser spesielt i den historiske beretningen om Moses som mottok “loven”, som inkluderte de “ti bud”, som diktert til Moses på toppen av Sinai-fjellet.

Det greske ordet i 2. Timoteus 3:16 som er oversatt med «Skriften», er graf , og det brukes om noen av de andre forfatterne av det som i dag er kjent for oss som Det nye testamente.

Peter, som levde da Jesus gikk på jorden og tilbrakte 3 år med ham, brukte grafisk fremstilling for å referere til Paulus' skrifter:

Husk at vår Herres tålmodighet betyr frelse, akkurat som vår kjære bror Paulus også skrev til deg med den visdommen som Gud ga ham.

Han skriver på samme måte i alle brevene sine og snakker i dem om disse sakene. Brevene hans inneholder noen ting som er vanskelig å forstå, som uvitende og ustabile mennesker forvrenger, slik de gjør de andre Skriftene , til deres egen ødeleggelse. (2. Peter 3:15-16)

Peter skrev også dette om «Skriften»:

Vi fulgte ikke kloke oppfunne historier da vi fortalte deg om vår Herre Jesu Kristi kraft og komme, men vi var øyenvitner til hans majestet.

For han mottok ære og ære fra Gud Faderen da stemmen kom til ham fra den majestetiske herligheten som sa: «Dette er min Sønn, som jeg elsker; med ham er jeg godt fornøyd.»

Vi hørte selv denne røsten som kom fra himmelen da vi var med ham på det hellige fjell. Og vi har profetenes ord gjort mer bestemt, og dere gjør vel i å gi akt på det, som på et lys som skinner på et mørkt sted, inntil dagen gryr og morgenstjernen går opp i deres hjerter.

Fremfor alt må du forstå at ingen profeti i Skriften ble til ved profetens egen tolkning. For profetier hadde aldri sitt opphav i menneskets vilje, men menneskene talte fra Gud mens de ble båret med av Den Hellige Ånd. (2. Peter 1:16-21)

Konklusjon: Studer Bibelen og be om å skjelne sannheten i disse «siste dager»

Det er mange mennesker i offentlighetens søkelys i disse mørke, onde dagene som publiserer sine synspunkter og meninger om hva som foregår, men INGEN av dem inneholder hele sannheten (inkludert meg selv), og de fleste av dem er faktisk lurt og for det meste publisere forskjellige versjoner av Satans løgner drysset inn med en liten bit av sannhet for å lure folk.

Bare Jesus taler HELE SANNHETEN, fordi han ER Sannheten, og han har ikke sluttet å snakke.

Hvis du ønsker å skjelne sannhet i dagens onde  du studere Skriftene og bruke tid hver dag på å snakke med Gud gjennom bønn.

Sannheten er evig og endres aldri.

Men hvordan den sannheten gjelder DEG, kan bare DU vite når du studerer Guds Ord slik det er nedtegnet i Bibelen, og når du lytter til Den Hellige Ånd som er lovet til alle oss som har stolt på Jesus, og ikke trollmenn og tryllekunstnere og “kjøpmennene” som finansierer dem, de jeg vanligvis omtaler som “” (bedriftsbankfolk og Wall Street og Silicon Valley milliardærer).

Jesus blir presentert i Bibelen som den eneste sanne legen , den eneste sanne “pastoren/hyrden”, og den eneste som kan redde deg fra Guds dommer som er i ferd med å slippe løs over alle dem som tjener Satan.

Alle andre er en falsk profet hvis de hevder å være i stand til å helbrede deg, gjete deg eller redde deg.

Falske profeter leder nå sine forførte tilhengere når Amerika står på randen av kollaps

Og husk hva Paulus skrev i dette andre brevet til Timoteus om den religiøse klassen, de som hevder å være “troende”, som i dag hovedsakelig er de “kristne” i Corporate Churches:

[De] har en form for gudsfrykt, men fornekter dens kraft.

Har ingenting med dem å gjøre.

Kommenter denne artikkelen på Created4Health.org .

Se også :

Forstå tidene vi for tiden lever gjennom

Advarsel til Satans følgere: Gud har også energivåpen

“Eyes of the Devil” – Den EKTE dokumentaren som avslører horror av barnesexhandel

Vår plikt til å skinne lyset inn i mørket og avsløre ondskapen

Alt eksponert av Lyset blir synlig.

Hvem er Abrahams barn?

Hjernemyten: Ditt intellekt og tanker stammer fra hjertet ditt, ikke hjernen din

En invitasjon til teknologene om å bli med på vinnersiden

“Dataisme” er den nye religionen til AI og transhumanisme: De som eier og kontrollerer dataene kontrollerer livet

Faktasjekk: “Kristendommen” og den kristne religionen finnes IKKE i Bibelen – Personen Jesus Kristus er

Hvordan finne ut om du er en Jesu Kristi disippel eller ikke

Hva skjer når en hellig og rettferdig Gud blir sint? Leksjoner fra historie og profeten Jeremia

Insider avslører frimureriet som verdens eldste hemmelige religion og de Luciferske planene for den nye verdensordenen

Guds segl og merke er langt viktigere enn “dyrets merke” – er du forberedt på hva som kommer?

De sataniske røttene til moderne medisin – Dyrets merke?

Medisin: avgudsdyrkelse i det tjueførste århundre – 7 år gammel artikkel mer relevant i dag enn den dagen den ble skrevet

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.