Hvorfor er visse 5G-tårnkomponenter merket “COV-19?”04/28/2021.

Av Ethan Huff.

Hvorfor er visse 5G-tårnkomponenter merket “COV-19?”04/28/2021 / Av Ethan Huff / KommentarerOmgå ved å dele denne lenken:

Ny

Kopier URL

Hvorfor er visse 5G-tårnkomponenter merket "COV-19?"

ANNONSE

Rapporter kommer ut for å vise at noen av de elektriske komponentene som brukes i 5G-tårninstallasjoner bærer merkingen “COV-19”, som tilfeldigvis er nesten identisk med , navnet som brukes for infeksjonen angivelig forårsaket av Wuhan coronavirus.

“Patriot Street Fighter” -kontoen på Telegram er en av de siste som deler videofilmer av komponentene, noe som tydelig kan sees med merkingen av COV-19 på brikkesettene.

5G-komponentinstallatører over hele verden har rapportert lignende markeringer på utstyret som går inn i tårnene, noe som viser at fenomenet er underlig utbredt og tydeligvis ikke tilfeldig.

Som du kanskje husker fra tidlig i plandemien , kom det rapporter om hvordan Wuhan, , hvor det hele stammer, nettopp hadde slått på sine 5G-tårn på nesten nøyaktig samme tid som innbyggerne i området begynte å bli syke. Noen av dem ble så syke at de falt død i gatene, eller så fikk vi beskjed om det.

Donald Trump sporet raskt utbyggingen av 5G her i USA ikke lenge etter det, og her er vi et år senere med mange som er syke og dør, angivelig av “viruset”.

Hva skjer egentlig her? Vi vil overlate til leserne å avgjøre om det er en sammenheng mellom 5G og symptomene og sykdommen forbundet med det kinesiske viruset.

Husk å se følgende video fra Brighteon.com , som viser enda en COV-19 brikkesettkomponent som brukes i 5G-installasjoner (ADVARSEL: SPRÅK):https://www.brighteon.com/embed/9db72eaa-834a-4b3f-bbe1-1405afa50ba2

https://www.brighteon.com/bb1fca46-b3eb-4e7d-b735-b45c8133464d

Vaksiner og 5G, ikke noe fantomvirus, sprer sykdom og død

https://www.brighteon.com/9db72eaa-834a-4b3f-bbe1-1405afa50ba2

I løpet av det siste året mens titalls millioner amerikanere var i låsing, var telekommunikasjonsselskaper opptatt av å installere 5G brikkesett i tårn over hele landet, inkludert på skoler der utviklende barn tilbringer hele dagen i klasserommet.

Kan det være at 5G-strålingseksponering produserer de samme symptomene som nå får skylden på Wuhan coronavirus (Covid-19)? Hva med kinesiske virusinjeksjoner? Produserer de også som speiler de som er forårsaket av eksponering for 5G-stråling?

Kanskje gir jab og tårn en en-to slag, og skaper de samme helseproblemene sammen . Alt sammen er en oppskrift på helsekatastrofer, og likevel er de vanlige mediene utelukkende fokusert på “viruset”, med sporadisk omtale av en “sjelden” blodpropp eller død.

Prøv som de kan for å overbevise oss alle om at bare “viruset” er farlig, mens alt de foreslår som “løsningen” er helt “trygt”, millioner våkner opp med at det hele er lur.

“Å kjære, teknokrater, katten er ute av sekken,” skrev en Brighteon- kommentator. “Målrettede frekvenser som forårsaker visse designer sykdommer i forbindelse med biovåpen.”

“Hvis ekte, hva mer bevis trenger du, 5G-avvisere, enn ordlyden stemplet rett på den skreddersydde RF-modulatormodulen (som bestemmer utgangsfrekvensen)? FCC må undersøkes. ”

En annen svarte med å anbefale de interesserte å sjekke ut boken The Invisible Rainbow: A History of Electricity and Life av Arthur Firstenberg .

“I løpet av de siste 220 årene har samfunnet utviklet en universell tro på at elektrisitet er ‘trygt' for menneskeheten og planeten. Forsker og journalist forstyrrer denne overbevisningen ved å fortelle historien om elektrisitet på en måte som den aldri har blitt fortalt før – fra et miljømessig synspunkt – ved å detaljere effektene som denne grunnleggende samfunnsmessige byggesteinen har hatt på helsen vår og planeten vår, ”En del av bokens sammendrag lyder.

Flere nyheter om de skadelige effektene av 5G finner du på 5GAlert.com .

Kilder til denne artikkelen inkluderer:

RumorMillNews.com

T.me

NaturalNews.com

NaturalNews.com

ChelseaGreen.com5g , celle tårn , komponenter , coronavirus , COV-19 , COVID , covid-19 , farlig tech , sykdomsårsaker

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.