5G eller cellulær stråling og ferritinforbindelse til kjønnsidentitetskrise som manipulerer kjønnshormonetThe 5G or cellular radiation and ferritin connection to gender identity crisis manipulating the sex hormone

Hva er sexen min igjen? What's my sex again?

OPERASJON REDDE MENNESKEHETENOPERATION SAVE HUMANITY7. MARS 2024

7. MARS 202411

DelShare

 Denne uken da jeg gikk gjennom februarens patenter Ferritin-proteinene patenterte US 11.904.009 B2 en påminnelse gjennom hodet mitt om at ferritin, selv om jeg ikke kan huske nøyaktig hvor de snakket om det de brukte ferritin for å koble kroppen opp til 5G, så det var en fin liten påminnelse om å sjekke inn det, så her går vi En tilnærming til magnetogenetikk bruker   This week when I was going through February's patents The ferritin proteins US 11,904,009 B2 shot a reminder through my head that ferritin although I can't remember exactly where they talked about it they used the ferritin to hook the body up to the 5G so that was a nice little reminder to check into it so here we go One approach to magnetogenetics uses radiofrekvensradiofrequency (RF) bølger for å aktivere forbigående  (RF) waves to activate transient reseptorpotensialreceptor potential kanaler (TRPV1 og TRPV4) som er koblet til cellulære  channels (TRPV1 and TRPV4) that are coupled to cellular ferritinerferritins. . Det er to frekvenstopperThere are two frequency peaks; en mindre topp ved ferritinintervallet på 5 -12 μg / L som tilsvarer gruppen av jern-defi-pasienter, og en hovedtopp på et ferritinnivå på 148 μg / L som tilsvarer gruppen av ikke-jerndefi Mekanismene som ligger til grunn for denne effekten er uklare og kontroversielle. Teoretiske beregninger antyder at varmen produsert av ; a minor peak at the ferritin interval of 5 -12 μ g/L that corresponds to the group of iron-defi cient patients, and a major peak at a ferritin level of 148 μ g/L that corresponds to the group of non-iron-defi The mechanisms underlying this effect are unclear and controversial. Theoretical calculations suggest that the heat produced by RF-feltRF fields er sannsynligvis størrelsesordrer svakere enn nødvendig for kanalaktivering. Ved å bruke FeRIC (Ferritin jernomfordeling til Ion Channels) -systemet, har vi avdekket en mekanisme for aktivering av ferritin-merkede kanaler via en  is likely orders of magnitude weaker than needed for channel activation. Using the FeRIC (Ferritin iron Redistribution to Ion Channels) system, we have uncovered a mechanism of activation of ferritin-tagged channels via a biokjemisk veibiochemical pathway initiert av RF-forstyrrelse av ferritin og formidlet av ferritinassosiert jern.    initiated by RF disturbance of ferritin and mediated by ferritin-associated iron.   

Det labile jernbassenget: karakterisering, måling og deltakelse i cellulære prosesser (1)   The labile iron pool: characterization, measurement, and participation in cellular processes(1)   https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12374615/#:~:text=The%20cellular%20labile%20iron%20pool,of%20LIP%20following%20cell%20disruptionhttps://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12374615/#:~:text=The%20cellular%20labile%20iron%20pool,of%20LIP%20following%20cell%20disruption.           Ferritin-familieproteiner og deres bruk i bionanoteknologi   .           Ferritin family proteins and their use in bionanotechnology   https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4571993/https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4571993/

Effekter av radiofrekvensstråling på menneskelig ferritin: En In Vitro Enzymun-analyse Verdens helseorganisasjon (WHO) etablerte International Electro Magnetic Field (EMF) Project i 1996 for å vurdere helse- og miljøeffekter av eksponering for EMF i frekvensen varierer fra 0 til 300 Giga Hertz (GHz).Mobiltelefonteknologien bruker 880 og 1800 MHz.  Imidlertid er mange potensielle skadelige effekter av mobiltelefonstråling fortsatt kontroversielle. Og det er fordi når du ser dypt inn i det, kjøpte mobiltelefonselskapene testbedriftene som tester mobiltelefonen og 5G i 4G og så på strålingsselskaper slik at de kan si hva de vil om effektene av elektromagnetisk felt mobiltelefonstråling Nittby et al.har undersøkt at denne energien påvirker permeabiliteten til pattedyrens blod-hjerne-barriere 7 dager etter eksponering for strålingen fra en 900 MHz global system for mobil (GSM) kommunikasjon. Hinrikus et al. har vist at menneskets hjerne EEG beta-rytmer energiene ble økt ved eksponering for 450 MHz MW. Lai et al. undersøkte effekten av mikrobølgeeksponering på kolinergiske systemer i rottehjernen som viser at, det er mulig å etablere et dose-respons-forhold for hvert hjerneområde når forskjellige mikrobølgekraftdensiteter brukes nylig Shahbazi et al. har undersøkt det, eksponering av mobiltelefoner resulterer i reduksjon av korionisk gonadotropinnivå i humant serum under den immunoenzymometriske analysen i laboratoriet.  Gonadotropinfrigjørende hormon får hypofysen i hjernen til å lage og utskille hormonene luteiniserende hormon (LH) og follikkelstimulerende hormon (FSH). Hos menn får disse hormonene testiklene til å lage testosteron. Hos kvinner får de eggstokkene til å lage østrogen og progesteron. (Kjønnsidentitetskrise mye i det siste) Se transmisjonsspredende integrert ferritin latex turbidimetrisk med høy spesifisitet for å se hvordan det påvirker kjønnshormonet,  Effects of Radiofrequency Radiation on Human Ferritin: An In Vitro Enzymun Assay The World Health Organization (WHO) established the International Electro Magnetic Field (EMF) Project in 1996 to assess health and environmental effects of exposure to EMF in the frequency range from 0 to 300 Giga Hertz (GHz).The mobile phone uses 880 and 1800 MHz.  However, many potential harmful effects of cell phone radiation remain controversial. And that's because when you look deep into it the cell phone companies bought the testing companies that the cell phone and the 5G in the 4G and so on radiation companies so they can say whatever they want about the effects of electromagnetic field cell phone radiation  Nittby et al. have investigated that this energy affects the mammalian blood-brain barrier permeability 7 days after exposure to the radiation from a 900 MHz global systems for mobile (GSM) communications. Hinrikus et al. have shown that, the human brain EEG beta rhythms energies were increased by exposure to 450 MHz MW. Lai et al. investigated the effects of microwave exposure on cholinergic systems in rat brain showing that, it is possible to establish a dose-response relationship for each brain region when different microwave power densities are used           Recently Shahbazi et al. have investigated that, mobile phones exposure results in reduction of chorionic gonadotropin level in human serum during the immunoenzymometric assay in laboratory.  Gonadotropin-releasing hormone causes the pituitary gland in the brain to make and secrete the hormones luteinizing hormone (LH) and follicle-stimulating hormone (FSH). In men, these hormones cause the testicles to make testosterone. In women, they cause the ovaries to make estrogen and progesterone. (Gender identity crisis much lately) See High-specificity transmission-scattering integrated ferritin latex turbidimetric to see how it affects the sex hormone,  

Partikkelforbedret turbidimetrisk immunoanalyse av kjønnshormonbindende globulin i serum     Particle-enhanced turbidimetric immunoassay of sex-hormone-binding globulin in serum     https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/2015665/https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/2015665/     

 

  I tillegg er det nå generelt akseptert at svak EMF i kraftfrekvensområdet kan aktivere DNA for å syntetisere proteiner. Videre har nyere studier vist at langvarig eksponering reduserer skjoldbruskstimulerende hormon (TSH) og tri-jodothyronin-tyroxin (T3 – T4) nivåer. [25,26] Videre de Tommaso et al. fant at 900 MHz GSM-eksponering induserer endringer av betinget negativ variasjon hos friske frivillige, spesielt reduserer opphisselse og forventning om advarselsstimulus. Cespedes et al. fant at eksponerte proteiner til radiofrekvensen (RF) magnetfelt på 1 MHz og 30 mT i flere timer frigjorde mer jern enn kontrollprøver. Ved å bruke den samme eksponeringsprotokollen, i en annen forskning, Cespedes et al. viste at frekvensene av jernchelasjon med ferrozin ble redusert med opptil en faktor 3 i de eksponerte proteinene.De uttalte at den observerte effekten var ikke-termisk og var avhengig av magnetfeltets frekvensamplitudeprodukt. I tillegg vurderer de naturlige superparamagnetiske ferrihydritt nanopartiklene av protein ferritin, Cespedes et al., demonstrerte at superparamagnetiske nanopartikler økte sin indre energi når de ble utsatt for radiofrekvensmagnetiske felt på grunn av etterslepet mellom magnetisering og påført felt.   In addition, it is now generally accepted that weak EMF in the power frequency range can activate DNA to synthesize proteins. Furthermore, recent studies have shown that long-term exposure decreases thyroid stimulating hormone (TSH) and tri-iodothyronine-thyroxin (T3–T4) levels.[25,26] Moreover, de Tommaso et al. found that, 900 MHz GSM exposure induces changes of contingent negative variation in healthy volunteers, especially reducing the arousal and expectation of warning stimulus. Cespedes et al. found that, exposed proteins to the radio frequency (RF) magnetic fields of 1 MHz and 30 mT for several hours released more iron than control samples. Using the same exposing protocol, in another research, Cespedes et al. showed that the rates of iron chelation with ferrozine, were reduced by up to a factor of 3 in the exposed proteins. They stated that, the observed effect was non-thermal and depended on the frequency-amplitude product of the magnetic field. In addition, considering the natural superparamagnetic ferrihydrite nanoparticles of protein ferritin, Cespedes et al., demonstrated that superparamagnetic nanoparticles increased their internal energy when exposed to radio frequency magnetic fields due to the lag between magnetization and applied field. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3662108/https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3662108/https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5636244/     https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5636244/         

Lipidoksidasjon indusert av RF-bølger og formidlet av Ferritin Iron forårsaker aktivering av Ferritin-Tagged Ion-kanaler  Lipid Oxidation Induced by RF Waves and Mediated by Ferritin Iron Causes Activation of Ferritin-Tagged Ion Channels  https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2211124720302382https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2211124720302382

  Chemiluminescence (CL) er definert som utslipp av elektromagnetisk stråling forårsaket av en kjemisk reaksjon for å produsere lys. Chemiluminescence immunoassay (CLIA) er en analyse som kombinerer kjemiluminescenssteknikk med immunokjemiske reaksjoner.     Chemiluminescence (CL) is defined as the emission of electromagnetic radiation caused by a chemical reaction to produce light. Chemiluminescence immunoassay (CLIA) is an assay that combine chemiluminescence technique with immunochemical reactions.   

https://patents.google.com/?q=B82Y5%2f00https://patents.google.com/?q=B82Y5%2f00

         Ferritin nanopartikkelkomposisjoner og metoder for å modulere celleaktivitet         Ferritin nanoparticle compositions and methods to modulate cell activity

AbstraktAbstract

Den foreliggende oppfinnelse gir metoder og komposisjoner for fjernkontroll av cellefunksjon basert på bruk av radiofrekvensbølger for å begeistre nanopartikler rettet mot spesifikke celletyper. Nanopartiklene kan påføres målcellen ekstracellulært og / eller uttrykkes intracellulært. Celletypen av interesse uttrykker en temperatursensitiv kanal der eksitasjon av nanopartiklene resulterer i en lokal temperaturøkning som blir overført til en cellulær respons. Slike cellulære responser kan for eksempel omfatte økning i genuttrykk som resulterer i produksjon av ett eller flere fysiologisk aktive proteiner. Uttrykket av slike proteiner kan brukes til å behandle en rekke forskjellige arvelige eller ervervede sykdommer eller lidelser hos et individ. Følgelig,oppfinnelsen gir en generisk tilnærming for behandling av enhver sykdom assosiert med en proteinmangel.The present invention provides methods and compositions for the remote control of cell function based on the use of radiofrequency waves to excite nanoparticles targeted to specific cell types. The nanoparticles may be applied to the target cell extracellularly and/or expressed intracellularly. The cell type of interest expresses a temperature sensitive channel wherein excitation of the nanoparticles results in a localized temperature increase that is transduced into a cellular response. Such cellular responses may include, for example, increases in gene expression resulting in production of one or more physiologically active proteins. The expression of such proteins can be used to treat a variety of different inherited or acquired diseases or disorders in a subject. Accordingly, the invention provides a generic approach for treatment of any disease associated with a protein deficiency.

klassifiseringerClassifications

B82Y5 / 00 Nanobioteknologi eller nanomedisin, f.eks. proteinteknikk eller medikamentell leveringB82Y5/00 Nanobiotechnology or nanomedicine, e.g. protein engineering or drug delivery

A61K41 / 0052 Termoterapi; Hyperthermia; Magnetisk induksjon; InduksjonsvarmerapiA61K41/0052 Thermotherapy; Hyperthermia; Magnetic induction; Induction heating therapy

A61K33 / 26 Jern; Forbindelser deravA61K33/26 Iron; Compounds thereof

A61K38 / 1709 Peptider med mer enn 20 aminosyrer; Gastrins; Somatostatiner; melanotropiner; Derivater derav fra dyr; fra mennesker fra virveldyr fra pattedyrA61K38/1709 Peptides having more than 20 amino acids; Gastrins; Somatostatins; Melanotropins; Derivatives thereof from animals; from humans from vertebrates from mammals

A61K38 / 1767 Peptider med mer enn 20 aminosyrer; Gastrins; Somatostatiner; melanotropiner; Derivater derav fra dyr; fra mennesker fra virvelløse dyrA61K38/1767 Peptides having more than 20 amino acids; Gastrins; Somatostatins; Melanotropins; Derivatives thereof from animals; from humans from invertebrates

A61K41 / 0028 Forstyrrelse, f.eks. ved varme eller ultralyd, sonofysisk eller sonokjemisk aktivering, f.eks. termosensitive eller varmefølsomme liposomer, forstyrrelse av beregninger med et medisinsk preparat og ultralydA61K41/0028 Disruption, e.g. by heat or ultrasounds, sonophysical or sonochemical activation, e.g. thermosensitive or heat-sensitive liposomes, disruption of calculi with a medicinal preparation and ultrasounds

A61K47 / 6929 Legemiddelpreparater preget av ikke-aktive ingredienser brukt, f.eks. bærere eller inerte tilsetningsstoffer; Målretting eller modifiseringsmidler kjemisk bundet til den aktive ingrediensen, den ikke-aktive ingrediensen er kjemisk bundet til den aktive ingrediensen, f.eks. polymermedisin konjugerer konjugatet som er preget av fysiske eller galeniske former, f.eks emulsjon, partikkel, inkluderingskompleks, stent eller sett formen er et partikkelformig, et pulver, et adsorbat, en perle eller en sfære som formen er en solid mikropartikkel som ikke har hule eller gassfylte kjerner, idet formen er en nanopartikkel, f.eks. en immun-nanopartikkel A61K47/6929 Medicinal preparations characterised by the non-active ingredients used, e.g. carriers or inert additives; Targeting or modifying agents chemically bound to the active ingredient the non-active ingredient being chemically bound to the active ingredient, e.g. polymer-drug conjugates the conjugate being characterised by physical or galenical forms, e.g. emulsion, particle, inclusion complex, stent or kit the form being a particulate, a powder, an adsorbate, a bead or a sphere the form being a solid microparticle having no hollow or gas-filled cores the form being a nanoparticle, e.g. an immuno-nanoparticle

A61K9 / 16 Agglomerater; granulater; Mikroperler; mikrosfærer; pellets; Faste produkter oppnådd ved spraytørking, tørking av spray, spray-kongealing, (multiple) emulsjon løsningsmiddel fordamping eller ekstraksjonA61K9/16 Agglomerates; Granulates; Microbeadlets ; Microspheres; Pellets; Solid products obtained by spray drying, spray freeze drying, spray congealing,(multiple) emulsion solvent evaporation or extraction

A61K9 / 1611 Uorganiske forbindelserA61K9/1611 Inorganic compounds

A61K9 / 167 Agglomerater; granulater; Mikroperler; mikrosfærer; pellets; Faste produkter oppnådd ved spraytørking, tørking av sprayfrysing, spray-kongealing,(multiple) emulsjon løsningsmiddelfordamping eller ekstraksjon med et ytre lag eller belegg som omfatter medikament; med kjemisk bundne medisiner eller ikke-aktive stoffer på overflatenA61K9/167 Agglomerates; Granulates; Microbeadlets ; Microspheres; Pellets; Solid products obtained by spray drying, spray freeze drying, spray congealing,(multiple) emulsion solvent evaporation or extraction with an outer layer or coating comprising drug; with chemically bound drugs or non-active substances on their surface

A61N1 / 406 Bruke elektriske felt ved induktiv eller kapasitiv kobling; Bruke radiofrekvenssignaler 💚A61N1/406 Applying electric fields by inductive or capacitive coupling ; Applying radio-frequency signals  💚

US10786570B2 Hva er 5G-bandene? 5G er delt inn i tre frekvensbånd (lavt, midt og høyt).  Frekvensbåndene for 5G-nettverk kommer i to sett. Frekvensområde 1 er fra 450 MHz til 6 GHz. Frekvensområde 2 er fra 24,25 GHz til 52,6 GHz. Hvor mange 5G-bånd er det?US10786570B2       What Are the 5G Bands? 5G is divided into three frequency bands (low, mid, and high).  The frequency bands for 5G networks come in two sets. Frequency range 1 is from 450 MHz to 6 GHz. Frequency range 2 is from 24.25 GHz to 52.6 GHz. How many 5G bands are there?

De primære teknologiene inkluderer: Millimeter bølgebånd (26, 28, 38 og 60 GHz) er 5G og tilbyr ytelse så høyt som 20 gigabit per sekund ; Massive MIMO (Multiple Input Multiple Output – 64-256 antenner) tilbyr ytelse “ opptil ti ganger gjeldende 4G-nettverk;” “ Lavbånd 5G ” og “ Midtbånd 5G ” Hva er underbåndet til 5G?The primary technologies include: Millimeter wave bands (26, 28, 38, and 60 GHz) are 5G and offer performance as high as 20 gigabits per second ; Massive MIMO (Multiple Input Multiple Output – 64-256 antennas) offers performance “up to ten times current 4G networks;” “Low-band 5G” and “Mid-band 5G” What is the sub band of 5G?

5G NR (New Radio) er utviklet for å operere i to distinkte bånd; sub-6 GHz (3GPP 38.104-5.2. 1 FR1) og mmWave (3GPP 38.104-5.2. 2 FR2). Til tross for at de faktisk løper inn i 7 GHz-båndet, fortsetter FR1 ofte å bli referert til som “Sub-6 GHz” -båndet. Og vi vet alle at 6G er menneskekroppsantennen. Hva er sub-6-båndene for 5G NR? 5G NR (New Radio) has been developed to operate in two distinct bands; sub-6 GHz (3GPP 38.104-5.2. 1 FR1), and mmWave (3GPP 38.104-5.2. 2 FR2). Despite actually running into the 7 GHz band, FR1 continues to be commonly referred to as the “Sub-6 GHz” band. And we all know that 6G is the human body antenna  What are the sub-6 bands for 5G NR? https://www.rfwel.com/us/index.php/5g-nr-frequency-bandshttps://www.rfwel.com/us/index.php/5g-nr-frequency-bands    Hva er det sterkeste 5G-bandet?     What is the strongest 5G band?

Midtbåndspekter ( 1 GHz – 6 GHz ) anses som perfekt for 5G fordi det kan bære rikelig med data mens du reiser betydelige avstander. GSMA beskriver spekteret i området 3,3 GHz til 3,8 GHz som ideelt fordi mange land over hele verden allerede har utpekt det til 5G.   Mid-band spectrum (1 GHz – 6 GHz) is considered perfect for 5G because it can carry plenty of data while traveling significant distances. The GSMA describes spectrum in the 3.3 GHz to 3.8 GHz range as ideal because many countries worldwide have already designated it for 5G.   

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.