Moderna skal begynne å teste sin mRNA COVID-19-vaksine på barn – lar foreldre virkelig barna tjene som marsvin?12/03/2020

Moderna skal begynne å teste sin mRNA COVID-19-vaksine på barn - lar foreldre virkelig barna tjene som marsvin?

ANNONSE

Moderna har kunngjort at de vil begynne å teste sin - hos barn i en stor forsøk med sent stadium. Registret til det amerikanske nasjonalbiblioteket for medisin indikerer at studien vil omfatte 3000 deltakere i alderen 12 til 17 år.

Halvparten av de frivillige vil få to bilder av Moderna-vaksinen med fire ukers mellomrom, mens den andre halvparten vil få placeboinjeksjoner. I følge nettstedet forventes studien å være ferdig i juni 2022.

Nyheten kommer bare to dager etter at Modernas kunngjøring om at vaksinen er 94,1% effektiv for å forebygge sykdommen. Selskapet har også søkt FDA om autorisasjon til nødbruk. De planlegger å bruke teststeder i New York, Texas, Utah, Minnesota og Oklahoma.

Det er så mange måter dette kan gå galt på

Ideen om å frivillige barna til en hvilken som helst medisinsk prøve er vanskelig å forstå, men innsatsen er enda høyere når det gjelder Modernas vaksine, som blir utviklet i et partnerskap med National Institutes of Health.

Det er en mRNA-vaksine, som betyr at den bruker en del av den genetiske koden til patogenet, eller messenger RNA, for å hjelpe kroppen til å gjenkjenne viruset og deretter angripe det hvis en person blir smittet. Det lurer i hovedsak kroppen til å skape virale proteiner, som immunsystemet gjenkjenner og deretter genererer en defensiv respons mot.

Tidlige kliniske studier med de forskjellige COVID-19-vaksinene involverte bare ikke-gravide voksne . Faktisk ble Moderna-frivillige spesifikt bedt om å ikke få barn under studien; de måtte love å bruke beskyttelse og måtte signere et 20-siders samtykkeskjema.

I løpet av tidligere studier av vaksinen led 15 prosent av deltakerne som var på doseringsnivået på 250 mikrogram under alvorlige bivirkninger innen 43 dager etter at de fikk vaksinen. Skadene deres var så dårlige at de ble ansett som systematiske hendelser av grad 3, som FDA definerer som “å forhindre daglig aktivitet og krever medisinsk inngrep.” Er folk virkelig villige til å registrere barna sine for å prøve dette?

Barn er ikke bare mindre versjoner av voksne; immunforsvaret og kroppene deres fungerer annerledes, og de har ofte forskjellige behov når det gjelder behandling. De kan også trenge forskjellige doser eller nålestørrelser, avhengig av alder, vekt og høyde.

Et annet potensielt problem er at leveringsmekanismen i disse vaksinene bruker LNP-formuleringer som er PEGylerte, noe som betyr at nanopartiklene er belagt i en polymer som kalles polyetylenglykol eller PEG.

PEG- og medisiner er kontroversielle på grunn av deres høye forekomst av bivirkninger , inkludert anafylaksi. Det anslås at 70 prosent av amerikanerne er sensibilisert for PEG, noe som betyr at det kan være utbredte negative effekter. Og det er spesielt risikabelt for barn, med foreldre til barn som har brukt PEG-holdige produkter som avføringsmidler, som rapporterer om alvorlige nevropsykiatriske som humørsvingninger, raseri, paranoia og fobier.

har testet sin egen coronavirus-jab på barn siden oktober, mens AstraZeneca tester på barn utenfor USA

Infeksjonssykdomsekspert Dr. Cody Meissner, som tjener i FDAs rådgivende komité for vaksiner og relaterte biologiske produkter, ga bekymringer om vaksinene til andre komitémedlemmer og sa at ”relativt sett er det en veldig mild sykdom, og jeg tror vi må være veldig sikker på sikkerheten til en vaksine hos barn. ”

Det er vanskelig å forestille seg hva slags foreldre ville være villige til å la barnet tjene som marsvin for dette eksperimentet. Ideen om å gi en eksperimentell vaksine som omskriver genetisk kode til et barn som fremdeles utvikler seg mentalt og fysisk, er ufattelig.

Noen eksperter, så vel som vanlige medier, har antydet at å få vaksinen er en modig handling som indirekte kan beskytte eldre kjære, men de virkelige heltene i denne situasjonen er foreldrene som beskytter barna mot disse potensielt livsforandrende farene .

Kilder til denne artikkelen inkluderer:
DailyMail.co.uk

TechnologyReview.com

NaturalNews.com

LifeSiteNews.com

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.