Situasjonsoppdatering, 3. desember – Trump påberoper seg bestemmelse om utenlandsk innblanding i sin utøvende ordre for 2018, og autoriserer militært svar på nettkrigføring, se NSPM 13

Situasjonsoppdatering, 3. desember – Trump påberoper seg bestemmelse om utenlandsk innblanding i sin utøvende ordre for 2018, og autoriserer militært svar på nettkrigføring, se NSPM 1312/03/2020 / Av Mike Adams / KommentarerOmgå ved å dele denne lenken:

Ny

Kopier URL

Situasjonsoppdatering, 3. desember - Trump påberoper seg bestemmelse om utenlandsk innblanding i sin utøvende ordre for 2018, og autoriserer militært svar på nettkrigføring, se NSPM 13

ANNONSE

Still deg selv dette spørsmålet: Hva var hensikten med gårsdagens tale i Det hvite hus om valgsvindel og stemmeanlegging?

Hvis du tror det handlet om at Trump kommuniserte til folket, tenk igjen. Denne talen handlet egentlig om at Trump kommuniserte med Chris Miller og DoD om utenlandsk innblanding i det amerikanske valget mens han la frem de viktigste nasjonale sikkerhetsberettigelsene som er nødvendige for å påkalle det jeg kaller det “nasjonale sikkerhetsalternativet” for å forsvare USA mot et forsøk på for cyberkrigføring.

I denne artikkelen presenterer jeg detaljer fra 10 USC, avsnitt 394. Undertittel A, del 1, kapittel 19, “Myndigheter angående militære nettoperasjoner” samt National Security Presidential Memoranda (NSPM) # 13, som dekker “offensive cyber operations.” Se nedenfor.

I dagens situasjonsoppdatering (3. desember) la jeg ut alle detaljene om hvordan Trump nettopp påkalte den juridiske rammen – og nasjonale sikkerhetsbestemmelser – som er nødvendige for å tillate forsvarsministeren (Chris Miller) å aktivere militære prosesser som fører til en taktisk fjerning av innenlandske fiender og aktive forrædere.

Her er full podcast for 3. desember. Morgendagens podcast (4. desember) vil gi enda mer informasjon om NSPM og annen innsats som er satt i gang av Trumps DOD-etterretningsteam for å fange demokratene i landssvik og krigføring mot Amerika.

Brighteon.com/85eb594a-046e-48b7-989d-25a1d868ba67https://www.brighteon.com/embed/85eb594a-046e-48b7-989d-25a1d868ba67

Dekoding av president Trumps 2. desember-tale

Tenk på hva Trump sa i gårsdagens tale. Du kan se hele talen her, men hvis du ikke vet hva du skal lytte til, vil du savne alt det viktige språket. Omtrent 95% av denne talen var fyllstoff. Bare 5% betyr noe, som jeg detaljerer nedenfor:https://www.brighteon.com/embed/09367977-9f6b-434e-a805-1c438a612982

For det første legger han ut at han har en ed som skal sverge USAs grunnlov mot krigstidens “beleiring” som er i gang:

Som president har jeg ingen høyere plikt enn å forsvare lovene og i USA. Derfor er jeg fast bestemt på å beskytte vårt valgsystem, som nå er under koordinert angrep og beleiring.

Han forklarer deretter at avstemningen ble kriminelt bundet med “svindel” (som er en forbrytelse), og at det nå er på tide å oppheve valgresultatet og rette dem:

Millioner av stemmer ble avgitt ulovlig bare i svingstatene, og hvis det er tilfelle, må resultatene fra de enkelte svingstatene veltes, og veltes umiddelbart.

Så forklarer han at var en del av hele planen helt fra begynnelsen, via deres konstruksjon og lansering av coronavirus, som demokrater brukte for å rettferdiggjøre masseinnsendingsstemmer som ble brukt til å stjele valget. Denne uttalelsen påkalte spesielt nasjonale sikkerhetselementer i forsvarsprotokollene våre:

Demokratene har rigget dette valget helt fra begynnelsen. De brukte pandemien som en unnskyldning for å sende ut titalls millioner stemmesedler, noe som førte til en stor del av svindelen … og det er ingen lykkeligere enn Kina.

Trump etterlyser deretter en ”full rettsmedisinsk revisjon”, som åpenbart bare kan finne sted under militær autoritet, siden lokalvalgets tjenestemenn er korrupte, falske kriminelle. Han forklarer dette selv:

Demokratenes viktigste prioritet var å ødelegge integriteten til valget vårt dramatisk. Av en enkel grunn: De ønsket å stjele presidentvalget i 2020. Alt demokratiets innsats for å utvide avstemningen om post-in la grunnlaget for det systematiske og gjennomgripende svindel som skjedde i dette valget.

Så, rundt 30 minutter inn i talen, påkaller han juridisk språk som tydelig refererer til Trumps 12. september 2018-ordre som beskriver rettsmidler for utenlandsk innblanding i USAs valg. Her er hva Trump sier:

Den eneste tenkelige grunnen til at du vil blokkere fornuftige tiltak for å verifisere lovlig valgbarhet, er at du prøver å oppmuntre, aktivere, be om eller utføre svindel . Det er viktig for amerikanerne å forstå at disse destruktive endringene i valgloven vår IKKE var et nødvendig svar på pandemien. Pandemien ga ganske enkelt demokratene en unnskyldning for å gjøre det de prøvde å gjøre med mange mange år.

Legg merke til uttrykket “… prøver å oppmuntre, aktivere, be om eller utføre svindel.”

Hvor har vi hørt noe veldig likt før? I 2018 EO, som beskriver hvem som vil bli utsatt for å få beslaglagt alle eiendelene av den – og merk at dette gjelder selskaper, enkeltpersoner, partnerskap og til og med ideelle organisasjoner: (uthevelse lagt til)

Sek. 2. a (ii) å ha materiell assistert, sponset eller gitt økonomisk, materiell eller teknologisk for , eller varer eller tjenester til eller til støtte for, enhver aktivitet som er beskrevet i underavsnitt (a) (i)

Sek. 2. a (i) å ha direkte eller indirekte engasjert seg i, sponset, skjult eller på annen måte vært medskyldig i utenlandsk innblanding i et valg i USA;

Dermed påkalte Trump nettopp EO i 2018 og sendte et unektelig signal til Chris Miller ved DoD (så vel som mange andre grupper) om at demokratene, de forræderiske mediene og de kompliserte Big Tech-gigantene alle har engasjert seg i å skjule, forfekte eller støtte ” utenlandsk innblanding ”i det amerikanske valget.

Forræderi, overleveringsfly og militærdomstoler

Hva er løsningen for slike forræderisk handlinger mot USA?

I henhold til eksisterende amerikansk lov er det en forbrytelse å prøve å rigge stemmer. Under militærloven under en krigstid er det forræderi. Og under EO 2018 vil hver av enhetene som driver med denne oppførselen få beslaglagt eiendelene av det amerikanske statskassen .

Oversatt til vanlig språk betyr dette at , Facebook, CNN, Post, Google, MSNBC osv. Nå er i stand til å bli fullstendig beslaglagt, stengt eller overtatt av Trump-administrasjonen, ettersom de alle engasjerte seg i definert oppførsel skissert i 2018 EO, som Trump nettopp siterte.

Tenk på at når jeg lister opp alle bevisene som Trumps advokater og DoD “hvite hatt” -medlemmer nå har, og mye av dem vil sikkert bli presentert for SCOTUS, mest sannsynlig av Sidney Powell, når en av hennes saker når det nivået i rettssystemet. :

  • CIA-direktør Gina Haspel innrømmer valginnblanding i en full tilståelse som nå er anskaffet. (Dette er dekket i podcasten for 3. desember.).
  • Dominion-ledere innrømmet å konstruere bakdører i systemene, som også er anskaffet.
  • Pakkeanalyseresultater fra “hvite hatter” som snappet opp all sanntids-riggingtrafikk, som inkluderer de spesifikke instruksjonene fra CIA-serverne om å legge hundretusener av stemmer i sanntid til Dominion-tabuleringsmaskiner i svingstater. Dette er nå bekreftet offentlig av oberst Phil Waldron.
  • Loggfiler og programvarebevis fra de beslaglagte CIA-serverne i Frankfurt, som gir fysisk og intellektuelt bevis for at CIA satte inn hundretusener av stemmer i Dominion-tabellmaskiner.

Alt dette beviset eksisterer akkurat nå. Trump har alt. Talen hans legger det offisielle grunnlaget som nå kan siteres av andre tjenestemenn (nemlig i DoD og Treasury, som driver den amerikanske hemmelige tjenesten), for å rettferdiggjøre deres egen initiering av ordrer for ytterligere arrestasjoner, gjengivelsesfly og krigstidsaktiviteter som er nødvendige å forsvare De forente stater mot utenlandske fiender som fører cyberkrigføring mot USA.

10 USC 394: Myndigheter angående militære nettoperasjoner

Hvis du lurer på om det amerikanske under Trump virkelig har autorisasjon til å svare på handlinger med cyberkrigføring med koordinerte konvensjonelle militære handlinger, kan du lese 10 USC, avsnitt 394. Undertittel A, del 1, kapittel 19, som er tilgjengelig via uscode .house.gov :

(Jeg drister de spesielt viktige delene):

§394. Myndigheter angående militære nettoperasjoner
(a) Generelt. – Forsvarsministeren skal utvikle, forberede og koordinere; gjøre klar alle væpnede styrker for formål med; og når det er passende autorisert til det, gjennomføre, militære cyberaktiviteter eller operasjoner i cyberspace, inkludert hemmelige militære aktiviteter eller operasjoner i cyberspace, for å forsvare USA og dets allierte, inkludert som svar på ondsinnet cyberaktivitet utført mot USA eller en amerikansk person av en utenlandsk makt.

(b) Bekreftelse av autoritet. – Kongressen bekrefter at aktivitetene eller operasjonene nevnt i underavsnitt (a), når de er passende godkjent, inkluderer gjennomføring av militære aktiviteter eller operasjoner i cyberspace uten fiendtlighet (som et slikt begrep brukes i krigsmaktene Resolusjon (offentlig rett 93–148; 50 USC 1541 flg.)) Eller i områder der det ikke forekommer fiendtligheter, inkludert for å forberede miljøet, informasjonsoperasjoner, styrkebeskyttelse og avskrekking av fiendtligheter, eller terrorbekjempelse involverer de amerikanske væpnede styrkene.

(c) Hemmelige aktiviteter eller operasjoner. – En hemmelig militær aktivitet eller operasjon i cyberspace skal betraktes som en tradisjonell militær aktivitet i henhold til § 503 (e) (2) i National Security Act of 1947 (50 USC 3093 (e)) (2)).

f) Definisjoner. – I dette avsnittet:

(1) Uttrykket “hemmelig militær aktivitet eller operasjon i cyberspace” betyr en militær aktivitet eller militær operasjon utført i cyberspace , eller tilhørende forberedende handlinger, godkjent av presidenten eller sekretæren som-

(A) er preget av, holdt i eller utført med hemmelighold, der intensjonen er at aktiviteten eller operasjonen ikke vil være åpenbar eller anerkjent offentlig ; og

(B) skal utføres-

(i) som en del av en militær operasjonsplan godkjent av presidenten eller sekretæren i påvente av fiendtligheter eller som pålagt av presidenten eller sekretæren,

(ii) å avskrekke, beskytte eller forsvare seg mot angrep eller ondsinnet cyberaktivitet mot USA eller forsvarsdepartementets informasjon, nettverk, systemer, installasjoner, fasiliteter eller andre eiendeler ; eller

(iii) til støtte for informasjonsrelaterte evner.

Trump kunngjorde “støtende nettoperasjoner” bare en uke etter at han signerte sin 12. september 2018-ordre

Mens du tenker på alle implikasjonene av det, må du merke deg nøye at bare 8 dager etter at president Trump signerte sin 12. september 2018-ordre, kunngjorde Trump-administrasjonen lanseringen av “offensive cyber operations” mot utenlandske fiender. Dette ble rapportert av Washington Post , som forklarte: “Strategien inkorporerer et nytt klassifisert presidentdirektiv som erstattet en fra Obama-administrasjonen … Den tillater militæret og andre byråer å gjennomføre cyberoperasjoner som skal beskytte deres systemer og nasjonens kritiske nettverk. ”

Hva vil bli betraktet som “støtende nettoperasjoner?” Kraken , selvfølgelig. Den 305. militære etterretningsbataljonen.

Selvfølgelig, bare 8 dager tidligere, hadde president Trump utpekt valginfrastruktur som “kritisk infrastruktur.” Så nå passer brikkene. Sirkelen er komplett. Valgtyveriet var nettkrigføring mot kritisk amerikansk infrastruktur. Dette autoriserer alle slags nasjonale sikkerhetsaktiviteter, for eksempel å bruke US Army Special Forces-enheter til å plyndre CIA-serverfarmen i Frankfurt, som fant sted kort tid etter valget.

Også i 2018 hadde president Trump autorisert National Security Presidential Memoranda (NSPM) # 13, som dekker “støtende cyberoperasjoner.” Her er en liste over alle NSPM-er , men spesielt er “støtende nettoperasjoner” en hemmelighet og vises ikke offentlig.

Faktisk kjempet Trump-administrasjonen for å holde dette dokumentet skjult for kongressen, gitt at i 2018 ble huset drevet av Pelosi og andre forræderiske aktører som nettopp hadde trukket av cyberangrepet 2018 på USAs valginfrastruktur, og stjal dusinvis av husets seter. for å “vinne” et flertall i huset, hvorfra Adam Schiff kunne starte sin anklagerordning for å prøve å fjerne Trump fra makten.

Trump var i stand til å forhindre huset i å lese NSPM # 13 i 17 måneder, ifølge Fifth Domain , som rapporterte:

“På topartsbasis sendte noen av oss et brev til Trump-administrasjonen der de krevde at de skulle dele med, i det minste noen av ledelsen i de væpnede tjenestekomiteene, reglene for engasjement for visse cyberforhold,” rep. Mac Thornberry, R Texas, sa den gangen. “Obama-folket ga oss den informasjonen, Trump-folket endret den, men da var de motvillige til å vise oss det.”

Det vi nå vet er at Trump planla valgfellen i 2020 for «stikk / cyberkrigføring» i 2018 , og at disse protokollene for cyberkrigføring med vilje ble holdt fra Kongressen så lenge som mulig mens planene ble på plass for å fange demokratene som stjal. neste valg (2020-valget).

Jeg vil diskutere dette nærmere i morgendagens Situasjonsoppdatering (4. desember), som vil bli lagt ut på HRR-kanalen på Brighteon.com:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Vær trygg på, det vi nå vet med absolutt , er at Trump, Miller, Cohen-Watnick og andre viktige aktører satte cyberkrigsinfrastrukturen på plass i 2018 som ville tillate dem å slippe løs et innenlandsk militært svar for å arrestere, tilbageholde og tiltale alle disse som var medskyldige i angrepet på Amerika.

Patriotene har med andre ord virkelig ansvaret. Og de planla alt dette siden 2018, og fikk på plass rammene for å utløse passende nasjonale sikkerhetsressurser når demokratene tok agnet og prøvde å stjele valget i 2020.

GITMO må nærme seg full kapasitet på dette tidspunktet, med mange flere fanger på vei. Massearrestasjonene kommer. Trump har ansvaret, og Dems som vet hva som virkelig skjer, er utenfor livredde. De vet at de er blitt tatt. Noen vil bli siktet for forræderi. Mange vil møte militære domstoler. Noen få vil sannsynligvis bli henrettet etter at de er funnet skyldige i landssvik.

Til slutt, lås og last, patrioter, fordi Trump fortsatt kan trenge en million bevæpnede patrioter for å dukke opp i DC når de kritiske øyeblikkene av alt dette blir offentliggjort. Stå på for ytterligere instruksjoner fra din øverstkommanderende.cyberkrigføring , DoD , innenlandske fiender , ordrer , eksekveringsordre , ut

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.