Storbritannia: Gir vaksinegiganten Pfizer immunitet mot erstatningssøksmål.

Det mildt sagt omstridte og gigantiske farmakonsernet har nå intet juridisk eller økonomisk å frykte om det skulle vise seg at deres Covid- skulle skade eller drepe mennesker i Storbritannia. Britiske myndigheter har sørget for at farmagiganten nå har fått juridisk immunitet mot erstatningskrav.

Britiske Independent melder at det britiske globalistregimets helsedepartement har innvilget juridisk immunitet fra å bli saksøkt om erstatning som følge av noe som helst som måtte oppstå av problemer med deres Covid-vaksine.

Det er foretatt lovendringer som sikrer denne mildt sagt spesielle løsningen med særbeskyttelse og ansvarsfritak fra slike som Pfizer. Ansatte som utvikler vaksinen og produsenter av selve vaksinen er også beskyttet.

Vaksinen vil bli tilgjengelig for alle over 16 år i Storbritannia, men ikke gravide kvinner, da det foreligger ikke nok data om hvordan den vil påvirke dem eller deres barn.

Pfiser/BioNTeck sin vaksine ble sist tirsdag godkjent av the medicines and Healthcare products Regulatory Agency under regulasjon nummer 174 av Human Medicine Regulations 2012 som tillater ikke-lisenserte medikamenter å brukes i kriser som f.eks en pandemi.

Pfizers sjef i Storbritannia nekter å forklare hvorfor konsernet behøver beskyttelse mot erstatningssøkmål.

Pfisers sjef i Storbritannia, Ben Osborn, nektet på en pressekonferanse torsdag å svare på hvorfor hans selskap har behov for beskyttelse mot søksmål. Han sa:

«Vi avslører faktisk ikke noen av detaljene rundt noen av aspektene ved denne avtalen, og spesielt ikke rundt ansvarsbestemmelsene».

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.