Det er ingen Covid-test, og Casedemic er en skamløs svindel

‘Den kontrollerte rivingen av samfunnet, kalt COVID-19, plasserer oss ved portene til helvete, et sted mellom frihet og slaveri, og kjemper en kamp for menneskeheten mot en regjering som har blitt yrkesfare for å være menneske. […] Friheter eldre enn parlamentet selv er konfiskert på grunnlag av en sykdom med en gjennomsnittlig dødelighetsalder på 82. ‘ ( Dustin Broadbery)

På baksiden av en fullstendig ugyldig testprosess blir det påført en ny bølge av låsing mot verdens land.  Menneskeheten er nå ment å tro at uprøvde, asymptomatiske tilfeller av SARS-CoV-2 () utgjør en dødelig trussel mot menneskeheten , og rettferdiggjør drakoniske tiltak som påvirker økonomien, menneskerettighetene og menneskers velferd veldig negativt. 

Mens den nordlige halvkule går inn i en ny influensasesong, og man kan forvente økt sykdom tilsvarende, er ikke det nye grunnlaget for covid fearmongering, verdensomspennende, faktiske sykehusinnleggelser og , men 'tilfeller' – vi er midt i en ‘casedemic'.

Tilbake i mars oppfordret Verdens helseorganisasjon alle land til å øke testprogrammene sine som den beste måten å bremse fremgangen til coronaviruspandemien: ‘ Vi har en enkel melding til alle land – test, test, test' . Etter hvert som den offisielle Covid-19-dødstallene har falt, har det skjedd fokus fra dødsfall til 'tilfeller' og ‘testtest' for å finne disse tilfellene. I august endret Verdens helseorganisasjon definisjonen av en bekreftet Covid-19-sak :

‘Bekreftet COVID-19-tilfelle: En person med laboratoriebekreftelse på COVID-19-infeksjon, uavhengig av kliniske tegn og .'

Så det var ikke lenger nødvendig å vise definerende symptomer for å diagnostisere SARS-CoV-2, som det er normalt for et sesongmessig : for noen å bli erklært å lide av viruset, måtte de bare ha ‘testet positivt'. Regjeringer lovet da å innføre i stor skala for å finne disse sakene. Det var mye som var rart med dette:

 • Skiftet var verdensomspennende – regjeringer fra Storbritannia til New Zealand snakket plutselig, og det var tilsynelatende, alle om “tilfeller” i stedet for .
 • Tilfellene er stort sett asymptomatiske – dødsfall fortsatte å synke.
 • Sakene bestemmes av en ugyldig prosess, ved bruk av en test som ikke er egnet for formålet.
Sammenligning av britiske ‘covid cases' versus deaths
UK dødsfall 5. september

Casedemic Unrolls

De fleste land i verden har vært i unntakstilstand siden omtrent mars. Vanligvis var det ekstreme restriksjoner pålagt tidlig på året, så kanskje en løsnelse, så kanskje en reimposisjon av noen restriksjoner. Boris Johnson påla underlig for første gang maskemandater for butikker og supermarkeder fra 24. juli , helt på høyden av den engelske sommeren, når folk er minst sårbare for influensa og forkjølelse.

Med all den økte fryktmakten og besettelsen av ‘saker', burde den nye bølgen av autoritære tiltak ikke ha kommet som en stor overraskelse. I slutten av oktober / begynnelsen av november gikk de fleste europeiske land i en eller annen form for låsing . Storbritannia erklærte også en lockdown fra 5. november , på bakgrunn av at det verste tilfellet for neste bølge var 80 000 dødsfall . Disse tallene er blitt avskåret, men regjeringen har nektet å avbryte låsen . 

Mongolia, som ikke har hatt noen dødsfall i Covid i det hele tatt, har nå erklært en tre dagers låsing for hovedstaden Ulaanbaatar, utelukkende på grunnlag av sin ‘første lokalt overførte sak siden begynnelsen av pandemien'. Dette gjøres med en viss fanfare, med gjentatte sponsede innlegg på sosiale medier fra i det minste det mongolske konsulatet i New Zealand. Mongolia sender en melding om at også Mongolia er ansvarlig, eller overholder – hva inspirerte denne plutselige forfremmelsen fra Mongolias side, undrer man seg, og hvem betaler?

Mongolia

New Zealand er nå truet med en lockdown til jul – i den antipodiske sommeren – hvis vi ikke er gode, dvs. hvis vi ikke bruker kontaktsporingsappen. (viktigst) og vask hendene våre.

Nye utstillinger av autoritærisme blir drømt opp hele tiden.  Tiltak i Hellas inkluderer for eksempel et krav om at det i tilfelle bevegelse utenfor hjemmet må sendes en SMS-melding før du drar ut med angivelse av årsaken, eller hvis det ikke er noen smarttelefon tilgjengelig, et papir med den oppgitte årsaken må bæres rundt. 

New Zealand gikk i låsing i mars mens WHO fremdeles motet mot bruk av masker, og bruken av masker var derfor minimal. Da det ble ‘økt beredskap' i august, ble det påbudt masker på offentlig transport (inkludert for ungdomsskolebarn) og av noen arbeidsgivere. Nå, selv om det ikke har vært noen “med Covid” -død i flere måneder, søker generaldirektør for helse Ashley Bloomfield at masker skal være obligatoriske på offentlig transport for alle nivåer i unntakstilstanden, og dermed i overskuelig fremtid, igjen rent på grunnlaget for ‘testing' og ‘saker'.

Det er INGEN Covid Test

Gitt at myndigheter over hele verden, etter mange FOI-forespørsler, innrømmer at de ikke har bevis for at SARS-CoV-2 noen gang har blitt isolert , er det ikke klart hva regjeringer tester for.  

Den mest brukte testen er RT-PCR-testen. PCR-testen viser faktisk ikke om viruspartiklene den finner er smittsomme eller ikke.

‘[…] pasienter som har kommet seg etter en virusinfeksjon, har celler som kan fortsette å produsere viralt RNA uten å faktisk lage smittsomme viruspartikler. Det betyr at det ikke bare er mulig, men vanlig å oppdage viralt RNA uten at det er noe smittsomt virus til stede. ( En virolog forklarer hvorfor Covid-19 Coronavirus ikke virkelig henger på overflater i uker )

Dette er klart uttalt av Verdens helseorganisasjon :

Infeksjon med viruset som forårsaker COVID-19 (SARS-CoV-2) bekreftes av tilstedeværelsen av viralt RNA påvist ved molekylær testing, vanligvis RT-PCR. Oppdagelse av viralt RNA betyr ikke nødvendigvis at en person er smittsom og i stand til å overføre viruset til en annen person.

Og av Public Health England :

RT-PCR oppdager tilstedeværelse av virusgenetisk materiale i en prøve, men klarer ikke å skille om smittsomt virus er til stede.

En annen type test er antistofftesting: også kjent som en serologitest, det oppdager tilstedeværelsen av antistoffer i blodet ditt. Problemet med antistofftesting er at et positivt resultat kan utløses av andre koronavirus, inkludert forkjølelse. Fra de amerikanske sentrene for sykdomskontroll :

‘Et positivt testresultat viser at du kan ha antistoffer fra en infeksjon med viruset som forårsaker COVID-19. Imidlertid er det en sjanse for at et positivt resultat betyr at du har antistoffer fra en infeksjon med et virus fra samme familie av virus (kalt coronavirus), som den som forårsaker forkjølelse. ‘

Videre er testingen inkonsekvent og vanligvis frivillig, og blir utført på de som er forberedt på å bli testet, eller fanget opp i systemet.

Saksstatistikken er i det vesentlige falske, og tilsvarer ikke sykehusinnleggelser eller dødelighet.  Denne falske saksstatistikken blir brukt for å rettferdiggjøre fortsatt påføring av drakoniske tiltak. 

Se også: ‘ Hvis PCR-testen er upålitelig – Hvorfor testes helsepersonell som krever publikum?'

Long Covid

Fokusskiftet er ofte begrunnet med referanser til ‘lang Covid' , langvarig skade forårsaket av symptomatisk SARS-CoV-2. Den siste britiske lange covid-studien med mer enn 4000 PCR-bekreftede deltakere fant at de fleste ble helt friske innen 12 dager, ca 15% hadde symptomer i minst fire uker, ca 5% hadde symptomer i minst åtte uker og ca 2% hadde symptomer i minst 12 uker, så egentlig ikke annerledes enn influensa.  Det er ingen bevis for at asymptomatiske Covid-19 'tilfeller' har langvarig skade.

Covid-tiltak er en selvoppfyllende profeti

Farene for menneskeliv og velvære ved å legge ned økonomier, helsesystemer og frihet til å bevege seg og sosialisere, bør være åpenbare for alle – bortsett fra, synes det, for og oppkjøpte forskere. Skaden som blir gjort blir deretter brukt til å rettferdiggjøre innføring av ytterligere tiltak – ta for eksempel de uunngåelige konsekvensene av mishandling av eldre og maskemandater.

Eldre misbruk

Den grusomme behandlingen av eldre har uunngåelig ført uunngåelig til unødvendige og elendige dødsfall, som deretter blir registrert som ‘Covide', eller ‘med Covid'. New Yorks guvernør Andrew Cuomo flyttet over 6300 pasienter med koronavirus som var på bedring, inn i sårbare sykehjem ; New York endte opp med en av de høyeste dødstallene i sykehjem i landet. Omtrent halvparten av New Zealands dødsfall med ‘Covid' var av eldre pasienter fra en sikker demensavdeling som fikk et traumatisk trekk til en ny institusjon, der de ble fratatt kontakt med sine nærmeste. Uten tvil var døden en velsignet løslatelse, men det var regjeringen som sørget for ‘velsignelsen', og det var en elendig måte å dø på.

Se også: Forholdene i omsorgsboliger er barbariske

Masker

Maskemandater er kanskje de mest motbydelige av alle tiltakene “covid response”. Det er åpenbare sosiale og psykologiske effekter selvfølgelig, ikke minst bruk av masker som et symbol på kontroll og etterlevelse. Vitenskapen blir totalt ignorert: de langvarige antagelsene om at frisk luft er bedre enn foreldet luft, at fratakelse av oksygen til hjernen er skadelig, og dødelig hvis absolutt, blir glemt.  

Åndpusten av vår utåndede luft vil uten tvil skape oksygenmangel og en flom av karbondioksid. […] Oksygenmangel skader hvert eneste organ. ‘ Margarite Griesz-Brisson )

Bortsett fra spørsmålet om frisk luft, oppstår problemer fra akkumulering av bakterier, løse fibre og kreftfremkallende kjemikalier .  

‘Jeg ser pasienter som har utslett i ansiktet, soppinfeksjoner, bakterielle infeksjoner. Rapporter fra kollegaene mine over hele verden antyder at de bakterielle lungebetennelsene øker. ‘ ( Dr. James Meehan )

Masker forårsaker lungeinfeksjoner, som kan føre til lungebetennelse og død .  Bakteriell lungebetennelse var den største morderen i den spanske influensaepidemien i 1918, som drepte minst 20 millioner mennesker, ifølge noen rapporter 50 millioner eller mer. Den kom i flere bølger, men den andre bølgen var den dødeligste .  Masker ble mandat for den andre bølgen , og de ville ha vært en medvirkende årsak til alvorlighetsgraden av den bølgen.

 Det er uunngåelig at en økt forekomst av lungesykdom og høyere dødstall etter bruk av masker fortsatt vil tilskrives Covid-19 .

Merk: en avgjørende sammenheng mellom bruk av maske / åndedrettsvern og beskyttelse mot influensainfeksjon er ikke etablert,   men uansett vil skaden som følge av å pålegge dem for allmennheten absolutt være langt større enn noen opplevd fordel. (Se også Denis Rancourts gjennomgang av vitenskapen om markeffektivitet ‘) som fikk ham til å konkludere med at Masker ikke fungerer .)

Begrunnelsen for autoritære ‘Covid Response' tiltak

L ockdowns er en atombombe for folkehelse ( Lockdown Resistance )

I mai 2009 fjernet WHO kravet om “enorme antall dødsfall og sykdom” for at en pandemi skulle bli erklært. Dette gjorde det mulig for den relativt milde svineinfluensa å bli merket som en pandemi noen uker senere, og for legemiddelfirmaene å kunne drepe svineinfluensavaksinen før den ble trukket ut som for farlig. ‘Svineinfluensapandemien' betraktes som et lur og er bare av interesse nå sett fra rettssaker og utbetalinger .

Begrunnelsen for at betegnelsen skal brukes på SARS-CoV-2 er like tynn. Anslagene om dødeligheten til SARS-CoV-2 fortsetter å synke, og det er ingen bevis for at det i verste fall utgjør en større trussel enn en alvorlig influensa – covid-19 dødelighetsprofilen er nesten identisk med naturlig dødelighet, selv uten å ta hensyn til den enorme inflasjonen av dødsstatistikker fra myndigheter, inkludert dødsfall med den fjerneste forbindelsen til SARS-CoV-2 som en Covid-død.

‘En pasient som har testet positivt, men vellykket behandlet og utskrevet fra sykehus, vil fortsatt bli regnet som en COVID-død, selv om de hadde et hjerteinfarkt eller ble påkjørt av en buss tre måneder senere. Loke og Heneghan, hvorfor ingen noen gang kan komme seg fra COVID-19 i England – en statistisk avvik )

Uansett hvordan trusselen om viruset blir evaluert, er det spørsmål om tiltakene som er truffet er effektive, eller, hvis de var effektive, om de menneskelige kostnadene er verdt det (se Collateral Global , et globalt depot for forskning på sikkerhetseffektene av COVID-19-låsingstiltak). IMF og Verdensbanken har advart om at ‘ Covid lockdown og økonomisk resesjon kan trekke 100 millioner mennesker inn i ekstrem fattigdom og sette tilbake fattige nasjoner med ti år' . Den ekstreme låsingen som ble brukt i Melbourne, Australia Victoria, førte til flere selvmord enn ‘dødsulykker' .

Lockdown vil bli sett på som en “monumental feil på global skala” og må aldri skje igjen. Tilsvarende 400 millioner jobber har gått tapt over hele verden, 13 millioner bare i USA. ( Professor Mark Woolhouse, rådgiver i Storbritannia om indektiske sykdommer )

En studie som sammenlignet amerikanske stater som gikk inn i låsing med de som ikke viste, viste at låsingstiltak faktisk ikke reduserte dødsfall .

Ja, men hvorfor?

‘Grunnen til at Bill Gates vil at du skal tro at et Corona-virus vil utrydde over 450 millioner mennesker, er at han hater naturen, Gud og deg. (En subjektiv tolkning.) ” ( Celia Farber )

Gitt forbrytelsene mot menneskeheten som begås i navnet på en overdrevet ‘pandemi', og den nådeløse undertrykkelsen av avvikende stemmer, uansett hvor mange og autoritative , er det umulig at Covid-19-fortellingen fremmes ut av humanitærisme.

Man kan hevde at penger alene er roten til dette ondskapen: farmasøytiske selskaper vil høste store belønninger fra vaksinene; gjentatte låsinger vil sikre nedgangen til små bedrifter, som vil bli erstattet av monopol.  

Imidlertid er de grusomme tiltakene som iverksettes i navnet ‘Covid' designet for å forårsake enorm, uopprettelig skade på menneskers helse, moral, intellekt og individuell suverenitet, og svekker dermed hovedparten av menneskeheten som en art og som en styrke. Dette kan bare være å gjøre menneskeheten mer kontrollerbar når planen for den globale regjeringen av eliten, fremmet av FN i flere tiår , blir oppfylt. 

blindtarm

Noen rapporter fra ‘ Are Masks Effective: the Evidence'

3. Risiko forbundet med ansiktsmasker

Bruk av masker over lengre tid er ikke ufarlig, som følgende bevis viser:

 1. Den WHO advarer mot ulike “bivirkninger” som pustevansker og utslett.
 2. Tester utført av universitetssykehuset i Leipzig i Tyskland har vist at ansiktsmasker reduserer motstandsdyktigheten og ytelsen til friske voksne.
 3. En tysk psykologisk studie med rundt 1000 deltakere fant “alvorlige psykososiale konsekvenser” på grunn av innføringen av obligatoriske ansiktsmasker i Tyskland.
 4. Den Hamburg Environmental Institute advarte mot inhalering av klorforbindelser i polyester masker samt problemer i forbindelse med ansiktsmaske disposisjon.
 5. Det europeiske systemet for hurtigvarsling RAPEX har allerede tilbakekalt 70 maskemodeller fordi de ikke oppfyller EUs kvalitetsstandarder og kan føre til “alvorlige risikoer”.
 6. I Tyskland døde to 13 år gamle barn plutselig mens de hadde på seg en maske over lengre tid; obduksjon kunne ikke utelukke CO2-rus eller en plutselig hjertestans.
 7. I  besvimte og døde flere barn som måtte ha på seg en maske under sportsklasser ; obduksjonene fant en plutselig hjertestans som den sannsynlige dødsårsaken.
 8. I USA besvimte en bilfører som hadde på seg en N95-maske (FFP2) og krasjet inn i en stolpe.

Se også:

Covid-19 veikart: 12 trinn for å skape en totalitær ny verdensorden

Hvordan Cecil Rhodes ble far til den moderne globalistbevegelsen: en tidslinje

Dustin Broadbery, The Controlled Demolition of Society

Celia Farber, var Covid-19-testen ment å oppdage et virus?

 William M. Briggs, Don't Buy The Manufactured Second-Wave Panic

Jennifer Margulis, iført en maske kan skade helsen din

Cory Morningstar, ansiktsmasker: en fare for planeten vår, våre barn og oss selv

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.