How covid was used to rig the election… and watch out for the “dictator” narrative

Med valgrigging via innsendingsstemmer blir det virkelige formålet med COVID-biovåpenet nå klart

Med valgrigging via innsendingsstemmer blir det virkelige formålet med COVID-biovåpenet nå klart

Søndag 8. november 2020 av: Mike Adams
Merkelapper: dårlig helse , konspirasjon , coronavirus , covid-19 , deep state , Joe Biden , lockdowns , mail-in stemmesedler , utbrudd , pandemi , president Trump , rigget , forrædere , forræderi , stemmesvindel , stemmer tyveri
Omgå ved å dele denne lenken:

Ny

Kopier URL11KVISNINGER

Bilde: Med valgrigging via innleveringssedler blir det virkelige formålet med COVID-biovåpenet nå klart

Natural News ) Det er nå helt klart at den virkelige hensikten med det konstruerte biovåpenet var å tillate demokrater å stjele valget via svindel med poststemming.

Ved å distribuere koronavirusvåpenet i og la det spre seg globalt (takket være WHO og venstreorienterte medier som kalte Trump en “rasist” for å prøve å stenge flyreiser fra Kina), klarte globalistene å lage langvarige sperrer over hele Amerika i strid med medisinsk eller vitenskapelig begrunnelse.

Det virkelige formålet med disse lockdowns var tre ganger:

  1. Knus den innenlandske økonomien og beskyld Trump for dårlig økonomisk ytelse.
  2. Avbryt personlig stemmegivning og rettferdiggjør utsendingsstemmer, slik at massevalsbedrageri fra demokrater tillates.
  3. Hold barna hjemme fra skolen, slik at de kan stemme ved å bruke poststemmene som ble sendt til dem av Dems. (Ja, barn fylte ut stemmesedler og stemte på Biden.)

Falske nyhetsmedias rolle i alt dette var å motvirke sannheten på alle nivåer med løgner og propaganda:

  • Å feilaktig påstå at Wuhan coronavirus var ”naturlig” og kom fra flaggermus i stedet for å være konstruert som et våpen.
  • Å presse for låsing hele veien gjennom valget ved uærlig å rapportere positive koronavirus-tester som “saker” for å hevde pandemien var fortsatt en stor trussel. (Har du lagt merke til hvor raskt pandemien forsvant når media kunngjør Joe Biden som vinner?)
  • Kjør falske meningsmålinger til fordel for Joe Biden for å valget som de visste var i ferd med å finne sted. De falske avstemningene var nødvendige for å tilpasse seg de rigged resultatene som krevde Dems å produsere hundretusenvis av Joe Biden stemmer i viktige svingstater.
  • Ring Big Tech om å sensurere alle pro-Trump-kanaler, stemmer og nyhetsorganisasjoner for å kontrollere fortellingen og stille all kritikk av Biden-kriminalitetsfamilien.

Big Techs rolle i alt dette var selvfølgelig å gjennomføre sensuren og gjøre bud fra det kommunistiske Kina, og sørge for at Biden – hvis hele familien er på Kinas lønn – “vinner” valget uansett. Selv nå blir alle som poster sannferdig, faktisk informasjon om uregelmessigheter ved å stemme tauset av og Facebook.

Så langt er det identifisert 450 000 falske stemmesedler i svingstater, og flere kommer

Advokat Sidney Powell har nettopp avgitt en enorm erklæring om de riggede stemmene, dukket opp med Maria Bartiromo på Sunday Morning Futures og sa:

Det har vært en massiv og koordinert innsats for å stjele dette valget fra We The People of the of America for å delegitimere og ødelegge stemmer for Donald Trump. Å produsere stemmer for Joe Biden. De har gjort det på alle måter man kan tenke seg, fra å ha mennesker stemme i rekordtall, til å opprette falske stemmesedler som bare eksisterer for å stemme på Biden. Vi har identifisert over 450 000 stemmesedler som mirakuløst bare har stemme på Joe Biden på dem og ingen andre kandidater. Hvis du ser på Florida hvor ting ble gjort riktig, kan du se at det var slik resten av landet burde ha gått. Men de brukte også en algoritme for å beregne antall stemmer de trenger for å snu. Og de brukte datamaskiner for å snu stemmene fra Trump til Biden og fra andre republikanske kandidater til konkurrentene sine.

Med andre ord var det 450.000 stemmesedler, det var bare Joe Biden som stemte, og ingen andre gikk ned.

I går gratulerte Joe Biden for hans “seier”, siden Bill Gates ikke kan vente på at en president Biden skal erklære obligatoriske , obligatoriske masker og obligatoriske lockdowns.

COVID- plandemien spilte en nøkkelrolle i alt dette, selv i å undertrykke Trump-samlinger og fjerne personlige friheter fra det amerikanske folket.

Ikke rart at Barack Obama ledet Dr. Fauci til å trekke NIH-penger inn i Wuhan Virology Institute for å hjelpe til med å bygge dette biovåpenet. Det ble opprettet helt fra begynnelsen for å være et våpen utplassert mot Amerika (og det amerikanske folket) for å tillate de forræderiske, kriminelle demokratene å stjele valget i 2020.

Nå blir spørsmålet: Vil det amerikanske folket la denne forræderiet lykkes?

Helvete nei, sier vi. Kjemp for Trump som livet ditt var avhengig av det … fordi det gjør det. Hvis Biden blir president, faller Amerika til globalistene og kommunistene, og til og med de amerikanerne som støttet Biden vil snart finne sine egne hoder på huggeblokken.

Hør på min nye podcast: President Trump, fortsett å kjempe … vi er med deg!

Brighteon.com/8cd75e7d-7f69-4b4e-bbe7-a57efb432cbc

https://www.brighteon.com/embed/8cd75e7d-7f69-4b4e-bbe7-a57efb432cbcForrige:Falske nyhetsmedier prøver å GASLIGHT America, hevder Biden vinneren … Trump skyter tilbake med den ultimate sannheten: Media avgjør ikke valgNeste:Globalister manøvrerer Trump rett inn i “diktator” -scenariet de ønsker; når han vinner, setter de i gang det kinetiske kuppet og styrter republikken

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.