Unmasking The Many Truths About The COVID19 Plandemic (Documentary)

HAFHAF28. Mai 2020

I en mengde motstridendesymptomer, smitteveier, sammen med den stadig voksende listen over sykdommer som det angivelig forårsaker, ser vi ut til å ikke være nærmere forståelsen av utbruddet enn da det startet.

(PLANDEMIC-dokumentaren er innebygd senere i artikkelen).

Plandemi

Tre måneder inn i pandemien har vi nesten ikke lært noe. Ok, vi har lært noen få ting. Men de virkelige sannhetene er sjelden relatert til viruset eller kuren.

Til å begynne med har vi lært om den enorme naturen til Silicon Valley-teknologigigantene for å sensurere ethvert avvikende syn når de motsatte fortellingene ikke stemmer overens med farmasøytets .

Ta for eksempel Dr. Anthony Faucis skjul av en godkjent hydroksyklorokinbehandling: Den kurerte koronavirusinfeksjoner helt tilbake i 2005.

Hva med de kontinuerlige angrepene på det vaksiner som er bevisst samfunn? Sistnevnte består av mange fagpersoner, fra leger og forskere til advokater og forskere. Ikke en konspirasjonsteoretiker blant dem.

Likevel er det ikke slik vaksine-monolitten i den vanlige pressen behandler dem. De blir ødelagt, kalt som “anti-vax” kjettere når mange av dem ikke er noe slikt.

De er bare utdannede og informerte individer som vedvarende søker – og i noen tilfeller krevende – det vitenskapelige beviset for å bevise er trygt. To tiår senere venter de fortsatt.

Så hvorfor er det et uforglemmelig rush for å lage COVID19-vaksinene mens du omgår dyreforsøksfasen ? Hvorfor er ikke og kvalitetskontroll avgjørende i jakten på en koronavirusvaksine?

Det er for tiden minst 119 vaksiner i denne raske rørledningen, hvor minst ni av dem blir direkte finansiert av Gates Foundation.

Vil den (eventuelt) valgte kandidaten (e) som bringes på markedet forårsake alvorlige skader? Vil de drepe deg?

Sensur Og Dårlige Modeller

Da Plandemic, filmen, brøt ut på scenen og ble viral (du kan se den på den lenken), fikk den millioner av visninger. Dens hashtag #PlandemicMovie fanget millioner av menneskers fantasi ved å gi dem en knyttneve full av lite kjente røde piller.

innrømmer: 700 000 mennesker vil bli skadet eller drept av Coronavirus-vaksiner

https://www.bitchute.com/embed/IB3ijQuLkkUr/

forbød og slettet hashtag, mens Big Pharma- fullmakter angrep sannhetsproblemet fra begge kanter av samme sverd i et forsøk på å få bevissthetskampanjen til å forsvinne. Det mislyktes. Faktisk tilbakeviste hun offentlig kritikerne sine på LondonReal med Brian Rose.

Plandemic, som har tidligere NIH-virolog Dr. Judy Mikovits , hvis nye bok Pest of Corruption , om institusjonell bedrageri av medisin utført i et av USAs helsebyråer, steg til nummer én på Amazons bestselgerliste 7. mai og senere ble i uken en bestselger i New York Time også. Snakk om en-to slag.

Hvordan motvirket pharma dobbeltkroppen?

De angrep budbringeren med det obligatoriske karaktermordet og smurte filmen som konspiratorisk. Ikke sant. Og Epsteins selvmord ‘hoppet over troen på haien' og drepte for alltid konspirasjonsteoretiketten. Men det har ikke stoppet -vaksintoget fra å forlate stasjonen.

Pharma har fortsatt mange problemer å overvinne utover en bok og en film av en tidligere regjeringsforsker.

Senator Rand Paul (R-KY) ved senatets høringer om COVID19 angrep modellen som overtalte verden til å stenge samfunn og feilaktig låse folk i hjemmene sine.

og Hviterussland er to eksempler på land som lar friske mennesker fortsette med livet, mens de skjermet for svake og eldre.

Hvordan skjedde denne globale nedleggelsen?

En modell konstruert av nylig resignert professor Neil Ferguson ved Imperial College i Storbritannia. Hans “vurdering” og prediktive modell er grundig avkreftet som svindel.

Programvareingeniører fant inkompetent kildekode og kritiserte modellen hans med blåsende anmeldelser.

Under forsinkelsen brakte Ferguson det et team av kodere fra Microsoft for å hjelpe, men alt de kunne produsere var en Ford Pinto i stedet for en Ferrari.

Senator Paul Torpedoes Dr. Fauci

Senator Paul lagret det beste for sist da han tok sikte på Bill and Melinda Gates Foundation og Verdens helseorganisasjon (WHO).

Han skjøt mot Dr. Anthony Fauci , som skal lede NIH-avdelingen i National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID).

“Og så mye som jeg respekterer deg, Dr. Fauci, jeg tror ikke du er slutt ,” sa Paul.

“Jeg tror ikke du er den personen som får ta den endelige avgjørelsen. Vi kan høre på rådene dine, men det er folk på den andre siden som sier at det ikke kommer til å være en bølge, slik at vi trygt kan åpne økonomien. Og fakta vil bære dette. ”

Dommen er i: Det amerikanske folket er lei av Dr. Anthony Fauci og Neil Ferguson. De ser på disse to som ingenting annet enn fryktinngytende forskere som fikk Nostradamus-spådommer om undergang feil.

CDC-Korrupsjon Fra Agent Orange Til COVID19

Selv sentrene for sykdomskontroll (CDC) har gått tilbake med den oppblåste COVID19-dødsmodellen med 40 prosent, og har redusert de forventede dødsfallene fra 67.000 til 37.000.

Det mange mennesker finner ut er at CDC har klumpet seg inn i andre sykdomskategorier under COVID19-paraplyen om dødsfall.

CDC klumpet lungebetennelse og influensadødsfall sammen med COVID19-dødsfallene. De Cares lovens incentivised sykehus for å legge coronavirus sykdom og død til dødsattester selv uten testing, blåse den faktiske tilfeller og dødeligheten.

CDC korrigerte endelig sine kokte bøker. Men fra 13. mai fortsetter John Hopkins University å vise det oppblåste antallet – på 83 000 dødsfall i USA i stedet for å bruke det justerte CDC-nummeret.

Hvorfor skjer dette? Det handler ikke om trusselen om viruset. Det blir gjort for å sikre at Gates kan lede globalistens agenda for å vaksinere alle på planeten.

Husk at Johns Hopkins var en av de ledende partnerne med Gates Foundation på World Economic Forums arrangement, 201-simuleringen, hvor 65 millioner mennesker ble spådd å dø av coronaviruspandemien .

Passer Med Testsett

CDC spilte en stor rolle i de katastrofale lockdowns i USA som brukte defekte testsett .

Storbritannia avviste 200 000 testsett fra Kina som var defekte og funnet å være forurenset med SARS-CoV2-viruset.

Hadde disse testene blitt brukt, ville de alle registrert seg positive. Men slike skyggefulle, sjuskede taktikker bare flyttet videre til neste land.

Nylig fant Tanzania lignende problemer med testsettene som ble gitt til den afrikanske nasjonen. Statsministeren, som er utdannet biolog, satte en kvalitetskontrollfelle for de utenlandske helseinntrengerne.

Han testet en geit, en vaktel og en pawpaw frukt og ga dem navn, kjønn og aldre. Når testene ble utført, sendte regjeringen draktene til det angitte laboratoriet.

Da alle testene kom tilbake positive, sparket Tanzania sjefen for laboratoriet.

Er det slik CDC og WHO planlegger å drive og tilby “global helsesikkerhet” og “beredskap for pandemi” – deres slagord – i fremtiden?

Er det slik USA og globale helsebyråer misbrukte milliarder i skattebetalers penger, bortkastet på feil utstyr og ødelagte modeller mens de stengte verdens sunne økonomier?

Lite av dette gir mening nå. Men snart kan det komme i ettertid og flere etterforskninger, ikke bare kongresshøringer.

Hvorfor ville USA desimere arbeidsstyrken, noe som resulterte i at mer enn 33 millioner plutselig arbeidsledige og 20 millioner flere underarbeidede? Hvem hadde godt av denne katastrofen?

Det var absolutt ikke til beste for biosikkerhet eller global helse.

Løgn, svindel, tyveri av skattebetalere, , falske modeller, tilberedte data, skumle vitenskap, forhåndsinnlastede positive tester og kompromitterte og inhabil forskere og , og så mye mer støtter pandemikatastrofen.

Var det endelige målet å skjule Plandemic for publikum? Det begynner absolutt å se slik ut.

De nyfascistiske guvernørene i New York, Maryland, Illinois, New Jersey, Connecticut, Michigan, Wisconsin, Hawaii, California og Washington, som låste økonomiene sine for å “flate kurven”, viste seg å åpenbart lyve et agn- og bytt bedrag.

Husk at guvernørene og deres staber fortsetter å få betalt, mens deres velgere har ikke mening, med mindre …

Det virkelige målet er å vaksinere alle.

Dette vil gi Big Pharma mulighet til å fortsette å fremme det “vaksinene trygge og effektive” mantraet. De kan kanskje ikke tvinge folk til å bli vaksinert, men de kan gjøre livet så elendig at det vil være vanskelig å motstå.

Hva om det var nødvendig å bli vaksinert med denne eksperimentelle vaksinen for å fornye førerkortet? passet ditt? Gå på jobb? gå til et sportsarrangement? få dagligvarer? få håret klippet? gå til en restaurant? se legen din og bruke helseforsikringen din?

Denne vaksinen, som er utviklet under ansvarsfri beskyttelse av PREP-loven fra 2005 , kan omfatte nanoteknologi, herreløse og kjemikalier som er kjent kreftfremkallende.

Ville vi noen gang vite hva som egentlig kommer gjennom nålen?

Og selv om vi visste det, ville vi ha ingen mulighet hvis vaksinen skadet – eller drepte oss.

For å trekke ut denne stygge og grandiose planen trengte de ikke å skape en global panikk og utbrudd.

Deres mørke mål vekker massene. En fersk undersøkelse viste at nesten 50% av amerikanerne vil nekte å ta en COVID19-vaksine.

Hvis den samme undersøkelsen ble gjennomført for et år siden, ville den sannsynligvis ha registrert mindre enn 10% som ville ha motsatt seg.

Nå som menneskeheten har blitt låst ned over et falskt virus støttet av skamvitenskap, følger folk med.

Antallet mennesker vil ikke ta en koronavirusvaksine vil bare vokse når året marsjerer på og mer mørke sannheter blir avslørt.

Jo mer dette menneskeskapte bedrageriet blir utsatt, jo flere mennesker vil hoppe av vaksinen uten å se tilbake.Japan Avslutter Coronavirus-Beredskap Med 850 Dødsfall Og Ingen LåsingForrige InnleggNy Verdensorden Og Coronavirus PlandemicNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Dr. David Nabarro Who

KORONAVIRUSNYHETER

Selv WHO-Tjenestemenn Innrømmer Nå At Lockdowns Er Ekstreme Politikker Med Katastrofale Resultater

HAFHAF18. Oktober 2020

President Donald Trump Mediesensur

BIG TECHSENSURFRI TALEMSM

Donald Trump: Vi Kjører Mot Media Og ‘Big Bad Tech'

HAFHAF18. Oktober 2020

Covidian Cult Mass Conformity to a Psychotic Official Narrative

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

The Covidian Cult: Mass Conformity To A Psychotic Official Narrative

HAFHAF18. Oktober 2020

Slettet bok Allum Bokhari

BIG TECHSENSURFRI TALE

Forfatter Forklarer Hvor Stor Teknologi Har Ødelagt ‘Internettfrihet' Etter At Trump Ble Valgt

HAFHAF17. Oktober 202

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.