COVID-19 LANG PLANLAGT

Legene sier at pandemien
har vært planlagt i lang tid.

En gruppe på over 500 leger i Tyskland kalt ‘Doctors for Enlightenment' kom med en sjokkerende uttalelse under en nasjonal pressekonferanse:

Koronapanikk er et skuespill, svindel og bedrag. Det er på høy tid at vi forstår at vi er midt i globale kriminelle handlinger.

Heiko Schöning i en blå jakke til høyre på bildet ble arrestert 27. september 2020 på en demo i London og arrestert i 20 timer.http://youtube.com/embed/zdgJNcqUlM0

Denne store gruppen medisinske eksperter publiserer en medisinsk avis i 500 000 eksemplarer hver uke for å informere publikum om den massive feilinformasjonen i vanlige medier. De organiserer også masseprotester i , for eksempel 29. august 2020, da 12 millioner mennesker meldte seg og flere millioner faktisk møtte opp.


Hundrevis av spanske leger sier
at pandemien er planlagt

Spanske legers video sensurerte både på FaceBook og Youtube. De spanske doktorene om sannhetens nettsted .

Belgiske leger skriver i et åpent brev at de anklager WHO for å ha unødvendig provosert en situasjon helt utenfor proporsjonen til virkeligheten.  er slett ikke så farlig som først hevdet.

Lignende store grupper på hundrevis av medisinske eksperter finnes i land over hele verden.

I USA støtter over 27 000 leger en kalt PLANDEMIC , som avslører COVID-19 som en kriminell operasjon

De to sterkt sensurerte intervjuene kalt “Plandemic” med Judy Mikovits med danske undertekster .

Hvorfor sier disse tusenvis av medisinske fagfolk over hele verden at pandemien er en forbrytelse? Hvilken informasjon har de tilgang til som vi ikke får fra vanlige medier?


COVID-19-prosjektet
er planlagt til 2025

Verdensbanken viser at COVID-19 er planlagt til … slutten av mars 2025! Så intensjonen er å fortsette til mars 2025, kilde: Verdensbanken viser planlagt sluttdato for prosjekt COVID-19, PDF


I 2015 ble en testmetode patentert
for … COVID-19!

2015 ble et ‘System og metode for testing av COVID-19' patentert av Richard Rothschild sammen med en nederlandsk regjeringsorganisasjon. Fikk du det? I 2015 – fire år før covid-19 til og med eksisterte – ble det utviklet en testmetode for COVID-19, se bildet og lenken nedenfor.

Pust dypt og la den synke …

Kilde: Richard Rothshild patenterte en testmetode for COVID-19 i 2015


Millioner av COVID-19 testsett
solgt i 2017 og 2018

Som kjent dukket den nye COVID-19 opp i Kina mot slutten av 2019. Derfor fikk den navnet COVID-19, som er en forkortelse for Corona Disease 2019 . Data fra World Integrated Trade Solution viser imidlertid noe fantastisk:

i 2017 og 2018 – to år før COVID-19 – ble det distribuert hundrevis av millioner testsett for COVID-19 over hele verden. COVID-19, en sykdom som angivelig ikke engang eksisterte på den tiden.

Kilde for bildet nedenfor

‘Raskt! – Lagre det!!'

Disse forvirrende dataene ble oppdaget av en person 5. september 2020, som la dem ut på sosiale medier. Dagen etter gikk det viral over hele verden. 6. september endret WITS plutselig den opprinnelige betegnelsen ‘COVID-19' til den vage ‘Medical Kits'.

Dette er ikke tillatt i handel fordi du alltid må være spesifikk. Det finnes mange typer testsett for forskjellige sykdommer.

Det faktum at de fjernet spesifikasjonen ‘COVID-19' etter at disse dataene ble kjent over hele verden, beviser at de prøver å skjule den. De glemte imidlertid å slette en detalj: produktkoden for disse ‘medisinske testsettene' er 300215, som betyr: ‘COVID-19 testsett'

Deres forsøk på å dekke over det kom for sent: denne kritiske informasjonen ble avdekket og avslørt av millioner over hele verden. Du kan laste ned en PDF som viser originaldataene på dette nettstedet.

Se også denne videoen om ovenståendehttps://bitchute.com/embed/0ol6drywlJia/


Dr. Fauci garanterte en
pandemi innen 2 år

Dr. Fauci har vært den amer. Helsedirektør i over 25 år. I 2017 gjorde Anthony Fauci en veldig merkelig spådom med en enda mer bisarr . Fauci sa at det under president Trumps første periode absolutt ville være et “overraskende utbrudd av en smittsom sykdom”.

Det er ingen tvil om at det vil være en utfordring for den fremtidige administrasjonen innen smittsomme sykdommer.

Det vil være et overraskende utbrudd.
Ingen tviler på dette.

Originalvideoen fra 2017: Fauci garanterer et utbrudd de neste to årene.


Bill og Melinda Gates garanterer
en global pandemi

Bill Gates: “En global pandemi ER PÅ DENNE VEIEN. ET SKAPET VIRUS er menneskehetens største trussel. Dette vil skje i løpet av de neste ti årene.”

Kilde: Bill Gates kunngjorde en global pandemi

Kilde: Melinda Gates sier at humanioraens største trussel er et konstruert virus


Forberedende øvelser for en pandemi

Noen måneder før utbruddet arrangerte verdens vaksineselger nr. 1, , et arrangement i New York City. Gjett hva arrangementet handlet om? Det var en ‘coronavirus-pandemiøvelse'. Denne pandemiøvelsen ble kalt Event201 , og fant sted 18. oktober 2019, like før utbruddet.

På den store utstillingen i auditoriet ser du teksten som er skrevet ut: Vi må forberede oss på arrangementet som blir til en pandemi.

Sitat: ” Hendelse 201 simulerer et utbrudd av et nytt coronavirus som overføres fra flaggermus (!) Til griser til mennesker, som til slutt effektivt overføres fra person til person, noe som fører til en alvorlig pandemi.”

Danmarks helseminister Magnus Heunicke hadde “ved et uhell” møte samme dag med Gates Foundation i , 3 timers kjøretur fra New York.

Bill Gates organiserte en koronaviruspandemiøvelse like før den skjedde!

Konklusjonen var at hele menneskeheten må vaksineres …

Hensikten med Event201 var å forberede verden på en koronaviruspandemi … som skjedde rett etter hendelsen.


Glade for utsiktene til å selge
vaksiner neste år

Kort etter denne ‘øvelsen for en koronaviruspandemi', skrev Bill Gates på :

Jeg er spesielt spent på hva neste år kan bety for en av de beste kjøpene innen global helse: .

Bare tenk på dette: verdens nr. 1 vaksineforhandler garanterer en global pandemi i løpet av de neste årene, og hans kone sa at vi alle skulle frykte et manipulert virus som er “på vei”. De organiserer deretter en øvelse for en forestående global pandemi og sier at vaksiner vil være den eneste løsningen. Deretter tweeter Bill Gates hvor spent han er på å selge vaksiner neste år. Rett etter bryter den annonserte pandemien ut!

Faktisk kunngjør Bill Gates umiddelbart at den eneste løsningen for menneskeheten er å kjøpe vaksinene …


“Gjør deg klar for en
global koronaviruspandemi”

I september 2019 – også like før utbruddet – publiserte Global Preparedness Monitoring Board en rapport med tittelen A World at Risk

Det understreket behovet for å være forberedt på … et koronavirusutbrudd!

På forsiden av rapporten er bildet av et koronavirus og personer som har ansiktsmasker!

Rapporten sier denne interessante setningen:FN (inkludert WHO) gjennomfører minst to systematiske trenings- og simuleringsøvelser, inkludert en for å dekke 

bevisst frigjøring av et dødelig luftveissykdomsfremkallende stoff.

Fikk du det ?

De har praktisert i en bevisst frigjøring av et dødelig respiratorisk patogen (sykdomsfremkallende stoff)!


Var dette koronavirus menneskeskapt?

Hvor kom viruset fra? En av verdens ledende eksperter innen biovåpen, Dr. Francis Boyle, er overbevist om at den stammer fra et biovåpenlaboratorium i Wuhan, Bio Safety Lab nivå 4.

Dette anlegget spesialiserer seg på utvikling av … coronavirus!

De tar eksisterende virus og gjør dem til våpen, noe som betyr at de gjør dem langt farligere og dermed kan viruset brukes som et biologisk våpen. I det påfølgende to-minutters videoklippet ser du en talsmann for Trump-administrasjonen, biovåpenekspert Dr. Francis Boyle og president Trump snakker om hvordan dette viruset kom fra laboratoriet i Wuhan.http://youtube.com/embed/X90kqdfEXbo

Fortsettelse følger her med spørsmålet: Var disse tingene 'tilfeldige spådommer'?


Flere referanser

Koble vaksiner til en digital ID

Gates har patentert teknologi for å spore en kropp hvor som helst

Gates ønsker et globalt overvåkingssystem

Last ned boken til CIA-offiser Coleman

Gates snakker om å redusere verdens befolkning ved hjelp av vaksiner

DAVOS og samlingen av globalistene

Lederen for Verdens helseorganisasjon er medlem av voldelig terrorgruppe

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.