Nevrolog: COVID-19 Masker er en forbrytelse mot menneskeheten og barnemishandling

8. oktober 2020 15:53

Følgende er en transkripsjon av høydepunktene (av Henna Maria) fra Dr. Margarite Griesz-Brissons nylige ekstremt pressende videomelding, som ble oversatt på tysk fra tysk til engelsk av Claudia Stauber . Video på slutten av transkripsjonen.

av Dr. Margarite Griesz-Brisson og Henna Maria
Global Research

Dr. Margarite Griesz-Brisson MD, PhD er en konsulent nevrolog og nevrofysiolog med doktorgrad i farmakologi, med spesiell interesse for nevrotoksikologi, miljømedisin, nevrogenerasjon og nevroplasticitet. Dette er hva hun har å si om masker og deres innvirkning på hjernen vår:

“Åndpusten av vår utåndede luft vil uten tvil skape oksygenmangel og en flom av karbondioksid. Vi vet at den menneskelige hjerne er veldig følsom for oksygenforringelse. Det er for eksempel nerveceller i hippocampus, som ikke kan vare lenger enn 3 minutter uten oksygen – de kan ikke overleve. De akutte advarselssymptomene er hodepine, døsighet, svimmelhet, konsentrasjonsproblemer, redusert reaksjonstid – reaksjoner fra det kognitive systemet.

Men når du har kronisk oksygenforringelse, forsvinner alle disse symptomene fordi du blir vant til det. Men effektiviteten din vil forbli svekket og underforsyningen med oksygen i hjernen din fortsetter å utvikle seg.

Vi vet at det tar år til tiår å utvikle nevrodegenerative sykdommer . Hvis du i dag glemmer telefonnummeret ditt, ville sammenbruddet i hjernen din allerede ha startet for 20 eller 30 år siden.

Mens du tenker, at du har blitt vant til å ha på deg masken din og puste igjen din egen utpustede luft, blir degenerative prosessene i hjernen din forsterket når oksygenmangel fortsetter.

Det andre problemet er at nervecellene i hjernen din ikke klarer å dele seg normalt. Så i tilfelle regjeringene våre generøst tillater å kvitte seg med maskene og gå tilbake til å puste oksygen fritt om noen få måneder, vil de tapte nervecellene ikke lenger regenereres. Det som er borte er borte.

[..] Jeg bruker ikke maske, jeg trenger hjernen min til å tenke. Jeg ønsker å ha et klart hode når jeg håndterer pasientene mine, og ikke være i karbondioksidindusert anestesi.

[..] Det er ingen ubegrunnet medisinsk unntak fra ansiktsmasker fordi oksygenmangel er farlig for hver eneste hjerne . Det må være ethvert menneskes frie beslutning om de vil bruke en maske som er helt ineffektiv for å beskytte seg mot et .

For barn og unge er masker et absolutt nei-nei . Barn og ungdommer har et ekstremt aktivt og adaptivt immunsystem, og de trenger en konstant interaksjon med jordens mikrobiom. Hjernen deres er også utrolig aktiv, da den er har så mye å lære. Barnets hjerne, eller ungdommens hjerne tørster etter oksygen. Jo mer metabolisk aktivt organet er, jo mer oksygen krever det. Hos barn og ungdom er hvert organ metabolsk aktivt.

Å frata et barns eller en ungdoms hjerne fra oksygen, eller å begrense det på noen måte, er ikke bare helsefarlig, det er helt kriminelt. Oksygenmangel hemmer hjernens utvikling, og skaden som har funnet sted som et resultat KAN IKKE reverseres.

Barnet trenger hjernen for å lære, og hjernen trenger oksygen for å fungere. Vi trenger ikke en klinisk studie for det. Dette er enkel, ubestridelig fysiologi. Bevisst og med vilje indusert oksygenmangel er en absolutt bevisst helsefare, og en absolutt medisinsk kontraindikasjon.

En absolutt medisinsk kontraindikasjon i medisin betyr at dette legemidlet, denne behandlingen, denne metoden eller tiltaket ikke skal brukes – er ikke tillatt å bruke. For å tvinge en hel befolkning til å bruke en absolutt medisinsk kontraindikasjon med makt, må det være klare og alvorlige grunner til dette, og årsakene må presenteres for kompetente tverrfaglige og uavhengige organer som skal verifiseres og autoriseres.

Når demens vil øke eksponentielt om ti år, og de yngre generasjonene ikke kunne nå sitt gudgitte potensial, hjelper det ikke å si “vi trengte ikke maskene”.

[..] Hvordan kan en veterinær, en programvaredistributør, en forretningsmann, en elbilprodusent og en fysiker bestemme seg for forhold som gjelder helsen til hele befolkningen? Vennligst kjære kolleger, vi må alle våkne.

Jeg vet hvor skadelig oksygenforringelse er for hjernen, kardiolog vet det for hjertet, lungelegen vet det for lungene. Oksygenmangel skader hvert eneste organ.

Hvor er helseavdelingene, helseforsikringen, legeforeningen? Det hadde vært deres plikt å være heftig mot låsingen og å stoppe den og stoppe den helt fra begynnelsen.

Hvorfor gir legestyrene straffer for leger som gir mennesker unntak? Må personen eller legen på alvor bevise at oksygenforringelse skader mennesker? Hva slags medisin representerer legene og medisinske foreningene våre?

Hvem er ansvarlig for denne forbrytelsen? De som vil håndheve det? De som lar det skje og spiller sammen, eller de som ikke forhindrer det? [..] Det handler ikke om masker, det handler ikke om virus, det handler absolutt ikke om helsen din. Det handler om mye mye mer. Jeg deltar ikke. Jeg er ikke redd.

[..] Du kan legge merke til at de allerede tar luften vår for å puste.

Timens imperativ er personlig ansvar.

Vi er ansvarlige for det vi tror, ​​ikke media. Vi er ansvarlige for det vi gjør, ikke våre overordnede. Vi er ansvarlige for helsen vår, ikke Verdens helseorganisasjon. Og vi er ansvarlige for det som skjer i vårt land, ikke regjeringen. ”

https://www.bitchute.com/embed/dge6IF9fAsXw/

Les hele artikkelen på Global Research .

Mer informasjon om ansiktsmasker .

Har du problemer med å motta nyhetsbrev? Se:

Hvordan slå internettsensur og lage din egen nyhetsmating

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.